Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Vitamin C

#676 Re: FK Sarajevo

Post by Vitamin C »

Da je samo bolju upravu, sve bi bilo odlično.
JEDAN JE HASE

#677 Re: FK Sarajevo

Post by JEDAN JE HASE »

Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo :roll:
KENANHZS

#678 Re: FK Sarajevo

Post by KENANHZS »

Slazem se,daj boze da prvo pretkolo izguramo,al nadam se da ce dovesti pojacanja,Basic je govorio da ce dovesti 2 Brazilca,ako mu je vjerovati. :-?
lolo_lolo

#679 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

JEDAN JE HASE wrote:Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo :roll:
nisu drotovi cisterna,nosili su igraci vodu navijacima,a i mogao si sok kupiti,jeftin pravo :D
JEDAN JE HASE

#680 Re: FK Sarajevo

Post by JEDAN JE HASE »

lolo_lolo wrote:
JEDAN JE HASE wrote:Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo :roll:
nisu drotovi cisterna,nosili su igraci vodu navijacima,a i mogao si sok kupiti,jeftin pravo :D
Pa da jos vise ozednim,kakav ba sok :lol:
lolo_lolo

#681 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

JEDAN JE HASE wrote:
lolo_lolo wrote:
Pa da jos vise ozednim,kakav ba sok :lol:
dvojni c :D :D :D
markica :bih:
ecstase

#682 Re: FK Sarajevo

Post by ecstase »

lolo_lolo wrote:

Jes da se mogao unjeti sok ili bilo sta.

:run:
lolo_lolo

#683 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

ecstase wrote:
lolo_lolo wrote:

Jes da se mogao unjeti sok ili bilo sta.

:run:
dva su covjeka ulazila i prodavala sokove kospice
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#684 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

KENANHZS wrote:Slazem se,daj boze da prvo pretkolo izguramo,al nadam se da ce dovesti pojacanja,Basic je govorio da ce dovesti 2 Brazilca,ako mu je vjerovati. :-?
Jest' ,pa ce sve to zavrsiti kao ona tri Afrikanca (iz koje su ono zemlje bili,Kameruna? :D )koji su se zadrzali na probi 15 dana :shock:

Treba sa ovih nasih ex yu prostora pokusati dovesti kvalitetnog veznog igraca,jer ti neki afrikanci,brazilci i sl.i kada bi dosli,u sta sumljam,dok bi se uigrali,navikli na klimu,nacin igranja :D ,nacin sudjenja :lol: :lol: :lol: ..ma nista od njih za pola godine :skoljka: :run:
Fordas

#685 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Bojim se da nemamo para za pojacanja. Mislim da nam moze doci samo neko kome je istekao ugovor i ko nema gdje drugo da igra, standardno. Mozda je i tako bolje nego da dovodimo 'pojacanja' kao komsinice pa da na sred sezone moramo kukat i posudjivat pare kako igraci ne bi umrli od gladi
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#686 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

alijadzigibau

#687 Re: FK Sarajevo

Post by alijadzigibau »

Izgleda da cemo kupit pojacanja .......................... pod uslovom da uzmemo kup UEFA kaze izdrq :D :D ana Uprava
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#688 Re: FK Sarajevo

Post by Faruk »

vraca se Alen Avdic
strong69

#689 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Faruk wrote:vraca se Alen Avdic
A otici ce kad zavrse pripreme. Ili mozda nece... Koliko ima sad godina? 32-33? Izuzetno pojacanje :run:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#690 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Nemoj zezati.
Avdic ni jednom nije otisao iz Sarajeva a da klub nije dobio obestecenje za njega,pa ti skontaj koliko je puta odlazio,i vracao se :D
I svaki put kada je nosio bordo dres bio je daleko iznad skoro pa svih napadaca u ligi,tako da po meni mjesta za Avdica ima.

Jos par pojacanja je u pripremi :thumbup:
Baltazar_khan

#691 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Popularni Brada :thumbup:
Chisum

#692 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

Znaci, Scotty Pipen a.k.a. Fijoka je opet medju nama.

Aj' neka ga. Posto su nam mladi talenti uglavnom netalentovani, onda mi je draze vidjeti nekoga za koga znam da, ako nista, ima iskustva. Al' da je nabro kuka, bogami jeste... 32-33. Ako ne laze... :D
Dendrlix

#693 Re: FK Sarajevo

Post by Dendrlix »

Baltazar_khan wrote:Popularni Brada :thumbup:
Chisum wrote:Znaci, Scotty Pipen a.k.a. Fijoka je opet medju nama.
Mi u raji ga zvali Celjust!
:D
Neelix

#694 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

ilitiga Olivetti :D kasa
Rauber

#695 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

kazu za njega "brada mu vazda u ofsajdu" :)
sta znam,neka alena,samo neka duru ne vracaju opet :D
The 51st State

#696 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Neelix wrote:ilitiga Olivetti :D kasa
za ovaj nisam znao :lol:
no_crnjak

#697 Re: FK Sarajevo

Post by no_crnjak »

vratite nam Zeku i Zuku xD
Art-Vandaley

#698 Re: FK Sarajevo

Post by Art-Vandaley »

smijesan tim, ne zasluzuje igrati u evropi!
-LIBERO-
Čiča Gliša

#699 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Art-Vandaley wrote:smijesan tim, ne zasluzuje igrati u evropi!
A ti si delegat iz UEFA,il si samo DELEGAT. :D :D :lol:
shadow

#700 Re: FK Sarajevo

Post by shadow »

:lol: :lol: delegat na kvadrat

ma nek dovedu bilo koga, samo da ne ispadnemo odmah u prvom kolu :-) ...alen je star ali moze valjda pruziti jos koju dobru partiju...nikad mi nije bio mrzak zato sto je veliki navijac, jedan od rjetkih (uz dzemsa berberovica) koji nije igrao samo da bi se prodao dalje, a i kad se prodao klub je od njeg uvijek hajra imao.
Locked