Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Vitamin C
#676 Re: FK Sarajevo
Da je samo bolju upravu, sve bi bilo odlično.
-
JEDAN JE HASE
#677 Re: FK Sarajevo
Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo 
-
KENANHZS
#678 Re: FK Sarajevo
Slazem se,daj boze da prvo pretkolo izguramo,al nadam se da ce dovesti pojacanja,Basic je govorio da ce dovesti 2 Brazilca,ako mu je vjerovati. 
-
lolo_lolo
#679 Re: FK Sarajevo
nisu drotovi cisterna,nosili su igraci vodu navijacima,a i mogao si sok kupiti,jeftin pravoJEDAN JE HASE wrote:Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo
-
JEDAN JE HASE
#680 Re: FK Sarajevo
Pa da jos vise ozednim,kakav ba soklolo_lolo wrote:nisu drotovi cisterna,nosili su igraci vodu navijacima,a i mogao si sok kupiti,jeftin pravoJEDAN JE HASE wrote:Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo
-
lolo_lolo
#681 Re: FK Sarajevo
dvojni cJEDAN JE HASE wrote:Pa da jos vise ozednim,kakav ba soklolo_lolo wrote:nisu drotovi cisterna,nosili su igraci vodu navijacima,a i mogao si sok kupiti,jeftin pravoJEDAN JE HASE wrote:Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo
markica
- ecstase
#682 Re: FK Sarajevo
lolo_lolo wrote:nisu drotovi cisterna,nosili su igraci vodu navijacima,a i mogao si sok kupiti,jeftin pravoJEDAN JE HASE wrote:Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo
Jes da se mogao unjeti sok ili bilo sta.
-
lolo_lolo
#683 Re: FK Sarajevo
dva su covjeka ulazila i prodavala sokove kospiceecstase wrote:lolo_lolo wrote:nisu drotovi cisterna,nosili su igraci vodu navijacima,a i mogao si sok kupiti,jeftin pravoJEDAN JE HASE wrote:Horde odlicne u lukavici,jos je vruce bilo ko u sahari,a oni jadovi drotovi nisu dali raji vode na poluvremenu,a sto se tice nasih levata u upravi slazem se sa liberom,jedino da dodje neki igrac sam,t.j. da se ponudi,oni inace nebi mrdnuli nekoga da dovedu,sa ovim igracima daj Boze i prvo pretkolo da prodjemo
Jes da se mogao unjeti sok ili bilo sta.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#684 Re: FK Sarajevo
Jest' ,pa ce sve to zavrsiti kao ona tri Afrikanca (iz koje su ono zemlje bili,Kameruna?KENANHZS wrote:Slazem se,daj boze da prvo pretkolo izguramo,al nadam se da ce dovesti pojacanja,Basic je govorio da ce dovesti 2 Brazilca,ako mu je vjerovati.
Treba sa ovih nasih ex yu prostora pokusati dovesti kvalitetnog veznog igraca,jer ti neki afrikanci,brazilci i sl.i kada bi dosli,u sta sumljam,dok bi se uigrali,navikli na klimu,nacin igranja
-
Fordas
#685 Re: FK Sarajevo
Bojim se da nemamo para za pojacanja. Mislim da nam moze doci samo neko kome je istekao ugovor i ko nema gdje drugo da igra, standardno. Mozda je i tako bolje nego da dovodimo 'pojacanja' kao komsinice pa da na sred sezone moramo kukat i posudjivat pare kako igraci ne bi umrli od gladi
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
alijadzigibau
#687 Re: FK Sarajevo
Izgleda da cemo kupit pojacanja .......................... pod uslovom da uzmemo kup UEFA kaze izdrq
ana Uprava
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#688 Re: FK Sarajevo
vraca se Alen Avdic
- strong69
#689 Re: FK Sarajevo
A otici ce kad zavrse pripreme. Ili mozda nece... Koliko ima sad godina? 32-33? Izuzetno pojacanjeFaruk wrote:vraca se Alen Avdic
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#690 Re: FK Sarajevo
Nemoj zezati.
Avdic ni jednom nije otisao iz Sarajeva a da klub nije dobio obestecenje za njega,pa ti skontaj koliko je puta odlazio,i vracao se
I svaki put kada je nosio bordo dres bio je daleko iznad skoro pa svih napadaca u ligi,tako da po meni mjesta za Avdica ima.
Jos par pojacanja je u pripremi
Avdic ni jednom nije otisao iz Sarajeva a da klub nije dobio obestecenje za njega,pa ti skontaj koliko je puta odlazio,i vracao se
I svaki put kada je nosio bordo dres bio je daleko iznad skoro pa svih napadaca u ligi,tako da po meni mjesta za Avdica ima.
Jos par pojacanja je u pripremi
- Baltazar_khan
#691 Re: FK Sarajevo
Popularni Brada 
- Chisum
#692 Re: FK Sarajevo
Znaci, Scotty Pipen a.k.a. Fijoka je opet medju nama.
Aj' neka ga. Posto su nam mladi talenti uglavnom netalentovani, onda mi je draze vidjeti nekoga za koga znam da, ako nista, ima iskustva. Al' da je nabro kuka, bogami jeste... 32-33. Ako ne laze...
Aj' neka ga. Posto su nam mladi talenti uglavnom netalentovani, onda mi je draze vidjeti nekoga za koga znam da, ako nista, ima iskustva. Al' da je nabro kuka, bogami jeste... 32-33. Ako ne laze...
-
Dendrlix
#693 Re: FK Sarajevo
Baltazar_khan wrote:Popularni Brada
Mi u raji ga zvali Celjust!Chisum wrote:Znaci, Scotty Pipen a.k.a. Fijoka je opet medju nama.
- Neelix
#694 Re: FK Sarajevo
ilitiga Olivetti
kasa
- Rauber
#695 Re: FK Sarajevo
kazu za njega "brada mu vazda u ofsajdu"
sta znam,neka alena,samo neka duru ne vracaju opet
sta znam,neka alena,samo neka duru ne vracaju opet
-
The 51st State
#696 Re: FK Sarajevo
za ovaj nisam znaoNeelix wrote:ilitiga Olivettikasa
- no_crnjak
#697 Re: FK Sarajevo
vratite nam Zeku i Zuku xD
-
Art-Vandaley
#698 Re: FK Sarajevo
smijesan tim, ne zasluzuje igrati u evropi!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#699 Re: FK Sarajevo
A ti si delegat iz UEFA,il si samo DELEGAT.Art-Vandaley wrote:smijesan tim, ne zasluzuje igrati u evropi!
-
shadow
#700 Re: FK Sarajevo
ma nek dovedu bilo koga, samo da ne ispadnemo odmah u prvom kolu