pa zasta placam hebenih 11,5 KM da gledam vodu kako sumi na behar ili vijesti tv amne koda snimaju mobom vga kamerom ili trt mudo i trt govno ili sTRasnu tve ili jos strasniju makedoniju ili balkan music ili rts koja nema nikakvog sportaopa22 wrote:ako nista gledat cemo preko neta XDljekar wrote:ja cu im zapaliti onaj bungolov ne mognem li gledati repku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HS kablovska
Moderator: anex
-
ljekar
#676 Re: HS kablovska
- BSn
#677 Re: HS kablovska
StupskaBitanga wrote:das to vrijedei za TV K1gule_sa wrote:po zakonu ne moraju jer svoj signal ne emituju preko zemaljske mreze to jest nemaju predajnik u Sarajevu ili bilo kojem drugom gradu.....StupskaBitanga wrote:
po zakonu moraju
ali za TV1 su DUZNI jer TV1 ide preko repetitora RTV Mostar
nisu, ako ne pruzaju usluge u mostaru. duzni su jedino da emituju kanale koji se emitiraju na prostoru kojeg oni pokrivaju. posto u sarajevu ne ide preko repetitora...
barem je tako nekad to objasnjavao helob. ako je nekako drugacije, onda bi morali sve bh. repetitorske kanale pustati.
- opa22
#678 Re: HS kablovska
s'o jes jes imaju grozne programe u ponudi.....ne znam iskreno ja sam zateka'o HS u stanu kad sam uselio u njega prije neke 4 godine i prije cca. 3 mjeseca sam ih htio odjebaus i preci na elob no sam se sokiro kad su mi rekli da ne pruzaju usluge u mom kvartu....inace sam iz jednog grada u cro i imamo nekih 4-5 tih kablovskih operatera i mog'o sam birati na koji cu se pretpaliti......uzasno je kada imam recimo TRT neka dva njihova kanala a nemam npr Kapel 1 ili sport klub vidio sam da u sarajevu samo LOL tv neka ima u ponudi i Cro RTL....no sam internetom HS-ovim prezadovoljan s'o jes jes
- Johnny071
#679 Re: HS kablovska
Sto ti je rec UBR 12kopa22 wrote:s'o jes jes imaju grozne programe u ponudi.....ne znam iskreno ja sam zateka'o HS u stanu kad sam uselio u njega prije neke 4 godine i prije cca. 3 mjeseca sam ih htio odjebaus i preci na elob no sam se sokiro kad su mi rekli da ne pruzaju usluge u mom kvartu....inace sam iz jednog grada u cro i imamo nekih 4-5 tih kablovskih operatera i mog'o sam birati na koji cu se pretpaliti......uzasno je kada imam recimo TRT neka dva njihova kanala a nemam npr Kapel 1 ili sport klub vidio sam da u sarajevu samo LOL tv neka ima u ponudi i Cro RTL....no sam internetom HS-ovim prezadovoljan s'o jes jes
-
zikmu
#681 Re: HS kablovska
Evo uz racun stiglo da li hocu da uzmem i HBO za 6,xx KM nazovim ih ja da im kazem da necu (moras se izjasniti do 15.) i pitam za K1 i TV1 kazu bice nadopune... eh da li to znaci bice 100% ili mozda ce da bude... 
-
ljekar
#682 Re: HS kablovska
ne bude li iskljucicu kablovsku kupiti antenu u robotu i fatati kanle mogu ufatiti ftv bht obn hayaat i ova govna od kanala
-
zilog
#683 Re: HS kablovska
Ne znam ni jaopa22 wrote:sta to rece??????
Evo, progooglo malo:
Valjda je mislio na CMTS Cisco uBR 10k, ima 12 u broju, ali na kraju: Cisco uBR 10012
http://www.cisco.com/en/US/prod/collate ... ed384.html
lijepa kutija, nema sta
-
FedEx
#684 Re: HS kablovska
znate li (ovo 100% provjereno) da je TVB92 u pisanoj formi dostavila odobrenje i RAK-u i kablovskim operaterima da mogu besplatno preuzimati signal...ihi ima tome vec nekoliko mjeseci pa niko ne preuzima...gova jedna a uzimaju behar , trt, arte , amnu, PA TO JE ZA NE POVJEROVAT
-
zilog
#685 Re: HS kablovska
Ima odavno na Logosoft SuperTV.FedEx wrote:znate li (ovo 100% provjereno) da je TVB92 u pisanoj formi dostavila odobrenje i RAK-u i kablovskim operaterima da mogu besplatno preuzimati signal...ihi ima tome vec nekoliko mjeseci pa niko ne preuzima...gova jedna a uzimaju behar , trt, arte , amnu, PA TO JE ZA NE POVJEROVAT
-
FedEx
#686 Re: HS kablovska
pa sto nema u Hs kablovskoj kad je besplatna...ne kazem da ej super sad ensto al je vala bolja od amne , arte, trt avaz, makedonska tv , behar i slicnozilog wrote:Ima odavno na Logosoft SuperTV.FedEx wrote:znate li (ovo 100% provjereno) da je TVB92 u pisanoj formi dostavila odobrenje i RAK-u i kablovskim operaterima da mogu besplatno preuzimati signal...ihi ima tome vec nekoliko mjeseci pa niko ne preuzima...gova jedna a uzimaju behar , trt, arte , amnu, PA TO JE ZA NE POVJEROVAT
- Bourne
#687 Re: HS kablovska
E' tošššš u Elob-u,BHCnet-u i HS-u placat' k'o spektakl kanal u dodatnom paketu ,jer su se k'o đoja oni potrudili i napregli iz petnih zila kako bi nam obezbjedili B92 u svojoj prog.semi!!!FedEx wrote:pa sto nema u Hs kablovskoj kad je besplatna...ne kazem da ej super sad ensto al je vala bolja od amne , arte, trt avaz, makedonska tv , behar i slicnozilog wrote:Ima odavno na Logosoft SuperTV.FedEx wrote:znate li (ovo 100% provjereno) da je TVB92 u pisanoj formi dostavila odobrenje i RAK-u i kablovskim operaterima da mogu besplatno preuzimati signal...ihi ima tome vec nekoliko mjeseci pa niko ne preuzima...gova jedna a uzimaju behar , trt, arte , amnu, PA TO JE ZA NE POVJEROVAT
-
FedEx
#688 Re: HS kablovska
Ima odavno na Logosoft SuperTV.[/quote]
pa sto nema u Hs kablovskoj kad je besplatna...ne kazem da ej super sad ensto al je vala bolja od amne , arte, trt avaz, makedonska tv , behar i slicno[/quote]E' tošššš u Elob-u,BHCnet-u i HS-u placat' k'o spektakl kanal u dodatnom paketu ,jer su se k'o đoja oni potrudili i napregli iz petnih zila kako bi nam obezbjedili B92 u svojoj prog.semi!!!
[/quote]
mozda nam povecaju pretplatu za 2 km zbog b92
pa sto nema u Hs kablovskoj kad je besplatna...ne kazem da ej super sad ensto al je vala bolja od amne , arte, trt avaz, makedonska tv , behar i slicno[/quote]E' tošššš u Elob-u,BHCnet-u i HS-u placat' k'o spektakl kanal u dodatnom paketu ,jer su se k'o đoja oni potrudili i napregli iz petnih zila kako bi nam obezbjedili B92 u svojoj prog.semi!!!
mozda nam povecaju pretplatu za 2 km zbog b92
- Banksy
#689 Re: HS kablovska
Neće biti na HS-u ni TV1 ni K1, provjereno, da se džaba ne nadaš.zikmu wrote:
Evo uz racun stiglo da li hocu da uzmem i HBO za 6,xx KM nazovim ih ja da im kazem da necu (moras se izjasniti do 15.) i pitam za K1 i TV1 kazu bice nadopune... eh da li to znaci bice 100% ili mozda ce da bude...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#691 Re: HS kablovska
A i ja sam cuo da jedino,od svih operatera ,ovi iz HS-a prave probleme oko ta dva programa.
E koga to kao kap koja je prelila casu,ne natjera da odje*be HS...nek se ubije...
E koga to kao kap koja je prelila casu,ne natjera da odje*be HS...nek se ubije...
-
FedEx
#692 Re: HS kablovska
.Banksy wrote:Neće biti na HS-u ni TV1 ni K1, provjereno, da se džaba ne nadaš.zikmu wrote:
-
ljekar
#693 Re: HS kablovska
danas zvao da pitam i kazu nema problema bice i tv1 i k1 
- opa22
#694 Re: HS kablovska
ljekar wrote:danas zvao da pitam i kazu nema problema bice i tv1 i k1
kog si zvao??? HS?
-
ljekar
#695 Re: HS kablovska
da onaj brojopa22 wrote:ljekar wrote:danas zvao da pitam i kazu nema problema bice i tv1 i k1
kog si zvao??? HS?
bio mi kvar nestalo slike
ja nazvo i pito oni mi rekli tako
PS.javili su se na prvi poziv
-
zikmu
#696 Re: HS kablovska
Da da i meni su se danas na prvi poziv javili... sto je jako cudno 
- opa22
#697 Re: HS kablovska
aj napokon i od njih neka dobra informacija.....a reko sam ne uveduli taj tv1 i k1 zbogm HS
-
tacna
#698 Re: HS kablovska
Pored ta dva uvesti sk+, vh1 i super rtl, fox life, fox crime i bilo bi to vec nesto.
- opa22
#699 Re: HS kablovska
tacna wrote:Pored ta dva uvesti sk+, vh1 i super rtl, fox life, fox crime i bilo bi to vec nesto.
fox life i crime ima na digitalnoj(nikad je nisam ni ukljucio) koliko znam pa sad ne znam a bilo bi cool kad bi jos kabel 1 uveli hahaha what's up dad i two and the half men mi idu na kabel 1
-
iceman2010
#700 Re: HS kablovska
na sk+ prava za balkan ima kuca koja je kupila cabel net i elob. Sada pitanje je hoce li to prodati HS-u i hoce li ovi kupiti. Super RTL ne bi trebao biti neki problem. Pitanje je samo politike te kuce. On ako se i placa nije skup. Fox su skupi programi i njih ces vjerovatno moci da gledas samo u dodatnim digitalnim paketima.tacna wrote:Pored ta dva uvesti sk+, vh1 i super rtl, fox life, fox crime i bilo bi to vec nesto.