Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dinooh wrote:Sto je ovako tezak 180g. Vjerovatno zbog baterije. Koliko traje pri normalnom koristenju?
Mene pitaš? Uključen WiFi i 3G uvijek, dvije SIM kartice, 5-6 sati SOT-a u jednom danu i navečer baterija 20-30 %. Ne igram igrice, uglavnom Internet, viber, tapatalk i sl.
Sta mislite kakav je mobitel (specifikacije) ? Ako neko ima kakvi su dojmovi ? I koliko bi me carina izasla na 170 KM ?
Meni baš taj telefon treba da stigne za par dana i najvjerovatnije će u prodaju odmah . Što se tiče hardvera uporediv je sa Galaxy S3 . Solidan procesor i kamera jedina mana može biti qHD display
Sent from my Nibiru H1 using Tapatalk
Last edited by SONY_91 on 05/07/2014 10:32, edited 1 time in total.
Ako mu se zuri uzet ce tvoj i ne mora ni znati koliko ima carine, PDV-a i ostalog. A ti mozes brzo prodati. Sad ne znam je li spreman platiti maržu tebi, to se dogovorite sami.
Sta mislite kakav je mobitel (specifikacije) ? Ako neko ima kakvi su dojmovi ? I koliko bi me carina izasla na 170 KM ?
carina,'pdv,'carinski pregled,'carinsko knjiženje i ne znam jel im još koja stavka dođu negdje oko 32-35% od cijene. Al vidim da si našao na klix ovaj mobihtel...probaj još pogledati na par stranica tipa focalprice, banggood ili pandaville možda je tamo jefitniji ili prelistaj ovu temu dosta je raja nekih stranica postavljala
U iscekivanju 2 mobitela Cubot s208 i Doogee DG2014.. Po karakteristikama su extra telefoni u odnosu na cijenu, kakvi ce biti pri koristenju vidjet cemo .. Samo jos da ne odu na carinu i bit ce sve za 10 ..
Cim stignu u planu sam da narucim Doogee DG800, sa cijenom od oko 175 KM je vise nego dobar.
Da se nadovežem na odgovor. U slabije naseljenim mjestima 3G većinom radi na 900 MHz. Na to treba pripaziti jer ima 'kineza' koji rade na 850/2100 MHz i tu nastaje problem
Da se nadovežem na odgovor. U slabije naseljenim mjestima 3G većinom radi na 900 MHz. Na to treba pripaziti jer većina 'kineza' dolazi sa 850/2100 MHz i tu nastaje problem
ema_ wrote:Koliko otprilike treba vremena da stigne nešto preko Singapore post?
Meni je dolazilo za 9 dana najčešće u Sarajevo, znači nakon što bude "dispatched to overseas" deveti dan je u Sarajevu. Ali, evo kod zadnje pošiljke prošlo je 12 dana i još se nije pojavila u Sarajevu.
Last edited by SONY_91 on 08/07/2014 16:58, edited 2 times in total.
ema_ wrote:Koliko otprilike treba vremena da stigne nešto preko Singapore post?
Predzadnju za 15 dana donio postar, a ova zadnja poslana 27.6. jos nije stigla u Sarajevo
Kod mene je Doogee DG800 "Dispatched to overseas" 27.06. i još nije stigao. Zajedno će nam stići pošiljke . Druga pošiljka je poslana 01.07. i kako sada stvari stoje mogle bi mi zajedno stići u Sarajevo
Pa to je super, ne znam što onda kažu da treba 45 dana da stigne , naručila sam preko aliexpressa onaj tablet, piše da je 4.7. bio u Singapuru, već ga pokazuje ips.
dustaban wrote:zagolicali ste me sa ovim kinezima.
Je li pouzdana ova nabavka online? Koliko jos treba dodati na ove cijene? Ko ovdje nudi ove telefone i koliko on dodaje na cijene?
Eto, to je za pocetak...
Pouzdano je, na cijenu dodaj 10% + 17% + nekih 20 km . Ovdje niko ne preprodaje te telefone , možda na pp jedino .
preprodaju
i mene su zagolicali ali nemam vremena da narucujem zbog dostave, dugo traje a meni treba brzo jer je poklon, bacite ponudu na pp ali nemojte sad sa nekom duplom cijenom
black wrote:
i mene su zagolicali ali nemam vremena da narucujem zbog dostave, dugo traje a meni treba brzo jer je poklon, bacite ponudu na pp ali nemojte sad sa nekom duplom cijenom
imam ja par 'kineza' koji su na prodaji, pa pošalji u pp kolikim budžetom raspolažeš da znam šta da ti ponudim