Bh. navijačka scena

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Joey Tribbiani

#676 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

@alkos
zapali jednu i smiri se.
elSaik

#677 Re: Bh. navijačka scena

Post by elSaik »

1946 wrote:
smurf wrote:A zasto skidati stolice :shock:
Ne znam, pitaj svoju upravu zašto je to radila prošli derbi (moguće i onaj prije njega, ne sjećam se više) :?
Zato što ste jedan dio počupali a drugi zapalili. FGRRRRRRRRRRRRRRRRR
Alkos

#678 Re: Bh. navijačka scena

Post by Alkos »

Joey Tribbiani wrote:@alkos
zapali jednu i smiri se.
A izvini, jesam nesto pogresno napisao?
Joey Tribbiani

#679 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

1946 wrote:
Ne znam, pitaj svoju upravu zašto je to radila prošli derbi (moguće i onaj prije njega, ne sjećam se više) :?
Image
jah, pitat ce upravu pored ovih
Last edited by Joey Tribbiani on 19/10/2010 20:09, edited 1 time in total.
elSaik

#680 Re: Bh. navijačka scena

Post by elSaik »

Robben wrote:Kako vi samo mislite da će sve Horde stati u ovu zdenkicu bez slova O? :-) Kako glup potez uprave, vjerovatno će se desiti da će navijači Sarajeva kupiti karte za sjever i naravno ulaziti na željin sjever jer je zdenka popunjena i eto bespotrebnog belaja. Nikad ljudi do pameti da dođu...
Da se razumijemo, moje mišljenje je da nam ne treba više od zdenke i slova O, da ne bi kojim slučajem po meni osuli paljbu ovi iz suprotnog tabora. :D
Imate istok pa se širite.
Joey Tribbiani

#681 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

Alkos wrote:
zapali jednu i smiri se.

naravno, mi donijeli Beograd u Sarajevo, zbog toga što nećemo da radimo na štetu naših navijača
Robben

#682 Re: Bh. navijačka scena

Post by Robben »

elSaik wrote:
Robben wrote:Kako vi samo mislite da će sve Horde stati u ovu zdenkicu bez slova O? :-) Kako glup potez uprave, vjerovatno će se desiti da će navijači Sarajeva kupiti karte za sjever i naravno ulaziti na željin sjever jer je zdenka popunjena i eto bespotrebnog belaja. Nikad ljudi do pameti da dođu...
Da se razumijemo, moje mišljenje je da nam ne treba više od zdenke i slova O, da ne bi kojim slučajem po meni osuli paljbu ovi iz suprotnog tabora. :D
Imate istok pa se širite.
Šta mai na fksinfu?
sistematski pregled

#683 Re: Bh. navijačka scena

Post by sistematski pregled »

A urbani su na koševu lomili stolice koliko se sjećam. Pojedinci iz plavog tabora su baš zapjenili.
I pravo im nešto istok na pameti. Vuče ih valjda nešto istoku, prema jna stadionu.
emigrazione

#684 Re: Bh. navijačka scena

Post by emigrazione »

Kad su se na kosevskom jugu lomile stolice( dokazi su i dan danas prisutni) na grbavici njihovo postavljanje nije bilo ni u planu. Mi ne zelimo na istok jer je tamo jos gore pa kako vise ne shvatate.Znam da ce nasa uprava znati adekvatno odgovoriti na sljedecem derbiju
elSaik

#685 Re: Bh. navijačka scena

Post by elSaik »

Šta je gore?

Sav višak ljudi sa sjevera može komotno stati na istok. To što vama ne paše istok, pa biste svi, a znamo iz kojih razlog, pod krov sjevera, e pa jbg, ne može.
emigrazione

#686 Re: Bh. navijačka scena

Post by emigrazione »

Zato sto se ona ''tribina'' ubila za kamenjanja ( nije se jednom desilo),prostor iza one lokomotive vam redovno zauzme brdsko-planinska udarna, tj. najgori nakot kome je jedina zelja da nekom mozak prospe kakvom kamencugom. Ako hoces belaj i probleme na derbiju ja se s tobom slazem idemo na istok. Ali ja mislim da to nije apsolutno nikakvo rijesenje. Razmisli joj jednom, date nam par metara prostora na sjeveru koji ionako uvijek zjapi prazan, stavite mrezu izmedju da nebude kakvih dolijetanja predmeta i sl. i mirna bosna. Zar ovo nije pametnije
Impavidus

#687 Re: Bh. navijačka scena

Post by Impavidus »

samo pitanje za navijace zelje sta misle, je li bolje imat tampon zonu velicine kao citavo "slovo LJ" i specijalce poredane, a da bez problema mogu letit baklje sa jedne strane na drugu kao u proslim derbijima, ili da se tampon zona duplo smanji, stavi se zastitna ograda da ne mogu predmeti da lete sa jedne strane na drugu, uz obezbjeđenje a ta polovina od tampon zone (slovo J) dadne nama, i dobro nama, dobro vama?!
dobar,ti?

#688 Re: Bh. navijačka scena

Post by dobar,ti? »

ma nema to nikakve veze sa sigurnoscu vise, al' eto kad budu dobili 1000 karata za derbi na kosevu mi cemo pricati o "sigurnosti" jer nas mogu gadjati na istoku i zapadu!
Alkos

#689 Re: Bh. navijačka scena

Post by Alkos »

Joey Tribbiani wrote:
Alkos wrote:
zapali jednu i smiri se.

naravno, mi donijeli Beograd u Sarajevo, zbog toga što nećemo da radimo na štetu naših navijača
Nisi shvatio poentu posta, ali nebitno...
smurf

#690 Re: Bh. navijačka scena

Post by smurf »

Vala do mene ne mozete dobaciti da se na glavu nasadite :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja bih najsretniji bio kada bi se vratilo 20.000 u Dolinu cupova, 30.000 na Kosevo i kada bi se prepucavali navijanjem, kada bi se derby ponovo pisao pocetnim velikim slovom, kada bi derby groznica pocela tresti dva-tri kola pred pocetak istog... ali jok, dosli neki novi klinci koji "znaju". :roll:

A sto smo se ovdje navili kada imamo temu o derbiju :-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#691 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

elSaik wrote:
1946 wrote:
Zato što ste jedan dio počupali a drugi zapalili. FGRRRRRRRRRRRRRRRRR
Milo za drago, milo za drago :wink: ...
Ne znam jesi li bio došao tada iz Njemačke pa da se sjećaš, ali stadion Asim Ferhatović Hase je davno dobio stolice na ostalim tribinama. Eh na prvom derbiju nakon što su postavljene stolice su se one počele lomiti na južnoj tribini i ta tradicija traje do danas. I onda opet se vraćamo na ono licemjerstvo, kada vama ne smeta da vi nekome nešto činite ali kad se vama to isto učini onda - kmeeeeee :lol:
Šibicar

#692 Re: Bh. navijačka scena

Post by Šibicar »

1946 wrote: Milo za drago, milo za drago :wink: ...
Ne znam jesi li bio došao tada iz Njemačke pa da se sjećaš, ali stadion Asim Ferhatović Hase je davno dobio stolice na ostalim tribinama. Eh na prvom derbiju nakon što su postavljene stolice su se one počele lomiti na južnoj tribini i ta tradicija traje do danas. I onda opet se vraćamo na ono licemjerstvo, kada vama ne smeta da vi nekome nešto činite ali kad se vama to isto učini onda - kmeeeeee :lol:
E sad reci da vi niste lomili stolice na Koševu u tim poslijeratnim derbijima? ;-)
Joey Tribbiani

#693 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

jao priče brate dragi. Reci mi kad je bilo posljednje masovno razvaljivanje stolica na koševskom jugu? Mozes se izgleda sjetit samo tog pomenutog. Pa manje čitavih stolica na istoku (na kojem, koliko ja znam, nikad ne sjede Manijaci) ima nego na jugu.

Ne kazem ja nista, mi cvjecke, vi govna... bla, bla...ali ta tvoja "tradicija" se nije nastavila do danas.
1946

#694 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

Joey Tribbiani wrote:jao priče brate dragi. Reci mi kad je bilo posljednje masovno razvaljivanje stolica na koševskom jugu? Mozes se izgleda sjetit samo tog pomenutog. Pa manje čitavih stolica na istoku (na kojem, koliko ja znam, nikad ne sjede Manijaci) ima nego na jugu.

Ne kazem ja nista, mi cvjecke, vi govna... bla, bla...ali ta tvoja "tradicija" se nije nastavila do danas.
Te na istoku fale one što su slova njima napisana bila jer su različite od onih zelenih, lošije kvalitete, lomile se same od sebe. Lomile su se i na sjeveru i sad ih ima par da fale. Pa 5-6 kompletnih donjih redova juga fali i to 90% "djelovanjem" vaše grupe. A pitaj ljude koji rade na održavanju stadiona da li se nastavlja ta tradicija (istina u mnogo manjoj mjeri) :wink: . Da se razumijemo, meni je to seljakluk raditi, ko god to radio, kao što je seljakluk lomiti tramvaje ili klupe u Vilsu.
Joey Tribbiani

#695 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

1946 wrote:
Joey Tribbiani wrote:jao priče brate dragi. Reci mi kad je bilo posljednje masovno razvaljivanje stolica na koševskom jugu? Mozes se izgleda sjetit samo tog pomenutog. Pa manje čitavih stolica na istoku (na kojem, koliko ja znam, nikad ne sjede Manijaci) ima nego na jugu.

Te na istoku fale one što su slova njima napisana bila jer su različite od onih zelenih, lošije kvalitete, lomile se same od sebe. Lomile su se i na sjeveru i sad ih ima par da fale. Pa 5-6 kompletnih donjih redova juga fali i to 90% "djelovanjem" vaše grupe. A pitaj ljude koji rade na održavanju stadiona da li se nastavlja ta tradicija (istina u mnogo manjoj mjeri) :wink: . Da se razumijemo, meni je to seljakluk raditi, ko god to radio, kao što je seljakluk lomiti tramvaje ili klupe u Vilsu.
slazem se 100%
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#696 Re: Bh. navijačka scena

Post by bordo gandalf »

smurf wrote:Vala do mene ne mozete dobaciti da se na glavu nasadite :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja bih najsretniji bio kada bi se vratilo 20.000 u Dolinu cupova, 30.000 na Kosevo i kada bi se prepucavali navijanjem, kada bi se derby ponovo pisao pocetnim velikim slovom, kada bi derby groznica pocela tresti dva-tri kola pred pocetak istog... ali jok, dosli neki novi klinci koji "znaju". :roll:

A sto smo se ovdje navili kada imamo temu o derbiju :-)
Nazalost to je proslost :roll:
Joey Tribbiani

#697 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

ajmo sad malo okrenut ploču. Nije toliko ni izgubio draz. Istina je da ima dosta ljudi koji gledaju samo ligu prvaka ili lige petice, neki nece da imaju posla sa ovom generacijom navijača itd. ali opet evo Željo sutra igra s Borcem super bitnu tekmu i opet malo ko o njoj priča. Nije da se nece ići... ali napravila se najava za derbi, svi jedva čekaju nedjelju. To je fakat više od tekme. Skont'o sam datum bar prije mjesec i po'. Nije to slučaj samo sa mnom. Bice dobro, samo nek derbi bude sarajevski (bez sranja, hocu da vidim pitare i manijake poslije tekme sa šalovima na kafi). Qrac me zaboli što to neki bubulljičavi 15 - ogodišnji huligan nikako ne moze da shvati.
1946

#698 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

Pa da je izgubio draž ne bi se mi ovdje prepirali ovoliko :D . A dok je nas biće i derbi - derbi. Kome se ne sviđa ima englesku, njemačku i ine lige
Magarece_godine

#699 Re: Bh. navijačka scena

Post by Magarece_godine »

1946 wrote:Pa da je izgubio draž ne bi se mi ovdje prepirali ovoliko :D . A dok je nas biće i derbi - derbi. Kome se ne sviđa ima englesku, njemačku i ine lige
Upravo tako. Mada, fakat je glupo kad pitas nekog za koga navijas on ti odgovir za Bayern ... Nidje veze ...

(cestitam tisuciti post)
1946

#700 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

Ma davno sam ja prekucao milju samo mi ih je 50-tak @burek obrisao :D
Locked