Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
12 septembar u 20:00 na ntv hayat(namjerno pisem malim slovima a zna se i zasto )
Espanyol vs Real Madrid
ramos,vdv,gago,pepe nece igrati uopste
mogucih prvih 11 za Real
casillas
arbeloa-albiol-metze-drenthe
Ne mora znacit da je izdajnik zato sto je napustio brod koji tone,
nece covjek da potone s onim starcima iz milana jbga oni su se nazivili a ovaj djecko je mlad
jasta je nego izdajica, mjesec prije transfera izjavljivao da ce do kraja karijere ostati u milanu i da hoce da bude legenda kao maldini - i onda ko hinja ode.
Vidjeh samo golove, extra golovi Higuaina (prvijenac u CL) i Gutija CR je našao golmana na kojem će se iživiti
Svi povezuju taj loš period sa izlaskom Xabija (nadam se da mu nije ništa), a i penal je smiješan. U zadnje vrijeme se svaki kontakt golmana sa igračem svira
Uglavnom ovo je bila utakmica koja se morala dobiti i to je ispunjeno, slijedeći Xerez na Bernabeu, nedjelja u 19:00
ultima_palabra wrote:Vidjeh samo golove, extra golovi Higuaina (prvijenac u CL) i Gutija CR je našao golmana na kojem će se iživiti
Svi povezuju taj loš period sa izlaskom Xabija (nadam se da mu nije ništa), a i penal je smiješan. U zadnje vrijeme se svaki kontakt golmana sa igračem svira
Uglavnom ovo je bila utakmica koja se morala dobiti i to je ispunjeno, slijedeći Xerez na Bernabeu, nedjelja u 19:00
I novo cijepanje... malo mi zao Xereza, sa kakvim vanzemaljcima igraju...
ultima_palabra wrote:Vidjeh samo golove, extra golovi Higuaina (prvijenac u CL) i Gutija CR je našao golmana na kojem će se iživiti
I novo cijepanje... malo mi zao Xereza, sa kakvim vanzemaljcima igraju...
Polako, nijedna utakmica se unaprijed ne dobiva Nadam se komotnoj pobjedi bez puno napora, jer je u srijedu težak ispit kod Villareala. Ako sam dobro upratio kako Pellegrini rotira igrače, za očekivati je da ovu tekmu Kaka počne sa klupe. Pepe još samo 2 utakmice kazne
ultima_palabra wrote:
Polako, nijedna utakmica se unaprijed ne dobiva Nadam se komotnoj pobjedi bez puno napora, jer je u srijedu težak ispit kod Villareala. Ako sam dobro upratio kako Pellegrini rotira igrače, za očekivati je da ovu tekmu Kaka počne sa klupe. Pepe još samo 2 utakmice kazne
trebao je otići u zatvor radi fizičkog nasrtaja, a ne da bude kažnjen sa par utakmica idiot maloumni
ultima_palabra wrote:
trebao je otići u zatvor radi fizičkog nasrtaja, a ne da bude kažnjen sa par utakmica idiot maloumni
Svakom dođe žuta minuta, a 10 utakmica je velika kazna. Evo Adebayor je dobio 3 utakmice, a i onaj Taylor što je Eduardu slomio nogu Cantona i Zidane su radili slične stvari, pa ih se spominje kao majstore.
ultima_palabra wrote:
nemoj brate pretjerivati sa zatvorom ..ako cemo realno trebao je dobiti 2 godine uvjeta i sezonu neigranja
ultima_palabra wrote:
Svakom dođe žuta minuta, a 10 utakmica je velika kazna. Evo Adebayor je dobio 3 utakmice, a i onaj Taylor što je Eduardu slomio nogu Cantona i Zidane su radili slične stvari, pa ih se spominje kao majstore.
Poznati su mi mnogi krvnički statovi, faulovi i nasrtaji, ali onakvo divljačko iživljavanje kao što je Pepe uradio NIKAD dosad nisam vidio.
Vjeruj mi da ima i gorih...
Po meni, vece je izivljavanje bilo Eduardu ili ovom Anderlechtovim igracu, oni su zavrsili s lomovima nogu. Razlika je sto je Pepeov nastup bio divljacki, dok su ovi izgubili nogu u ''zaru borbe''
Igr'o si lopte...pa kad krene adrenalin...
Septembar 20 Real vs Xerez 19:00
real docekuje slabasni tim koji dolazi iz Segunde,ocekuje se povratak Ramosa,ozljedjeni Xabi Alonso,
Metzelder,Raul Albiol
ocekuje se sigurna pobijeda Reala od nekih 3-4 gola,moguce je i da zaigra Ruud kao i Momo Diara
Potvrdjeno je da se Real interesuje za Romelu Lukaku(Anderlecht) Rođen je 13.5.1993 godine,jucer usao u zadnjih 5.
protiv dinama i imao asistenciju,za juniore FC Brussels postigao 68 golova u 68 utakmica, a za juniore Anderlechta potigao je 121 gol u 88 utakmica.
Hala Madrid
Puce petarda ,prvo pol. solidno a u drugom
bombardovanje guti menja kaku,raula-granero a usao je i ruud napokon
najslabija karika u timu gago ,lass igra vrhunski,vratio se ramos, a cr9
1' [1 - 0] C. Ronaldo
75' [2 - 0] C. Ronaldo
79' [3 - 0] J.M. Guti
82' [4 - 0] K. Benzema
89' [5 - 0] R.v. Nistelrooy
u srijedu je mec protiv villareala prenos na hayat-u
uz omiljenog nam komentatora
najjaca provala sinoc na mecu barca atletico kad je igraca preimenovao u keko
a ustvari je koke
5-0, ko nije gledao rekao bi dobra utakmica, lagana pobjeda CR9 zabio u prvoj minuti, i onda mučenje, bezidejnost totalna. Xerezovi igrači se ne snalaze par puta u dobrim šansama. Ronaldo onda zabija drugi iz kornera, nakon čega je protivnik pukao totalno, Guti, Benzema i legenda Ruud van Nistelrooy su dodali još po jedan, za nezasluženu petardu
ultima_palabra wrote:5-0, ko nije gledao rekao bi dobra utakmica, lagana pobjeda CR9 zabio u prvoj minuti, i onda mučenje, bezidejnost totalna. Xerezovi igrači se ne snalaze par puta u dobrim šansama. Ronaldo onda zabija drugi iz kornera, nakon čega je protivnik pukao totalno, Guti, Benzema i legenda Ruud van Nistelrooy su dodali još po jedan, za nezasluženu petardu
slažem se ali neka se iživljavaju na slabim ekipama BARCA će ih opet uništit džaba sve te zvjezdice
Pa ja navijam za Madrid, samo kažem šta sam gledao, i Pellegrini kaže da su loše igrali.
Anyway, Farca zadaje tempo koji moramo pratiti. Ide prvi veći test u ovoj sezoni, Villareal. Oni su slabo počeli sezonu, imaju samo 2 boda, mislim da neće igrati Senna.
Za Madrid neće igrati povrijeđeni Arbeloa, Metzelder, Xabi i Ruud, a Pepe je kažnjen još ovu utakmicu. Biće teško, nadam se boljoj igri nego u nedjelju i pobjedi naravno.
Prijenos ima na MTV (mahalska TV) Hayat u 20:00.