e ovako u pitanju je sony lcd pa bi oni koji ga posjeduju mogli znati nesto u vezi analogno-digitalnih kanala...
kod mene je prikljucak telemach kablovske...
kada prebacim opciju sa analognih(kablovskih) kanala na digitalne, svi kanali su poimenicno oznaceni, ima ih ukupno oko 100-tinjak
medjutim problem je to sto kod "svih" stoji poruka "scrambled service-canot be decoded" , sem na tri kanala, neki kopernikus, hrt2 i novaTV. znaci oni se prikazuju kroz digitalnu opciju, dok kod ovih ostalih je crna slika sa ovom porukom. zbog cega je to tako, jasno bi mi bilo da nemam nijednog kanala, posto je u pitanju kablovka a ne digitalna.
je l` to znaci da ova tri kanala se emituju kroz digitalni signal pa ih je DVB turen pronasao?? ali opet ne vjerujem da samo ova tri kanala emituju ovaj signal. uredu, jasno bi mi bilo da zivim negdje na granici sa hrvatskom, vjerujem da dosta kuca fata taj njihov signal, no medjutim kako sam ja u sarajevu.
kad je meni se cini bila utakmica barcelona-real negdje sam cini mi se procitao, da oni koji imaju ovaj DVB tuner ugradjen nemaju problema "da gledaju pomenutu utakmicu" i pored toga sto je ni jedan kablovski operater nije prenosio. a da samo oni koji imaju ovakvu tv, znaju o cemu se radi.
e sad ja imam takvu tv ali opet ne znam o cemu se radi...
zna li ko sta o ovome??