da se i ja ovdje prijavim... vidim nisam usamljen pa da podjelim svoja iskustva. Desavalo mi se svasta u zivotu, tuce, ranjavanje itd, medjutim, uvjek bih pristao prije ici na operaciju srca nego otici kod zubara. Ovo se moze usko vezati uz traumu koju sam dozivio jednom na stomatologiji u sarajevu kada mi je jedna doktorica pravila zub, nikada vise poslije toga nisam otisao zubaru. Proslo je od tada dosta godina, 80% zuba je vec trazilo paznju, neki vise neki manje, vec sam polako poceo da se pripremam na odlazak zubaru kada sam imao nezgodu u kojoj sam ostao bez gornjeg keca. Eh... muke moje, na preporuke moje supruge, punice, i kompletne familije otisao sam kod jednog stomatologa. Uopste nisam znao koji je dobar, koji nije, koji je na glasu koji ne, jednostavno sam taj dio preskako i izbjegavao tu temu uvijek... sutra mi je zadnji odlazak u nizu od 2 sedmice i mogu reci da sam sve popravio, ugradio implant na keca koji izgleda kao onaj moj i super sam zadovoljan. Nedavno sam citao ovu temu i skonto da cu napisati svoje misljenje kada zavrsim. Znaci ja sebe vidim kao najvecu kukavicu sto se zubara tice, a opet, poslije tretmana kod zubara kog sad volim kao da mi je otac/brat ohrabren sam

Procitao sam dosta postova i nebih sad da ovo izgleda kao reklama jer stvarno nije, jednostavno moje misljenje i iskustva. Bol nisam nikakvu osjetio, svi su mi zubi spaseni, na vecini je ljecena gangrena, cisceni kanali, radjena nadogradnja.... jednostavno ne mogu da prepoznam svoja usta kada ih otvorim, sve je bijelo i lijepo i sto je najbolje izgleda kao sto bi rekli od majke rodjeno, iskreno, meni estetika nije bila uopste u planu niti jednom nego samo da to prodje, prvih par dana mojih odlazaka sam bio u tolikom grcu u onoj stolici ocekujuci ostru bol i slicno, pogotovo kod ciscenja kanala, na kraju sam se tolko opustio da sam slusao muziku, zatvorio oci i razmisljao o desetim stvarima. Ponovo kazem, ne pravim reklamu na silu, jednostavno dijelim svoja iskustva, a stomatologa kao stomatologa moram da pohvalim jer je meni ucinio veliku uslugu i svojim ponasanjem, stavom i odnosom promjenio moje misljenje i osjecaje prema svemu tome. Sada na kraju cu napisati ko je u pitanju:
ordinacija CITY DENT Sarajevo, dr. Tatarevic Erdin nalazi se u ulici visnjik.
Meni su cijene pristupacne, a sobzirom da sam radio skoro pa sve zube vise niti ne znam koliko je sta pojedinacno bilo jer sam dobio i popuste, uglavnom ja sam zadovoljan i necu se ustrucavati otici zubaru nikad vise, naravno, ukoliko to bude moj zubar.
pozdrav svima.