AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
prleitihi

Post by prleitihi »

Image

vidi bush post'o vehabija.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops:
MOKE_R

Post by MOKE_R »

NASLOV U AVAZU:

Jedan šut dva gola.( INZAGHI )ko bi drugi??
prleitihi

Post by prleitihi »

MOKE_R wrote:NASLOV U AVAZU:

Jedan šut dva gola.( INZAGHI )ko bi drugi??
da nisam gled'o..kont'o bi da je dao kroz noge..pa mu pikali k'o dva.. :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Pippo majstorinho ;:)
elixiaboy

Post by elixiaboy »

In last years final Thierry Henry missed a golden chance when Arsenal were one-up, if he had scored the Gunners would have been European Champions. In the same game, Ronaldinho, the world’s best player, was largely anonymous. Inzaghi took his only real chance last night and made an indelible mark on the game.
8)
forza milan

Post by forza milan »

kazu zavalio pipo go rukom
onde nema ruke ono se ne bi ni prije rata sviralo kao ''enac''

a ja bih volio da ga je zavalio rukom onako ofirno ko maradona
i da je liverpool imao 100 % od igre i 5 stativa i 6 precaka i da je izgubio 1:0 golom koji je pipo postigao ofirno rukom
o tom sam sanjao

asto pitat ce neko

pa bolje bi plakali oni mrski i ridji debili iz engleske koji navijaju za atletski klub liverpool
a i mnogi s ovog foruma bi isto tako bolje plakali i vise bi pisali postova

pipo majstore, dogodine u finalu ima da zabijes rukom iz zaledja da pocrka ovo malo dusmana :D
Neelix

Post by Neelix »

:lol: :thumbup:
Neelix

Post by Neelix »

Image

Image

:D
talijan

#684 Re: AC Milan na putu ka osvajanju Lige prvaka

Post by talijan »

prleitihi wrote::D :D ..odjebite zli jezici.. :D :D ..ove godine smo najjači..iako je šefik otiš'o u mrski čelzi.. :x :x :D ..tu je mađioničar kaka..sinoć se celtic jedva provuk'o.. :oops: :D :D

go rossoneri! :kravata: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :kravata: :thumbup: :thumbup: :D
21.02.07. kada si postavio ovu temu prakticno niko nije vjerovao sta je milan u stanju napraviti...
svaka cast :)
prleitihi

Post by prleitihi »

mislim da je ovo treća.. :D ..i ćorava koka zrno ubode.. :-):D ..uskoro postavljam novu.. :D
Neelix

Post by Neelix »

predlazem da ostane ova :oops: svakako u naslovu nema sezone.
Better Man

Post by Better Man »

forza milan wrote:kazu zavalio pipo go rukom

i da je liverpool imao 100 % od igre i 5 stativa i 6 precaka i da je izgubio 1:0 golom koji je pipo postigao ofirno rukom
o tom sam sanjao

asto pitat ce neko

pa bolje bi plakali oni mrski i ridji debili iz engleske koji navijaju za atletski klub liverpool

Milan i njegov anti fudbal dogodine nema šanse u Evropi!

pipo majstore, dogodine u finalu ima da zabijes rukom iz zaledja da pocrka ovo malo dusmana :D
Neelix

Post by Neelix »

Better Man wrote:

o tom sam sanjao

asto pitat ce neko

vidi

govorio si to prije utakmice protv bayerna, pa sta se desilo?
govorio si isto i prije prve i druge utakmice sa manchesterom, pa vidi?
najglasniji si bio prije finala, pa sta bi?

stvarno ne bih da vrijedjam, al imam osjecaj da bi ti prije metar u guzicu nego cenat u glavu.
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:
Better Man wrote:

o tom sam sanjao

asto pitat ce neko

vidi

govorio si to prije utakmice protv bayerna, pa sta se desilo?
govorio si isto i prije prve i druge utakmice sa manchesterom, pa vidi?
najglasniji si bio prije finala, pa sta bi?

stvarno ne bih da vrijedjam, al imam osjecaj da bi ti prije metar u guzicu nego cenat u glavu.
Stara ste ekipa i dosta igrača vam je pred penziju! Zar misliš da će drugi sjediti skrštenih ruku? Man UTD. kupio super talentiranog Portugalskog reprezentativca iz Sportinga i doveo iz Porta mladog Brazilca! Jedan ima 19, a drugi 20 godina i predstavljaju budučnost nogometa! Man UTD radi pametno i dovodi mlade talente i od njih pravi vrhunske igrače, a ne dovodi islužene penzionere, kao drugi, pa i Milan! Kad ih sve Ferguson lijepo posloži i uigra imaće ekipu koja će moći da dere svakog u Evropi, a što je najvažnije ekipa će biti sastavljena od mladih igrača uz par onih iskusnih starijih legendi, rezultat svega toga je da će imati ekipu za narednih 10 godina!Ove sezone ste imali dosta sreće, ali to ne može vječno trajati i ako ne podmladite ekipu neće vas biti dogodine! Moraš priznati da ste u finalu imali dosta sreće i da ste jako loše odigrali. Da je Liverpool bio imalo skoncetriraniji i konkretniji, mogli ste doživjeti debakl
Neelix

Post by Neelix »

po cemu se razlikuje tvoja prica od prije polufinala od ove?

Sve to je vazilo i prije ovog duela, pa smo vidjeli rezultat.

Nekad treba gledati realno, a ne bit navijac. Mogu ja pricat kako ce Sarajevo osvojit ligu prvaka i izmisljat argumente da to potvrdim...ali dok oni nesto ne urade po tom pitanju - sve to ostaje suplja. Cinjenica je da ti o rezultatima sljedece CL nemas pojma, kao ni ja, i da ta tvoja uvjerenost ne vrijedi 5 para (vidi lika na temi o liverpulu i njegovo 100% :lol: ).

Manchester mi je najdrazi od engleskih timova al se polako poceo pretvarat u Chelsea, i to mi sve vise smeta.

Nit Nani (13mil£) a ni Anderson(17mil£), a boga mi ni Hargraeves (17mil£) nisu ni priblizno vrijedni para koje su za njih placene. Glazeri su se poceli razbacivati parama kao Abramovich (koji je izgleda zatvorio pipu), i tako unistavaju konkurenciju. Vidjecemo dokle ce oni izdrzati...
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:po cemu se razlikuje tvoja prica od prije polufinala od ove?

Sve to je vazilo i prije ovog duela, pa smo vidjeli rezultat.

Nekad treba gledati realno, a ne bit navijac. Mogu ja pricat kako ce Sarajevo osvojit ligu prvaka i izmisljat argumente da to potvrdim...ali dok oni nesto ne urade po tom pitanju - sve to ostaje suplja. Cinjenica je da ti o rezultatima sljedece CL nemas pojma, kao ni ja, i da ta tvoja uvjerenost ne vrijedi 5 para (vidi lika na temi o liverpulu i njegovo 100% :lol: ).

Manchester mi je najdrazi od engleskih timova al se polako poceo pretvarat u Chelsea, i to mi sve vise smeta.

Nit Nani (13mil£) a ni Anderson(17mil£), a boga mi ni Hargraeves (17mil£) nisu ni priblizno vrijedni para koje su za njih placene. Glazeri su se poceli razbacivati parama kao Abramovich (koji je izgleda zatvorio pipu), i tako unistavaju konkurenciju. Vidjecemo dokle ce oni izdrzati...
Možda i jesu dali puno za Andersona i Nania, ali oni su mladi i budučnost je pred njima, ane kao Chelsea, koji dovodi Balacka i Shevcenka igrače koji su zagazili u tridesetu i kojima se bliži kraj karijere, a uz to su preskupo plaćeni, jer ne vrijede toliko što se i pokazalo ove sezone u kojoj se ispostavilo da je Droghba za obojicu doktor za fudbal!
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

noviprimitivac wrote:mislim da smo trenutno favoriti br.1 u osvajanju L.P. stvarno ne vidim nam ravog protivnika,sa mnogim od ovih koji su ostali smo igrali zadnjih godina i dobijali bez problema(znam da izgleda ovo previše tendenciozno i navijački rečeno ali će biti tako)

da nam hoće doći Liverpool da im vratimo za ono što i oni nisu dan danas skontali kako nas dobiše
:D :D :D

kako je lako biti prognozer kad je najveći klub u pitanju

FORZA MILAN
Neelix

Post by Neelix »

pippo je bog, uvali 2 za italiju :D
Hakala

Post by Hakala »

IBRAHIM BA, koji je prošlu sezonu proveo u trećeligašu Vareseu, prvo je "pojačanje" europskih prvaka i dokaz kako Adriano Galliani nije lagao kada je poručio navijačima da ne očekuju velike transfere ovog ljeta.

"Jako sam sretan, uvijek sam ostao blizak Milanu i trudio sam se proteklih mjeseci kako bi dobio još jednu šansu. Divno bi bilo vratiti se i nadam se da me trener želi u momčadi", skrušeno je izjavio Ba, povratnik u klub gdje je proveo šest godina, od čega dvije na posudbama.

Milan ovim transferom želi pokazati svoju velikodušnost i omogućiti igraču da karijeru završi na najvišem nivou uz najmanja primanja (Ba će biti plaćen tek 200 tisuća eura za godinu dana)

Ba, koji može igrati kao veznjak i bočni branič je vrhunac karijere dosegao u sezoni 1996/1997 kada je igrao za Bordeaux, a sljedeće godine je prešao u Milan gdje je njegova karijera krenula nizbrdo. Nakon Milana, bezuspješno je pokušavao u Boltonu, Rizesporu, Djurgardensu, dok je nešto zapaženiju ulogu imao u talijanskoj Seriji C prošle sezone.

Osim toga, dovođenje igrača koji je od 1997 do 2003 već bio član Milana gdje je puno više vremena proveo na klupi i posudbama (na kojima se također nije naigrao), pokazuje da Rossoneri i dalje imaju neskrivenu sklonost prema igračima koji su prošli "Isusove godine".

Pogledajmo malo tko su sve Milanovi "živahni starčići": Maldini 39, Cafu 37, Serginho 36, Favalli 35, Inzaghi, Kalac i Dida 34 godine starosti. Dodajmo da se tek ove godine umirovio Billy Costacurta sa 41, a Dario Šimić sa 31 godine je u ovom društvu pravi poletarac.

(index.hr)
:lol:

staracki dom hebote :shock:
prleitihi

Post by prleitihi »

Milan ovim transferom želi pokazati svoju velikodušnost i omogućiti igraču da karijeru završi na najvišem nivou
jesmo gospoda.. :kravata: :D :D

još je rano da otvaram novu temu za novu sezonu.. :oops: ..ali isto vam se piše.. :D:D:P
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

mislim da nam ne treba ova sirovina adriano,Drogba bi svakako dobro došao.po meni četiri špica koja imamo su sasvim dovoljna da osvojimo Scudeto i LP.mene nekako najviše zabrinjava kako će Dida braniti sledeću sezonu,rado bih vidio Bufona na vratima čak smo ga i imali skoro prošle godine ali yebiga

FORZA MILAN
prleitihi

Post by prleitihi »

da se neko nije usudio otvoriti novu temu.. :x:D ..ako sjebemo tradiciju..MOŽDA juventus dođe do polufinala.. :D:D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

nove teme ima.. :oops: ..ali samo ja je smijem otvoriti.. :D ..(papetu gurn'o justo u džep.. :shock::D )..nova tema će se..naravno..isto zvati.. :D
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

ubjedjen sam da špicevi nisu problem,sredina je najbolja na svijetu,odbrana beton ali Dida mi zadnje dvije godine nekako nije više onaj stari a da bi se uspjelo na sva tri fronta(jer se ne zadovoljavam samo LP recimo :D ) moram imati odličnog golmana

FORZA MILAN
wizzard

Post by wizzard »

Ma daj dida je meni bas solidan golman..samo po meni ima problem sa koncentracijom, ne moze nikako sastavit cijelih 90 minuta :)
Post Reply