Stocharov i Pittov NHL kutak

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bos

#676 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Bas tako ispade. Bruinsi 3-1. Nisam gledao, bar po statistici izgleda da je Thomas imao svoju noc.

Konacno, konacno i konacno. :D Pingvini u derbiju u Philly okrenuse Flyerse, u sigurno poslije dugo vremena bas dobroj utakmici. Therrien izmjesao linije, Sid i Malkin sa Cookeom u 1. liniji, 2. sa Stallom, Satanom i Sykorom...odlicno. Prve dvije trecine Flayersa nigdje nije bilo, 1 smijesan go su ubacili i to je to. Zadnju poslije 4-1 rutinski kvalitetnom odbranom Pensi priveli kraju. Mali Kennedy poslije silnih povreda i pauziranja dade go veceras, Sid 2 asistencije, Malkin go. Sve to protiv ekipe koja je zadnjih 8 tekmi kuci digla. Da li je dosao momenat i da se uvezu 2 pobjede sutra u Mellon areni protiv Capsa...
shadow

#677 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

pozdrav navijacici sa sjevera :-D..bili ste dobri, vise srece slijedeci put :D
Dupli_skalp

#678 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

bos wrote:Bas tako ispade. Bruinsi 3-1. Nisam gledao, bar po statistici izgleda da je Thomas imao svoju noc.

Konacno, konacno i konacno. :D Pingvini u derbiju u Philly okrenuse Flyerse, u sigurno poslije dugo vremena bas dobroj utakmici. Therrien izmjesao linije, Sid i Malkin sa Cookeom u 1. liniji, 2. sa Stallom, Satanom i Sykorom...odlicno. Prve dvije trecine Flayersa nigdje nije bilo, 1 smijesan go su ubacili i to je to. Zadnju poslije 4-1 rutinski kvalitetnom odbranom Pensi priveli kraju. Mali Kennedy poslije silnih povreda i pauziranja dade go veceras, Sid 2 asistencije, Malkin go. Sve to protiv ekipe koja je zadnjih 8 tekmi kuci digla. Da li je dosao momenat i da se uvezu 2 pobjede sutra u Mellon areni protiv Capsa...
koliko sam ja vidio na foxsports.netu, u prvoj liniji su igrali dupuis - crosby - sykora, a u drugoj cooke - malkin - satan...
Dupli_skalp

#679 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

shadow wrote:pozdrav navijacici sa sjevera :-D..bili ste dobri, vise srece slijedeci put :D
jesil bio u TD banknorth gardenu?
rado_vidjen

#680 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by rado_vidjen »

danas sam igrao atlanta-otawa vise od 5 golova. ha, sta velite? :oops:

mislim da je sigura dana, ali budemo vidjeli.
bos

#681 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

eyesburn wrote:
bos wrote:Bas tako ispade. Bruinsi 3-1. Nisam gledao, bar po statistici izgleda da je Thomas imao svoju noc.

koliko sam ja vidio na foxsports.netu, u prvoj liniji su igrali dupuis - crosby - sykora, a u drugoj cooke - malkin - satan...
Fox i hokej...

Dupuis je povrijedjen ima hefta dana, jos do one pobjede protiv Atlante i sinoc nije ni putovao u Filadelfiju a nece ni veceras igrati. Ti ces foxu da vjerujes pored mene zivog, sramota. :D
Dupli_skalp

#682 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

bos wrote:
eyesburn wrote:

Fox i hokej...

Dupuis je povrijedjen ima hefta dana, jos do one pobjede protiv Atlante i sinoc nije ni putovao u Filadelfiju a nece ni veceras igrati. Ti ces foxu da vjerujes pored mene zivog, sramota. :D
buraz, FSN network je na licu mjesta i radi prenose, a ja i ti u sarajevu :D
bos

#683 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Naravno ovo je bilo ironicno receno. :D I opet ti kazem da Dupis je sigurno povrijedjen i ne igra tako da ne moze ni biti u 1. liniji, da su sigurno sinoc linije bile izmjesane i sta sam vec pisao. Bas njihov prenos sam i ja sinoc gledao, FSN Pitt i ne znam odakle im te bezocne lazi. :lol:

I veceras je Therrien poceo ko sinoc, za nadati se da ce veceras i 3. trecinu odigrati na nivou da se konacno dvije pobjede uvezu. Poslije dvije trecine 2-2.
Last edited by bos on 15/01/2009 03:25, edited 1 time in total.
shadow

#684 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

eyesburn wrote:
shadow wrote:pozdrav navijacici sa sjevera :-D..bili ste dobri, vise srece slijedeci put :D
jesil bio u TD banknorth gardenu?

sinoc ne...sad me interesuju gostovanja, ove domace sam iskuliro :-D
bos

#685 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Bolji Capsi, Ovechkin prebjesan i nema se sta dalje pricati...
Dupli_skalp

#686 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

bos wrote:Bolji Capsi, Ovechkin prebjesan i nema se sta dalje pricati...
i još im fali nekoliko igrača...
bos

#687 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Kakva drama sinoc u Bostonu, vodili 2 razlike 1:20 do kraja, gazda promasi i prazan go za 3 razlike i desava se to obicno jednom u pet godina. Sinoc je Bostonu. :P Primaju dva gola, zadnji bukvalno u posljednjoj sekundi i onda jos i na penale izgube tekmu. Nesto slicno onoj utakmici u Edmontonu prije 2-3 sezone samo mi se cini da su oilersi stizali 1 go prednosti. Doduse tamo je lik pred sam go promasio. Uglavnom prejako. :D

Pingvini uvezali 2 pobjede veceras idu po trecu... :shock:
shadow

#688 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

bos wrote:Kakva drama sinoc u Bostonu, vodili 2 razlike 1:20 do kraja, gazda promasi i prazan go za 3 razlike i desava se to obicno jednom u pet godina. Sinoc je Bostonu. :P Primaju dva gola, zadnji bukvalno u posljednjoj sekundi i onda jos i na penale izgube tekmu. Nesto slicno onoj utakmici u Edmontonu prije 2-3 sezone samo mi se cini da su oilersi stizali 1 go prednosti. Doduse tamo je lik pred sam go promasio. Uglavnom prejako. :D
ono je smjesno, opustila se gospoda i popushihe. :x da su barem izgubili od neke ekipe pa hajde :-x
Dupli_skalp

#689 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

piše se da će peter forsberg pokušati još jedan (ali ovaj put i zadnji) comeback na ledene plohe NHl lige... a idući vikend all star...

maloprije gledam finale evropske lige prvaka u hokeju, igrali metalurg magnitogorsk i zurich lions... 2:2 završilo, slijedi revanš u zurichu...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#690 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

Zurich drama dobar, mogli su dobro naprashit ruse danas
Jazz_Junkie

#691 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Jazz_Junkie »

NHl All-Star Game

Eastern - Western 2-1
bos

#692 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Sta znaci All Star na pravom mjestu, na treningu 20 hiljada ljudi. Treba svake godine u Kanadi da bude. Bar oni znaju cijeniti majstore. Zivio Quebec, zivjela Kanada... :D
Jazz_Junkie

#693 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Jazz_Junkie »

Zaboravih postavit konacan rezultat. Eastern Conference je dobio sa 12:11 u penalima. :)
Admir_1984

#694 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

Malkin je najludji definitivno, koji umjetnik :thumbup: :thumbup:
Jazz_Junkie

#695 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Jazz_Junkie »

Admir_1984 wrote:Malkin je najludji definitivno, koji umjetnik :thumbup: :thumbup:
Koji pasovi, covjece. Ja sam ocekivao bar jedan pogodak mog zemljaka, Austrijanca Thomasa Vaneka, ali neka, drugi put. :D
Admir_1984

#696 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

Vanek je kao i Buffalo totalno nepredvidiv. Odigra 5 tekmi za deset, a onda 5 uzasno i sve tako...Al sve u svemu extra je igrac
bos

#697 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Prva tekma poslije All Star pauze i to sa rangersima. Ipak Crosby odigrao veceras iako je zadnja vijest bila da nece. Kako je suspendovan Cooke u 1. liniju sa Sid-om i Malkinom vratio se oporavljeni Dupis. Uz njih odlicno je odigrala i linija sa Staalom, Sykorom i Minardom sa 2 gola. Prve dvije trecine su bili tu negdje, u zadnjoj Pingvini su ih totalno demolirali. Sjajna odbrana, napad nije dao rangersima da disu...Po 2 gola dali Letang i Sykora i po 1 Staal i Sid uz 2 asistencije. Ovaj zadnji Crosbyev you tube materijal. :D Do Super Bowla dva puta gostuju, petak u NJ dan kasnije u Torontu.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#698 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Nosferatu »

Iako je recesija, Red Wing-si potpisase Henrika Zetterberga na 12 godina - najduzi ugovor u istoriji NHL-a meni se cini, vrijedan 72 milliona dollara! Mike Ilych odrijesio kesu, mora da se Little Cessar pizza dobro prodaje, za $5, cim nema para, moze i mascuruge. Plasili su se da neko ne zdipi Zetterberga koji je do sad u 45 utakmica imao 43 gola. Sto je najcudnije Zetterbergu je 28 godina, sto znaci ciko planira da igra do 40.

Poprilicno hrabar ugovor obostrano meni se cini. Mada Detroit ima istoriju slicnih ugovora s igracima koji su igrali samo za Red Wingse cijelu karijeru npr. Lindstrom (15 godina u Detroitu) ili Yzerman (23 godine).

Kud nisam hokej igro, kakva skola kakvi bakraci.
bos

#699 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Opet malo za takvog igraca, a nije da mu je i lose al hajde :D Sad me zanima sta ce sa Franzenom biti jer je i on u slicnoj situaciji.

Pensi poslije poraza u produzetku sinoc od Devilsa, veceras sa Cookom i novim golmanom koji se i nije bas proslavio odigrali opet dobro, ali ne dovoljno i eto ga 2 poraz u nizu a play off izmice i ode sve dalje i dalje... :roll:

Kad smo vec kod Red Wingsa-a, opet fasovase, veceras od Ovechkina za jubilarni 5 poraz za redom. To se odavno nije desilo.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#700 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Nosferatu »

bos wrote:Opet malo za takvog igraca, a nije da mu je i lose al hajde :D Sad me zanima sta ce sa Franzenom biti jer je i on u slicnoj situaciji.

Pensi poslije poraza u produzetku sinoc od Devilsa, veceras sa Cookom i novim golmanom koji se i nije bas proslavio odigrali opet dobro, ali ne dovoljno i eto ga 2 poraz u nizu a play off izmice i ode sve dalje i dalje... :roll:

Kad smo vec kod Red Wingsa-a, opet fasovase, veceras od Ovechkina za jubilarni 5 poraz za redom. To se odavno nije desilo.
Red Wingsi ko FKS.

Kazu da se svi na njih loze jer su oni Stanley Cup Champs, pa eto ne mogu 1 lake utakmice dobiti, smorise ih ovih drugi timovi, ali kao kad dodju play-offsi bice drukcije jer tad imaju razlog da igraju, sad nema razloga valjda, pretpostavljam...

Nego ja se tebi divim ako iz Sarajeva mozes da pratis NHL u detalje jerbo nepoznato mi je nacin na koji ti to radis.
Post Reply