Reprezentacija BiH u rukometu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- rIder
#676 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ne znam šta se delegat ima obraćati publici, on je tu da procijeni može li se igrati ili ne a ne da drži govore, i kao našao se uvrijeđenim kada su mu počeli zviždati. smrad, jedva čekao da prekine.
-
LSD
#677 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Odlicno napisano!!Mi smo kurva koju moze svako da jebe besplatno i da je poslije toga isamara ma koliko to ruzno zvucalo.
Samo još da dodam :I jebat ce (i to do daljnjeg) svak tu kurvu sve dok budemo razmišljali poput tebe
- max_power
#678 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
sponzor madjarske repke je svedska firma astra zeneca (imaju reklamu na dresu)Umjetnik a wrote:onaj komad debila iz švedske je izašao da prekine utakmicu
šef sudija EHF je mađar
-
Timotije
#679 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Upravo tako.hrasno38 wrote:Ne sjecam se kad sam sa vecim nestrpljenjem cekao nego sto sam ovu utakmicu. Ta dva usrana gola nisu bila nedostizna ali sam zaboravio na jednu sitnicu a to je da smo mi Bosna i Hercegovina. Kao prvo rukometasi su igrali prvo poluvrijeme katastrofa uz zaista lagano siljenje sudija. Nije nam sudija kriv kada sami napravimo 4-5 gresaka. Njaveca greska mu je bila ponisten gol radi prestupa. Drugo poluvrijeme su zaista napravili par uzasnih, katastrofalnih gresaka na nasu stetu. Doborac jeste pravio probijanje ali nakon sto ga je u skoku gurnuo drugi igrac i na zalost svog polomio. Dakle ponovilo se ono sto nam se ponavlja u svakom sportu da odlucujuce utakmice igramo uvijek lose i naravno imamo nenaklonost sudija jer smo mi jednostavno Bosna i Hercegovina zemlja koja je na samom repu Evrope.
E sad navijaci. Niko nije mogao ocekivati da ce 7-8000 ljudi navijati kao u pozristu ali izgleda da neki navijacki fakini i debili nece nikada skontati da se ne moze na utakmicama gadjati upaljacima i kovanicama. Toga jednostavno u Evropi nema pogotovo na dvoranskim utakmicama. Evo igra se Evropsko prvenstvo u fudbalu i pojedine reprezentacije su drasticno ostecene ali niti jedan predmet nije doletio na teren niti je bio niti jedan navijacki incident. Ja znam da masa navijaca pokusavaju da se dokazu da su zajebani ali na ovakav nacin samo su zajebali nasu reprezentaciju. Nije ovo prvi put da nasi navijaci a pogotovo BHF-ovci prave sranja na utakmicama reprezentacije i milse da su napravili dobro djelo. Davno sam pisao da se na utakmicama ovakve stvari odbijaju samo nasim reprezentacijama od glavu. Nakon sramne utakmice i nevidjene kradje sudije u fudbalskoj utakmici u Spaniji kada smo dobili gol u 97 minuti ja sam ocekivao da ce BHF (posto ih je najvise van BiH) organizovati proteste ispred UEFE ali malo morgen jer na evropskim ulicama se ne mozes ponasati kako hoces. Za krah ove utakmice su kao prvo krivi nasi igraci sa losom igrom, zatim sudije ali i velikim djelom navijaci jer ne znaju osnovnu kulturu da nekoga saslusaju. Sada cemo ispasi za SP i sljedece utakmice ce nam se igrati bez navijaca a kako dobro kotiramo u Evropi ne bi me zacudilo da nas i iskljuce sa kvalifikacija. To nasi rukometasi nisu zasluzili. Doduse ima i onaj 1% nade da bude drukcije ali nas taj 1% nije nikada i u nicemu pocastio.
Daj boze da ovakav bjes se ispolji na pravim mjestima u BiH jer sve sto nam se desava u sportu je iskljucivo i samo iskljucivo vezano sa politickom situacijom.
U jednom trenu mi je doslo stvarno da zaplacem od muke jer sam nekako bio siguran da cemo otici na to veliko takmicenje u susjednu nam drzavu u kojoj bi imali navijacku pomoc kao da igramo kuci. Ovako daj boze da odigramo i sljedece kvalifikacije. Mi smo kurva koju moze svako da jebe besplatno i da je poslije toga isamara ma koliko to ruzno zvucalo.
- McDizdar
#680 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
pa su ga shodno tomU trebali obasuti cvijećemLuke Perry wrote:To je cak i lijepo od njega da se pokusao obratiti publici.
-
a.basko
#681 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
hej... in33sa, nesto cu ti reci, ako to do sada nisi znao, u sta sumnjam!!! ehf ne zeli jos jednu jaku ex-yu ekipu u rukometu,in33sa wrote:Ali ja i dalje ne shvatam koliko glup moras biti pa dobacivati delegatu utakmice i zvizdati covjeku, nedati mu da govori![]()
Ono, ko smo ko mi, zajebani, izvizdali smo delegatana kraju su oni nasi sto su stajali uz delegata odmahivali rukama i vrtili glavom... jer sad kad delegat napise izvjestaj, mozemo biti sretni da nas IHF ne suspendira na duze vrijeme.
Pa se vi inatite, junacine sa tribina. Ne znam samo kome.
sve dok se momci jednom ne plasiraju na neko jako takmicenje, pokusavace nam podmetati noge na razne nacine, ovu "priliku" nece propustiti napumpati u skandal da bi nas se rijesili na duze vrijeme... u svakom slucaju, ja sam na strani navijaca, sutili mi ili divljali (mada ne bih tako okarakterisao) isto nam je...
-
LSD
#682 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Svaka cast burazrIder wrote:Ne znam šta se delegat ima obraćati publici, on je tu da procijeni može li se igrati ili ne a ne da drži govore, i kao našao se uvrijeđenim kada su mu počeli zviždati. smrad, jedva čekao da prekine.
Ali hajd ti to objasni ovim dežurnim moralistima i kulturnjacima koji jedva cekaju ovakve stvari da bi imali materijala da morališu i seru po svemu.
-
laku noć
#683 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Biće bolje 
-
lahor
#684 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Drugi put organizatori trebaju na ulazu da podijele kamenje navijacima.Sta nama ima jedan delegat da objasnjava pa jos na engleskom.
Forza Somalija.........
Forza Somalija.........
-
Umjetnik a
#685 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
kapitalizammax_power wrote:sponzor madjarske repke je svedska firma astra zeneca (imaju reklamu na dresu)Umjetnik a wrote:onaj komad debila iz švedske je izašao da prekine utakmicu
šef sudija EHF je mađar
- Luke Perry
#686 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
On nije duzan nikome nista da objasnjava dok navijaci narusavaju sigurnost u dvorani, ali zaista lijepo od njega.McDizdar wrote:pa su ga shodno tomU trebali obasuti cvijećemLuke Perry wrote:To je cak i lijepo od njega da se pokusao obratiti publici.
- Luke Perry
#687 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
zavjeraUmjetnik a wrote:kapitalizammax_power wrote:sponzor madjarske repke je svedska firma astra zeneca (imaju reklamu na dresu)Umjetnik a wrote:onaj komad debila iz švedske je izašao da prekine utakmicu
šef sudija EHF je mađar
-
lahor
#688 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Timotije wrote:Upravo tako.hrasno38 wrote:Ne sjecam se kad sam sa vecim nestrpljenjem cekao nego sto sam ovu utakmicu. Ta dva usrana gola nisu bila nedostizna ali sam zaboravio na jednu sitnicu a to je da smo mi Bosna i Hercegovina. Kao prvo rukometasi su igrali prvo poluvrijeme katastrofa uz zaista lagano siljenje sudija. Nije nam sudija kriv kada sami napravimo 4-5 gresaka. Njaveca greska mu je bila ponisten gol radi prestupa. Drugo poluvrijeme su zaista napravili par uzasnih, katastrofalnih gresaka na nasu stetu. Doborac jeste pravio probijanje ali nakon sto ga je u skoku gurnuo drugi igrac i na zalost svog polomio. Dakle ponovilo se ono sto nam se ponavlja u svakom sportu da odlucujuce utakmice igramo uvijek lose i naravno imamo nenaklonost sudija jer smo mi jednostavno Bosna i Hercegovina zemlja koja je na samom repu Evrope.
E sad navijaci. Niko nije mogao ocekivati da ce 7-8000 ljudi navijati kao u pozristu ali izgleda da neki navijacki fakini i debili nece nikada skontati da se ne moze na utakmicama gadjati upaljacima i kovanicama. Toga jednostavno u Evropi nema pogotovo na dvoranskim utakmicama. Evo igra se Evropsko prvenstvo u fudbalu i pojedine reprezentacije su drasticno ostecene ali niti jedan predmet nije doletio na teren niti je bio niti jedan navijacki incident. Ja znam da masa navijaca pokusavaju da se dokazu da su zajebani ali na ovakav nacin samo su zajebali nasu reprezentaciju. Nije ovo prvi put da nasi navijaci a pogotovo BHF-ovci prave sranja na utakmicama reprezentacije i milse da su napravili dobro djelo. Davno sam pisao da se na utakmicama ovakve stvari odbijaju samo nasim reprezentacijama od glavu. Nakon sramne utakmice i nevidjene kradje sudije u fudbalskoj utakmici u Spaniji kada smo dobili gol u 97 minuti ja sam ocekivao da ce BHF (posto ih je najvise van BiH) organizovati proteste ispred UEFE ali malo morgen jer na evropskim ulicama se ne mozes ponasati kako hoces. Za krah ove utakmice su kao prvo krivi nasi igraci sa losom igrom, zatim sudije ali i velikim djelom navijaci jer ne znaju osnovnu kulturu da nekoga saslusaju. Sada cemo ispasi za SP i sljedece utakmice ce nam se igrati bez navijaca a kako dobro kotiramo u Evropi ne bi me zacudilo da nas i iskljuce sa kvalifikacija. To nasi rukometasi nisu zasluzili. Doduse ima i onaj 1% nade da bude drukcije ali nas taj 1% nije nikada i u nicemu pocastio.
Daj boze da ovakav bjes se ispolji na pravim mjestima u BiH jer sve sto nam se desava u sportu je iskljucivo i samo iskljucivo vezano sa politickom situacijom.
U jednom trenu mi je doslo stvarno da zaplacem od muke jer sam nekako bio siguran da cemo otici na to veliko takmicenje u susjednu nam drzavu u kojoj bi imali navijacku pomoc kao da igramo kuci. Ovako daj boze da odigramo i sljedece kvalifikacije. Mi smo kurva koju moze svako da jebe besplatno i da je poslije toga isamara ma koliko to ruzno zvucalo.
- amrica
#689 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ako je vec osjecao potrebu da on osobno nesto kaze, zasto nije nasao prevodioca, pa ni u Svedskoj ili Danskoj,ciji su jezici bliski engleskom, .... da ne pricam o Francuskoj, Spaniji, Njemackoj, itd, a tek u MADJARSKOJ, u gomili od 8.000 ljudi bar pola ne zna engleski, a i oni koji znaju ne mogu cuti od ovih ostalih koji ne razumiju. Namjerno je to uradio.
-
Pusur
#690 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Nije da branim bilo kakve ispade navijaca ali samo da kazem da je zbog ove nepravde doslo so svega ovoga.
Mislim o kojoj vi kulturi govorite?! sta kao svedani velika kultura? ma dajte malo ljudi pogledajte sta se desava
pa ti isti svedani bi nas ili bilo koga zive jeli samo ako njima treba. Islandani su ga usrali, presjednik sudiske asocijacije je madar pa nije valja da sad ovdje nikom nista nije jasno. Ocita krada i opet smo se nosili koliko smo mogli, ja fakat mislim da nikad nije dobro bilo sta bacati u teren ali emocije rade, pa niko to ne radi sto je to nekom cejf nego sto je to ona prva emocija covjeka koji voli svoju zemlju. Neki ce reci dostojanstvo ono ovo, kao pokazali smo se mi divljaci a cijela se uropa maklja i niko nije kulturan kad je njihovoj guzici frka al eto mi cemo ispasti divljaci. Ako su oni kultura onda nek smo mi divljaci.
Mislim o kojoj vi kulturi govorite?! sta kao svedani velika kultura? ma dajte malo ljudi pogledajte sta se desava
pa ti isti svedani bi nas ili bilo koga zive jeli samo ako njima treba. Islandani su ga usrali, presjednik sudiske asocijacije je madar pa nije valja da sad ovdje nikom nista nije jasno. Ocita krada i opet smo se nosili koliko smo mogli, ja fakat mislim da nikad nije dobro bilo sta bacati u teren ali emocije rade, pa niko to ne radi sto je to nekom cejf nego sto je to ona prva emocija covjeka koji voli svoju zemlju. Neki ce reci dostojanstvo ono ovo, kao pokazali smo se mi divljaci a cijela se uropa maklja i niko nije kulturan kad je njihovoj guzici frka al eto mi cemo ispasti divljaci. Ako su oni kultura onda nek smo mi divljaci.
- madner
#691 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ma trebali smo onako kulturno i smireno sacekat kraj i pljeskat sudijama i delegatu na fer i korektnom odnosu. 
-
Umjetnik a
#692 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
i na fer i konkretnom suđenjumadner wrote:Ma trebali smo onako kulturno i smireno sacekat kraj i pljeskat sudijama i delegatu na fer i korektnom odnosu.
nema tih navijača koji bi trpjeli ovakvu krađu (a pogotovo navijača ex-yu država)
-
arze
#693 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
sta je sudija kriv u ovoj utakmici??????????????
jel on mozda kriv sto madari od prvih 11 suteva imaju 100% realizaciju....nevideno!
jel on mozda kriv sto madari od prvih 11 suteva imaju 100% realizaciju....nevideno!
-
LSD
#694 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Pusur wrote:Nije da branim bilo kakve ispade navijaca ali samo da kazem da je zbog ove nepravde doslo so svega ovoga.
- McDizdar
#695 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Magarac bi po silnim zvižducima skonto da je situacija napeta i da nije povoljno ni poželjno da se pojavljuje jer je to samo još dodatno dolivanje ulja na vatru.Luke Perry wrote:On nije duzan nikome nista da objasnjava dok navijaci narusavaju sigurnost u dvorani, ali zaista lijepo od njega.McDizdar wrote:pa su ga shodno tomU trebali obasuti cvijećemLuke Perry wrote:To je cak i lijepo od njega da se pokusao obratiti publici.
Pošto je on inteligentniji od magarca, to je vrlo lahko mogao pretpostaviti i zamoliti organizatora da publici saopšti šta je već trebalo.
- Asana
#696 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Gledala utakmicu i necu vise nikad.
I komentator, koji bi morao biti suspendovan zbog neprofesionalnosti, i publika - pokazali su da mi ipak nismo zreli za medjunarodna takmicenja.
Zao mi samo sportasa... uzalud vam trud sviraci.
I komentator, koji bi morao biti suspendovan zbog neprofesionalnosti, i publika - pokazali su da mi ipak nismo zreli za medjunarodna takmicenja.
-
Umjetnik a
#697 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Bože sačuvajarze wrote:sta je sudija kriv u ovoj utakmici??????????????
i to stoji igrali smo loše
ali je debil kriv što svira sedmerac kad damo gol a nije bio sedmerac, što svira izgubljenu loptu a nije izgubljena, što svira faul a nije ga ni dotako
e to je kriv ili se ti ne razumiš u rukomet ili više voliš evropska govna...ili si da ne kažem
-
LSD
#698 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Evo delegata iz Švedske
http://www.youtube.com/watch?v=IlISYPwW ... 67&st=3080
1 razuman evropski covjek vs.8.000 iskompleksiranih bosanaca koji nisu dužni da znaju engleski,jeli tako moralisti??
http://www.youtube.com/watch?v=IlISYPwW ... 67&st=3080
1 razuman evropski covjek vs.8.000 iskompleksiranih bosanaca koji nisu dužni da znaju engleski,jeli tako moralisti??
-
murti439
#699 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Jebi ga, kol'ko sam ja mog'o skontat', "švedski delegat" (
kol'ko će ih tek doći u narednih par mjeseci) Björn (što, btw, na švedskom znači meĐed) se potrudio da Cmađaroše vrati na teren i tako nam proba pomoći, a mi smo opet odlučili da se pravimo pametni...
Koliko je opravdana reakcija uvrijeđenog auditorijuma najbolje se moglo vidjeti na reakcijama našeg stručnog štaba... Ako je neko večeras odlučio da nas pokrade dobio je veliku pomoć odakle se najmanje mogao nadati...
Dobar mi je Velid k'o dobar dan: "... tek poneki papirić..."
Nije mi žao Halida (Demirovića, ne Bešlića) koliko je Velida... Malo je 'nakih patriota!
Koliko je opravdana reakcija uvrijeđenog auditorijuma najbolje se moglo vidjeti na reakcijama našeg stručnog štaba... Ako je neko večeras odlučio da nas pokrade dobio je veliku pomoć odakle se najmanje mogao nadati...
Dobar mi je Velid k'o dobar dan: "... tek poneki papirić..."
Last edited by murti439 on 14/06/2008 23:46, edited 1 time in total.
- McDizdar
#700 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Komentatoru suspenzija, reprezentaciji isključenje iz kvalifikacija, ircima diploma za profesionalno i fantastično odrađen posao.Asana wrote:Gledala utakmicu i necu vise nikad.
De mi reci kada igra njegova reprezentacija koji je to komentator objektivan i profesionalan?