ovo je jedan mali brko koji neslusa
Moderator: anex
E, nemoj da ih slikas ako gledaju u foto aparat. Rekli su mi da su mladincima jako osetljive okice...pa od blica moze da oslepi..Phia wrote:To ti je mix norveške šumske mace i sijamskog mačka.Niko ne zna na šta će to još ličiti kad poraste.A mačići se mogu i uzeti ako neko želi.Ali samo ako ima 100% uslove za to.Bonnie-Clydova mala wrote:Šta je ovo moj BožePhia wrote:![]()
![]()
? Jel ovo skoro rođeno?
Baš će me zanimati kako će ispasti kad malkice porasteObavezno nas updatiraj novim slikicama...
Ako se ne varam,mali brko je patuljasti šnaucer.Baš mi se sviđaju.Zanima me da li se mogu nabaviti u BiH sada,jer koliko sam informisana nije bilo nijedne odgajivačnice.lake wrote:
ovo je jedan mali brko koji neslusa
pa infra draga sta jede ta macka?InfraRedRidinghood wrote:Ko ga okupa, svaka mu čast. Sjećam se jednog pokušaja dok je još bio mlad i nadobudan, u krvi je završilo![]()
![]()
![]()
Ima 13 kila![]()
![]()
Ama ne suJMam ni sekunde da mu je dobro, klinac bi im'o 13 kila da mu je loseInfraRedRidinghood wrote:Mačak je mamin, i bolje mu je nego tebi, biliv miShoshana wrote:13 kila![]()
(Ne daj se Dzemo, o glavi ti rade)
Turaj to na dijetu, dok ti ga hercika nije spucala, qq meni... Jos ne mogu sebi doci... 13 kila... Steta ba tako fine mace ...![]()
A, debljina se ne može spriječiti, star je i kastriran, a i ogroman i bez viška kila
Allah selamet, ljudi, pa kakva je ovo nemandanas wrote:a mislim da je ovaj pogled upucen soganuInfraRedRidinghood wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mali machak - olichenje sveg zlaSogan wrote:Allah selamet, ljudi, pa kakva je ovo nemandanas wrote:a mislim da je ovaj pogled upucen soganuInfraRedRidinghood wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo stvorenje ima sopstvenu gravitacijuako dnevno ne pojede bar jednu mjesecnu potrosacku korpu prosjecne americke obitelji, ovaj macor konta da je na dijeti
da smo ovo imali u ratu Sarajevo bi bilo deblokirano prije nego su cetnici i postavili barikade
Kinezi jedu macke al' ova izgleda jede Kineze
ovaj jedan k'o Mircerkino cijelo krdo
on nije kucni ljubimac nego komad namjestaja
zapravo, njega treba registrovati k'o nekretninu
sumo-hrvaci su anoreksicari za ovog macka
vi se cudite vrucinama a ovaj kad se izduva momentalno razvali ozonski omotac iznad citavog regiona
kad BiH bude potpisivala Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju sa EU za njega ce biti potrebna posebna stranica... nastavak slijedi
:D:D