Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#676 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Kakve koristi sto su oderali intera kada ovi imaju sudije pored sebe. A nekad se zalili na juventus i njihovu pomoc sudija. Tipicni bjednici
MELBOURNE_SARAJEVO

#677 Re: Serie A

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

dimu wrote:stvarno mi je zao sto Roma nije dobila, vise su nego zasluzili pobjedu... prvo poluvrijeme su ih razbili

u drugom se Inter probudio stvarao sanse ali je Roma opet bolje igrala... e sad ne znam stvarno koliko je penal sumnjiv ako na njega mislite kao pomoc sudija, meni je vise bio penal nego sto nije tako da... jbg takav je fudbal...

meni je najvise krivo sto De Rossi ne dade onaj go u zadnjim minutama, steta sto onakvu priliku fuli... i bilo je jos 2-3 sanse u zadnjim trenucima, mogla je Roma do pobjede... al sve u svemu odlicna igra, ocitali su im lekciju a bez Tottija koji je jako bitan igrac :)
haveru jeli se ti to zezas sa nama :shock: kazes da je bio vise penal nego nije :shock: pa ja gledao na italijanskoj tv ljudi vracali 20 puta ni dotakao ga nije niko cak je sam sebe udario po nozi :shock: :shock: mislim ono je bilo za plakati def ja bi uveo 4 sudiju koji u ovim situacijama treba da odluci nakon snimka i ako je neko simulirao ja bi ga iskljucio odmah..Jer ovako se ekipe ostete ...
dimu

#678 Re: Serie A

Post by dimu »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote: haveru jeli se ti to zezas sa nama :shock: kazes da je bio vise penal nego nije :shock: pa ja gledao na italijanskoj tv ljudi vracali 20 puta ni dotakao ga nije niko cak je sam sebe udario po nozi :shock: :shock: mislim ono je bilo za plakati def ja bi uveo 4 sudiju koji u ovim situacijama treba da odluci nakon snimka i ako je neko simulirao ja bi ga iskljucio odmah..Jer ovako se ekipe ostete ...
pa kazem nisam siguran, meni je tako izgledalo, ipak se zaletio izmedju 2 igraca i nije nemoguce da bude kontakta...

i kad je Crespo dao go ja govorim sto Doni ne pokusa odbranit jer je izgledalo da je isla lopta blizu njega a ustvari od stativu usla.. jbg takav ugao kamere

a na OBN nisu puno vracali taj prekrsaj kad je dosudjen penal...
rado_vidjen

#679 Re: Serie A

Post by rado_vidjen »

vracano je sto puta, nikakva kontakta nije bilo. supcic je jedva docekao da se prostre :zzzz:

moratti je novi moggi...nema sumnje :oops:
rIder

#680 Re: Serie A

Post by rIder »

Image

mali je zvjer 8)
van Basten

#681 Re: Serie A

Post by van Basten »

samo i onaj Mourinho ima nos, malo je reći...
1. svi zvižde Balloteliju nakon prvog poluvremena (zasluženo, jer je igrao k'o slina), a ovja ga ostavlja i u drugom u igri - mali mu vraća sa golom + penal majstorski izboren (navučen opasno) i bezobrazno realizovan.
2. Uvodi trećeg napadača i odlučuje se za Crespa, a ovaj minutu poslije zabija golčinu.
3. doduše kiksao je sa Vierom koji je direktni krivac za treći gol Rome, ali dobro sad :razz:

btw, šta bi sa Ibrahimovićem pa odsjedi cijelu utakmicu? Povreda ili svađa sa trenerom ili nešto treće?
KPNCTNJAH

#682 Re: Serie A

Post by KPNCTNJAH »

Ma zalite se kome hocete, penal je bio i to je to, cak i Dzeko kojeg svi gotivimo cesto simulira, nekad prodje pa sudija svira penal, a nekad ne.. kontakt je bio u svakom slucaju jer ako nista jedan od igraca ga je rukom odgurnuo... druga je stvar sto Inter niko ne gotivi i svi traze dlaku u jajetu, pa kad sudija pogrijesi u korist Intera to se ponovi po 100 puta i odmah se spominju neka namjestanja utakmica i slicne stvari, jos kad slusate one "neutralne" papke sa OBN-a i prihvatite njihovo misljenje, onda tu nema rasprave... bila je situacija kad je igrac Rome imao priliku i pucao glavom iz cistog ofsajda koji sudija nije svirao, to nisu htjeli ni ponoviti, a vrlo lako je mogao biti gol, samo sto je panter Cezar tu :-D U inat svima po novu titulu :-) :D
fedayn-roma

#683 Re: Serie A

Post by fedayn-roma »

KPNCTNJAH wrote: bila je situacija kad je igrac Rome imao priliku i pucao glavom iz cistog ofsajda koji sudija nije svirao, to nisu htjeli ni ponoviti, a vrlo lako je mogao biti gol, samo sto je panter Cezar tu :-D U inat svima po novu titulu :-) :D
Hej majketi.... koju si ti tekmu gledao..... :zzzz: :zzzz:
MELBOURNE_SARAJEVO

#684 Re: Serie A

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

fedayn-roma wrote:
KPNCTNJAH wrote: bila je situacija kad je igrac Rome imao priliku i pucao glavom iz cistog ofsajda koji sudija nije svirao, to nisu htjeli ni ponoviti, a vrlo lako je mogao biti gol, samo sto je panter Cezar tu :-D U inat svima po novu titulu :-) :D
Ma misli kad je vucinic igrao glavom u drugom poluvremenu a iza njega je bio Brigi ...Ali nije bio ofsajd i svakom slucaju momak je izgubljen malo ja ga svatam ipak :D :D
fedayn-roma

#685 Re: Serie A

Post by fedayn-roma »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
fedayn-roma wrote:
Ma misli kad je vucinic igrao glavom u drugom poluvremenu a iza njega je bio Brigi ...Ali nije bio ofsajd i svakom slucaju momak je izgubljen malo ja ga svatam ipak :D :D
ja sad sam skuzio, odlicna pas pizzara za Tadeja, a crnogorac je presjeko.... uglavnom nikakav ofsajd... probudi se momak.... :razz:
KPNCTNJAH

#686 Re: Serie A

Post by KPNCTNJAH »

ma ofsajd 100% :-) :D

uzivajte :-D
cyprus

#687 Re: Serie A

Post by cyprus »

Pod kakvom je zvijezdom rođen ovaj Pippo :D :D
Point.

#688 Re: Serie A

Post by Point. »

Udje Rocchi Balboa i zabi dva komada namah....tako se to radi :D
Admir_1984

#689 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Pocela je sezona i u Italiji. Posto sam davno izbrisao obn iz memorije svoje televizije, zanima me dal prenose ove godine seriu A????

Prva utakmica

Bologna-Fiorentina 1-1, Osvaldo-Mutu
Petit_Beurre

#690 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

Admir_1984 wrote:Pocela je sezona i u Italiji. Posto sam davno izbrisao obn iz memorije svoje televizije, zanima me dal prenose ove godine seriu A????

Prva utakmica

Bologna-Fiorentina 1-1, Osvaldo-Mutu
Ne... :zjev:

Forza magico Milan :dance: :mrgreen:
Neelix

#691 Re: Serie A

Post by Neelix »

Pato dao oba, za pobjedu nad Sienom, Ronaldinho odlican :thumbup:
stidljiv

#692 Re: Serie A

Post by stidljiv »

Sta ovo bi sa printerom...1-1 buahhahaha

Juve 1-0

FORZA JUVE!!!!
Admir_1984

#693 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Moji ne mogu dati koliko odbrana moze primiti :( :( Bez 6-7 standardnih igraca protiv dobre Genove se nije moglo :( Burdiso bez treninga igrao od prve minute :D
PasHon1

#694 Re: Serie A

Post by PasHon1 »

Shinter strasna ekipa,Bari im je dohak'o!
Juventus slabije od ocekivanja,ali pobjedi se u zube ne gleda!
Storia di un grande Amore!
sakop

#695 Re: Serie A

Post by sakop »

prokleti inter, 1:1 sramota :sad:
Petit_Beurre

#696 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

taj rezultat protiv Baria ne mora ništa značiti, Inter i dalje ima jednu od najboljih ekipa ne samo u Italiji nego i u Evropi ;-) :thumbup: i to kaže navijač najvećeg rivala :mrgreen:

Imam čudan osjećaj da će se ove godine na svakoj utakmici čuti i po nekoliko puta QUAK QUAK! :dance: :dance:
Admir_1984

#697 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Presmjeshan penal sviran za Inter. opet po starom :x :x
Neelix

#698 Re: Serie A

Post by Neelix »

Image
Van Halen

#699 Re: Serie A

Post by Van Halen »

Ne kontam zašto nema na OBN-u ova sezona Serie A. Je li to samo sad početkom sezone, ili stvarno nikako neće prenositi. Inače su pali maksimalno,prvo su u pola play off-a prekinuli prijenos NBA, sada i Seriu A, a po čitav dan repriziraju šatro modnog gurua i manekenke. Propade televizija.
PasHon1

#700 Re: Serie A

Post by PasHon1 »

Van Halen wrote:Ne kontam zašto nema na OBN-u ova sezona Serie A. Je li to samo sad početkom sezone, ili stvarno nikako neće prenositi. Inače su pali maksimalno,prvo su u pola play off-a prekinuli prijenos NBA, sada i Seriu A, a po čitav dan repriziraju šatro modnog gurua i manekenke. Propade televizija.
Ma ono se ne smije zvat televizija,ono je Superstar plese s Emerikom i manekenkama.
Nista vise ni ne mozes vidjeti,ali eto,zavisi za kog navijas,pa mozes online da gledas.

Interov poraz fkt nista ne znaci,ali opali su totalno.
Nije sto navijam za Juventus,al' trebali bi osvojit :D
Post Reply