Druga Gimnazija Sarajevo
- WildRedRose
#676 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
pa napisala sam o elmi jedno 15 postova 
-
lajlica
#677 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
jel ikome predavala dzanina nukic,prof ja msm sporta i kakva je ona 
-
Satch
#678 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
Olovka xDWildRedRose wrote:pa napisala sam o elmi jedno 15 postova
- WildRedRose
#679 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
nabasah nedavno na ovo
http://www.druga-gimnazija-sarajevo.de/ ... uelno.html
evo drage jesenke

lady, evo je samo za tbe

http://www.druga-gimnazija-sarajevo.de/ ... uelno.html
evo drage jesenke

lady, evo je samo za tbe

-
Satch
#680 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
Zhara <3 sreca moja 
- WildRedRose
#681 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#682 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
WildRedRose wrote:![]()
samo steta sto joj nisu pozadinu stavili sliku druga Tita
fala rushka
Inace, koliko je ovo stara lista, pola ovih meni se cini vise ne predaje, ali lijepo se prisjetiti faca
eki nje
ukratko
- WildRedRose
#683 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
nema na cemu...ladyblue18 wrote:WildRedRose wrote:![]()
samo steta sto joj nisu pozadinu stavili sliku druga Tita
![]()
fala rushka![]()
![]()
Inace, koliko je ovo stara lista, pola ovih meni se cini vise ne predaje, ali lijepo se prisjetiti faca
![]()
![]()
nego, gdje ces klempušu staviti ... aaa
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#684 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
Samo za tebe 
-
Satch
#685 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
Jasminka Zeco... mislim da nema gore pedagogice i profesorice psihologije i covjeka na svijetu. Fuj.
- WildRedRose
#686 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
ha ne znam, ipak je njen udzbenik u svim srednjim skolama bioSatch wrote:Jasminka Zeco... mislim da nema gore pedagogice i profesorice psihologije i covjeka na svijetu. Fuj.
-
Satch
#687 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
Dovoljno bi bilo da samo navedem kako se ponasala prema meni. Fuj. Stoka.WildRedRose wrote:ha ne znam, ipak je njen udzbenik u svim srednjim skolama bioSatch wrote:Jasminka Zeco... mislim da nema gore pedagogice i profesorice psihologije i covjeka na svijetu. Fuj.ali da je dosadna, k'o uspavanka, to jes'
- WildRedRose
#688 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
Sjoj, ja joj pocnem pricu o teskoj situaciji u porodici, suze u ocima, i slobodna naredno pola godine
-
Satch
#689 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
I i II razred sam bio dosta kod nje zbog neopravdanih (jbg, kafe u S-u
).
Treci razred, PRVI CAS kod nje (znaci prvi put ulazim u njen kabinet da mi predaje), sjednem u prvu klupu. Ona ulazi, nije ni upisala cas, gleda u mene i govori: "Aha, ti si u ovom razredu. Vi cete biti najgori razred. Idi sjedi u zadnju klupu.". I ja predjem u zadnju klupu. Do kraja godine sam bio na totalnom ignore-u, dignem ruku kad postavlja pitanje, bukvalno me ignorise, gleda u mene i govori :"I niko se ne javlja?!", a ja sa rukom u zraku itd itd...
To je meni dovoljno reklo o njenom profesionalizmu, "pedagogica", zna s djecom, cuj...
EDIT: Da napomenem, nakon njenog ponasanja prema meni prvih par casova, ja sam jednostavno ostatak godine prespavao ili nisam ni dolazio na njene casove. Par puta se zakacio sa njom, jer je glupa.
Treci razred, PRVI CAS kod nje (znaci prvi put ulazim u njen kabinet da mi predaje), sjednem u prvu klupu. Ona ulazi, nije ni upisala cas, gleda u mene i govori: "Aha, ti si u ovom razredu. Vi cete biti najgori razred. Idi sjedi u zadnju klupu.". I ja predjem u zadnju klupu. Do kraja godine sam bio na totalnom ignore-u, dignem ruku kad postavlja pitanje, bukvalno me ignorise, gleda u mene i govori :"I niko se ne javlja?!", a ja sa rukom u zraku itd itd...
To je meni dovoljno reklo o njenom profesionalizmu, "pedagogica", zna s djecom, cuj...
EDIT: Da napomenem, nakon njenog ponasanja prema meni prvih par casova, ja sam jednostavno ostatak godine prespavao ili nisam ni dolazio na njene casove. Par puta se zakacio sa njom, jer je glupa.
- WildRedRose
#690 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
-
lajlica
#691 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
jel kome predavala prof.dzenisa,emira,amelai kakvi su oni,da li
obaraju
- Individualism18
#692 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
Emira obara ako baš ništa ne znaš, tj. ne poklanja ocjene. Za Dženisu ne znam, a ovo pitanje za Amelu mi je smiješno. Ako iz maternjeg jezika ne možeš dobiti prolaznu ocjenu, onda za tebe nije gimnazija, a posebno ne Druga...lajlica wrote:jel kome predavala prof.dzenisa,emira,amelai kakvi su oni,da liobaraju
-
Ljuba Moljac
#693 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
pa sto si isao na kafe u S. i ko zna sta si jos radio. za tebe i jeste skola zatvor.Satch wrote:I i II razred sam bio dosta kod nje zbog neopravdanih (jbg, kafe u S-u).
-
lajlica
#694 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
ne msm za mat.recimo ako imas 1,2,2 da li je moguce da zakljuci dva,a sa ostalim nemam problemaIndividualism18 wrote:Emira obara ako baš ništa ne znaš, tj. ne poklanja ocjene. Za Dženisu ne znam, a ovo pitanje za Amelu mi je smiješno. Ako iz maternjeg jezika ne možeš dobiti prolaznu ocjenu, onda za tebe nije gimnazija, a posebno ne Druga...lajlica wrote:jel kome predavala prof.dzenisa,emira,amelai kakvi su oni,da liobaraju
-
lajlica
#695 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
recite mi ponesto o.prof...:
1.Emira Omeragic
2.Nudžejma Efendić
3.Srmen Pasalic
1.Emira Omeragic
2.Nudžejma Efendić
3.Srmen Pasalic
- dakine
#696 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
1. Nije meni predavala, nekim drugim odjeljenima jeste, kazu da je fina i korektna, al trazi da se zna.lajlica wrote:recite mi ponesto o.prof...:
1.Emira Omeragic
2.Nudžejma Efendić
3.Srmen Pasalic
2. To je neka nova..ne znam.
3. Srmen, legenda, meni pravo interesantna predavanja bila, svima petice upise i prica o umjetnicima do najsitnijih detalja...extra bio!
-
zznnnnn
#697 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
lajlica wrote:ne msm za mat.recimo ako imas 1,2,2 da li je moguce da zakljuci dva,a sa ostalim nemam problemaIndividualism18 wrote:Emira obara ako baš ništa ne znaš, tj. ne poklanja ocjene. Za Dženisu ne znam, a ovo pitanje za Amelu mi je smiješno. Ako iz maternjeg jezika ne možeš dobiti prolaznu ocjenu, onda za tebe nije gimnazija, a posebno ne Druga...lajlica wrote:jel kome predavala prof.dzenisa,emira,amelai kakvi su oni,da liobaraju
Cuj da li je moguce, pa to su 2 pozitivne i 1 negativna, 2 se zakljucuje hladno i sa istim brojem pozitivnih i negativnih, samo to da ces imati 3 ocjene iz matematike zaboravi, minimum 5, realno 6. Znaci cilj je imati tri dvice i rahat si
- ravenholm
#698 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
lajlica wrote:recite mi ponesto o.prof...:
1.Emira Omeragic
2.Nudžejma Efendić
3.Srmen Pasalic
Rekli su ti o ostalima, a Nudžejma Efendić mi je predavala u drugom razredu. Neces puno nauciti na njenim casovima, imat ces poteskoca ako hoces na prirodni smjer poslije nje. Ne trazi gotovo nista, popustljiva izuzetno, mada zna dat keca kad je neko izivcira. Pokusava nesto naucit raju, ali nema autoriteta pa je niko ni ne slusa, nazalost.
Ima dobre namjere, ali mora malo usavrsit nacin predavanja. Malo vise.
-
timurv123
#699 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
Ma jok mi ba toga, prejaka zena, majke mi, ako si dosao u Drugu gimnaziju sa nijetom da nesto naucis, naucit ces kod Nudzejme svasta. Licno nesto ne volim zadatke, al me zena naucila nomenklature, ni Martyn Poliakoff mi nije ravan. Da ne trazi gotovo nista, velika laz, trazi i previse nekada, da je popustljiva, laz jos veca, jedna greska na odgovoru, ocjena nize, a keca zna dati cesto, kada covjek NE ZNA, a to i jeste kada se kec daje. A to sto je niko ne slusa, nije kriva ona, nego su krivi ucenici, koji nemaju ni morala ni etike, a da ne govorimo o postovanju prema starijim i obrazovanijim.ravenholm wrote:lajlica wrote:recite mi ponesto o.prof...:
1.Emira Omeragic
2.Nudžejma Efendić
3.Srmen Pasalic
Rekli su ti o ostalima, a Nudžejma Efendić mi je predavala u drugom razredu. Neces puno nauciti na njenim casovima, imat ces poteskoca ako hoces na prirodni smjer poslije nje. Ne trazi gotovo nista, popustljiva izuzetno, mada zna dat keca kad je neko izivcira. Pokusava nesto naucit raju, ali nema autoriteta pa je niko ni ne slusa, nazalost.
-
lajlica
#700 Re: Druga Gimnazija Sarajevo
meni je baš fina nudzejma,zna dobro objasniti i sve skontam...timurv123 wrote:Ma jok mi ba toga, prejaka zena, majke mi, ako si dosao u Drugu gimnaziju sa nijetom da nesto naucis, naucit ces kod Nudzejme svasta. Licno nesto ne volim zadatke, al me zena naucila nomenklature, ni Martyn Poliakoff mi nije ravan. Da ne trazi gotovo nista, velika laz, trazi i previse nekada, da je popustljiva, laz jos veca, jedna greska na odgovoru, ocjena nize, a keca zna dati cesto, kada covjek NE ZNA, a to i jeste kada se kec daje. A to sto je niko ne slusa, nije kriva ona, nego su krivi ucenici, koji nemaju ni morala ni etike, a da ne govorimo o postovanju prema starijim i obrazovanijim.ravenholm wrote:lajlica wrote:recite mi ponesto o.prof...:
1.Emira Omeragic
2.Nudžejma Efendić
3.Srmen Pasalic