Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nellaa01

#676 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nellaa01 »

rade sa Inebrya farbe su iz italije i svi preparati kupila sam šampon i regenerator miriše extra kosa poslije mekana svilenkasta ma super . Ma sve je super meni je kosa bila do ramena ošišao me na kosi paž predobro nema feniranja ništa prvi put da nemam problema sa frizurom nakon pranja
Nellaa01

#677 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nellaa01 »

LaCici wrote:
Nellaa01 wrote:Bila sam u Akademiji Brezar preko puta hotela evrope. Farbanje,sisanje i feniranje sam platila 55KM i uopste nisu skupi kosto se prica, usluga je za 10 kao i ambijent u salonu. Obisla sam toliko salona, a nisam se nigdje opustila kao kod njih.Samo za preporucit :)
Znas li mozda koje farbe koriste, koju marku?
INEBRYA FARBE KAO I SVI PREPARATI KUPILA SAM ŠAMPON I REGENERATOR NISU NI CIJENE VELIKE ZA PROFESIONALNE PREPARATE
Nellaa01

#678 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nellaa01 »

LaCici wrote:
Nellaa01 wrote:Bila sam u Akademiji Brezar preko puta hotela evrope. Farbanje,sisanje i feniranje sam platila 55KM i uopste nisu skupi kosto se prica, usluga je za 10 kao i ambijent u salonu. Obisla sam toliko salona, a nisam se nigdje opustila kao kod njih.Samo za preporucit :)
Znas li mozda koje farbe koriste, koju marku?
INEBRYA italija FARBE KAO I SVI PREPARATI KUPILA SAM ŠAMPON I REGENERATOR NISU NI CIJENE VELIKE ZA PROFESIONALNE PREPARATE :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nellaa01

#679 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nellaa01 »

radenska wrote:Otisla ja neki dan u frizerski salon AS na socijalnom, reko da mi malo skrati vrhove. I sjela ja na onu stolicu, kad ona mene premjesti da mi opere kosu. REkla sam joj da sam kosu prala taj dan, par sati ranije, ali eto ona ce samo da pokvasi jer to tako rade. I za to sto mi je skratila 3 mm kose i bezveze me isfenirala ( morala je jer mi je kao oprala kosu) uzela mi 40 KM. Pa nece me vise nikad vidjeti. To su lopovi a ne umjetnici. -
čitam kako imaš loše iskustvo i sama sam to doživila platila za paž frizuru 45 km kosa mi je bila katastrofa kontala sam reklamiraju se moraju biti dobri ja sam jednom bila i nikada više da su jedini u gradu ja sam na sreču sebi našla frizera i tebi ga toplo preporučujem IGOR mislim da je on i vlasnik AKADEMIJA BREZAR ja sam platila za tu istu uslugu 23 km i svima preporučujem
Nellaa01

#680 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nellaa01 »

Angel_of... wrote:Akademija Brezar iskustva? Nekoga za preporuciti?:) Spremam se otici prvi put ovih dana:)
IGORA TI PREPORUČUJEM ZA 10 JA POSLIJE ŠIŠANJA NE TREBAM FENIRATI KOSU IMAM FRIZURU
Angel_of...

#681 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Angel_of... »

Nellaa01 wrote:
Angel_of... wrote:Akademija Brezar iskustva? Nekoga za preporuciti?:) Spremam se otici prvi put ovih dana:)
IGORA TI PREPORUČUJEM ZA 10 JA POSLIJE ŠIŠANJA NE TREBAM FENIRATI KOSU IMAM FRIZURU
Dobro Igore :roll: Inace caps lock na forumu znaci vikanje;)
Nellaa01

#682 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nellaa01 »

Angel_of... wrote:
Nellaa01 wrote:
Dobro Igore :roll: Inace caps lock na forumu znaci vikanje;)
ne kontam plava sam
kixa

#683 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by kixa »

EnStyle na Grbavici je super.Cura koja radi,Enisa(ona je i vlasnica)super sisa,ja sam prezadovoljna.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#684 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ladyblue18 »

Nellaa01 wrote: ne kontam plava sam
Kaze ti da ti je ofirna reklama.
snowflake_

#685 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by snowflake_ »

ima li neko preporuke za pundju/svecanu frizuru?? da nije pretjerano skup i da nece fuseraj napraviti (sarmice one i tako to) :)

Hvala :)
miki 90

#686 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by miki 90 »

ovako trebao bih prezime jednog od frizera iz cibusa dole u gradu hitno je posto izgleda planiraju da se presele tj da otvore svoj salon :)
jeca fleetwoodmac

#687 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by jeca fleetwoodmac »

Pozz, u kojem se salonu ofarbati u pravu ljubičastu boju (+blajhanje) a da nije jako skupo?
Enigma29

#688 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Enigma29 »

Posto sam bila u totalnoj nedoumici gdje da odem i nakon sto sam nekoliko pozitivnih postova procitala, otisla sam u Madonu kod Katedrale i hvala Bogu sto sam procitala to sto su pisali jer se nisam pokajala. Moram napomenuti da sam iz crvene presla na svijetlo smedju a posebna zahvala ide Nizami jer djevojka nije mogla bolje uraditi. Cak ni ocekivala nisam da ce tako dobro ispasti ali imala sam srecu da sam dospjela kod nje, zaista zlatne ruke ima.

Citava atmosfera mi se svidjela, njihovo ponasanje ,sve je profesionalno ugodjaj jednostavno savrsen a kada je sve bilo zavrseno osmijeh mi nije silazio sa lica. Divni su i svima zelim da ih preporucim! Ja sam pronasla svoj Frizerski Salon! Hvala i forumasima koji spomenuse Madonu!
LaCici

#689 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by LaCici »

I ja idem kod Nizame, nisam probala ostale ali ona stvarno super radi. :)
NeyTheHa

#690 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by NeyTheHa »

miki 90 wrote:ovako trebao bih prezime jednog od frizera iz cibusa dole u gradu hitno je posto izgleda planiraju da se presele tj da otvore svoj salon :)
Eno sam ti odgovorila na drugoj temi, a evo i oFde samu sebe quotam, nisam upratila kad sta ko vidi i slicno pa evo opet :
sad su ti oni isto tako blizu cibusa, u papagajci im je salon, ulazi se sa one ceste kojom ide trola, mislim da ce se sad zvati m&m ili tako nekako (muha i mirza :D )...
Ako nisi siguran kako naci, otidji u cibus i pitaj plavu tetu sto radi u dijelu prodavnice gdje se prodaje tekstil :)

Uglavnom, vec su zapoceli sa radom :)
natally1981

#691 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by natally1981 »

Najbolji...za mene Jasmin, Hair Club u Valterovoj....Frajer je promjenio moje viđenje frizerskih salona kao mučilišta iz kojih izađete slomljeni duhom, kosom i tijelom...Nekoć sam sa bojazni odlazila da se šišam i feniram, jednom ili najviše dva puta godišnje....Jednom sam smogla hrabrosti i ušla u Hair Club....i sad sam tamo najmanje jednom mjesečno...Odlično znaju svoj posao...
i_ja_na_forumu

#692 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by i_ja_na_forumu »

natally1981 wrote:Najbolji...za mene Jasmin, Hair Club u Valterovoj....Frajer je promjenio moje viđenje frizerskih salona kao mučilišta iz kojih izađete slomljeni duhom, kosom i tijelom...Nekoć sam sa bojazni odlazila da se šišam i feniram, jednom ili najviše dva puta godišnje....Jednom sam smogla hrabrosti i ušla u Hair Club....i sad sam tamo najmanje jednom mjesečno...Odlično znaju svoj posao...
kad radis, da navratimo ? :D
natally1981

#693 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by natally1981 »

i_ja_na_forumu wrote:
natally1981 wrote:Najbolji...za mene Jasmin, Hair Club u Valterovoj....Frajer je promjenio moje viđenje frizerskih salona kao mučilišta iz kojih izađete slomljeni duhom, kosom i tijelom...Nekoć sam sa bojazni odlazila da se šišam i feniram, jednom ili najviše dva puta godišnje....Jednom sam smogla hrabrosti i ušla u Hair Club....i sad sam tamo najmanje jednom mjesečno...Odlično znaju svoj posao...

Duhovito...
Dječko odlčno šiša...zaista
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#694 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ladyblue18 »

natally1981 wrote:
i_ja_na_forumu wrote:

Duhovito...
Dječko odlčno šiša...zaista
Eki. :mrgreen:
Not My Idea

#695 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Not My Idea »

zvuci bolje od sexa :lol:
Edin H.

#696 Re:

Post by Edin H. »

Edin H. wrote:
SsTtEeLlAa wrote:
Edin H. wrote: Goro na Cengic-Vili, on je prije vojsku sisao :D
Goro je The Best :lol: :lol: ... kako se njega sjeti... svaka cast :lol: :lol:
Jest prije vojsku sisao... sad sisa mog dedu :lol:

Zna deda sta valja :oops:

Goro nesto bolestan, zatvorena mu radnja :(
SandraB.

#697 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by SandraB. »

Enigma29 wrote:Posto sam bila u totalnoj nedoumici gdje da odem i nakon sto sam nekoliko pozitivnih postova procitala, otisla sam u Madonu kod Katedrale i hvala Bogu sto sam procitala to sto su pisali jer se nisam pokajala. Moram napomenuti da sam iz crvene presla na svijetlo smedju a posebna zahvala ide Nizami jer djevojka nije mogla bolje uraditi. Cak ni ocekivala nisam da ce tako dobro ispasti ali imala sam srecu da sam dospjela kod nje, zaista zlatne ruke ima.

Citava atmosfera mi se svidjela, njihovo ponasanje ,sve je profesionalno ugodjaj jednostavno savrsen a kada je sve bilo zavrseno osmijeh mi nije silazio sa lica. Divni su i svima zelim da ih preporucim! Ja sam pronasla svoj Frizerski Salon! Hvala i forumasima koji spomenuse Madonu!
Mozes li mi reci koliko je farbanje tamo ? Ja imam dugu kosu...Unaprijed hvala :)
švrljo

#698 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by švrljo »

Frizerski salon "Maestro", frizer Sejo. :-D
Enigma29

#699 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Enigma29 »

SandraB. wrote:
Enigma29 wrote:Posto sam bila u totalnoj nedoumici gdje da odem i nakon sto sam nekoliko pozitivnih postova procitala, otisla sam u Madonu kod Katedrale i hvala Bogu sto sam procitala to sto su pisali jer se nisam pokajala. Moram napomenuti da sam iz crvene presla na svijetlo smedju a posebna zahvala ide Nizami jer djevojka nije mogla bolje uraditi. Cak ni ocekivala nisam da ce tako dobro ispasti ali imala sam srecu da sam dospjela kod nje, zaista zlatne ruke ima.

Mozes li mi reci koliko je farbanje tamo ? Ja imam dugu kosu...Unaprijed hvala :)
Mislim da je najbolje da nazoves jer ja sam prilicno puno platila ali je bilo i sisanje,skidanje crvene(sto je u sustini i najvise kostalo) i ponovno farbanje svijetlo smedjom a kosa mi je do ramena.Ne bih ti zaista znala reci, ali vrijedi nazvati ;-)
LaCici

#700 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by LaCici »

Farbanje u Madonni je 65 KM za kosu malo preko ramena. Mislim da oni to uracunaju u dugu kosu ali nisam sigurna.
Post Reply