Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Gospodo :D tepsijaši :oops: bili biste pampioni ali da nema Želje :D .......zato poklopite se :D dok imate vremena :D .

Slijedeće kolo nakon dvije pobjede reprezentacije :oops: :D : desiće se 14.10.2006 :D

Velež M Radnik :oops: 1

Modriča Leotar :oops: 1

Čelik Jedinstvo :oops: :? X :D :oops:

Željezničar FK Torpedo :D 1 8)

Slavija Široki Brijeg :? 1 :shock: :D

Borac BL Sloboda :oops: X :oops:

Orašje Žepče :oops: 1

Posušje Zrinjski :? :shock: 1 :? :oops: ili pak :D :D X :? :D

Svi smo svjesni :D činjenice da pitari neće doći sebi nakon tarapane na Grbavici :oops: :D a na kladionicama predviđam na Želju kvotu 2,4 na pitare 2,6 dok nemogući neriješeni rezultat biće 2,9 ......priznajte njanice da biste bili u orgazmičkom :D transu ako se desi čudo pa nam uzmete bod :oops: :D

Đelo .....Đelo......na klupi ....... :D :D hoće li biti gusto ili ćete poslije poraza navaliti na sudije ? :D :D
Šta god da bude ......Indexi imaju za vas utješnu pjesmu .....I pad je let :D :D

Dozvoliću sebi malo sujete ....... :D samoljublja ......da ne kažete :D da vas nisam upozorio .......za 14-i ovog mjeseca :D :D .......preporučujem .......odlazak na izlet .......Vrelo Bosne ......Bjelašnica ....Igman ...... :D :D uz obavezno proučavanje vremenske prognoze :D :D
Last edited by manijak1 on 04/10/2006 14:34, edited 1 time in total.
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

otkud vi znate za tu pjesmu :? :D ukopali se u podnozju, i da hoces, ne mozes razbiti koljena :D

ljubljeni, :kiss: :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Jedina :D tješiću te :oops: nadam se .....uspješno :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

tjesicemo se, kako pise u matiji :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :kiss: :D Ljubavi .....on je sad u Zrinjskom ...... :D jedini tvoj adut sam ja :oops: :D da lakše preboliš tu dolazeću subotu :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

nisam mislila na tog matiju ili kako vec :oops: ("tjeratjemo se" znas tu pjesmu :D :D )
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Važno je da ćemo se :oops: ........paziti :oops: :D
pudlica

Post by pudlica »

samo neznma jel istina al ako jest kad budemo igrali na kosevu na zapadu onaj dio gdje su bili navijaci francuske (BIH-FRA) pored juga.cuj sam istok da nam daju.pa zar ste tako nisko pali da nedate navijacima i ono malo sjevera.stvarno ste cigani
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

svaki derbi na grbavici,sve manje i manje sjevra nam daju..al nasli smo rijesenje i za to :D kupila kartu za sjever i fino usla na vas ulaz :D i ta taktika je odlicna...jedan,po jedan,...i prosirismo se mi fino i konforno :D
ne vidjeh nesto da je neko prigovorio :D
i ovaj predstojeci derbi,imam namjeru uci na "vas"ulaz i naravno prdruziti se svojim navijacima ,ali sa "vase"strane ograde :D DoHaKAli smo vam :lol: a sto se tekme tice,ja znam da morate ostati dosljedni vasoj supljoj prici :D ali molim vas...pa stvarno..zaista...usitinu...budimo realni,drugovi i drugarice :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ne dozvoljava Vam Vaš klub .......jer u slučaju Vašeg smještanja na pola Sjevera moraće plaćati stolice :oops: :D koje biste da budete tamo , od muke .......uništavali :D vako .......biće murije .......na liniji razdvajanja :D :D a svakako ćete .....jedno dvadesetak minuta prije okončanja meča ......napustiti Grbavicu od tegobe i očaja :oops: :D.
A što se tiče Zapada na Koševu zar nisi primijetio ( ako si hodio na puteve poraza u zadnjih šest ljeta :D ) da se samoinicijativno razmještaju navijači logičkim slijedom .......desna strana plava :D bliže blistavom Jugu , lijeva trulovišnjina :D tepsijaška bliže .....čemernom Sjeveru :oops: :D .
Ne damo .....stolice :oops: :D i svakako bodove :D zadržaćemo za sebe :oops: :D.
Patnja i bol ......tuga .....očaj .....kao konačnica doći će depresija ......melanholija .......nikad ne bih pitar bio ja ....... :D :D
pudlica

Post by pudlica »

pa kad nemate para pa da pokrijete i onaj dio sjevera sa stolicama i istok.svaki normala stadion to ima.al vi nemate hljeba da jedete.oni nigeri 3 dana ljudi nisu nista jeli zato sto nemaju para.to znam i prve ruke.jaran od rodjaka to mi je pricao.potpisao za prvi tim zelje al neigra.
pudlica

Post by pudlica »

mi ga nemamo.al barem imamo gdje sjediti na stadionu normalno a ako vi ono nazivate stadionom onda je onaj stadion na otoci NOU CAMO
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

induendo wrote:
pudlica wrote:pa kad nemate para pa da pokrijete i onaj dio sjevera sa stolicama i istok.svaki normala stadion to ima.al vi nemate hljeba da jedete.oni nigeri 3 dana ljudi nisu nista jeli zato sto nemaju para.to znam i prve ruke.jaran od rodjaka to mi je pricao.potpisao za prvi tim zelje al neigra.
Vi nemate ni stadion. :oops: Beskućnici. :D
zamisli sta bi tek bilo da ga imamo auuuuuuuuuuuuuuu..perverzija 8-)
:D :-D :) :lol: :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

kada ljudi ostanu bez cinjenica,onda pricaju o nebulozama.... :D
manijak1

Post by manijak1 »

.....tipa Karajvo Hampion :D :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

..aman zaman,ko mi kazuje to :D nemrem bilivit ,svojim ocima :-) :shock: :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

manijak1 wrote::oops: Gospodo :D tepsijaši :oops: bili biste pampioni ali da nema Želje :D .......zato poklopite se :D dok imate vremena :D .

Slijedeće kolo nakon dvije pobjede reprezentacije :oops: :D : desiće se 14.10.2006 :D

Velež M Radnik :oops: 1

Modriča Leotar :oops: 1

Čelik Jedinstvo :oops: :? X :D :oops:

Željezničar FK Torpedo :D 1 8)

Slavija Široki Brijeg :? 1 :shock: :D

Borac BL Sloboda :oops: X :oops:

Orašje Žepče :oops: 1

Posušje Zrinjski :? :shock: 1 :? :oops: ili pak :D :D X :? :D

Svi smo svjesni :D činjenice da pitari neće doći sebi nakon tarapane na Grbavici :oops: :D a na kladionicama predviđam na Želju kvotu 2,4 na pitare 2,6 dok nemogući neriješeni rezultat biće 2,9 ......priznajte njanice da biste bili u orgazmičkom :D transu ako se desi čudo pa nam uzmete bod :oops: :D

Đelo .....Đelo......na klupi ....... :D :D hoće li biti gusto ili ćete poslije poraza navaliti na sudije ? :D :D
Šta god da bude ......Indexi imaju za vas utješnu pjesmu .....I pad je let :D :D

Dozvoliću sebi malo sujete ....... :D samoljublja ......da ne kažete :D da vas nisam upozorio .......za 14-i ovog mjeseca :D :D .......preporučujem .......odlazak na izlet .......Vrelo Bosne ......Bjelašnica ....Igman ...... :D :D uz obavezno proučavanje vremenske prognoze :D :D
Moram priznati da je na mene utjecalo i uticalo :D svepitarsko prisustvo :D pa prvo kliknuh na edituj.......umjesto na citiraj ...... :D :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

zbUnjiVamo te aaaa :lol: :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Činite me glupljim nego što jesam .....u stvari :D :D u biti ...... :D :D tako to ...... :D :D
Santos

Post by Santos »

Haj sto nemaju stadiona eto imaju dao im grad al sto imaju bolnice sve u komsiluku.Pa Jagomir blizu.Pa ubrdu napravljen pa moras 3 prevozna sredstva proc da bi doso negumo vise stvarno.Al ipak zabit ga u zadnjoj minuti a lopta supak lagano ide ko usporeni snimak i pravo prema sjeveru.Au.Da su horde puhale mozda bi promjenile pravac lopti al kasno je sad.
pudlica

Post by pudlica »

santos ako drugim nesmeta onda suti.ako ti se nesvidja nemoj ici.pitanje:jel samo istok imamo na derbiju???????
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

od svih ljudi oni nam nasli prigovarat za stadion :lol: jestel culi da se arhitekta koji je projektovao sugavicu - ubio :lol: :lol: fol pokrivena tribina, postavili one stubove, pola gledaoca ne vidi teren :lol: mizerno :D
BSn

Post by BSn »

Ma bolje da ti stadion izgleda ko da je od LEGO kockica pravljen, nego da ga nemas uopce, pa da svake godine kontas hoces li novu sezonu docekati u Vogosci :D
Skoro

Post by Skoro »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ko da imate kakva hajra od tog 'stadiona' :lol:
lahor

Post by lahor »

Teufik iz Los Angelesa wrote:od svih ljudi oni nam nasli prigovarat za stadion :lol: jestel culi da se arhitekta koji je projektovao sugavicu - ubio :lol: :lol: fol pokrivena tribina, postavili one stubove, pola gledaoca ne vidi teren :lol: mizerno :D
Neznam stvarno gdje se taj vas stadion nalazi,ako neko zna neka ovde napise.Znam samo za onu veliku wc solju za koju placate kiriju,naravno kad imate para a kad nemate trenirate u Vogosci i Ilijasu..... :lol:
Post Reply