Express your self with pictures
Moderator: Chloe
- black
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Famozna je u povjerenju.
Izgleda nepretenciozno, interesantno, boje su nenametljivo lijepe, ovaj prah ili kapljice ( sta li vec ), uz vodu koja je van fokusa je cine "prozracnom"...Et'...
( tvoj potpis malo odvlaci paznju, uglavi ga kockastim slovima u donji desni ugao mozda )...
Et'...( take 2 ) : )
-
Helem
Famozna je u povjerenju.
Izgleda nepretenciozno, interesantno, boje su nenametljivo lijepe, ovaj prah ili kapljice ( sta li vec ), uz vodu koja je van fokusa je cine "prozracnom"...Et'...
( tvoj potpis malo odvlaci paznju, uglavi ga kockastim slovima u donji desni ugao mozda )...
..,,
brilijantno....
mozda malkice da spustis..
..,,
brilijantno....
mozda malkice da spustis..
-
Hierarchia
Nije moja, radila je jedna sjajna fotografkinja iz Hrvatske. U svakom slucaju, hvala. Kontrast je simbolican pa sam je zato i odabrala.black wrote:@Hierarchia dobra fotka..svidja mi se kontrast..ne znam jeli tvoja..ako i nije dobar je izbor..tj osjecaj za izbor..