Istočna Ilidža preko 1g ne radi nedeljom. HNK možda i više.
Jedini veći market koji nedeljom radi (do 12:00) je Kort kod Gazprom pumpe, Istočno Novo Sarajevo. Dragstora i lokalnih piljara oni mislim da nemaju.
Moderator: anex
Istočna Ilidža preko 1g ne radi nedeljom. HNK možda i više.
Realno objasnjeno. Ja malo koga znam da radi ispod 1500 KM. Odavno nisam cuo da neko ima manju platu od 1500 KM.bumerangss wrote: ↑08/02/2025 16:54Istinu zboriš
Sto bi moja rahmeli nana rekla: "ptica kukavica ne kuka sto joj je teško nego što joj je to pjesma"
Nije da nema onih koji životare ali večina solidno živi
Mislim da 60% živi solidno sa 1500-2000km po članu domacinstva, 30% je onih koji žive na visokoj nozi sa primanjima iznad 2500 a mozda 10% je onih koji žive lošije sa ispod 1000 KM po članu od kojih je vecina penzioneri
To je moje misljenje za Sarajevo
Jer vecinom rade svi punoljetni da li na crno ili legalno
Za osudu mi je da muž radi a žena ne radi jer eto ona je "domacica" a oboje puše cigare od 7 KM i naravno kukaju i proklinju džavu![]()
ma sve golo ko lipa u decembru.dječak sa šibicama wrote: ↑08/02/2025 17:54 prosIjecna primanja su i do 10000, jaci smo od Njemacke
Luxemburgu pusemo za vrat
treba hljeb biti 30 km
pa o tome kako on ne odlazi tamo gdje seljadija ide u kupovinu pa kao ne zna
Ma pusti ih ba, ko fol svi bojkotuju, a ubise izvjestaji iz svih trznih centara i prodavnica, kao odu maksuz samo da videbitanga_sa_otesa wrote: ↑08/02/2025 17:09primjetim i ja da si bas besposlen ,ides okolo i mahalas ko je sta i koliko kupio hahahaha prava hamsa ,mozes u istu vrecu s tom fukaromdječak sa šibicama wrote: ↑08/02/2025 16:55
Popricao sa prodavacicama u hosetu i konzumu, kazu manji je promet danas posebno, do nekakvih 3 sata popodne. Nije da nema naroda, ali u poredjenju sa drugim subotama, manje prometa ima.
Primjetih da je u granapima najvise lokalne fukare, dakle zasluzuju hljeb od 10 maraka. Jebo im ja mater.![]()
Tamo ne prolazim pa nisam vidio.kabal1337 wrote: ↑08/02/2025 18:06Radi Konzum u Tomu, sad ne znam jel ovo smatras po vecim...
sto hoces to umrijet od gladi za tri dana?Forumerrer wrote: ↑08/02/2025 18:22 Bojkot da, ali ne na ovaj nacin.
Prosli put sam ispostovao, bio je neki plan, ovaj put mi nije palo na pamet. Cuj bojkot sve petak subota nedjelja![]()

krs za domace trziste, za izvoz je boljegiannibelif wrote: ↑08/02/2025 18:37 Klas je nula bodova po svim parametrima, kao i sve što su ovi preuzeli.
Bojkotujte proizvode koji su skupiTheRedhead wrote: ↑08/02/2025 18:39 BCC pun, ja kome snizenje toliko i ne treba bojkotujem iz principa a ljudi sa malom platom kupuju svaki dan bojkota, zasto onda ikome pomagati kad oni ne mogu sami sebi pomoci
I sa ovim se slazemmk ultra wrote: ↑08/02/2025 18:58Bojkotujte proizvode koji su skupiTheRedhead wrote: ↑08/02/2025 18:39 BCC pun, ja kome snizenje toliko i ne treba bojkotujem iz principa a ljudi sa malom platom kupuju svaki dan bojkota, zasto onda ikome pomagati kad oni ne mogu sami sebi pomoci
Ukupni bojkot nema efekta
Jel ti treba neko crtati da ne trebas placati cokoladu 15KM