Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑06/12/2021 12:57
Jebo Zadrugu, sta je ovo
Moram priznati kako se čudim saopćenju SDA koja pod vodstvom doktora pravnih nauka, koji je i zamjenik ministra pravde BiH, ne znaju proučiti Statut Grada Zenice. To više govori o njemu koji je sve osim pravnik, dok voda ljubavnice po Tučepima o trošku Univerziteta”, poručio je Uzunović.
Ja ne vjerujem da pripadnici SDA imaju ljubavnice.
Haram je to.
Fascinantno je kako svi sute dok se nesto desava, nikog se ne tice, nikome ne smeta, svi zatvaraju oci i okrecu glavu dok im ne nagazis na zulj. A onda vade tesku artiljeriju, ovaj alkoholicar, onaj kurvar, treci smrce kokain, cetvrti suruje s gradjevinskom mafijom, a svi moralne vertikale.
Kako vas ba nije stid voditi politiku na tom mahalskom nivou, tracate ko tetke u frizeraju.
Satori wrote: ↑06/12/2021 13:19
Fascinantno je kako svi sute dok se nesto desava, nikog se ne tice, nikome ne smeta, svi zatvaraju oci i okrecu glavu dok im ne nagazis na zulj. A onda vade tesku artiljeriju, ovaj alkoholicar, onaj kurvar, treci smrce kokain, cetvrti suruje s gradjevinskom mafijom, a svi moralne vertikale.
Kako vas ba nije stid voditi politiku na tom mahalskom nivou, tracate ko tetke u frizeraju.
_BataZiv_0809 wrote: ↑06/12/2021 12:57
Jebo Zadrugu, sta je ovo
Moram priznati kako se čudim saopćenju SDA koja pod vodstvom doktora pravnih nauka, koji je i zamjenik ministra pravde BiH, ne znaju proučiti Statut Grada Zenice. To više govori o njemu koji je sve osim pravnik, dok voda ljubavnice po Tučepima o trošku Univerziteta”, poručio je Uzunović.
last mohicans wrote: ↑06/12/2021 10:22
Ne pratim Fudu, bolje vi, Zeničani, znate, ali ovi skečevi kojima bi Monty Payton pozavidio su hoštaplerski. Lik se,blago rečeno, ponaša kao faraon.
Zavisi gdje gledas te skeceve
naravno, prilikom komentara isto sam imao u vidu i da se može svašta izvući iz nečijeg višegodinjeg javnog nastupa.
pored svega ostaje problem njegove osobnosti koji očito postoji, npr. prosipanje sile, faraonski nastupi (kako ih se iznad nazva), i ono što najviše para uši su komentari ženama koji me naravno ne dotiču, ali puno govore o nekome.
izrazi "svaka joj šamara traži" i "gospođo, to što ti nemaš onu stvar (pa valjda ne shvata)" ne uče se u školi niti normalnom društvu već najgoroj ulici ili bircuzima.
te iste izraze smo čuli možda negdje prije u prolazu, ali nisu ostali i većina nas ne bi ih sjetio u prepirci.
biti Gradonačelnik sa ovakvim rječnikom i nastupom previše je i za Balkan, a opet možda i nije jer ako je protiv Sda sve može, logika za 5
naravno, prilikom komentara isto sam imao u vidu i da se može svašta izvući iz nečijeg višegodinjeg javnog nastupa.
pored svega ostaje problem njegove osobnosti koji očito postoji, npr. prosipanje sile, faraonski nastupi (kako ih se iznad nazva), i ono što najviše para uši su komentari ženama koji me naravno ne dotiču, ali puno govore o nekome.
izrazi "svaka joj šamara traži" i "gospođo, to što ti nemaš onu stvar (pa valjda ne shvata)" ne uče se u školi niti normalnom društvu već najgoroj ulici ili bircuzima.
te iste izraze smo čuli možda negdje prije u prolazu, ali nisu ostali i većina nas ne bi ih sjetio u prepirci.
biti Gradonačelnik sa ovakvim rječnikom i nastupom previše je i za Balkan, a opet možda i nije jer ako je protiv Sda sve može, logika za 5
Pa eto i ti imas 2 profila. Valjda na Balkanu sve može
Nivelacija wrote: ↑05/12/2021 21:32
Drago mi je sto je ostatak BiH vidio sa kakvim ološem zivimo mi u Zenici i pod kakvim režimom vec 6 godina.
A vrijeme prije 6 godina? Med i mlijeko?
Ma kakvo med i mlijeko, obicno sranje i tada samo 10X manje.
Naprimjer do 2017 godine Zenica je naplaćivala godisnje od kladionica taksu od 300 000 KM godisnje.
Dolaskom Kasumovica vise tih sredstava nemamo jer je oslobodio kladionice takse i od 2017 do danas nisu marku uplatili. Milijardu primjera ali eto samo jedan sa činjenicama. A iskreno i neda mi se vise baviti sa njim smorio sam se...zivio kralj!
toska wrote: ↑06/12/2021 14:15
Pa eto i ti imas 2 profila. Valjda na Balkanu sve može
?
obrati se administraciji, 2 profila nisu dopuštena.
anex wrote: ↑06/12/2021 10:27
Ne razumijem ja nas...
Prvo hoćemo da uhapse gradonačelnika...sad kad je uhapšen sve staje sa isplatama. Sad opet on kriv?
Ne kontam...
Sta tacno ne kontas? Da baca spin o tome da moze doci do blokade i uskracivanja isplata? Statut grada jasno definise ove situacije:
Sve sto treba da uradi jeste ono sto je ljudski, normalno i moralno, da ovlasti nekog drugog da obavlja poslove u njegovom odsustvu. Oni ovako glupim spinovima samo pokusavaju malo da uzburkaju one krezube budale sto sto se bacaju po tv ekranima.
Isto kako bi ovlastio da je zavrsio u bolnici.
Cemu sluze pomocnici gradonacelnika? Sumeja inace kao Kerber, ovlastena za sve i svasta, ne mozes doci do gradonacelnika od nje... Hajde da docekamo da je i ona kao fikus, ruke joj jadnoj vezane.