Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
DonieBrasco
#676 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Sutra u 18:00 Finska - Armenija na SK3.
-
Bazinga1234
#677 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Dobro je, sa njim pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.last mohicans wrote:Radosna vijest iz BH tabora, Visca ce biti spreman. Ne kontam ove novinare, na nivo jednog Pjanica ga izdigli po vaznosti. Čovjek izašao, mi proigrali.
- mO k3
#678 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Smiješnolast mohicans wrote:Radosna vijest iz BH tabora, Visca ce biti spreman. Ne kontam ove novinare, na nivo jednog Pjanica ga izdigli po vaznosti. Čovjek izašao, mi proigrali.
- leffe
#679 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Meščini da Hafis i Novak imaju drugačije nickove za ovaj forum.
-
Tipicoti
#680 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Dobro je da igraju prije nasDonieBrasco wrote:Sutra u 18:00 Finska - Armenija na SK3.
-
DonieBrasco
#681 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Jos da bude X2 pa onda cekati nasu utakmicu i nadati se najboljem.Tipicoti wrote:Dobro je da igraju prije nasDonieBrasco wrote:Sutra u 18:00 Finska - Armenija na SK3.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#682 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Muhamed Đakmić wrote:Pa ako išta te tvoje statistike dokazuju, dokazuju da si fulio sport
-
Max Bunker
#683 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Naš jedini problem sa Džekom je u tome što se kada on igra svi igraći (a i mi navijači) uzdamo u njega u fazonu "ma to će Džekson sve sam" i eventualno Pjanića. Sada, kada nije bilo Džeke kod nas je igrao kolektiv i svi su igrali kao jedan i ginuli na terenu i zato smo poderali Finsku (istu Finsku koja je nas karnula gore 2:0). Zaista ne znam odavno da smo odigrali ovako fino, čisto i dominantno...
Dakle, kritika se može uputiti svakome ali pljuvati Džeku može samo neko ko ima dobre komplekse u životu.
Što se tiće utakmice sa Grčkom, gledao sam ih nekih pedesetak minuta protiv Italije.
U napadu su talašika, ništa posebno. Italijanima su zadali, hajde da napišem, manje probleme kada su krenuli sa visokim presingom, no međutim upravo tada i primaju gol iz penala.
Naša odbrana sigurno nije ista kao prije i mislim da smo tu malo lošiji (Spaha se penzionisao a vidim i da se Šunjić povrijedio) ali ni Grci nisu više što su bili i koliko smo mi pali u odbrani toliko su i oni ako ne i više u napadu i ofanzivi.
Ako im uspijemo probiti bunker i zavaliti jedan gol, zavalit ćemo im još dva minimum jer ne znaju.
P.S.
Kako bi dobro bilo da mi mlatnemo Grke a Armenija Finsku
P.S.
Kada spomenuh odbranu i Šunjića (skroz smetnuo sa uma da on nije igrao ni protiv Finaca
), to bi onda trebalo sutra izgledati ovako:
---------------------Šehić----------------------
Kvržić----Kovačević---Bičakčić...Kolašinac
Dakle, kritika se može uputiti svakome ali pljuvati Džeku može samo neko ko ima dobre komplekse u životu.
Što se tiće utakmice sa Grčkom, gledao sam ih nekih pedesetak minuta protiv Italije.
U napadu su talašika, ništa posebno. Italijanima su zadali, hajde da napišem, manje probleme kada su krenuli sa visokim presingom, no međutim upravo tada i primaju gol iz penala.
Naša odbrana sigurno nije ista kao prije i mislim da smo tu malo lošiji (Spaha se penzionisao a vidim i da se Šunjić povrijedio) ali ni Grci nisu više što su bili i koliko smo mi pali u odbrani toliko su i oni ako ne i više u napadu i ofanzivi.
Ako im uspijemo probiti bunker i zavaliti jedan gol, zavalit ćemo im još dva minimum jer ne znaju.
P.S.
Kako bi dobro bilo da mi mlatnemo Grke a Armenija Finsku
P.S.
Kada spomenuh odbranu i Šunjića (skroz smetnuo sa uma da on nije igrao ni protiv Finaca
---------------------Šehić----------------------
Kvržić----Kovačević---Bičakčić...Kolašinac
Last edited by Max Bunker on 14/10/2019 19:03, edited 1 time in total.
- hrasno38
#684 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Hahahahah ostao sam bez tekstaapsidejzi wrote:Niko nije i ne treba da bude institucija. Taj kompleks da moras imati vodju jal u politici jal u sportu je davna proslost u modernim drustvima. Nama ne trebaju institucije, nama trebaju igraci koji se zalazu i daju sve od sebe. Oni imaju jedan posao a to je da TIMSKI doprinose donosenju pobjeda i ostvarivanju rezultata na medjunaronom nivou. Medju najvaznijim takmicenjima su kvalifikacije i ucestvovanje na svjetskom i evropskom prvenstvu. Do sada smo samo jednom uspjeli u tom naumu. Na guzove. Ove kvalifikacije su manje vise izgubljene mada eto ima sanse.
Kada nekoga nazoves institucijom, automatski ga izdignes iznad ostalih igraca. Ni Dzeko ni Pjanic ni iko nije bolji od ostalih. Svi su tim. Ako jedan igrac umisli da je nesto vise to pocinje narusavati odnose u grupi i dolazi do pada morala. To je evidentno u nasoj repki. Dok je Dzeko tu, moral je nula. Secu se po terenu. Dodju na utakmicu ne da postignu rezultat nego da se ponapijaju i zabave nakon utakmice.
Prema tome, ja ne zelim institucije na terenu. Idi kuci svojoj i budi institucija. Pehare koje osvojis u klubu su tvoji pehari. Nisu moji. Novac koji zaradis u evropskim ligama su tvoji novci, ne moji. Svaka cast na tome. Uspjeh kao kuca veliki. Ali njegov privatni. Kad igras za reprezentaciju broji se samo koliko ekipa osvoji. Nasa ekipa je osvojila jednu veliku kurcinu u protekle 24 godine. Jednom izasli na svjetsko prvenstvo.
Hajmo pogledati malo statisku sa i bez Dzeke. Cisto da imamo sta porediti. Da vidis kako utice na ekipu. Uzecu upravo utakmicu protiv Finske kuci i u gostima. Malo je nezahvalno porediti domacu i gostujucu utakmicu. Zato cu probati prikazati statistiku koja nije toliko vezana za teren nego ekipu:
Broj uspjesnih dodavanja: Kuci - 88% Gosti: 87% (Sa dzekom)
Broj vracenih lopti nakon sto izgubis pas: 36 pasova gosti, 40 pasova kuci (bez dzeke)
Od ukupnog broja suteva koliko ih je islo u go: 9% sa dzekom, 38% bez njega.
Ovo je timska igra i nema veze sa terenom gdje se igra nego pokazuje timski duh. Koga interesuju detalji moze pronaci ovdje:
https://www.uefa.com/european-qualifier ... s/?iv=true
https://www.uefa.com/european-qualifier ... s/?iv=true
Sve statistike u gostima su gore al nisam htio da to bude argument. Trazio sam one koje su vezane za tim.
- mO k3
#685 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
@apsidejzi hvala 
- Laertes
#686 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Moke i apsidejzi

Sreća Gerro ne komentariše reprezentaciju.
- mO k3
#687 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Nisam ti ja tema .....Laertes wrote:Moke i apsidejzi![]()
![]()
- Muhamed Đakmić
#688 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Boga mi ti Moke sam od sebe praviš temu, a ja ne pamtim nikakav kvalitetan doprinos od tebe na fudbalskim temama.
- mO k3
#689 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
A boga mi Muhamede fudbal me zanima samo kada igra repka ....Muhamed Đakmić wrote:Boga mi ti Moke sam od sebe praviš temu, a ja ne pamtim nikakav kvalitetan doprinos od tebe na fudbalskim temama.
A koliko vidim nisi ti ništa bolji od ovih drugih koji pokušavaju neistomišljenike da omalazavaju ....
Neko je napisao da forum tone , možda je i to jedan od razloga ...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
RtrnOfSalisbury
#691 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
ko i obicno pronaso sam formulaciju: dijamantna kocnica-pakna. onomad je mercedes ulozio silne pare u kocnicu i fia him je zabrani i odose pare ko mutna rijeka sava a ferari s ozaritim licem nevidje koristi od tog angelegenhajta. isto kazu da je komunizam propo jer oni u zadnjem vagonu superbrzog komunistickog voza nisu kocili kako treba pa sad haj ga znaj jel do kocnice jal do kocnicara 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#692 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
samo da bosnjacki Navas Visca ne zaigra i imamo sanse
- Muhamed Đakmić
#693 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Razlog je u tome što pametuješ o temi o kojoj nemaš pojma, a to govorim isključivo iz razloga jer ne nudiš argumente za tvrdnje koje iznosiš evo već deceniju. Da nudiš argumente, mogli bismo govoriti o različitim mišljenjima, ali...mO k3 wrote:A boga mi Muhamede fudbal me zanima samo kada igra repka ....Muhamed Đakmić wrote:Boga mi ti Moke sam od sebe praviš temu, a ja ne pamtim nikakav kvalitetan doprinos od tebe na fudbalskim temama.
A koliko vidim nisi ti ništa bolji od ovih drugih koji pokušavaju neistomišljenike da omalazavaju ....
Neko je napisao da forum tone , možda je i to jedan od razloga ...
- Edin H.
#694 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
@hrasno38 jesi li to ti?Tromblon wrote:Nekima treba udariti trajni ban na internet, a ne na ovaj forum. Kakve gluposti mogu lupati i još se gristi za vratove u odbrani debilnih stavova.
EDIN DŽEKO i MIRALEM PJANIĆ dvije veličine bh. nogometa koje bi svaka druga nacija platila da ima, ali jok bolja je reprezentacija bez njih.
Svakakvih budala na dunjaluku.
- kamberovica polje
#695 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Doktor nauka za sve naše stopere i primjer požrtvovane igre za sveti dres reprezentacije. Istinski kapiten ove ekipe!
- mO k3
#696 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Argumente , ah muhamede u zlatnu kravu Niko ne smije da dira
Sada bez zeze odakle mu nadimak kloc??
Sada bez zeze odakle mu nadimak kloc??
- mO k3
#697 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
@hrasno nijeEdin H. wrote:@hrasno38 jesi li to ti?Tromblon wrote:Nekima treba udariti trajni ban na internet, a ne na ovaj forum. Kakve gluposti mogu lupati i još se gristi za vratove u odbrani debilnih stavova.
EDIN DŽEKO i MIRALEM PJANIĆ dvije veličine bh. nogometa koje bi svaka druga nacija platila da ima, ali jok bolja je reprezentacija bez njih.
- Edin H.
#698 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Laertes wrote:Moke i apsidejzi![]()
![]()
Evo prokomentarisao je gerro
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#699 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
ko je laertes, jel to treci nalog LSDa ?Edin H. wrote:Laertes wrote:Moke i apsidejzi![]()
![]()
Evo prokomentarisao je gerro
- hrasno38
#700 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
jok jaEdin H. wrote:@hrasno38 jesi li to ti?Tromblon wrote:Nekima treba udariti trajni ban na internet, a ne na ovaj forum. Kakve gluposti mogu lupati i još se gristi za vratove u odbrani debilnih stavova.