na livecam iz Zenice nema snijega po zemljiAhmetShabo wrote:DonieBrasco wrote:U Sarajevu snijeg prestaje da pada, kakvo je stanje u Zenici ?
tako da je slika fake news
Moderators: Charuga, Tomahawk11
na livecam iz Zenice nema snijega po zemljiAhmetShabo wrote:DonieBrasco wrote:U Sarajevu snijeg prestaje da pada, kakvo je stanje u Zenici ?
Ne vidi se na tim kamerama nisu 4k, evo ja na balkonu pravim snjeska i gledam Dzeku kako psuje..DaysleepeR wrote:na livecam iz Zenice nema snijega po zemljiAhmetShabo wrote:DonieBrasco wrote:U Sarajevu snijeg prestaje da pada, kakvo je stanje u Zenici ?
tako da je slika fake news
Ma šta ja znam ... solidan je bio u onih par utakmica ...ali onda i te tetovaže ... i ovo-ono po medijima ... nekako bi se možda i dalo zamalterisati nako ugrubo fanglom i cementnim špricom ... ali ono što se priča da je uradio onoj curi iz Beograda ...pa mislim stvarno je mrcina, ... kako je mogao takvo nešto ...fuuj . Nije mu mjesto među finim dečkima koji su nadasve kavaliri i džentlmeniLogovan wrote:Ne fali taman da je k'o Maldini iz najboljih dana. Onakvo govno od čovjeka nikad ne može faliti.Edin H. wrote:
Pustite vi pricu, ali fali Vranjes, stabilniji je od ovih sto imamo nazad, ali sta je tu je.
radije izgubiti sa igracima koji se smatraju drzavljanima zemlje ciji grb nose, nego uzimati sa cetnikomStari wrote:Ma šta ja znam ... solidan je bio u onih par utakmica ...ali onda i te tetovaže ... i ovo-ono po medijima ... nekako bi se možda i dalo zamalterisati nako ugrubo fanglom i cementnim špricom ... ali ono što se priča da je uradio onoj curi iz Beograda ...pa mislim stvarno je mrcina, ... kako je mogao takvo nešto ...fuuj . Nije mu mjesto među finim dečkima koji su nadasve kavaliri i džentlmeniLogovan wrote:Ne fali taman da je k'o Maldini iz najboljih dana. Onakvo govno od čovjeka nikad ne može faliti.Edin H. wrote:
Pustite vi pricu, ali fali Vranjes, stabilniji je od ovih sto imamo nazad, ali sta je tu je.
Nemojte me krivo shvatiti svi vi pažljivi stručnjaci statistika i elektronskih pomagala. Miralem jest najbolje šta imamo na mjestu 10'ke i neka ga tu gdje jest još barem 10 godina. Ali ljudi moji što ju je ova desetka u ovoj utakmici znala ušicati ...i zavrnuto i žestoko i na pravo mjesto ... otkako je on prestao igrati ja takvih centriranja više nisam vidio.Korovjev wrote:Nema protivnika protiv kojeg sam naložen kao protiv Grka. Za ove prve susjede se raja naloži malo previše za moj ukus, ali ovi su mi taman mjera za pravi sportski rivalitet. Nekih teških nezgodnih poraza koje sam uživo gledao i koji su mi se urezali u pamćenje (0:1 na Koševu '97) po neka pobjeda (3:1 u istoj ovoj Zenici ko ne pogleda golove ispod sram ga bilo), po neko šaketanje, taman prava reprezentativna furka.
A ako ćemo hladne glave ne bih bio razočaran ni sa bodom.
Ne volim prozivati nekog sa imenima, ali za ovo zaslužuje da ga nazovem kozojeb.nadžak wrote:OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično
četnikovanje ili nije! Ovo na kraju gdje se kaže football wise me zbunjuje!
For me it is a final.
If there is any type of patriotism left among the klix greek players - they must give their souls. Bosnia is one of the strongest Ottoman colony Balkan countries football wise.
Može linknadžak wrote:OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično
For me it is a final.
If there is any type of patriotism left among the klix greek players - they must give their souls. Bosnia is one of the strongest Ottoman colony Balkan countries football wise.
Miralem vec odavno ne igra 10'ku i nije je trebao nikad ni igrati.Stari wrote:Nemojte me krivo shvatiti svi vi pažljivi stručnjaci statistika i elektronskih pomagala. Miralem jest najbolje šta imamo na mjestu 10'ke i neka ga tu gdje jest još barem 10 godina. Ali ljudi moji što ju je ova desetka u ovoj utakmici znala ušicati ...i zavrnuto i žestoko i na pravo mjesto ... otkako je on prestao igrati ja takvih centriranja više nisam vidio.Korovjev wrote:Nema protivnika protiv kojeg sam naložen kao protiv Grka. Za ove prve susjede se raja naloži malo previše za moj ukus, ali ovi su mi taman mjera za pravi sportski rivalitet. Nekih teških nezgodnih poraza koje sam uživo gledao i koji su mi se urezali u pamćenje (0:1 na Koševu '97) po neka pobjeda (3:1 u istoj ovoj Zenici ko ne pogleda golove ispod sram ga bilo), po neko šaketanje, taman prava reprezentativna furka.
Jebi me ako i on zna, likovi koji ovakve umne akrobacije prave su sami od sebe cjelog zivota zbunjeni zato se ne trudi da ih dokucis uzaludno jenadžak wrote:OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično
For me it is a final.
http://hellas-football.com/forum/greek- ... -vs-greeceAmiĐa_Idriz wrote:Može linknadžak wrote:OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično
For me it is a final.
Dobro , korigovaću se. Nisam mislio desetka u smislu da mora uvijek nositi taj broj na leđima. Mislio sam desetka...u moj vakat je to podrazumjevalo ... šef na terenu ...Maradona, Platini, Pele, Baggio, ...Cruyff je recimo to bio makar je imao broj 14 na leđima ... Drugim riječima igrač koji puca slobodnjake, kornere i dubinska proigravanja ... Kad halfovi i bekovi zaustave protivnički napad prva lopta ide tom igraču ...koji kasnije radi s njom nešto smisleno.Grean wrote:Miralem vec odavno ne igra 10'ku i nije je trebao nikad ni igrati.Stari wrote:Nemojte me krivo shvatiti svi vi pažljivi stručnjaci statistika i elektronskih pomagala. Miralem jest najbolje šta imamo na mjestu 10'ke i neka ga tu gdje jest još barem 10 godina. Ali ljudi moji što ju je ova desetka u ovoj utakmici znala ušicati ...i zavrnuto i žestoko i na pravo mjesto ... otkako je on prestao igrati ja takvih centriranja više nisam vidio.Korovjev wrote:Nema protivnika protiv kojeg sam naložen kao protiv Grka. Za ove prve susjede se raja naloži malo previše za moj ukus, ali ovi su mi taman mjera za pravi sportski rivalitet. Nekih teških nezgodnih poraza koje sam uživo gledao i koji su mi se urezali u pamćenje (0:1 na Koševu '97) po neka pobjeda (3:1 u istoj ovoj Zenici ko ne pogleda golove ispod sram ga bilo), po neko šaketanje, taman prava reprezentativna furka.
Susic se zajebo' nakon odlaska Misimovica, Mesa nastavio a Prosinecki ispravio.
Vlachodimos - Koutris, Siovas, Sokratis, Bakakis - Zeca, Samaris, Bouchalakis - Fortounis, Donis, Kourbelis
Pa dobro, ovo meni isto neki Turcin rece u kebab shopu u LondonuCrvena Tifoza wrote:Ne volim prozivati nekog sa imenima, ali za ovo zaslužuje da ga nazovem kozojeb.nadžak wrote:OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično
For me it is a final.
Petardu im uvalit.
@amidza, registruj senadžak wrote:http://hellas-football.com/forum/greek- ... -vs-greeceAmiĐa_Idriz wrote:Može linknadžak wrote:OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično
For me it is a final.