BiH - Armenija, BiH - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DaysleepeR

#676 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by DaysleepeR »

AhmetShabo wrote:
DonieBrasco wrote:U Sarajevu snijeg prestaje da pada, kakvo je stanje u Zenici ?
Image
na livecam iz Zenice nema snijega po zemlji

tako da je slika fake news
Mustang1

#677 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Mustang1 »

DaysleepeR wrote:
AhmetShabo wrote:
DonieBrasco wrote:U Sarajevu snijeg prestaje da pada, kakvo je stanje u Zenici ?
Image
na livecam iz Zenice nema snijega po zemlji

tako da je slika fake news
Ne vidi se na tim kamerama nisu 4k, evo ja na balkonu pravim snjeska i gledam Dzeku kako psuje..
Stari

#678 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Stari »

Logovan wrote:
Edin H. wrote:
Pustite vi pricu, ali fali Vranjes, stabilniji je od ovih sto imamo nazad, ali sta je tu je.
Ne fali taman da je k'o Maldini iz najboljih dana. Onakvo govno od čovjeka nikad ne može faliti.
Ma šta ja znam ... solidan je bio u onih par utakmica ...ali onda i te tetovaže ... i ovo-ono po medijima ... nekako bi se možda i dalo zamalterisati nako ugrubo fanglom i cementnim špricom ... ali ono što se priča da je uradio onoj curi iz Beograda ...pa mislim stvarno je mrcina, ... kako je mogao takvo nešto ...fuuj . Nije mu mjesto među finim dečkima koji su nadasve kavaliri i džentlmeni
todd_smith

#679 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by todd_smith »

Stari wrote:
Logovan wrote:
Edin H. wrote:
Pustite vi pricu, ali fali Vranjes, stabilniji je od ovih sto imamo nazad, ali sta je tu je.
Ne fali taman da je k'o Maldini iz najboljih dana. Onakvo govno od čovjeka nikad ne može faliti.
Ma šta ja znam ... solidan je bio u onih par utakmica ...ali onda i te tetovaže ... i ovo-ono po medijima ... nekako bi se možda i dalo zamalterisati nako ugrubo fanglom i cementnim špricom ... ali ono što se priča da je uradio onoj curi iz Beograda ...pa mislim stvarno je mrcina, ... kako je mogao takvo nešto ...fuuj . Nije mu mjesto među finim dečkima koji su nadasve kavaliri i džentlmeni
radije izgubiti sa igracima koji se smatraju drzavljanima zemlje ciji grb nose, nego uzimati sa cetnikom
Stari

#680 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Stari »

Korovjev wrote:Nema protivnika protiv kojeg sam naložen kao protiv Grka. Za ove prve susjede se raja naloži malo previše za moj ukus, ali ovi su mi taman mjera za pravi sportski rivalitet. Nekih teških nezgodnih poraza koje sam uživo gledao i koji su mi se urezali u pamćenje (0:1 na Koševu '97) po neka pobjeda (3:1 u istoj ovoj Zenici ko ne pogleda golove ispod sram ga bilo), po neko šaketanje, taman prava reprezentativna furka.
A ako ćemo hladne glave ne bih bio razočaran ni sa bodom.
Nemojte me krivo shvatiti svi vi pažljivi stručnjaci statistika i elektronskih pomagala. Miralem jest najbolje šta imamo na mjestu 10'ke i neka ga tu gdje jest još barem 10 godina. Ali ljudi moji što ju je ova desetka u ovoj utakmici znala ušicati ...i zavrnuto i žestoko i na pravo mjesto ... otkako je on prestao igrati ja takvih centriranja više nisam vidio.
Last edited by Stari on 26/03/2019 18:35, edited 1 time in total.
DonieBrasco

#681 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by DonieBrasco »

Vode finci, mozda ne bi bilo lose da ovo zavrsi nerjeseno.
nadžak

#682 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by nadžak »

OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično
četnikovanje ili nije! Ovo na kraju gdje se kaže football wise me zbunjuje!

For me it is a final.
If there is any type of patriotism left among the klix greek players - they must give their souls. Bosnia is one of the strongest Ottoman colony Balkan countries football wise.

:twisted:
Crvena Tifoza

#683 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Crvena Tifoza »

nadžak wrote:OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično

For me it is a final.
If there is any type of patriotism left among the klix greek players - they must give their souls. Bosnia is one of the strongest Ottoman colony Balkan countries football wise.

Ne volim prozivati nekog sa imenima, ali za ovo zaslužuje da ga nazovem kozojeb.

Petardu im uvalit.
Leverage

#684 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Leverage »

Glasač Zlatne zore.
AmiĐa_Idriz

#685 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by AmiĐa_Idriz »

nadžak wrote:OVo je uvodni post sa jednog od grčkih foruma u vezi utakmice večeras pa me živo zanima u kom kontekstu je ovo ispod rečeno! Da li kao klasično

For me it is a final.

Može link
denimb

#686 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by denimb »

Kontam sto nam igra dosta igraca u Turskoj...to football wise...

Ma veceras ih trpamo, nikad nisam bio siguran toliko...valjda me osjecaj ne vara.
Grean

#687 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Grean »

Stari wrote:
Korovjev wrote:Nema protivnika protiv kojeg sam naložen kao protiv Grka. Za ove prve susjede se raja naloži malo previše za moj ukus, ali ovi su mi taman mjera za pravi sportski rivalitet. Nekih teških nezgodnih poraza koje sam uživo gledao i koji su mi se urezali u pamćenje (0:1 na Koševu '97) po neka pobjeda (3:1 u istoj ovoj Zenici ko ne pogleda golove ispod sram ga bilo), po neko šaketanje, taman prava reprezentativna furka.
Nemojte me krivo shvatiti svi vi pažljivi stručnjaci statistika i elektronskih pomagala. Miralem jest najbolje šta imamo na mjestu 10'ke i neka ga tu gdje jest još barem 10 godina. Ali ljudi moji što ju je ova desetka u ovoj utakmici znala ušicati ...i zavrnuto i žestoko i na pravo mjesto ... otkako je on prestao igrati ja takvih centriranja više nisam vidio.
Miralem vec odavno ne igra 10'ku i nije je trebao nikad ni igrati.

Susic se zajebo' nakon odlaska Misimovica, Mesa nastavio a Prosinecki ispravio.
Korisničkoime

#688 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Korisničkoime »

For me it is a final.

Jebi me ako i on zna, likovi koji ovakve umne akrobacije prave su sami od sebe cjelog zivota zbunjeni zato se ne trudi da ih dokucis uzaludno je
nadžak

#689 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by nadžak »

AmiĐa_Idriz wrote:

For me it is a final.

Može link
http://hellas-football.com/forum/greek- ... -vs-greece
nadžak

#690 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by nadžak »

http://forums.phantis.com/topic/16134-e ... um-zenica/

Ima i ovaj link.
Nisu grci nimalo optimistični! Nadam se da ćemo to opravdat! :bih:
Stari

#691 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Stari »

Grean wrote:
Stari wrote:
Miralem vec odavno ne igra 10'ku i nije je trebao nikad ni igrati.

Susic se zajebo' nakon odlaska Misimovica, Mesa nastavio a Prosinecki ispravio.
Dobro , korigovaću se. Nisam mislio desetka u smislu da mora uvijek nositi taj broj na leđima. Mislio sam desetka...u moj vakat je to podrazumjevalo ... šef na terenu ...Maradona, Platini, Pele, Baggio, ...Cruyff je recimo to bio makar je imao broj 14 na leđima ... Drugim riječima igrač koji puca slobodnjake, kornere i dubinska proigravanja ... Kad halfovi i bekovi zaustave protivnički napad prva lopta ide tom igraču ...koji kasnije radi s njom nešto smisleno.
Ako to kod nas u ovoj postavi nije Miralem ....ja onda ne znam ko je....
AmiĐa_Idriz

#692 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by AmiĐa_Idriz »

Vlachodimos - Koutris, Siovas, Sokratis, Bakakis - Zeca, Samaris, Bouchalakis - Fortounis, Donis, Kourbelis
DonieBrasco

#693 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by DonieBrasco »

Aremenija - Finska 0:2.
animals

#694 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by animals »

BiH-Grcka 2:0...
Bazinga1234

#695 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Bazinga1234 »

Toni strijelac večeras.
Edin H.

#696 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Edin H. »

Crvena Tifoza wrote:

For me it is a final.

Ne volim prozivati nekog sa imenima, ali za ovo zaslužuje da ga nazovem kozojeb.

Petardu im uvalit.
Pa dobro, ovo meni isto neki Turcin rece u kebab shopu u Londonu :oops:
Edin H.

#697 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Edin H. »

nadžak wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:

For me it is a final.

Može link
http://hellas-football.com/forum/greek- ... -vs-greece
@amidza, registruj se :D
Tipicoti

#698 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Tipicoti »

Bice ovo veceras protiv Grcke lakse nego sto se potajno pribojavamo.
Vazno im je dati gol u 1.poluvremenu, onda je raspad sistema.
3:0 realno.
Bazinga1234

#699 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Bazinga1234 »

Grci sa defanzivnim sastavom, biće im teško zabiti gol. Očekujem tvrdu i negledljivu utakmicu.
Interesantno je da igraju bez klasicnih krilnih igraca.
Last edited by Bazinga1234 on 26/03/2019 20:23, edited 1 time in total.
spreca

#700 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by spreca »

Imali kakvog linka za one koji nemogu gledati tv prenos
Locked