Ognjen: "Pa malo je i moja"
Jelema se ubila za Brazzersa, nadmasila bi Lisu Ann.
jesi ti ikada vidio carski??Velkoski wrote:Glupost,maltam wrote:
Niđe ništa
i karić i tošić su znali onu - budalu nit jebi, nit kući vodi...seln wrote:Imao sam ovakvu jednu situaciju u firmi... raspustenica i ozenjen covjek.
I kako se nista na svijetu ne moze sakriti, uskoro je saznala i njegova zena.
Umjesto da izriba ili napusti nevjernog muza, ona je udarila na "kurvu koja joj unistava brak".
Sukob je prvo isao preko facebooka (svi detalji, incl. kokice), a zavrsio na sudu.
Na kraju je sud donio "restraining order" i zabranio zeni onog levata da uznemirava "kurvu".
Mogu misliti da je bivsi muz raspustenice misli isto sto i Karic jr. misli sad: thanks god, it's not me!
Vid budale, mene to ne interesuje.radostan dan wrote:drkaj na slike iz kurira...mi sa boljim kartama gledamo filmić.video wrote:Ajd prle, kae precjednik, ne se.i, dodaj koji najnoviji twit il bar sliku, stipu nas patetike, vidis da nam je zao jece a i kapitenaradostan dan wrote:ah lepa vremena klix foruma, kad je JK proglašavana moralnom vertikalom i žešće pismenom und pametnom...![]()
O onom kinezkom kukavcu da i ne govorimo
Nisu svi muskarci papucari. Kod nekih se zna ko vozi traktor a ko otvara kapijudenimb wrote:Ako Vucic ima zenu prije ce poslat vojsku na Kosovo nego sto ce skupit muda da odgovori na ovu poruku Karleuse
triconja wrote:Suicid konfirmed? Eeemaltam wrote:
Slike se fotosopirajuVelkoski wrote:nisam, al' sam vidio Jelenin stomak, dosta
_Pa to je problem sto nemas blage veze kuda se u danasnje vrijeme carski sijece ...Velkoski wrote:nisam, al' sam vidio Jelenin stomak, dosta
sama ka'e da ima nešto na stomaku i evidentno lagi
Lele i stara se upetljala
pa jebem mu nije fotošopirana svaka na internetuinsomnia78 wrote:Slike se fotosopirajuVelkoski wrote:nisam, al' sam vidio Jelenin stomak, dosta
Velkoski wrote:nisam, al' sam vidio Jelenin stomak, dosta
Pa realno na ovim slikama koje je on postavio bi se treb’o vidjetimO k3 wrote:_Pa to je problem sto nemas blage veze kuda se u danasnje vrijeme carski sijece ...Velkoski wrote:nisam, al' sam vidio Jelenin stomak, dosta
https://mamaonica.com/wp-content/upload ... ziljak.jpgmO k3 wrote:_Pa to je problem sto nemas blage veze kuda se u danasnje vrijeme carski sijece ...Velkoski wrote:nisam, al' sam vidio Jelenin stomak, dosta
Pa ona je “naša”. Doduše nije joj smetalo što joj pop Đujić rovari po duburi al jes’ vidio kako priča protiv Dodikableee_sa wrote:Joj moketa brani je ko da ga je rodila...
pa realno da budem ako si ikada vidio carski tesko ces ga vidjeti .. pogotovo kuda ga "sijeku"insomnia78 wrote:Pa realno na ovim slikama koje je on postavio bi se treb’o vidjetimO k3 wrote:_Pa to je problem sto nemas blage veze kuda se u danasnje vrijeme carski sijece ...Velkoski wrote:nisam, al' sam vidio Jelenin stomak, dosta
Nije ba tako. Ide horizontalno jbg tiVelkoski wrote:https://mamaonica.com/wp-content/upload ... ziljak.jpgmO k3 wrote:_Pa to je problem sto nemas blage veze kuda se u danasnje vrijeme carski sijece ...Velkoski wrote:nisam, al' sam vidio Jelenin stomak, dosta
eo fala nekom divnom gospodinu postoji gugel
I ja ne vjerujem.bleee_sa wrote:Joj moketa brani je ko da ga je rodila...
maltam wrote:Očito je kada je fotošopiranje u pitanju, a na ovoj slici u bazenu se očito vidi da nije fotošop. Mogla je pokriti kupaćim, ali opet bi se vidio negdje neki trag carskog reza. Pardon, tri reza kako navede diva.