Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Bloo
Globalna šefica

#676 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

Jeste zlobni. IZ sama blagoslovi otvaranje svake HIFA pumpe...da bude hairli...
beni-bu-man

#677 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Bloo wrote:Jeste zlobni. IZ sama blagoslovi otvaranje svake HIFA pumpe...da bude hairli...
hairli im otpale noge
Tomahawk11
Globalni moderator

#678 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Tomahawk11 »

mk ultra wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ja bih da bojkotujemo i firme koje doniraju SDA.
Ista je to bagra ...
Image

nemoj tako svijetli ko ringišpil u ogavnoj kombinaciji kamene fasade, crvene i žute hifa boje i antracit krova :mrgreen:
a ima i hajr česmu pored, uklopio kod punionice za tečni gas

hadžija naš :mrgreen: :bih:
Ja ih svakako bojkotujem. Živio državni Umax :bih:
sumirprimus

#679 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by sumirprimus »

nema od tog bojkota nista.
Dozer

#681 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Dozer »

Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
A pogotovo etno-nacional-vjerski "patriotizam", koji funkcionise iskljucivo na bazi licnih interesa uskih vladajucih struktura.
beni-bu-man

#682 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

MarlboroGold wrote:Ima INA...

:D
INA vrh gorivo
triconja

#683 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by triconja »

Meni je najsmjesnije da je sarafina "pocela" tu akciju recemo bojkota, ista koja vice hajmo iq mjerit i slicne nebuloze :lol: :lol: :lol: .

Takvim stavom ne mozes ljude nagovorit da ti oko cenife ne pisaju a kamol sta vise.

Naravno da se osjetiti veliki problem kod poznavanja situacije u bih pa onda velike deluzije da je tako kako ona misli da je :P

Nekako mi baca hajte vi narode slusajte cara u dijaspori, zna on kako je vama i bolje od vas. Naravno nece se vratit jer tamo vodi bitke koje ce biti dobre za sve nas. Nekako mi je to dobrano poznato :lol: :lol: :lol:
Last edited by triconja on 18/10/2018 12:20, edited 1 time in total.
sumirprimus

#684 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by sumirprimus »

Dozer wrote:Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
A pogotovo etno-nacional-vjerski "patriotizam", koji funkcionise iskljucivo na bazi licnih interesa uskih vladajucih struktura.
bas tako, samo obaveza prema porodici a za sve ostalo ko ga je be.kako bude
i dzabe se svi lazu i mazu sami sebi oci, jedino rjesenje je u bijegu odavde
MarlboroGold

#685 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

beni-bu-man wrote:

INA vrh gorivo
Ali UZP-ovsko gorivo :|
Tomahawk11
Globalni moderator

#686 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Tomahawk11 »

Dozer wrote:Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
kozmopolito
fgr
neutralac

:oops:

Jesi i ti pjevao po predratnim koncertima i nosao Titine slike :?
beni-bu-man

#687 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Aferim svaka ti je na mjestu :thumbup:

:kiss:
beni-bu-man

#688 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

MarlboroGold wrote:
beni-bu-man wrote:

INA vrh gorivo
Ali UZP-ovsko gorivo :|
boli me kurac nisam patriJota s inostranstva
beni-bu-man

#689 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

animals wrote:
SaraFina wrote:

Kraći IQ test bolje. 10 pitanja. 6 tačnih registracija odobrena. Sve ispod toga, nema ulaza :D
Ni na lj/s :D
Nisi odgovorila, kako ces ti bojkotovati Hrvatske proizvode..
lako je tudjim gloginje mlatiti..
tebe bojkot ionako ne pogadja..
@animals I mene bi ovo interesovalo
decembar2017

#690 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by decembar2017 »

Bloo wrote:
mk ultra wrote:bogami rijetko ko ovdje ima dodira sa realnim :lol:

upoznate li kad nekog bošnjaka vlasnika nečega, ili bošnjaka sa parama :skoljka:

bojkotujte onda i montanu piceriju
95% klima uređaja dobave hrvati, gasi klime
bošnjačko razmatranje rada i ekonomije često se svodi na nivo Esed Radeljaš i slični. To nije kriva isključivo SDA, kriv je nakaradan mentalni sklop i generalno neznanje.
Pisao sam to i ranije na temu Mepas mall VS SCC koji se porediti ne mogu u kvaliteti izrade.

uostalom, zašto ste pobjegli u minken, napravite nam ovdje bolje :mrgreen: :bih: :thumbup:
Bingo
Alma Ras
HIFA
Prevent
MIMS maybe...
nako na prvu.,...

Ove firme hrvati vec bojkotuju , na isti nacin kao i vodu iz Tesnja, proizvode od Dita, sve sto im "mirisi/smrdi " na Bosnjake ali to nasoj FGR nije problem vec pozivaju i oni na bojkot istih :sax:
sumirprimus

#691 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by sumirprimus »

treba ovaj balkan komplet bojkotovat
animals

#692 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by animals »

triconja wrote:Meni je najsmjesnije da je sarafina "pocela" tu akciju recemo bojkota, ista koja vice hajmo iq mjerit i slicne nebuloze :lol: :lol: :lol: .

Takvim stavom ne mozes ljude nagovorit da ti oko cenife ne pisaju a kamol sta vise.

Naravno da se osjetiti veliki problem kod poznavanja situacije u bih pa onda velike deluzije da je tako kako ona misli da je :P

Nekako mi baca hajte vi narode slusajte cara u dijaspori, zna on kako je vama i bolje od vas. Naravno nece se vratit jer tamo vodi bitke koje ce biti dobre za sve nas. Nekako mi je to dobrano poznato :lol: :lol: :lol:
Sad cu vas i ja iz dijaspore povesti u strajk gladju..
posto uzmem pivo, poslije dobrog rucka, cu da vas bodrim..
ajmo za bolje sutra ako ga dozivite..
decembar2017

#693 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by decembar2017 »

Kada nam se proleteri zale na niske plate onda su pozivi na solidarnost, sjecanje kako je bilo fino u doba socijalizma, pomagajte narode ali kada se trebaju trositi pare sve sami kapitalisti kao da ih je Milton Friedman pravio :D
MarlboroGold

#694 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

Uzeo deterdžent od Dite... potrošio ga i odmah sam se vratio na fairy i slično. Kažu fairy pun hemije ovo ono... isto je to sve.
Namjena deterdženta je da skine talog i opere suđe... što bolje i brže djeluje kvalitetnije je. Od fairy je samo kap dovoljna.

Opet se vraćamo na povećanje kvaliteta naših proizvoda, a što mora biti prioritet...

Kaže uzmi domaći... da, ali ako podrazumijeva i kvalitet.
sumirprimus

#695 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by sumirprimus »

decembar2017 wrote:

Kada nam se proleteri zale na niske plate onda su pozivi na solidarnost, sjecanje kako je bilo fino u doba socijalizma, pomagajte narode ali kada se trebaju trositi pare sve sami kapitalisti kao da ih je Milton Friedman pravio :D
ne treba fridman da se vidi klasna razlika izmedju politicke elite i ostatka populacije, za lijekova im svima zatrebalo
decembar2017

#696 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by decembar2017 »

animals wrote:
triconja wrote:Meni je najsmjesnije da je sarafina "pocela" tu akciju recemo bojkota, ista koja vice hajmo iq mjerit i slicne nebuloze :lol: :lol: :lol: .

Sad cu vas i ja iz dijaspore povesti u strajk gladju..
posto uzmem pivo, poslije dobrog rucka, cu da vas bodrim..
ajmo za bolje sutra ako ga dozivite..

kada hrvatska dijaspora u Bosni bojkotuje firme i proizvode iz firmi pod kontrolom Bosnjaka tada je normalno ali kada se predlozi da se bojkotuju firme koje podrzavaju hdz...FGR iz hdz-a je protiv toga :sax:
muzicar_iz_parka

#697 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by muzicar_iz_parka »

Hrvati drže uvoz proizvoda u BiH, uspješno bojkotuju proizvode iz bošnjačkih a vjerujem i srpskih sredina.

Ispade da su oni zreliji, znači ako želite uspjeti u ciljevima ove teme, budite kao Hrvati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#698 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Tomahawk11 »

Kako to bilo koja dijaspora bojkotuje u Bosni bilo čije proizvode? Kad? Tokom odmora?
Dozer

#699 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Dozer »

Tomahawk11 wrote: kozmopolito
fgr
neutralac
:oops:
Jesi i ti pjevao po predratnim koncertima i nosao Titine slike :?
Pjevao nisam, a ni slike nosao. Protiv rata protestvovao jesam. A onda 4 godine ratovao za drzavu, ali ne ovakvu.
Kozmopolita vjerovatno jesam puno veci od vecine.
FGR - ako mislis na finu gradsku raju, da, drugi me smatraju takvim. Ako mislis na Foca-Gorazde-Rogatica, ne, ne pripadam tom mentalnom sklopu.
Neutralac - ako mislis na neutralnost u odnosu na Bosnjacko-Hrvatsko-Srpska preseravanja i prepucavanja, da - nabijem sve to na qrac. Ja sam samo Bosanac.
Tomahawk11
Globalni moderator

#700 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Tomahawk11 »

muzicar_iz_parka wrote:Hrvati drže uvoz proizvoda u BiH, uspješno bojkotuju proizvode iz bošnjačkih a vjerujem i srpskih sredina.

Ispade da su oni zreliji, znači ako želite uspjeti u ciljevima ove teme, budite kao Hrvati.
Bosanski? Moguće, ne znam, nisam išao po većinski hrvatskim sredinama po marketima da vidim.

U Hrvatskoj možeš naći naše proizvode po trgovinama.
Locked