Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- Bloo
- Globalna šefica
#676 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Jeste zlobni. IZ sama blagoslovi otvaranje svake HIFA pumpe...da bude hairli...
- beni-bu-man
#677 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
hairli im otpale nogeBloo wrote:Jeste zlobni. IZ sama blagoslovi otvaranje svake HIFA pumpe...da bude hairli...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#678 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ja ih svakako bojkotujem. Živio državni Umaxmk ultra wrote:Ramzess Veliki wrote:Ja bih da bojkotujemo i firme koje doniraju SDA.
Ista je to bagra ...
nemoj tako svijetli ko ringišpil u ogavnoj kombinaciji kamene fasade, crvene i žute hifa boje i antracit krova![]()
a ima i hajr česmu pored, uklopio kod punionice za tečni gas
hadžija naš![]()
-
sumirprimus
- MarlboroGold
- Dozer
#681 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
A pogotovo etno-nacional-vjerski "patriotizam", koji funkcionise iskljucivo na bazi licnih interesa uskih vladajucih struktura.
A pogotovo etno-nacional-vjerski "patriotizam", koji funkcionise iskljucivo na bazi licnih interesa uskih vladajucih struktura.
- beni-bu-man
#682 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
INA vrh gorivoMarlboroGold wrote:Ima INA...
- triconja
#683 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Meni je najsmjesnije da je sarafina "pocela" tu akciju recemo bojkota, ista koja vice hajmo iq mjerit i slicne nebuloze
.
Takvim stavom ne mozes ljude nagovorit da ti oko cenife ne pisaju a kamol sta vise.
Naravno da se osjetiti veliki problem kod poznavanja situacije u bih pa onda velike deluzije da je tako kako ona misli da je
Nekako mi baca hajte vi narode slusajte cara u dijaspori, zna on kako je vama i bolje od vas. Naravno nece se vratit jer tamo vodi bitke koje ce biti dobre za sve nas. Nekako mi je to dobrano poznato

Takvim stavom ne mozes ljude nagovorit da ti oko cenife ne pisaju a kamol sta vise.
Naravno da se osjetiti veliki problem kod poznavanja situacije u bih pa onda velike deluzije da je tako kako ona misli da je
Nekako mi baca hajte vi narode slusajte cara u dijaspori, zna on kako je vama i bolje od vas. Naravno nece se vratit jer tamo vodi bitke koje ce biti dobre za sve nas. Nekako mi je to dobrano poznato
Last edited by triconja on 18/10/2018 12:20, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#684 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
bas tako, samo obaveza prema porodici a za sve ostalo ko ga je be.kako budeDozer wrote:Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
i dzabe se svi lazu i mazu sami sebi oci, jedino rjesenje je u bijegu odavde
- MarlboroGold
#685 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ali UZP-ovsko gorivobeni-bu-man wrote:INA vrh gorivoMarlboroGold wrote:Ima INA...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#686 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
kozmopolitoDozer wrote:Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
fgr
neutralac
Jesi i ti pjevao po predratnim koncertima i nosao Titine slike
- beni-bu-man
#687 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Aferim svaka ti je na mjestuDozer wrote:Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
- beni-bu-man
#688 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
boli me kurac nisam patriJota s inostranstvaMarlboroGold wrote:Ali UZP-ovsko gorivobeni-bu-man wrote:INA vrh gorivoMarlboroGold wrote:Ima INA...
- beni-bu-man
#689 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
@animals I mene bi ovo interesovaloanimals wrote:Nisi odgovorila, kako ces ti bojkotovati Hrvatske proizvode..SaraFina wrote:
Kraći IQ test bolje. 10 pitanja. 6 tačnih registracija odobrena. Sve ispod toga, nema ulaza
Ni na lj/s
lako je tudjim gloginje mlatiti..
tebe bojkot ionako ne pogadja..
-
decembar2017
#690 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bloo wrote:Bingomk ultra wrote:bogami rijetko ko ovdje ima dodira sa realnim![]()
upoznate li kad nekog bošnjaka vlasnika nečega, ili bošnjaka sa parama![]()
bojkotujte onda i montanu piceriju
95% klima uređaja dobave hrvati, gasi klime
bošnjačko razmatranje rada i ekonomije često se svodi na nivo Esed Radeljaš i slični. To nije kriva isključivo SDA, kriv je nakaradan mentalni sklop i generalno neznanje.
Pisao sam to i ranije na temu Mepas mall VS SCC koji se porediti ne mogu u kvaliteti izrade.
uostalom, zašto ste pobjegli u minken, napravite nam ovdje bolje![]()
![]()
Alma Ras
HIFA
Prevent
MIMS maybe...
nako na prvu.,...
Ove firme hrvati vec bojkotuju , na isti nacin kao i vodu iz Tesnja, proizvode od Dita, sve sto im "mirisi/smrdi " na Bosnjake ali to nasoj FGR nije problem vec pozivaju i oni na bojkot istih
-
sumirprimus
#691 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
treba ovaj balkan komplet bojkotovat
- animals
#692 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Sad cu vas i ja iz dijaspore povesti u strajk gladju..triconja wrote:Meni je najsmjesnije da je sarafina "pocela" tu akciju recemo bojkota, ista koja vice hajmo iq mjerit i slicne nebuloze![]()
![]()
.
Naravno da se osjetiti veliki problem kod poznavanja situacije u bih pa onda velike deluzije da je tako kako ona misli da je![]()
Nekako mi baca hajte vi narode slusajte cara u dijaspori, zna on kako je vama i bolje od vas. Naravno nece se vratit jer tamo vodi bitke koje ce biti dobre za sve nas. Nekako mi je to dobrano poznato![]()
![]()
posto uzmem pivo, poslije dobrog rucka, cu da vas bodrim..
ajmo za bolje sutra ako ga dozivite..
-
decembar2017
#693 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Dozer wrote:Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
Kada nam se proleteri zale na niske plate onda su pozivi na solidarnost, sjecanje kako je bilo fino u doba socijalizma, pomagajte narode ali kada se trebaju trositi pare sve sami kapitalisti kao da ih je Milton Friedman pravio
- MarlboroGold
#694 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Uzeo deterdžent od Dite... potrošio ga i odmah sam se vratio na fairy i slično. Kažu fairy pun hemije ovo ono... isto je to sve.
Namjena deterdženta je da skine talog i opere suđe... što bolje i brže djeluje kvalitetnije je. Od fairy je samo kap dovoljna.
Opet se vraćamo na povećanje kvaliteta naših proizvoda, a što mora biti prioritet...
Kaže uzmi domaći... da, ali ako podrazumijeva i kvalitet.
Namjena deterdženta je da skine talog i opere suđe... što bolje i brže djeluje kvalitetnije je. Od fairy je samo kap dovoljna.
Opet se vraćamo na povećanje kvaliteta naših proizvoda, a što mora biti prioritet...
Kaže uzmi domaći... da, ali ako podrazumijeva i kvalitet.
-
sumirprimus
#695 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
ne treba fridman da se vidi klasna razlika izmedju politicke elite i ostatka populacije, za lijekova im svima zatrebalodecembar2017 wrote:Dozer wrote:Davno rekoh - patriota sam samo prema svom novcaniku, svojoj djeci i onome sto smatram da je najbolje za moju porodicu. Svaki ostali patriotizam nakon '92-'95, a pogotovo svega ovoga od '95 - nabijem na qrac.
Kada nam se proleteri zale na niske plate onda su pozivi na solidarnost, sjecanje kako je bilo fino u doba socijalizma, pomagajte narode ali kada se trebaju trositi pare sve sami kapitalisti kao da ih je Milton Friedman pravio
-
decembar2017
#696 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
animals wrote:Sad cu vas i ja iz dijaspore povesti u strajk gladju..triconja wrote:Meni je najsmjesnije da je sarafina "pocela" tu akciju recemo bojkota, ista koja vice hajmo iq mjerit i slicne nebuloze![]()
![]()
.
Naravno da se osjetiti veliki problem kod poznavanja situacije u bih pa onda velike deluzije da je tako kako ona misli da je![]()
Nekako mi baca hajte vi narode slusajte cara u dijaspori, zna on kako je vama i bolje od vas. Naravno nece se vratit jer tamo vodi bitke koje ce biti dobre za sve nas. Nekako mi je to dobrano poznato![]()
![]()
posto uzmem pivo, poslije dobrog rucka, cu da vas bodrim..
ajmo za bolje sutra ako ga dozivite..
kada hrvatska dijaspora u Bosni bojkotuje firme i proizvode iz firmi pod kontrolom Bosnjaka tada je normalno ali kada se predlozi da se bojkotuju firme koje podrzavaju hdz...FGR iz hdz-a je protiv toga
-
muzicar_iz_parka
#697 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Hrvati drže uvoz proizvoda u BiH, uspješno bojkotuju proizvode iz bošnjačkih a vjerujem i srpskih sredina.
Ispade da su oni zreliji, znači ako želite uspjeti u ciljevima ove teme, budite kao Hrvati.
Ispade da su oni zreliji, znači ako želite uspjeti u ciljevima ove teme, budite kao Hrvati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#698 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Kako to bilo koja dijaspora bojkotuje u Bosni bilo čije proizvode? Kad? Tokom odmora?
- Dozer
#699 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pjevao nisam, a ni slike nosao. Protiv rata protestvovao jesam. A onda 4 godine ratovao za drzavu, ali ne ovakvu.Tomahawk11 wrote: kozmopolito
fgr
neutralac
![]()
Jesi i ti pjevao po predratnim koncertima i nosao Titine slike
Kozmopolita vjerovatno jesam puno veci od vecine.
FGR - ako mislis na finu gradsku raju, da, drugi me smatraju takvim. Ako mislis na Foca-Gorazde-Rogatica, ne, ne pripadam tom mentalnom sklopu.
Neutralac - ako mislis na neutralnost u odnosu na Bosnjacko-Hrvatsko-Srpska preseravanja i prepucavanja, da - nabijem sve to na qrac. Ja sam samo Bosanac.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#700 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bosanski? Moguće, ne znam, nisam išao po većinski hrvatskim sredinama po marketima da vidim.muzicar_iz_parka wrote:Hrvati drže uvoz proizvoda u BiH, uspješno bojkotuju proizvode iz bošnjačkih a vjerujem i srpskih sredina.
U Hrvatskoj možeš naći naše proizvode po trgovinama.