Meni je ovaj tvoj simpaticanradostan dan wrote:nekim ga gifom, insomnia....

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Meni je ovaj tvoj simpaticanradostan dan wrote:nekim ga gifom, insomnia....

A onda pogledas odnos Hrvatake prema jos jednoj ne tako davnoj nasoj tragediji i njenim akterima. Pogledas njihov stav 92-95 i smrznes se. Nemojte o logici ostroga vamuglavnomja wrote:izbor preferencije![]()
porediti odnos prema nasoj ne tako davnoj tragediji sa pripdanoscu jednoj vjerii cak davati prednost tom apstraktnom kolektivnom identitetu
![]()
i uz to vjeru svojstvenu zemljama u kojima je sport zadnja rupa na svirali, a ni obrazovanje nije puno ispred ... u zemljama gdje mozda 2-3 % ljudi zna da postoji neka bosna i muslimani u njoj ... zemlje koje je bolio qq 92-95 za nama, a danas jedan mali dio tih zemalja pere svoje pare ovdje i izvlaci malo jada sto bosanaci zarade
logika laku noc
POKOJNI Tomislav Židak, bard hrvatskog sportskog novinarstva, svoj bi tekst o moskovskom finalu Svjetskog prvenstva vjerojatno započeo otprilike ovim riječima: "U nedjelju popodne odjenite svoje najbolje odijelo, jer svjedočit ćete nečemu fantastičnom i nevjerojatnom - Hrvatska igra finale SP-a".

Hrvatski humorBobi wrote:Prostaci![]()
World Cup 2018
Imagine what the scenes will be like if Croatia takes the World Cup home
It will not be easy for France – they will be scared of the fight Croatia have shown and anything is possible in a one-off game
https://www.theguardian.com/football/20 ... d-cup-home
Jimmy McNulty wrote:Sretno Hrvatima u finalu, ali ja se ne mogu natjerati da navijam za njih. Ikad! Navijao sam da ostvare dobar rezultat i plasman, ali iskreno, ne ovoliko dobar. Sama pomisao da će večeras možda gorit od sreće i radosti Mostar, Vitez, Kiseljak, Novi Travnik, Čapljina itd me zaista užasava.
O čemu ti pričaš? Kakvom odnosu?insomnia78 wrote: A onda pogledas odnos Hrvatake prema jos jednoj ne tako davnoj nasoj tragediji i njenim akterima. Pogledas njihov stav 92-95 i smrznes se. Nemojte o logici ostroga vam

Sta tebi nije jasno? Jedna posveta i to je to. Shvati ti da su tvoji "preci" ipak malo dublje "zaorali" i da ce se to tesko popraviti i za narednih 50-100 godina. Ja prvi sam navijao za vas do presude UZP-u. Nakon ponasanja glavesina RH nakon te presude i ponasanja njihovih brabonjaka u Hercegovini , pa sve do danas, zelim vam sve najgore. A i to je nista naspram djela i zelja istih tih prema meni, mom narodu i mojoj drzavi. Zato danas navijam za FR i nadam se rastavljanju Hrvatske na proste faktore.Humljanin wrote:Jimmy McNulty wrote:Sretno Hrvatima u finalu, ali ja se ne mogu natjerati da navijam za njih. Ikad! Navijao sam da ostvare dobar rezultat i plasman, ali iskreno, ne ovoliko dobar. Sama pomisao da će večeras možda gorit od sreće i radosti Mostar, Vitez, Kiseljak, Novi Travnik, Čapljina itd me zaista užasava.
![]()
Zašto te užasava pomisao da će ti sugrađani biti sretni?![]()
Mogu shvatiti animozitete i ožiljke iz prethodnog rata, mogu shvatiti da te uvrijedi onakav mali kretenčić iz Mostara koji ničim izazvan uvrijedi pola BiH...
Ali ne mogu razumit da te užasava sreća sugrađana?
Ako ti ja obećam da u mojoj radosti nema ni trunke mržnje prema Bošnjacima i da svi ljudi koje znam se iskreno djetinje raduju uspjeti Vatrenih bez ikakvih miješanih osjećaja, hoće li to razbiti tvoj skepticizam?
(odmah da se ogradim. U Hrvata kao i svakom narodu postoji teških debila i kretena, i ja apsolutno nikako ne mogu utjecat na nekoliko milijuna hrvatskih navijača po svijetu i ako netko od njih zasere u svom šovinizmu)
O čemu ti pričaš? Kakvom odnosu?insomnia78 wrote: A onda pogledas odnos Hrvatake prema jos jednoj ne tako davnoj nasoj tragediji i njenim akterima. Pogledas njihov stav 92-95 i smrznes se. Nemojte o logici ostroga vam
Pogledaj sam kraj ovog videa, od 55 minute
https://m.vecernji.hr/sport/gledajte-ra ... om-1258220
Hrvatski vratar je posvetio pobjedu srebreničkoj tragediji! Nitko ga na to nije natjerao.
Jel ti treba još muda titrat?
dje tebi grb gospodjoomar little wrote:jao, krenulo se sa humorom opet.
dječak sa šibicama wrote:
izvinjavam se na offu, ali moraminsomnia78 wrote:A onda pogledas odnos Hrvatake prema jos jednoj ne tako davnoj nasoj tragediji i njenim akterima. Pogledas njihov stav 92-95 i smrznes se. Nemojte o logici ostroga vamuglavnomja wrote:izbor preferencije![]()
porediti odnos prema nasoj ne tako davnoj tragediji sa pripdanoscu jednoj vjerii cak davati prednost tom apstraktnom kolektivnom identitetu
![]()
i uz to vjeru svojstvenu zemljama u kojima je sport zadnja rupa na svirali, a ni obrazovanje nije puno ispred ... u zemljama gdje mozda 2-3 % ljudi zna da postoji neka bosna i muslimani u njoj ... zemlje koje je bolio qq 92-95 za nama, a danas jedan mali dio tih zemalja pere svoje pare ovdje i izvlaci malo jada sto bosanaci zarade
logika laku noc