Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kejn wrote:Hrvatska je također zemlja koja je izvršila agresiju na BiH u periodu 1993-1994
i dan danas rovari po bosni gdje god stigne, i takvu gamad uporediti sa turskom, jadno i bijedno.
Također i ove investicije silne. Oni izvuku višestruko para iz Bosne nego što ulože. Austrija izvlači masivne svote novca preko njenih banaka. Hrvatska nas doslovno guši svojim proizvodima.... Ovi iz Katara nam kupuju zemljište...
Sve ove investicije su mač sa dvije oštrice
Kejn wrote:Hrvatska je također zemlja koja je izvršila agresiju na BiH u periodu 1993-1994
i dan danas rovari po bosni gdje god stigne, i takvu gamad uporediti sa turskom, jadno i bijedno.
Također i ove investicije silne. Oni izvuku višestruko para iz Bosne nego što ulože. Austrija izvlači masivne svote novca preko njenih banaka. Hrvatska nas doslovno guši svojim proizvodima.... Ovi iz Katara nam kupuju zemljište...
ma to i nisu investicije u pravom smislu riječi. kakva je investicija otvorio konzum i preko njega izvlači pare iz bih? banka? kakva je to investicija? pa hrvtski parlamentarci u eu parlamentu su nam trenutno možda i najveći neprijatelji. i onda dođe i poredi mi tursku i hrvatsku, onako naivno, biva niko neće skontati.
Ali turske su jedine koje su dobre za nas
Cuj mac sa dvije ostrice. Jebem ti internet kad svako moze srati o svakoj temi
Smrcak15 wrote:
Ovo oko dolaska Erdogana ja sam apsolutno za, jer se tako ucvrscuju veze a bogami tu se mogu izroditi dobri poslovi za Bosnu i nova radna mjesta ako Turci masovnije krenu investirati.
Kejn wrote:
Streptokok wrote:
ma to i nisu investicije u pravom smislu riječi. kakva je investicija otvorio konzum i preko njega izvlači pare iz bih? banka? kakva je to investicija?
Bodkin wrote:
Investicije ko investicije su uvjek dobrodošle, međutim riječ je o čistom interesu što je i normalno. Nećemo to prodavati ko muda pod bubrege ljudima. Hrvatska nije na prvom mjestu što nas voli i što nam je nekakva bratska zemlja već zbog toga što je u stanju drmati BH privredom jer država nije u stanju zaštiti svoje tržište i svog proizvođača. Bankarski sektor ista stvar. Ta lista investitora nije nikakva rang lista najboljih havera i jarana već država koje su uspjele da se okoriste bh. tržištem.
I mi drmamo tržištem Kosova ne zato što ih volimo već zato što su gora banana država od nas pa se i Bošnji posrećilo da tuši nekoga svojom šklj robom....
Last edited by Kejn on 07/05/2018 15:41, edited 1 time in total.
Ne kontam sta je u ovoj posjeti presedan pa se digla tolika frka? Skoro pa nekakva kapitulacija i okupacija? Mozda ima jak razlog za to, ali ako ima onda se ne cuje od kakofonije suplje price o bogumilima i restoranima Antalije?!
Ja ne podrzavam Tursku u nekim stvarima ali cudno mi zasto Vucic hoda po Istanbulu a mi se spremano da Turcima pokazemo guzicu?
Bodkin wrote:
Investicije ko investicije su uvjek dobrodošle, međutim riječ je o čistom interesu što je i normalno. Nećemo to prodavati ko muda pod bubrege ljudima. Hrvatska nije na prvom mjestu što nas voli i što nam je nekakva bratska zemlja već zbog toga što je u stanju drmati BH privredom jer država nije u stanju zaštiti svoje tržište i svog proizvođača. Bankarski sektor ista stvar. Ta lista investitora nije nikakva rang lista najboljih havera i jarana već država koje su uspjele da se okoriste bh. tržištem.
I mi drmamo tržištem Kosova ne zato što ih volimo već zato što su gora banana država od nas pa se i Bošnji posrećilo da tuši nekoga svojom šklj robom....
Pa sta je onda problem, ili moze samo bosnjacka investicija u bosnacku privredu iliti bosnjacka lisnica u bonsnjacom dzepu.
Pa svrha investicia je da zaradis pare, za sve drugo tu su crveni kriz, merhamet, karistas i slicno