Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post Reply
Bloo
Globalna šefica

#676 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Bloo »

Streptokok wrote:
Banksy wrote:[
I ono se ljuti što Hrvati rade predizbornu po hercegovačkim selima... Zaslužuju stadion Koševo.
porediti prijateljsku zemlju i zločinačku zemlju sa terotom uzp-a je zaista bijedno.
Samo nek oni zločinački nastave sa investicijama, hinjski.

Zapravo, da imamo muda koliki su nam jezici trebamo da odbijemo te investicije od ustašoidnih mutanata :mrgreen:
Banksy

#677 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Banksy »

Streptokok wrote:
Banksy wrote:[

I ono se ljuti što Hrvati rade predizbornu po hercegovačkim selima... Zaslužuju stadion Koševo.
porediti prijateljsku zemlju i zločinačku zemlju sa terotom uzp-a je zaista bijedno.

Izetbegović: Hrvatska je najvažniji prijatelj koji pomaže BiH na putu u EU i NATO
Kejn

#678 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

Hrvatska je također zemlja koja je izvršila agresiju na BiH u periodu 1993-1994
Streptokok

#679 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Streptokok »

Kejn wrote:Hrvatska je također zemlja koja je izvršila agresiju na BiH u periodu 1993-1994
i dan danas rovari po bosni gdje god stigne, i takvu gamad uporediti sa turskom, jadno i bijedno.
Kejn

#680 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

Streptokok wrote:
Kejn wrote:Hrvatska je također zemlja koja je izvršila agresiju na BiH u periodu 1993-1994
i dan danas rovari po bosni gdje god stigne, i takvu gamad uporediti sa turskom, jadno i bijedno.
Također i ove investicije silne. Oni izvuku višestruko para iz Bosne nego što ulože. Austrija izvlači masivne svote novca preko njenih banaka. Hrvatska nas doslovno guši svojim proizvodima.... Ovi iz Katara nam kupuju zemljište...
Sve ove investicije su mač sa dvije oštrice
Streptokok

#682 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Streptokok »

Kejn wrote:
Streptokok wrote:
Također i ove investicije silne. Oni izvuku višestruko para iz Bosne nego što ulože. Austrija izvlači masivne svote novca preko njenih banaka. Hrvatska nas doslovno guši svojim proizvodima.... Ovi iz Katara nam kupuju zemljište...
ma to i nisu investicije u pravom smislu riječi. kakva je investicija otvorio konzum i preko njega izvlači pare iz bih? banka? kakva je to investicija? pa hrvtski parlamentarci u eu parlamentu su nam trenutno možda i najveći neprijatelji. i onda dođe i poredi mi tursku i hrvatsku, onako naivno, biva niko neće skontati.
Bloo
Globalna šefica

#683 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Bloo »

Treba zatvoriti sve Konzume i umjesto njih otvoriti Bingo.
Zatvoriti i Dukat/Lactalis u Gradaccu isto.
Ned071

#684 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Ned071 »

Bloo wrote:Treba zatvoriti sve Konzume i umjesto njih otvoriti Bingo.
dukat je francuski
Bloo
Globalna šefica

#685 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Bloo »

Ned071 wrote:
Bloo wrote:Treba zatvoriti sve Konzume i umjesto njih otvoriti Bingo.
dukat je francuski
Da, znam.
Ali.zatvoriti zbog njihove uloge u ratu.
Ned071

#686 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Ned071 »

zatvoriti i prevent i bektu? nije bas najcasnija ni uloga nijemaca u ratu... doduse drugom svjetskom...
Bloo
Globalna šefica

#687 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Bloo »

Mogli bi i Holdinu i Energopetrol...i tamo su mrski UZPovci..
HIFA svuda :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#688 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Bloo »

Ned071 wrote:zatvoriti i prevent i bektu? nije bas najcasnija ni uloga nijemaca u ratu... doduse drugom svjetskom...
Ja bojkotiram i Francusku pekaru :oops:
Bodkin

#689 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Bodkin »

Kejn wrote:
Streptokok wrote:
Ali turske su jedine koje su dobre za nas :D

Cuj mac sa dvije ostrice. Jebem ti internet kad svako moze srati o svakoj temi
Bodkin

#690 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Bodkin »

Bloo wrote:
Ned071 wrote:zatvoriti i prevent i bektu? nije bas najcasnija ni uloga nijemaca u ratu... doduse drugom svjetskom...
Pa sta ce insomnia sad :shock:
Bloo
Globalna šefica

#691 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Bloo »

Bodkin wrote:
Bloo wrote:
Pa sta ce insomnia sad :shock:
Naci ce nekog drugog da mu dira baget :oops: ha ja
JThomas

#692 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by JThomas »

samo su turske s jednom oštricom.
Streptokok

#693 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Streptokok »

tako je, turci su dobrodošli a uzp zločinci nisu.
Banksy

#694 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Banksy »

Smrcak15 wrote:
Ovo oko dolaska Erdogana ja sam apsolutno za, jer se tako ucvrscuju veze a bogami tu se mogu izroditi dobri poslovi za Bosnu i nova radna mjesta ako Turci masovnije krenu investirati.
Kejn wrote:
Streptokok wrote:
ma to i nisu investicije u pravom smislu riječi. kakva je investicija otvorio konzum i preko njega izvlači pare iz bih? banka? kakva je to investicija?
Sad sam zbunjena... :(
Kejn

#695 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

Bodkin wrote:

Investicije ko investicije su uvjek dobrodošle, međutim riječ je o čistom interesu što je i normalno. Nećemo to prodavati ko muda pod bubrege ljudima. Hrvatska nije na prvom mjestu što nas voli i što nam je nekakva bratska zemlja već zbog toga što je u stanju drmati BH privredom jer država nije u stanju zaštiti svoje tržište i svog proizvođača. Bankarski sektor ista stvar. Ta lista investitora nije nikakva rang lista najboljih havera i jarana već država koje su uspjele da se okoriste bh. tržištem.

I mi drmamo tržištem Kosova ne zato što ih volimo već zato što su gora banana država od nas pa se i Bošnji posrećilo da tuši nekoga svojom šklj robom....
Last edited by Kejn on 07/05/2018 15:41, edited 1 time in total.
Kejn

#696 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

Bansky ja nisam spomenuo Tursku ko investitora.....
Streptokok

#697 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Streptokok »

Banksy wrote:[q

Sad sam zbunjena... :(
pazi se ti da ne naiđe neko lud, da ne bude ko u priči lud zbunjenu. :lol:
fakat

#698 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by fakat »

Ne kontam sta je u ovoj posjeti presedan pa se digla tolika frka? Skoro pa nekakva kapitulacija i okupacija? Mozda ima jak razlog za to, ali ako ima onda se ne cuje od kakofonije suplje price o bogumilima i restoranima Antalije?!

Ja ne podrzavam Tursku u nekim stvarima ali cudno mi zasto Vucic hoda po Istanbulu a mi se spremano da Turcima pokazemo guzicu?
Lincoln-Burrows

#699 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Lincoln-Burrows »

Idem do Austrije idući tjedan pa ako i tamo bude držao skup obavezno ću prisustvovati.
detroit-mercy

#700 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by detroit-mercy »

Kejn wrote:
Bodkin wrote:

Investicije ko investicije su uvjek dobrodošle, međutim riječ je o čistom interesu što je i normalno. Nećemo to prodavati ko muda pod bubrege ljudima. Hrvatska nije na prvom mjestu što nas voli i što nam je nekakva bratska zemlja već zbog toga što je u stanju drmati BH privredom jer država nije u stanju zaštiti svoje tržište i svog proizvođača. Bankarski sektor ista stvar. Ta lista investitora nije nikakva rang lista najboljih havera i jarana već država koje su uspjele da se okoriste bh. tržištem.

I mi drmamo tržištem Kosova ne zato što ih volimo već zato što su gora banana država od nas pa se i Bošnji posrećilo da tuši nekoga svojom šklj robom....
Pa sta je onda problem, ili moze samo bosnjacka investicija u bosnacku privredu iliti bosnjacka lisnica u bonsnjacom dzepu.
Pa svrha investicia je da zaradis pare, za sve drugo tu su crveni kriz, merhamet, karistas i slicno :mrgreen:
Post Reply