ado-šampion wrote:Dobra je ova Insignija za ovoliko para ako je kilometraza tacna i ako ne treba uvaliti u nju 2 milje na pocetku (a bojim se da treba). I oprema je sasvim solidna. Ne kontam sta fali opremi, ima bolja sjedala, ima flexride, ima 18ke felge, jedino sto bih ja zamjerio je nedostatak parking senzora pozadi. Auto je ispod 17 hiljada, ima 7 godina i nije obicno 3x oko zemaljske kugle (ako je km tacna). Novo je bilo preko 60.
Mladog auta s malo km i dosta opreme i motora do 20 k nema, nema ni kompakta iznadprosjecnog a kamoli dobre limuzine. Mladji Polo s malo km i adekvatnom motorizacijom ce hladno izaci na tu cifru na cesti.
Ako je tačna kilometraža za ovaj novac je odlična.
A šta joj fali, fali joj sve od opreme. Ovo je prva Insignia koju sam ja vidio da nema parking senzore. Nije je vala ni gušt onda voziti ovako golu.
Što se tiče konkretno Insignie kao auta...
Jedini problem koji sam ja imao je hladnjak EGR-a, koji se prepolovio.
Zamjena 200 KM i jednogodišnjom garancijom kod momka u Zenici, nov dio. Ovlašteni tražio 550 eura.
Kupio je na 130k sada ima 177k kilometara, nijedan jedini problem nisam imao sa elktronikom a krcata je iste. (sport + cosmo)
Mali servis 200 KM, veliki 600 KM.