jasno...za sve postoje uljudbeni savjetiHafis wrote:Neće ništa ''spriječiti'' njegovu kandidaturu. Sam će odustati, jer će mu tako biti savjetovano.

jasno...za sve postoje uljudbeni savjetiHafis wrote:Neće ništa ''spriječiti'' njegovu kandidaturu. Sam će odustati, jer će mu tako biti savjetovano.

ko ce ga tako savjetovati, zasto, zbog cega?Hafis wrote:Neće ništa ''spriječiti'' njegovu kandidaturu. Sam će odustati, jer će mu tako biti savjetovano.
Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.Maraschino wrote:jasno...za sve postoje uljudbeni savjetiHafis wrote:Neće ništa ''spriječiti'' njegovu kandidaturu. Sam će odustati, jer će mu tako biti savjetovano.
Ja mislim da u ludnici ima i normalnijih pa da te zamjene ...od tebe nikakve fajde ko od jalove krave...koji si ti bolestan tipHafis wrote: Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.
Mislim, i budala vidi da je njegova kandidatura nepotrebno dolijevanje ulja na vatru. A pogotovo ako ne uspije bilo kakav dogovor oko izbornog zakona, kad bi situacija postala još usijanija, i samo bi još trebala njegova kandidatura povrh svega. Mislim, on je toliko pohlepan i toliko glup da ne vjerujem da ono išta konta u onoj pijanoj glavi koju štetu može napraviti. Srećom, ima ljudi oko njega, ali i vani koji će valja objasniti hablečini da mu nije baš to maslo za ramazana.
Nisi ti dobar nimalo...Hafis wrote:Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.Maraschino wrote:jasno...za sve postoje uljudbeni savjetiHafis wrote:Neće ništa ''spriječiti'' njegovu kandidaturu. Sam će odustati, jer će mu tako biti savjetovano.
Mislim, i budala vidi da je njegova kandidatura nepotrebno dolijevanje ulja na vatru. A pogotovo ako ne uspije bilo kakav dogovor oko izbornog zakona, kad bi situacija postala još usijanija, i samo bi još trebala njegova kandidatura povrh svega. Mislim, on je toliko pohlepan i toliko glup da ne vjerujem da ono išta konta u onoj pijanoj glavi koju štetu može napraviti. Srećom, ima ljudi oko njega, ali i vani koji će valja objasniti hablečini da mu nije baš to maslo za ramazana.
Sta god ti napisao ostaje ovakvo stanje do daljnjeg odnosno dok se Covic i ekipa ne dozovu pameti.Hafis wrote: Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.
Ja? E jebat ga sad, najbolje je tako. I Zdravko Ćolić je peder, jel' demegaman4 wrote:Nisi ti dobar nimalo...Hafis wrote:Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.Maraschino wrote: jasno...za sve postoje uljudbeni savjeti
Mislim, i budala vidi da je njegova kandidatura nepotrebno dolijevanje ulja na vatru. A pogotovo ako ne uspije bilo kakav dogovor oko izbornog zakona, kad bi situacija postala još usijanija, i samo bi još trebala njegova kandidatura povrh svega. Mislim, on je toliko pohlepan i toliko glup da ne vjerujem da ono išta konta u onoj pijanoj glavi koju štetu može napraviti. Srećom, ima ljudi oko njega, ali i vani koji će valja objasniti hablečini da mu nije baš to maslo za ramazana.![]()
A ne znam. Ja ti rekoh gore kako stoje stvari. Uostalom, da se mi ne bismo kombali, vidjet ćemo....brzo će to sve.Maraschino wrote:Sta god ti napisao ostaje ovakvo stanje do daljnjeg odnosno dok se Covic i ekipa ne dozovu pameti.Hafis wrote: Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.
Ucjene, prijetnje, podvale, ljaganje, kukumakanje...nece pomoci.
Zeljko ostaje do daljnjeg kao dokaz da nesto moze a i nemora.
zar to nije trebalo do kraja oktobra(vec prosle godine) da bude gotovo?Hafis wrote:A ne znam. Ja ti rekoh gore kako stoje stvari. Uostalom, da se mi ne bismo kombali, vidjet ćemo....brzo će to sve.Maraschino wrote:Sta god ti napisao ostaje ovakvo stanje do daljnjeg odnosno dok se Covic i ekipa ne dozovu pameti.Hafis wrote: Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.
Ucjene, prijetnje, podvale, ljaganje, kukumakanje...nece pomoci.
Zeljko ostaje do daljnjeg kao dokaz da nesto moze a i nemora.
u bosni i hercegovini je dosta stvari bilo nepotrebno. sa moga aspekta i gledišta, nepotrebno je bilo i da zarate hvo i arbih, ali to je već šta bi bilo, kada bi bilo.Hafis wrote: Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.
krst na humu, koji se gle cuda, najbolje vidi iz istocnog mostara, nije provokacija i majorizacija cirka 50 hiljada bosnjaka i 4 hiljade srba?Boco1 wrote:Nekontam, kakva su prava oduzeta 54t ljudi u Mostaru?
Bolesno, neumjesno i nemaštovito.BHCluster wrote:
Maloumno i morbidno.BHCluster wrote:
fakat su kontinentalni trogloditi koji ništa od baštine i mentaliteta mediteranskih naroda koji su i izmislili karnevale nemaju...kamberovica polje wrote: Maškare su lijepa tradicija na koju su se ovi trogloditi posrali. Mogla se napraviti daleko primjerenija i duhovitija satira.
Ma ja, bit ce i biskupi.Black swan wrote:Poklade su vrijeme kad je sve oprošteno, ako je u skladu sa zakonom
kao i Firljićeva predstava gdje su mnogi branili slobodu govora
jbg samo su falili biskupi i hrvatski političari u tim maškarama
ali biće i to kad se isfura komšić i haaški sud
Poklade = halal NDH?Black swan wrote:Poklade su vrijeme kad je sve oprošteno, ako je u skladu sa zakonom
ali biće i to kad se isfura komšić i haaški sud
Zasto bi doslo do usijanja, ako on bude opet izabran?Hafis wrote: Ne mislim na tu vrstu ''savjeta''.
od crnjaka nikakve koristiLBVIEW wrote:Ma ja, bit ce i biskupi.Black swan wrote:Poklade su vrijeme kad je sve oprošteno, ako je u skladu sa zakonom
ali biće i to kad se isfura komšić i haaški sud![]()
Jeste, prava umjetnost, samo vam fali Leni Riefenstahl da to ovjekovjeciBlack swan wrote: od crnjaka nikakve koristi
treba se nadati da će nekad biti bolje
ostala su još 2 dana do korizme
iskoristimo to vijeme za prcanje javnih osoba i njihovih satrapa![]()
jer to je umjetnička sloboda