Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Infaze Studio

#676 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Infaze Studio »

Besic nauci igrati beka za 45 minuta, a Civic ga "igra" cijelu karijeru i opet ne zna :lol:
Grean

#677 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Grean »

Cimirot je stvarno tanak.

Ali Duljevic i Saric :D

Image
Bazinga1234

#678 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Bazinga1234 »

Protiv Austrije se vraća Todorović, tako da Besic ide u sredinu umjesto Cimirota. Bod protiv njih bi bio ok.
Pjanic upitan zbog povrede. :-)
Raigor Stonehoof

#679 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Raigor Stonehoof »

Bazinga1234 wrote:Protiv Austrije se vraća Todorović, tako da Besic ide u sredinu umjesto Cimirota. Bod protiv njih bi bio ok.
Pjanic upitan zbog kurcobolje.

Ftfy
Kaligrafija

#680 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Kaligrafija »

Kad bi bilo da u danu ima vise nekih protesta, recimo protiv povecanja akciza, boracki protest, protesti protiv aktuelnih vlasti i protesti protiv Bahe, mislim da bi na ove zadnje navedene, doslo najvise raje i to sa takvim zarom, transparenti, megafon, baklje, ma sve....i pred Pink, dole Baaaho...dole Baho, ostavka, uaaaaaaa....! :lol: :lol:

Ja mu ono branjenje onih govana iz saveza, nikad halaliti necu i kad je pljuvao po navijacima sto pale baklje, da otjeraju one supke...!! A o njegovom pesimizmu, ne treba ni trositi rijeci...
isx

#681 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by isx »

...
Raigor Stonehoof

#682 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Raigor Stonehoof »

nidje veze, koji je to.bolji?

Ima svojih mana, al mi nikad boljeg komentatora nismo imali.
Derdiyok

#683 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Derdiyok »

Sad kad spomenu Muhameda Mijajlovića :mrgreen:
Infaze Studio wrote:Besic nauci igrati beka za 45 minuta, a Civic ga "igra" cijelu karijeru i opet ne zna :lol:
Dobar :lol: :D
Koshpa

#684 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Koshpa »

Besic je svoju karijeru poceo na beku i citavo vrijeme u Madjarskoj je igrao beka
isx

#685 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by isx »

Raigor Stonehoof wrote:nidje veze, koji je to.bolji?

Jel to onaj sto mu je delegat jaran i ima info iz prve ruke? :mrgreen:
Koshpa

#686 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Koshpa »

Pohvalise na SK igru BIH i postavku Roberta :thumbup: ukazali i na probleme nervoze i kurcobolje za igranje tekmi ( citaj Begovic )
House

#687 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by House »

kome smeta "park the bus"? :D robi, doktore.
insaneinthebrain

#688 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by insaneinthebrain »

Koshpa wrote:Pohvalise na SK igru BIH i postavku Roberta :thumbup: ukazali i na probleme nervoze i kurcobolje za igranje tekmi ( citaj Begovic )
:lol: :lol: :lol:
kakve crne igre i postavke. sta su ti gledali. jesu im sasa i dejan matic bili strucni komentatori :oops:
al_akhisari

#689 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by al_akhisari »

:thumbup: pobjeda i bodovi su tu, i to je ono sto ce da se pamti; ali kako ne reci nista o onome sto smo "igrali" :? ni glave, ni repa, ni trupa,...nista; selektor stalno prica o ideji da se drzi lopta, posjedu iz koga bismo trebali kreirati sanse i pogadjati; nakon ove predstave danas, bojim se da smo svjetlosne godine daleko od toga; cinjenica je da su bokovi silom prilika danas igrali, ali ne vidjeti inertan, nepokretani nemocan vezni red danas, prosto nije moguce; sa ovakvom "igrom" nigdje necemo, a iole ozbiljan protivnik ce da nabije gol razliku; iako smo pobjedili, moram reci da je ovo licilo ninasta; necu o pojedinacnom ucinku, sem sto moram reci da su dzeko i pjanic klasa
Kaligrafija

#690 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Kaligrafija »

Raigor Stonehoof wrote:nidje veze, koji je to.bolji?

Svaki je komentator bolji od njega, pa cak i ovi sa BHTa...frajer kuka, nije utakmica ni pocela...pljuvanje nasih navijaca, nazivanje huliganima, kad su se namjerno palile baklje da se otjera Munib Usanovic, a on se lizao sa ljudima iz tadasnjeg kriminalnog saveza, pa je zavrsio na smetljistu...mozda je tebi kratko pamcenje, meni nije, supak bio, supak ostao...pesimizam i kuknjava su posebna prica, treba tema posebno za to...Marijan M. je Tito za njega, donio je optimizam u prenos, svjezinu, jako mi je zao tog momka, dosao je iz ljubavi prema BiH, bio popisan u Srbiji zbog nas, da bi ga i ljudi na tv u BiH, koji su mu obecali sve i svasta kod, nas, popisali....! Supci sa BHT su dozvolili da nam PTPC daje otkaze komentatoru patrioti... Veci je patriota od 90%, nas Bosanaca i Hercegovaca...! Senad ga pustio niz vodu na Face, radi Bahe, a Baho mu je bas lijepo vratio, promijenio dres...doduse i Senad moze sad od utakmica prenositi samo Kup sladoleda i malina...pa mu ovaj i ne treba...!
Bijeli look

#691 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Bijeli look »

Image
Evo zaradise nasi i naslovnicu u Italiji. :D I to kaze da smo ih uzeli bez pretjerane muke. :mrgreen:
Nisam gledao tekmu, ali sam pratio vase komentare i cini mi se da nije bas sve izgledalo najbolje. Uglavnom bolje startati sa pobjedom i losom igrom, nego sa porazom i losom igrom, sto b' rek'o Grunf. :bih:
svi u napad

#692 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by svi u napad »

Sta god vi mislili bodovi su najvazniji. Jebes ljepotu kad izgubis (sjeti se Francuske). Jebe mi se za igru. Tri boda upisana i pobjeda protiv S.Irkse se pise i uvodi u arhivu. Za 10-20 godina kad se bude pricalo o medjusobnim duelima niko nikad nece reci kako se pobjedilo vec ko je pobjedio. Zato je zapad uspjesan a mi mazohisti. Cestitke momcima i selektoru na pobjedi isa didemo protiv malih Svaba. Samo naprijed Bosno dabogda stalno ovako bilo. Zivjeli. :bih: :thumbup: :bih: :bih: :izet: :bih:
Tipicoti

#693 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Tipicoti »

Dabogda ovako uvijek ``lose`` igrali, a uvijek pobjedjivali. :bih:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#694 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by hrasno38 »

Grean wrote:Cimirot je stvarno tanak.

Image
A pljuvalo se po Saricu i Robiju kad je pozvan....(ne mislim na tebe)
hrasno38

#695 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by hrasno38 »

Bazinga1234 wrote:Protiv Austrije se vraća Todorović, tako da Besic ide u sredinu umjesto Cimirota. Bod protiv njih bi bio ok.
Cuj bod bi bio OK......koje podcjenjivanje vlastite reprezentacije strasno :(
Muhamed Đakmić

#696 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Muhamed Đakmić »

Tipicoti wrote:Dabogda ovako uvijek ``lose`` igrali, a uvijek pobjedjivali. :bih:
Samo što nećemo uvijek pobjeđivati, milion puta viđeno, obije ti se o glavu kad je najslađe.

Mora ovo drastično bolje, ovako je i Meša mogao.
hrasno38

#697 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by hrasno38 »

svi u napad wrote:Sta god vi mislili bodovi su najvazniji. Jebes ljepotu kad izgubis (sjeti se Francuske). Jebe mi se za igru. Tri boda upisana i pobjeda protiv S.Irkse se pise i uvodi u arhivu. Za 10-20 godina kad se bude pricalo o medjusobnim duelima niko nikad nece reci kako se pobjedilo vec ko je pobjedio. Zato je zapad uspjesan a mi mazohisti. Cestitke momcima i selektoru na pobjedi isa didemo protiv malih Svaba. Samo naprijed Bosno dabogda stalno ovako bilo. Zivjeli. :bih: :thumbup: :bih: :bih: :izet: :bih:
:thumbup:
Logovan

#698 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Logovan »

svi u napad wrote:Sta god vi mislili bodovi su najvazniji. Jebes ljepotu kad izgubis (sjeti se Francuske). Jebe mi se za igru. Tri boda upisana i pobjeda protiv S.Irkse se pise i uvodi u arhivu. Za 10-20 godina kad se bude pricalo o medjusobnim duelima niko nikad nece reci kako se pobjedilo vec ko je pobjedio. Zato je zapad uspjesan a mi mazohisti. Cestitke momcima i selektoru na pobjedi isa didemo protiv malih Svaba. Samo naprijed Bosno dabogda stalno ovako bilo. Zivjeli. :bih: :thumbup: :bih: :bih: :izet: :bih:
Boldirano jeste tačno, ali igra se mora popraviti, ne može ovako. Igrači u prvom poluvremenu i većim dijelom drugog, izgubljeni u prostoru i vremenu. Igra je takva bila kao da su se upoznali prvi put, ni trening nisu odradili već odmah zaigrali utakmicu, a Robert ih nahvatao par dana prije utakmice i doveo ih. :oops: :D Austrija je ozbiljnija reprezentacija od Sjeverne Irske, tako da ovakva igra protiv njih neće proći. Ili ćemo remizirati ili izgubiti, bliži je poraz sa današnjom igrom. Mora i može bolje, ako želimo da se pojavimo na Europskom prvenstvu.
ljevoruki

#699 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by ljevoruki »

Cimirota i Zukanovica ne zvati vise, dosta ih je.
Mume :kiss: na zadnjeg veznog, Vranjes ili Todorovic na beka, neka Begovica kod kuce ili na klupi, Hajrovic obavezno na desnom krilu umjesto Visce i bice to u dure.

:bih:
Artest

#700 Re: Liga nacija: Liga B (BiH) / EURO 2020

Post by Artest »

Grean wrote:Cimirot je stvarno tanak.

Jos da mlada nada i povremeni starter NK Venla, uveze redove, i bombona. :)
Post Reply