Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#676 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

dulekrele wrote:
hrasno38 wrote:
Melbourne_Australia wrote:A mozda ce tebe sokirati da mi nemamo igraca na klupi koji mogu da prave razliku veliku???? Jeli trener kriv sto je Bayern vodio i ubio Uniteda u finalu lige prvaka pa za 3 minuta primise 2 gola?? ili su igraci krivi??? Jeli Anceloti kriv sto je Milan vodio 3-0 protiv liverpula u finalu lige prvaka pa 3-3 je bil na kraju?? ili je do igraca?? Da Anceloti je kriv sto Gatuso pravi glupi penal, sto su pustili smicera da puca i sto niko nije cuvao Gerarda dok ovaj puca glavom...Daj te ba neserite vise....Sve sami strucnjaci u pm vise!!!
Ma kakvi strucnjaci.....Pitari jarane uglavnom....zafalilo opet Gastala a tek im se spremaju nesnosni bolovi!!!!
:lol: koji šaban hebote.
Koliko frajer samo puta spomene "pitare".

Još samo fali da ih spomene da su krivi za redukcije u glavnom gradu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#677 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

Melbourne_Australia wrote: Jeli ti stvarno mislis da je Mesa rekao igracima poslije 2-0 povucite se??? Jeli rekao Seji da stane i gleda kako ga prolaze??? Jeli rekao zadnjoj liniji da budu izgubljeni?? Znas kako ti je to? Protivnik pocne vise da trci a ti manje, i protivnik bude agresivniji pa onda to izgleda da se ekipa povukla a u biti natjerani su ...Cinjenica da mi padamo fizicki poslije 60 minute i to se desilo .....Naravno da je Mesa krivac ali za ovu bruku na Kipru su igraci najveci krivci.....Samo je Mesa picka ispao a nazalost to ni jedan selektor nece da uradi pa da kaze " izgubili smo jer nismo trcali i jer smo gledali kako nas prolaze, ne moze Sejo da igra ovako u reprezentaciji i ako bude nastavio da igra ovako necu ga vise zvati....E to ni jedan nas trener sebi ne moze priustiti , jer mi nemamo zamjenu..
Dobro, hoćemo li onda reći da se sami igrači povlače?! Rekao je da su mu napadači trebali čuvati loptu, priznaćeš, to je nonsens.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#678 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

bingov buraz wrote:Kako mi se ne da traziti postove pojedinaca iz plavog tabora kad se na ovom istom forumu tjeralo Susica,nemojte biti licemjerni i praviti alibi jednom a zamjerati isto to drugom.

Zato sam ja za stranca :mrgreen:
Ja licno ga nisam tjerao i jedan sam od rijetkih koji ga je u pocetku maksimalno podrzavao i kada su bili losiji rezultati. Nisam ga ni pljuvao radi Tina....ni radi Izraela...Kipra i govorio sam koliko je on kriv krivi su i igraci. Kada sam ovdje u Papetovo vrijeme rekao da je SEO jedan od najvecih krivaca sto smo izgubili od Argentine svi su me pljuvali. I ja licno nisam imao nista protiv da je i Pape ostao ali da je ipak neke stvari izmjenio a ne tvrdoglav bio ko mazga. Ali ovdje ovi forumasi sto napadaju Mesu su nikakvi ljudi i nikada nece reci da je Pape imao i te kako laksu grupu od Mese....da je imao Misketa.....da je imao u odbrani Spahica.....i da je Mesa ono sto je Pape zasro ipak uspio izvuci koliko se moglo izvuci jer nas nije bilo ni na mapi kada je Pape otisao u tim kvalifikacijama. Medjutim bolest koja se zove "plavetnilo" vlada i jos dugo ce da vlada u redovima pojedinaca.
jazzer

#679 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

hrasno38 wrote:Pa eto Susic je odveo reprezentaciju na SP pa u koji to veliki klub je otisao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa naravno da nece otici kada je kloc. Bolji od Mese ali svejedno kloc.

Iako mislim da je pred Papetom svijetla trenerska buducnost u odnosu na to kakva ce biti Mesina.
hrasno38

#680 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:Hrasno meni jednom davno rekao da je pošteno od Meše očekivati drugo mjesto odnosno baraž i da ga je potrebno smijeniti ako to ne ostvari.

Sad kad to nije ostvario, obrnuo brat ploču :D :D
Nije tacno ja i sada govorim neka Mesa ide ali isto tako da za ovo sto se desilo nije kriv samo Mesa.
hrasno38

#681 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:
Ma ja najbolje da se napravi anketa u kojoj ce samo Pitari moci glasati...onda ce 100% Mesa biti kriv!
Hajde ba popusti se pitara, naporan si čovječe, dragi Bog ti pomog'o više. Mogu zamisliti na šta liči rasprava sa tobom na kafi.

Imaš ovdje masu ljudi navijaju za isti klub kao i ti, pa im je najveći krivac Baždarević. :wink:

p.s. Još jednom, popusti se pitara dosadan si, shvati to već jednom. Nije da ti naređujem, govorim za tvoje dobro. Ovako ispadaš smiješan.
Malisa prosetaj....pun mi te je vise i tvog filozfiranja a pogotovo tvoje dvolicnosti. Vise volim @leska koji je brutalan u svojim komentarima ali iskren nego takve kao sto si ti!!!! Ako ti se ne svidja sto pisem razligu!
Bosanski_kralj

#682 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bosanski_kralj »

Meša zna kakav je kvalitet i da će teško do drugog angažmana, zato se ovoliko grčevito bori da ostane selektor.
cyprus

#683 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by cyprus »

Bosanski_kralj wrote:Meša zna kakav je kvalitet i da će teško do drugog angažmana, zato se ovoliko grčevito bori da ostane selektor.
E jebiga sad...
Bosanski_kralj

#684 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bosanski_kralj »

cyprus wrote:
Bosanski_kralj wrote:Meša zna kakav je kvalitet i da će teško do drugog angažmana, zato se ovoliko grčevito bori da ostane selektor.
E jebiga sad...
Pa tako je. I kad pronađe angažman biće to neka nižerazredna liga. Ni blizu neće biti u prilici da vodi ovaj kvalitet igrača.
Tomahawk11
Globalni moderator

#685 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Hrasno meni jednom davno rekao da je pošteno od Meše očekivati drugo mjesto odnosno baraž i da ga je potrebno smijeniti ako to ne ostvari.

Nije tacno ja i sada govorim neka Mesa ide ali isto tako da za ovo sto se desilo nije kriv samo Mesa.
U pravu si, nije kriv samo Meša, ali one koji su više i od Meše krivi niko ne otjera.
Dakle, i poslije Meše ko god bude selektor, mi imamo problem.
Logovan

#686 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
Malisa prosetaj....pun mi te je vise i tvog filozfiranja a pogotovo tvoje dvolicnosti. Vise volim @leska koji je brutalan u svojim komentarima ali iskren nego takve kao sto si ti!!!! Ako ti se ne svidja sto pisem razligu!
Kakvo ba filozofiranje, citiraš me sa postom oko "pitara", oni su ovakvi, onakvi, a laž je da samo pitari napadaju Baždarevića. Evo od standardnih forumaša, nema pet forumaša da brane selektora, da su stali u njegovu odbranu, ali jok ti udaraš po pitarima. Udaraš jer si opterećen. :wink:

Čuj ja dvoličan. :mrgreen: :mrgreen: Eto mene baš interesuje koga više voliš, da li mene više ili nekoga drugog, boli me. Što sebi daješ za pravo da si nešto bitan? Čuj on više voli leška. :-) Evo meni baš žao, tuga me uhvatila.

I kao što sam već rekao, ti si mene citirao, a ne ja tebe, tako da ti razligu. :wink:

Sve u svemu, ponašanje ti je kao u srednjoškolca, majke mi moje i to onaj iz prvog razreda.
Bazinga1234

#687 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Pitari su krivi jer smo izgubili od Irske
Pitari su krivi jer smo nakon vodstva od 2-0 izgubilo 3-2 od Kipra
Pitari su krivi jer nam Grci uzimaju bod u Zenici
Pitari su krivi jer pod Mesom nemamo nikakve igre
...
cyprus

#688 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by cyprus »

Bosanski_kralj wrote:
cyprus wrote:
E jebiga sad...
Pa tako je. I kad pronađe angažman biće to neka nižerazredna liga. Ni blizu neće biti u prilici da vodi ovaj kvalitet igrača.
Nikakvog razloga nema da ne dobije da vodi klubove kakve je i dosad vodio...
SSemir

#689 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SSemir »

Ali opet toliko los nije da dodje u bh premijer ligu
Muhamed Đakmić

#690 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

(ANALIZA) Sve dileme poslije Mehmeda Baždarevića

http://sport1.ba/reprezentacija/analiza ... vica/98274
markomilanov

#691 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

channel10 wrote:Donose oni Srbiji sreću. Ja im želim da i dalje im donose sreću.
Nego de ti nama reci sta ima u Srbiji? Sto se ti brineš za drugu državu? Pusti Bosnu Bosancima, a ti se brini za svoju Srbiju.
Ja živim u multietničkoj sredini,u Raškoj ili ti Sandžaku,imam dosta prilajtelja bošnjaka,zašto ja ne bih mogao biti iskren navijač bih,a i majka mi je iz bosne,brinem se za bosnu,jer 25 godina ništa se ne menja,jedva čekam da dodik ode,ali nažalost njega na vlasti održavaju potezi iz federacije,nacionalni patritoizam obe strane će nam doći glave,izvinjavam se na ovom političkom postu,nastavimo o slektoru.
hrasno38

#692 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:

U pravu si, nije kriv samo Meša, ali one koji su više i od Meše krivi niko ne otjera.
Dakle, i poslije Meše ko god bude selektor, mi imamo problem.
Tako je i to je poenta!!! :thumbup:
ExNihilo

#693 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by ExNihilo »

Hoće li taj Bajević više?
channel10

#694 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:
channel10 wrote:Donose oni Srbiji sreću. Ja im želim da i dalje im donose sreću.
Nego de ti nama reci sta ima u Srbiji? Sto se ti brineš za drugu državu? Pusti Bosnu Bosancima, a ti se brini za svoju Srbiju.
Ja živim u multietničkoj sredini,u Raškoj ili ti Sandžaku,imam dosta prilajtelja bošnjaka,zašto ja ne bih mogao biti iskren navijač bih,a i majka mi je iz bosne,brinem se za bosnu,jer 25 godina ništa se ne menja,jedva čekam da dodik ode,ali nažalost njega na vlasti održavaju potezi iz federacije,nacionalni patritoizam obe strane će nam doći glave,izvinjavam se na ovom političkom postu,nastavimo o slektoru.
Halo bolan, glupa ti je prica. Bice selektor onaj koga u Savezu izaberu. I nema tu Bosnjak, Srbin, Hrvat. To ti svi ovdje govore, a ti opet po svome. Lagano si na ignore kod vecine, pa pisi kad imas kad.
Bazinga1234

#695 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Muhamed Đakmić wrote:(ANALIZA) Sve dileme poslije Mehmeda Baždarevića

http://sport1.ba/reprezentacija/analiza ... vica/98274
Dobra analiza. Osvrnucu se samo na ovo:

Pjanić je u najboljim godinama svoje karijere transformisan u kvalitetnog playmakera, igrača koji igra uz defanzivnog veznjaka koji mu čuva leđa i uz ofanzivnog veznjaka koji je zadužen za realizaciju akcija u posljednjoj trećini terena. Kod Baždarevića, Pjanić je najčešće igrao sa samo jednim veznjakom uz sebe, što je za posljedicu imalo da je samo na momente uspijevao pokazati koliki je zapravo njegov igrački kvalitet.

Koliko god neznalice kritikovale Pjanića, nisu upravu.
Glavni krivac je Mesa koji ne zna izvuc maksimum iz igraca i uklopiti ih u odgovarajući sistem.

Te ovo :

Jedini smo tim u Evropi za koji nije debitovao niti jedan igrač rođen 1995

Toliko o podmladjivanju ekipe i širenju rostera.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#696 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by JoseMujica »

Melbourne_Australia wrote:
Pa kako ce prezivjeti sad kad AMAR bude selektor :lol: :lol:

nemam ja ništa protiv Amara kao selektora...kakvi su se sve levati izredali na nama nije on ni prvi a neće biti ni posljednji i sve dok napredujemo i ima rezultate od mene samo aplauz može dobiti

no kad je svima jasno da je gotovo i da smo pali kurcu za uši a krelci pri tome sebi hvalospjeve kite, nabijem ih na kurac pa ne bitno jel se zovu Pape ili Meša
markomilanov

#697 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Problem je što sam ja ignore kod vas a kod srba izdajnik,takva je bosna nažalost,ok,ja i dalje ostajem pri činjenici da su srbiji najbolji treneri u regionu,takodje i da su ovi najbolji možda preskupi za bih repku.
Tomahawk11
Globalni moderator

#698 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

markomilanov wrote:Problem je što sam ja ignore kod vas a kod srba izdajnik,takva je bosna nažalost,ok,ja i dalje ostajem pri činjenici da su srbiji najbolji treneri u regionu,takodje i da su ovi najbolji možda preskupi za bih repku.
U košarci jesu.
U fudbalu, diskutabilno.
Bar trenutno stanje, stara garda prohujala s vihorom, a ovi novi baš i ne ulijevaju neko povjerenje zasad.
Pa i na klupi njihove reprezentacije sjedi jedan Muslin koji je upitan kao trener, ali eto ima sad rezultat.
mO k3

#699 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mO k3 »

hrasno38 wrote:
JoseMujica wrote:trener-majstor će i od govana pitu napravit, a trener-kenjac će i od mesa napraviti burek sa sirom
Hoce kurac napraviti....sto Anceloti nije napravio od Bajerna???
:thumbup:
Opet do igrača :mrgreen:
luckylaka

#700 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:
Melbourne_Australia wrote:
Pa kako ce prezivjeti sad kad AMAR bude selektor :lol: :lol:

nemam ja ništa protiv Amara kao selektora...kakvi su se sve levati izredali na nama nije on ni prvi a neće biti ni posljednji i sve dok napredujemo i ima rezultate od mene samo aplauz može dobiti

no kad je svima jasno da je gotovo i da smo pali kurcu za uši a krelci pri tome sebi hvalospjeve kite, nabijem ih na kurac pa ne bitno jel se zovu Pape ili Meša
Ne sekiraj se Mujica,kakav bolan Amar,taj bi nas zvanicno sahranio .Samo jedno ime sa autoritetom moze ove igrace dici iz mrtvila a takvi sigurno nisu ni Amar ni Sergej cak ni Kodro(iako mi je najdrazi od svih kandidata)Godinama cekamo pravog selektora i sad nam treba jos jedan slican ili gori od Safeta ili Mesha.Nude nam se tipovi koji nigdje ama bas nigdje nemaju nikakvu ponudu pa daj na drzavne jasle tu je sigurno
Locked