SP 2018 BiH - Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Itsoktobealone
#676 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Kako god da zavrsi ova utakmica, ja se pomirio. Meni je u glavi samo misao da ovo budu posljednje kvalifikacije na čelu sa Bazdarevicem.
- luckylaka
#677 Re: SP 2018 BiH - Belgija
A koga to bagra mafijaska moze dovesti da su svi zadovoljni.Oni sebi traze slicne i poslusne.Da se covjek moze ovoga kotarisati i poslati sve u p.m. al kakoItsoktobealone wrote:Kako god da zavrsi ova utakmica, ja se pomirio. Meni je u glavi samo misao da ovo budu posljednje kvalifikacije na čelu sa Bazdarevicem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#678 Re: SP 2018 BiH - Belgija
lucky je u pravu. Nažalost, poslije Meše može biti samo neko još gori.
Neće se niko imalo stručan uhvatiti ove reprezentacije.
- Point.
#679 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Vidis i da je ispred pobjegloLaertes wrote:BelievePoint. wrote:Ko vas pesimiste sljivi, I BELIVE![]()
Free lesson
- Point.
#680 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Nece samo zbog saveza i njihove nacionalnoh kljuca politike.Tomahawk11 wrote:lucky je u pravu. Nažalost, poslije Meše može biti samo neko još gori.
-
Frankyee
#681 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Treba traziti selektora koji ima iskustvo iz Grcke ili Kipra pa da nasi nauce malo kako se igra odbrana.
Poslije ona tri gola u Kipru ja ne mogu vise da gledam ovu ekipu, a najgori je Kolasinac koji je direktno kriv za jedan gol u kipru i nije pokazao ni 20% onoga sto pokaze u Arsenalu. Protiv Kipra je i 10 igraca moralo da cuva rezultat i lagano se do kraja odradi pobjeda.
Poslije ona tri gola u Kipru ja ne mogu vise da gledam ovu ekipu, a najgori je Kolasinac koji je direktno kriv za jedan gol u kipru i nije pokazao ni 20% onoga sto pokaze u Arsenalu. Protiv Kipra je i 10 igraca moralo da cuva rezultat i lagano se do kraja odradi pobjeda.
-
Stari
#682 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Neka se crveni oduzme od Saše Papca i dodijeli Spahiću koji ga je i skrivio pa se ko droljica sakrio u gužvi....a Sašu rahabilitovati.Neka nam se u subotu vrate dvije prečke i stativa u Portugalu 2009.
Neka nam se vrati penal protiv Francuske 2011.
Neka nam se vrate onih 1:1 na Koševu protiv Danske
Neka nam se vrati onaj gol protiv Španije u 97. minuti
Neka nam se vrati autogol Kolašinca na Svjetskom prvenstvu
Neka nam se vrate tri baraža koja nismo prošli
Neka nam se vrati "ofsajd" protiv Nigerije
Neka nam se vrate šanse koje smo 2014. promašili protiv Kipra, Velsa i Belgije
Neka nam se vrati gol Tzavellasa u sudijskoj nadoknadi u Atini, nakon prethodno dva nedosuđena faula nad Kolašincem
Neka nam se vrate penali koje Rizzoli nije dosudio protiv Grčke u Zenici
Neka nam se vrati osmijeh na lice!
PS. Nacionalni ključ reaktualizirati ....u dosadašnje 2 decenije još nismo imali Srbijanca za
-
Frankyee
#683 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Nama se vraca to sto smo potpuno nezasluzeno imali odlazak u baraz u svojim rukama. Imali smo dva gola razlike i protivnika daleko losijeg od nas. I kada smo to uspjeli izgubiti onda stvarno ne treba nista bolje ocekivati. Grcka je sasvim zasluzeno i posteno uzela bodove Belgiji , uspjeli su sacuvati rezultat protiv nas posteno. A sto nismo sposobni zatvoriti igru kada imamo rezultat nije njihov problem.Logovan wrote:Neka nam se u subotu vrate dvije prečke i stativa u Portugalu 2009.
Neka nam se vrati gol Tzavellasa u sudijskoj nadoknadi u Atini, nakon prethodno dva nedosuđena faula nad Kolašincem
- jao_situacije
#684 Re: SP 2018 BiH - Belgija
tajkun, aj posudi paraFudo387 wrote:Tito_i_Partija wrote:Sad tek nece smjet', jer ako ga pozove, rec' ce ljudi "sjo Fudo bira Mesi ekipu"Fudo387 wrote:Mesa, znam da me pratis, zovi onog Peru Stojkica iz Zrinjskog.![]()
![]()
Provucemo baju i onda ide skroz zajeban naslov na onom sportsportsportkitasport,
"Mehmed Bazdarevic taoc Fude, americkog tajkuna bosanskih korijena"
- bersK
#685 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Da hoce bit poluprazan stadion, rodio bih se.
Mada naš narod je poznat kao velika ovca pa će napuniti do posljednjeg mjesta.
- BarbaDue
#686 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Warum?bersK wrote:Da hoce bit poluprazan stadion, rodio bih se.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#687 Re: SP 2018 BiH - Belgija
a zasto bi trebao da bude poluprazan stadion??? Ti kao da molis boga da mi izgubimo da bi zadovoljio sam sebe i vjerovatno ovdje pisao "jesam vam rekao". Halo ba mi sa pobjedom na Grbavici i protiv Estonije idemo u baraz i svako iole normalan iz ove zemlje navija za to a ne za suprotno!!bersK wrote:Da hoce bit poluprazan stadion, rodio bih se.
-
Bazinga1234
#688 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Iskreno, ako bi pobjeda značila ostanak Mese, onda bih radije da izgubimo.
Slično sam razmišljao prije utakmice sa Izraelom 2014.
Slično sam razmišljao prije utakmice sa Izraelom 2014.
- ExNihilo
#689 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Vratit će nam se kujac.Logovan wrote:Neka nam se u subotu vrate dvije prečke i stativa u Portugalu 2009.
- bersK
#690 Re: SP 2018 BiH - Belgija
hrasno38 wrote:a zasto bi trebao da bude poluprazan stadion??? Ti kao da molis boga da mi izgubimo da bi zadovoljio sam sebe i vjerovatno ovdje pisao "jesam vam rekao". Halo ba mi sa pobjedom na Grbavici i protiv Estonije idemo u baraz i svako iole normalan iz ove zemlje navija za to a ne za suprotno!!bersK wrote:Da hoce bit poluprazan stadion, rodio bih se.
Da navijam za baraž, pa da i dalje gledam ovu igru? De ba uozbilji se. Radije nikako nemoj nigdje ić, nego se sramotit. Pobijedit ćeš Belgijance, ako izvedu ženski tim. A ni tad.
Evo danas malo na Sunnylandu role moj. Ha ya, opušteni. Znaju da nema nikake fajde se maltretirat oko Belgije, svakako je već zijan.
- hrasno38
#691 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Pa ko te tjera da navijas za BiH....eto navijaj za npr. Tursku. Cuj nemoj ici nigdje nego se sramotiti. E svasta u ovoj zemlji zivi majko moja!!!!!bersK wrote:hrasno38 wrote:a zasto bi trebao da bude poluprazan stadion??? Ti kao da molis boga da mi izgubimo da bi zadovoljio sam sebe i vjerovatno ovdje pisao "jesam vam rekao". Halo ba mi sa pobjedom na Grbavici i protiv Estonije idemo u baraz i svako iole normalan iz ove zemlje navija za to a ne za suprotno!!bersK wrote:Da hoce bit poluprazan stadion, rodio bih se.
Da navijam za baraž, pa da i dalje gledam ovu igru? De ba uozbilji se. Radije nikako nemoj nigdje ić, nego se sramotit. Pobijedit ćeš Belgijance, ako izvedu ženski tim. A ni tad.
Evo danas malo na Sunnylandu role moj. Ha ya, opušteni. Znaju da nema nikake fajde se maltretirat oko Belgije, svakako je već zijan.
- rumenige_brajtner
#692 Re: SP 2018 BiH - Belgija
jel tebe neko tjera da gledaš? ugasi tv brate, okreni na neki drugi kanal, gledaj tekme od kojih te ne boli glava.bersK wrote:hrasno38 wrote:a zasto bi trebao da bude poluprazan stadion??? Ti kao da molis boga da mi izgubimo da bi zadovoljio sam sebe i vjerovatno ovdje pisao "jesam vam rekao". Halo ba mi sa pobjedom na Grbavici i protiv Estonije idemo u baraz i svako iole normalan iz ove zemlje navija za to a ne za suprotno!!bersK wrote:Da hoce bit poluprazan stadion, rodio bih se.
e svakakvih gluposti se ovdje može pročitat, u pm...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#693 Re: SP 2018 BiH - Belgija
ovo je prva utakmica reprezentacije koju neću i ne želim gledati u evo zadnjih 20 godina.
ako se nekim čudom plasiramo u baraž, vjerovatno ću pojesti govno i opet sjesti da gledam, i jedem sebi muda zbog loše igre.
ali zasad, ne treba mi ovo.
ako se nekim čudom plasiramo u baraž, vjerovatno ću pojesti govno i opet sjesti da gledam, i jedem sebi muda zbog loše igre.
- hrasno38
#694 Re: SP 2018 BiH - Belgija
@chmoljo sport je ZABAVA!!!!Chmoljo wrote:ovo je prva utakmica reprezentacije koju neću i ne želim gledati u evo zadnjih 20 godina.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#695 Re: SP 2018 BiH - Belgija
džaba, ja to emotivno doživljavam i ne mogu se distancirati.
odvratan okus u ustima i težina u grudima poslije još jednog razočarenja fakat, ali fakat nije dobra za zdravlje.
jednostavno, ovo nije nekakav fursat prema igračima i Meši.
ovo ja sebe čuvam.
odvratan okus u ustima i težina u grudima poslije još jednog razočarenja fakat, ali fakat nije dobra za zdravlje.
jednostavno, ovo nije nekakav fursat prema igračima i Meši.
ovo ja sebe čuvam.
-
Itsoktobealone
#696 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Doslo je do toga da kazem da bilo koje pristojnije rijesenje je bolje nego Bazdarevic.luckylaka wrote:A koga to bagra mafijaska moze dovesti da su svi zadovoljni.Oni sebi traze slicne i poslusne.Da se covjek moze ovoga kotarisati i poslati sve u p.m. al kakoItsoktobealone wrote:Kako god da zavrsi ova utakmica, ja se pomirio. Meni je u glavi samo misao da ovo budu posljednje kvalifikacije na čelu sa Bazdarevicem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#697 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Eno se povrijedio i debruji.
-
Fudo387
#698 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ovo postaje sumnjivo, povreda za povredom. Mozda su stvarno odlucili da se pojave samo formalnosti radi.Tomahawk11 wrote:Eno se povrijedio i debruji.
Mogli bi mi ovo i uzeti.
- Logovan
#699 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Sve fol neke povrede.
Mogli bi oni nas pobijediti formalnosti radi.
Mogli bi oni nas pobijediti formalnosti radi.
- hrasno38
#700 Re: SP 2018 BiH - Belgija
https://www.klix.ba/sport/nogomet/de-br ... 171003086?
ma niste ludi da igrate povrijedjeni....odmorite se vi
ma niste ludi da igrate povrijedjeni....odmorite se vi