SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lakilaka
#676 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
ovo su igraci izgubili. odbrana suplja ko sir - vranjes, kolasinac, bicakcic nisu odigrali nista, lulic takodjer, a bogami niko ni od ostalih. njima je puno vaznije da odigraju u svojim ekipama. ovdje da su na klupi bili murinjo, guardiola i ferguson zajedno, uz ovakav pristup nasih balerina, nista vise ne bi uradili. ako je problem u mesi, najlakse da on ode. ali problem je dublje prirode.
-
dezurni_ucenik
#677 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
It_is_a_Leclerc wrote:Luzerska nacija, luzerska ekipa, luzerski pristup... Sve ukinuti i okrenuti se uzgoju maline i pušenju nargile.
Tako nekako dodje na kraju.
- Ricken
#678 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Najbolji pokazatelj želje za pobjedom je radovanje kod naših golova. Ono super što smo dali, a vala nismo morali.hrasno38 wrote:Pa kako zabi 33 u Romi ako je tako?? Da bi napadac makar dobio loptu ostatak ekipe mora koliko toliko da funkcionise a toga veceras nije biloBetter Man wrote:Izvini, ali to Džeko treba kao maneken da čeka da mu neko dadne loptu da bi pokušao eventualno dati gol? Pogledaj Rooneya, Messia, Ronalda i da ne nabrajam druge legende koji znaju sve sami da urade bez da kao manekeni čekaju u šesnaestercu. nemoj mi molim te braniti Džeku, jer nije zaslužio ni on, niti bilo ko od igrača. To što je Džeko napadač, ne zanči da treba da samo stoji u šesnaestercu ili oko njega i čeka loptu. Nekad treba da se i sam izbori za istu i uradi nešto.hrasno38 wrote: A sta treba da radi kad nije dobio ni jednu jedinu loptu kako treba.....halo on je napadac a ne neko ko treba da otima lopte i gradi igru. Mi tu igru nemamo od kada je otisao Miske i Mesi bi bilo puno bolje da je zvao Medu kakav god da je uvijek vise pokaze od pojedinih.
Ova reprezentacija veceras je imala neki veliki problem ili neku veliku kurcobolju iz nekog razloga jer ponovit cu da kada Kolasinac ne ide u duele nesto se cudno desava.
- leškarenje
#679 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
De nam daj one procente za Mesuhrasno38 wrote:Pa cim stavi u ekipu nekoga ko ima ikakve veze sa Sarajevom osramotismo se......valjda je to prelazna bolest!!!! A veceras su se cak dva bivsa igraca propalog kluba nasla u ekipi. I mislim da ti imas najmanje pravo pricati o mesi jer pod papetom smo od ovi zijanili kuci a to je jos veca sramota......leškarenje wrote:DA se hoce poubijati,ali namrtvo.....svi redom,jebem im familiju manekensku,ratno zlocinacku i ostalo.....channel10 wrote:Evo glava ako se sad ne tuku u svlacionici
Niposto tjerati,koji vam je kuracMesa je prosentualno nas najbolji selektor sto nas je ikad vodio
![]()
![]()
![]()
![]()
- seln
#680 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ma ni jedan trener od rata naovamo nije uspostavio pravi autoritet. To je mogao samo Svabo i eventualno Vaha.channel10 wrote:Ma samo ostaviti prazne tribine do kraja kvalifikacija pa nek se jebu. Ovo će se sve raspasti u naredna dva tri dana.leškarenje wrote:DA se hoce poubijati,ali namrtvo.....svi redom,jebem im familiju manekensku,ratno zlocinacku i ostalo.....channel10 wrote:Evo glava ako se sad ne tuku u svlacionici
Niposto tjerati,koji vam je kuracMesa je prosentualno nas najbolji selektor sto nas je ikad vodio
![]()
![]()
![]()
![]()
Picici će dići nos ( citaj Dzeko,Pjanic) i raspad sistema. Mesa nije stabilan i ko zna sta ce uraditi.
Last edited by seln on 31/08/2017 23:06, edited 1 time in total.
-
gagy06
#681 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Hoce li mi neko otkrit Who The Fuck is Elvedin Begić?
-
Samprotivsviju
#682 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Pape Murinjo za Mesu 
- p206
#683 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Za početak nek on ode dalje ćemo lahkolakilaka wrote:ovo su igraci izgubili. odbrana suplja ko sir - vranjes, kolasinac, bicakcic nisu odigrali nista, lulic takodjer, a bogami niko ni od ostalih. njima je puno vaznije da odigraju u svojim ekipama. ovdje da su na klupi bili murinjo, guardiola i ferguson zajedno, uz ovakav pristup nasih balerina, nista vise ne bi uradili. ako je problem u mesi, najlakse da on ode. ali problem je dublje prirode.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#684 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ama odigro je katastrofa ali ne mozes njega i Vedada kriviti za poraz kad lopte nisu dobili a niko da spomene ponovo katastrofalnog Pjanica pa i Kolasinca u odbrani jer to su uvijek oni po kojima se ne pljuje nego naravno po Edinu i Vedadu.rage_guy wrote:Pa u Romi i on dosta kreira. Jbt zivot priznaj jednom da je lose odigrao, nece ti nista biti.
- AmiĐa_Idriz
#685 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ne moraju se ni kupat za Bajrama.
-
gagy06
#686 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ma kakve prazne tribine, utakmice reprezentacije su ustvari familijarna okupljanja: mama, tata, sin, kcerka, pas i kravata....channel10 wrote:Ma samo ostaviti prazne tribine do kraja kvalifikacija pa nek se jebu. Ovo će se sve raspasti u naredna dva tri dana.leškarenje wrote:DA se hoce poubijati,ali namrtvo.....svi redom,jebem im familiju manekensku,ratno zlocinacku i ostalo.....channel10 wrote:Evo glava ako se sad ne tuku u svlacionici
![]()
![]()
![]()
![]()
Picici će dići nos ( citaj Dzeko,Pjanic) i raspad sistema. Mesa nije stabilan i ko zna sta ce uraditi.
- kinzekonze
#687 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Nemojte DzekA. Razmisljao kako ce mu babo bez njega sutra klati kurban. On slavi bajram, a UEFA odredila ove termine. Pod stresom je bio.Logovan wrote:Večeras nit je pokušavao da se izbori, bez trke, bez borbe, bez želje, itd. Frajer je toliko loše odigrao da mu ova utakmica vjerovatno spada u top 5 najlošijih odigranih utakmica u čitavoj karijeri.Better Man wrote: Izvini, ali to Džeko treba kao maneken da čeka da mu neko dadne loptu da bi pokušao eventualno dati gol? Pogledaj Rooneya, Messia, Ronalda i da ne nabrajam druge legende koji znaju sve sami da urade bez da kao manekeni čekaju u šesnaestercu. nemoj mi molim te braniti Džeku, jer nije zaslužio ni on, niti bilo ko od igrača. To što je Džeko napadač, ne zanči da treba da samo stoji u šesnaestercu ili oko njega i čeka loptu. Nekad treba da se i sam izbori za istu i uradi nešto.
- rage_guy
#688 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Krivi su svi podjednako za poraz. Nego mene nervira sto Dzeko kao kapiten od pocetka tekme samo bulji u pod, kao da mu se ne igra.hrasno38 wrote:Ama odigro je katastrofa ali ne mozes njega i Vedada kriviti za poraz kad lopte nisu dobili a niko da spomene ponovo katastrofalnog Pjanica pa i Kolasinca u odbrani jer to su uvijek oni po kojima se ne pljuje nego naravno po Edinu i Vedadu.rage_guy wrote:Pa u Romi i on dosta kreira. Jbt zivot priznaj jednom da je lose odigrao, nece ti nista biti.
- hrasno38
#689 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Jos uvijek su jaci nego Papetovileškarenje wrote:De nam daj one procente za Mesu![]()
![]()
![]()
![]()
- cyprus
#690 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Al neshvatljivo mi je da cijela ekipa odigrao ovako loše... Baš cijela, ne možeš nijednog pojedinca izdvojit i dat mu prolaznu ocjenu... Hajd Kolašinac možda u prvom poluvremenu, u drugom i on nula...
Džeko i Pjanić, pa šta je ono
Sotiriu i Hristofi ispadoše Ronaldo i Mesi za njih 
Džeko i Pjanić, pa šta je ono
Last edited by cyprus on 31/08/2017 23:08, edited 1 time in total.
- seln
#691 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Maneken je neki kurac i kapiten!hrasno38 wrote:Ama odigro je katastrofa ali ne mozes njega i Vedada kriviti za poraz kad lopte nisu dobili a niko da spomene ponovo katastrofalnog Pjanica pa i Kolasinca u odbrani jer to su uvijek oni po kojima se ne pljuje nego naravno po Edinu i Vedadu.rage_guy wrote:Pa u Romi i on dosta kreira. Jbt zivot priznaj jednom da je lose odigrao, nece ti nista biti.
Ako on ne gine, zasto bi ostali?
Allahemanet i neka ide puhati Amri oko guzova.
- Ricken
#692 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Samo odavno gori igrač od Cimija nije igrao u repki. Umjeće je ono bilo prodati.
Last edited by Ricken on 31/08/2017 23:08, edited 1 time in total.
-
ovo_mi_je_nick
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#694 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
pa jebo mater poklopi ti se da mrtva estonija uzme grcima bod u gostima, a mi izgubimo dobijenu utakmicu.
pa jebem im majku ako im se ne igra onda i nemojte igrati. zena me sprijeci da idem u nikoziju, a da sam otisao na nosilima bi me iznijeli sa stadiona.
odo, sutra bajram, sa porodicom uzivati i ne misliti na ova govna.
pa jebem im majku ako im se ne igra onda i nemojte igrati. zena me sprijeci da idem u nikoziju, a da sam otisao na nosilima bi me iznijeli sa stadiona.
odo, sutra bajram, sa porodicom uzivati i ne misliti na ova govna.
- insomnia78
#695 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Mozda cojk nije kurban jos uvijek zavrsiorage_guy wrote:Krivi su svi podjednako za poraz. Nego mene nervira sto Dzeko kao kapiten od pocetka tekme samo bulji u pod, kao da mu se ne igra.hrasno38 wrote:Ama odigro je katastrofa ali ne mozes njega i Vedada kriviti za poraz kad lopte nisu dobili a niko da spomene ponovo katastrofalnog Pjanica pa i Kolasinca u odbrani jer to su uvijek oni po kojima se ne pljuje nego naravno po Edinu i Vedadu.rage_guy wrote:Pa u Romi i on dosta kreira. Jbt zivot priznaj jednom da je lose odigrao, nece ti nista biti.
-
farisovo
#696 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ne moze ga nijedan ni uspostaviti, jer je tako kreiran savez i funkcionisanje svega oko reprezentacije. Zato ih je Vaha i odjebao odmah na pocetku pregovora.seln wrote: Ma ni jedan trener od rata naovamo nije uspostavi pravi autoritet. To je mogao samo Svabo i eventualno Vaha.
Selektor je tu samo onaj koji sprovodi "nacionalni kljuc", koji unaprijed usaglasi savez.
- leškarenje
#697 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Lik koji je sjebo Aeordrom i BH Airlines i sve sto ima veze sa tim,protiv koga su se vodili postupci pred sudom vezano za to i takogagy06 wrote:Hoce li mi neko otkrit Who The Fuck is Elvedin Begić?
- hrasno38
#698 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
hehehehe sto su se Pitarcici razbudili iz klupske melanholije....jedva docekali.....nek je Cimirot zaigrao (u stvari nisam siguren je li igrao...)
-
emmir1
#699 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Vodiš 2 0 i igraš protiv Kipra i izgubiš utakmicu.
Vidiš da Vedo u 1. poluvremenu je svaki napad sjebo, igrač manje na terenu.
Ne shvatam zašto ga nije izveo i pojačao vezni red i da dobijemo posjed.
I onda od 80. minute Šunjić u napad i nabijanje lopte u 16 metara bez pokušaja da se napravi neka akcija??
Ja još ne mogu da shvatim šta sam gledao i šta se desilo.
Da kažem da su igrali očajno zaista je mala riječ, pa više sam pasova i igre vidio danas kada sam malog od 7 godina vodio na trening pa djeca igrala između sebe
Vidiš da Vedo u 1. poluvremenu je svaki napad sjebo, igrač manje na terenu.
Ne shvatam zašto ga nije izveo i pojačao vezni red i da dobijemo posjed.
I onda od 80. minute Šunjić u napad i nabijanje lopte u 16 metara bez pokušaja da se napravi neka akcija??
Ja još ne mogu da shvatim šta sam gledao i šta se desilo.
Da kažem da su igrali očajno zaista je mala riječ, pa više sam pasova i igre vidio danas kada sam malog od 7 godina vodio na trening pa djeca igrala između sebe
-
internazionale
#700 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Dje si Hrasno statisticaru stari, daj nam procentehrasno38 wrote:Jos uvijek su jaci nego Papetovileškarenje wrote:De nam daj one procente za Mesu![]()
![]()
![]()
![]()
Kralju gluposti, da si bar jedini