Ubiće Srbija brašno u njima u finalu. Isto ovako ko i oni ŠpanceRomanista 101% wrote:bice nepravda ako Slovenci ne uzmu zlato, 8-0 do sada i izbacili su dvije najbolje repke Latviju i Spaniju
Toliko...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ubiće Srbija brašno u njima u finalu. Isto ovako ko i oni ŠpanceRomanista 101% wrote:bice nepravda ako Slovenci ne uzmu zlato, 8-0 do sada i izbacili su dvije najbolje repke Latviju i Spaniju
Tata Shved će to da zaustaviTomahawk11 wrote:Srbi ako prođu Ruse, uzimaju.
Zato i kažem, ako prođu Ruse, a nešto kontam da neće.Velkoski wrote:Tata Shved će to da zaustaviTomahawk11 wrote:Srbi ako prođu Ruse, uzimaju.
Gdje ga prave?It_is_a_Leclerc wrote:Srbi prave račun bez krčmara. I to dobrano. Kao da baš ništa nisu naučili od Hrvata kojima su, u svakom mogućem smislu, puno puno sličniji nego što bi jedni i drugi htjeli priznati.
Mislio sam na navijače Srbije. My bad.VPSA wrote:Gdje ga prave?It_is_a_Leclerc wrote:Srbi prave račun bez krčmara. I to dobrano. Kao da baš ništa nisu naučili od Hrvata kojima su, u svakom mogućem smislu, puno puno sličniji nego što bi jedni i drugi htjeli priznati.
Koji koledz je vodio?Duka Dizel wrote:Slovenci su napravili pun pogodak kad su angazovali Igora Kokoškova.
To je možda i natalentovanijievropski trener.
U stvari, on je mlad po godinama, ali iskustvo mu je već ogromno.
Trenirao je sve mladje srpske selekcije, bio u štabu seniorske sa Obradovićem, vodio američke koledž timove, bio prvi stranac koji je postao pomoćnik glavnog kouča u NBA, gde je asistirao Leriju Braunu. Verovatno će biti i prvi neamerički trener koji će voditi jedan NBA tim.
Bezveze ti je komentar, pravo.It_is_a_Leclerc wrote:Kao da smo još jučer na ovom forumu morali ratovati da dokažemo da je Luka Dončić u svakom mogućem smislu superstar za još uvijek neizvjesnog i nedorađenog Dž.Musu.
Bravo Slovenija.
I svaka mu čast zbog toga. On je meni neizmjerno drag, i kao čovjek i kao igrač.Tomahawk11 wrote:Bezveze ti je komentar, pravo.It_is_a_Leclerc wrote:Kao da smo još jučer na ovom forumu morali ratovati da dokažemo da je Luka Dončić u svakom mogućem smislu superstar za još uvijek neizvjesnog i nedorađenog Dž.Musu.
Bravo Slovenija.
Taj isti Musa je bio prva violina naše reprezentacije u ovim pretkvalifikacijama.
Nemaju ni iste uslove.It_is_a_Leclerc wrote:
I svaka mu čast zbog toga. On je meni neizmjerno drag, i kao čovjek i kao igrač.
Al' da je to nedorađeno i još kilometrima udaljeno od vrhunskog nivoa na kojem Dončić objektivno jeste - mislim da nema dileme.
Asistent bio na Missouri davne 1999 godine...Bodkin wrote:Koji koledz je vodio?Duka Dizel wrote:Slovenci su napravili pun pogodak kad su angazovali Igora Kokoškova.
To je možda i natalentovanijievropski trener.
U stvari, on je mlad po godinama, ali iskustvo mu je već ogromno.
Trenirao je sve mladje srpske selekcije, bio u štabu seniorske sa Obradovićem, vodio američke koledž timove, bio prvi stranac koji je postao pomoćnik glavnog kouča u NBA, gde je asistirao Leriju Braunu. Verovatno će biti i prvi neamerički trener koji će voditi jedan NBA tim.
Ide ovo fakat, mislim da nema veze s kim ce ovakva Slovenija igrati u finalu, oni ovo aBd uzimaju. Najljepsu i najbolju kosarku su igrali ovo prvenstvo i apsolutno nezasluzeno bi bilo da neko drugi uzme titulu. Bravo Slovenija!Billy The Pljuc wrote:Jedno su zelje a drugo je reala al' kad smo kod zelja volio bih gledati Slovenija vs Rusija u finalu i konacno slovence na krovu, mene su kupili definitivno.
Srbi su za razliku od Hrvata debelo na zemlji.Prosli su dva kruga a Hrvati ispali odmah.Samo je u tvojoj glavi i tebi slicnima nekakva druga prica.Srbiji je maksimalan domet bio neko cetvrtfinale a dosli do 4 najbolja.Kako rece jedan komentator na Index-u da Sale odvede trubace iz Dragaceva borio bi se za medalju.It_is_a_Leclerc wrote:Srbi prave račun bez krčmara. I to dobrano. Kao da baš ništa nisu naučili od Hrvata kojima su, u svakom mogućem smislu, puno puno sličniji nego što bi jedni i drugi htjeli priznati.
I u sustini si pogodio samo jedan par.Itsoktobealone wrote:UpsItsoktobealone wrote:Njemačka - Španija
Slovenija - Latvija
Litva - Hrvatska/Rusija (ovo stvarno ne znam ko uzima)
Srbija - Finska
Španija - Slovenija
Litva - Finska
1. Španija
2. Litva
3. Slovenija
Drug, ja da sam bolji u ovome ne bi ovdje pisao postove nego bi me vidio mnogo cesce u kladionicizarko.filip wrote:I u sustini si pogodio samo jedan par.Itsoktobealone wrote:UpsItsoktobealone wrote:Njemačka - Španija
Slovenija - Latvija
Litva - Hrvatska/Rusija (ovo stvarno ne znam ko uzima)
Srbija - Finska
Španija - Slovenija
Litva - Finska
1. Španija
2. Litva
3. Slovenija
dobro majstore,mozemo li po toj tvojoj logici reci da je hrvatski rukomet/fudbal pravi nasljednik YU rukometa/fudbala?Putnik ali stvarno wrote:
Ovo dosta osvetljava i dilemu uspeha YU kosarke - cija je, cije je nasledje ?
Rekao bih da je srpska kosarka
prava naslednica YU kosarke danas i
istovremeno najjaci cinilac YU kosarke svojevremeno.
Bilo bi sjajno finale Srbija - Slovenija sa autenticnim slovencima Edom, Lukom i Randolph om
Ej nemoj da provociramo Hrvate sa YU nasledjem, oni to ne lajkaju zadnje vreme ... nije bas za poredjenje fudbalMurat Sabanovic wrote:dobro majstore,mozemo li po toj tvojoj logici reci da je hrvatski rukomet/fudbal pravi nasljednik YU rukometa/fudbala?Putnik ali stvarno wrote:
Ovo dosta osvetljava i dilemu uspeha YU kosarke - cija je, cije je nasledje ?
Rekao bih da je srpska kosarka
prava naslednica YU kosarke danas i
istovremeno najjaci cinilac YU kosarke svojevremeno.
Bilo bi sjajno finale Srbija - Slovenija sa autenticnim slovencima Edom, Lukom i Randolph om
hrvati imaju znacajne rezultate u rukometu.u zadnjih 25 godina samo francuzi imaju bolje rezultate. dok im je i fudbal na zavidnom nivou. sto nije slucaj sa srpskim rukometom/fudbalom.
Opet lupetate i opet iznosite laži, sve ste vi stvorili i univerzum i košarku, dobro vam onaj momak reče uzmite gusle!zarko.filip wrote: Od 7 titula prvaka Evrope 3 su osvojili srpski treneri.Prvu titulu iz Evrope je donela Crvena Zvezda.Pogledaj prvake u SFRJ od 1945 pa na ovamo.Videces u pocetku samo Zvezdu,Olimpiju,Okk Beograd.Tek sredinom sezdesetih Zadar.Znaci,kada pricamo o ovom sportu u SFRJ i njegovoj istoriji mozemo pricati o Srbiji i Sloveniji.