Eurobasket 2017

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Eurobasket 2017 osvaja

Poll ended at 30/08/2017 11:44

Francuska
2
6%
Grčka
1
3%
Litvanija
2
6%
Španija
11
33%
Srbija
12
36%
Turska
4
12%
Rusija
0
No votes
Hrvatska
0
No votes
Neko drugi
1
3%

Total votes: 33

zlajapravaraja

#676 Re: Eurobasket 2017

Post by zlajapravaraja »

Romanista 101% wrote:bice nepravda ako Slovenci ne uzmu zlato, 8-0 do sada i izbacili su dvije najbolje repke Latviju i Spaniju :thumbup:
Ubiće Srbija brašno u njima u finalu. Isto ovako ko i oni Špance :mrgreen: Treba li objašnjenje? :-D

Toliko...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#677 Re: Eurobasket 2017

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:Srbi ako prođu Ruse, uzimaju.
Tata Shved će to da zaustavi :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#678 Re: Eurobasket 2017

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:
Tomahawk11 wrote:Srbi ako prođu Ruse, uzimaju.
Tata Shved će to da zaustavi :mrgreen:
Zato i kažem, ako prođu Ruse, a nešto kontam da neće.
VPSA

#679 Re: Eurobasket 2017

Post by VPSA »

Bravo Slovenci, nadao sam se ovome ali nisam iskreno očekivao. Dragic i Doncic su majstori, ali svaka cast svim ostalim koji savrseno igraju svoje uloge da ova dvojica imaju adekvatnu podršku.

PS. Srbi ako izgube od skijasa i ne uzmu zlato neka se ugase, sve im se otvorilo :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#680 Re: Eurobasket 2017

Post by It_is_a_Leclerc »

Srbi prave račun bez krčmara. I to dobrano. Kao da baš ništa nisu naučili od Hrvata kojima su, u svakom mogućem smislu, puno puno sličniji nego što bi jedni i drugi htjeli priznati.
VPSA

#681 Re: Eurobasket 2017

Post by VPSA »

It_is_a_Leclerc wrote:Srbi prave račun bez krčmara. I to dobrano. Kao da baš ništa nisu naučili od Hrvata kojima su, u svakom mogućem smislu, puno puno sličniji nego što bi jedni i drugi htjeli priznati.
Gdje ga prave?
It_is_a_Leclerc

#682 Re: Eurobasket 2017

Kao da smo još jučer na ovom forumu morali ratovati da dokažemo da je Luka Dončić u svakom mogućem smislu superstar za još uvijek neizvjesnog i nedorađenog Dž.Musu.

Bravo Slovenija.
It_is_a_Leclerc

#683 Re: Eurobasket 2017

VPSA wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Srbi prave račun bez krčmara. I to dobrano. Kao da baš ništa nisu naučili od Hrvata kojima su, u svakom mogućem smislu, puno puno sličniji nego što bi jedni i drugi htjeli priznati.
Gdje ga prave?
Mislio sam na navijače Srbije. My bad.
Bodkin

#684 Re: Eurobasket 2017

Post by Bodkin »

Duka Dizel wrote:Slovenci su napravili pun pogodak kad su angazovali Igora Kokoškova.
To je možda i natalentovanijievropski trener.
U stvari, on je mlad po godinama, ali iskustvo mu je već ogromno.
Trenirao je sve mladje srpske selekcije, bio u štabu seniorske sa Obradovićem, vodio američke koledž timove, bio prvi stranac koji je postao pomoćnik glavnog kouča u NBA, gde je asistirao Leriju Braunu. Verovatno će biti i prvi neamerički trener koji će voditi jedan NBA tim.
Koji koledz je vodio?
Tomahawk11
Globalni moderator

#685 Re: Eurobasket 2017

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:Kao da smo još jučer na ovom forumu morali ratovati da dokažemo da je Luka Dončić u svakom mogućem smislu superstar za još uvijek neizvjesnog i nedorađenog Dž.Musu.

Bravo Slovenija.
Bezveze ti je komentar, pravo.
Taj isti Musa je bio prva violina naše reprezentacije u ovim pretkvalifikacijama.
Mark Tven

#686 Re: Eurobasket 2017

Post by Mark Tven »

Nema nikakvog oštrenja ražnja dok je zec u šumi.

Svesni su svi da se mora koncentrisano i ozbiljno pripremiti za Ruse. Niko nije rođen juče, pa da se kuresa sigurnim finalom, korak po korak.
Možemo i Rusima uzeti meru, a da li ćemo, to ćemo videti. Zbornaja je svakako za respekt, a to i igrači i tabor znaju savršeno. Ne sumnjam u to.
It_is_a_Leclerc

#687 Re: Eurobasket 2017

Tomahawk11 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Kao da smo još jučer na ovom forumu morali ratovati da dokažemo da je Luka Dončić u svakom mogućem smislu superstar za još uvijek neizvjesnog i nedorađenog Dž.Musu.

Bravo Slovenija.
Bezveze ti je komentar, pravo.
Taj isti Musa je bio prva violina naše reprezentacije u ovim pretkvalifikacijama.
I svaka mu čast zbog toga. On je meni neizmjerno drag, i kao čovjek i kao igrač.

Al' da je to nedorađeno i još kilometrima udaljeno od vrhunskog nivoa na kojem Dončić objektivno jeste - mislim da nema dileme.
Tomahawk11
Globalni moderator

#688 Re: Eurobasket 2017

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:
I svaka mu čast zbog toga. On je meni neizmjerno drag, i kao čovjek i kao igrač.

Al' da je to nedorađeno i još kilometrima udaljeno od vrhunskog nivoa na kojem Dončić objektivno jeste - mislim da nema dileme.
Nemaju ni iste uslove.
Dončić je već stari član Real Madrida, ima svoju ulogu, standardan član ekipe. Naravno, on je to svojim igrama izborio.
Musa u Cedeviti igra kupove sa niželigašima i dobija malu minutažu u Euroligi i ABA Ligi. Moguće da se nije izborio na najbolji način, ali mislim da Cedevita nije pravo mjesto za njegov potpuni razvoj.
Ne mora ni biti poput Dončića, jasno. Svaki ima svoj put i svaki od njih je još uvijek potencijal da bude nešto veliko.
Koliko god Dončić maestralno dosad igrao, on tek treba da potvrdi da je izrastao u vrhunskog igrača.
Melbourne_Australia

#689 Re: Eurobasket 2017

Post by Melbourne_Australia »

Bodkin wrote:
Duka Dizel wrote:Slovenci su napravili pun pogodak kad su angazovali Igora Kokoškova.
To je možda i natalentovanijievropski trener.
U stvari, on je mlad po godinama, ali iskustvo mu je već ogromno.
Trenirao je sve mladje srpske selekcije, bio u štabu seniorske sa Obradovićem, vodio američke koledž timove, bio prvi stranac koji je postao pomoćnik glavnog kouča u NBA, gde je asistirao Leriju Braunu. Verovatno će biti i prvi neamerički trener koji će voditi jedan NBA tim.
Koji koledz je vodio?
Asistent bio na Missouri davne 1999 godine...
Billy The Pljuc

#690 Re: Eurobasket 2017

Post by Billy The Pljuc »

Billy The Pljuc wrote:Jedno su zelje a drugo je reala al' kad smo kod zelja volio bih gledati Slovenija vs Rusija u finalu i konacno slovence na krovu, mene su kupili definitivno.
Ide ovo fakat, mislim da nema veze s kim ce ovakva Slovenija igrati u finalu, oni ovo aBd uzimaju. Najljepsu i najbolju kosarku su igrali ovo prvenstvo i apsolutno nezasluzeno bi bilo da neko drugi uzme titulu. Bravo Slovenija!
zarko.filip

#691 Re: Eurobasket 2017

Post by zarko.filip »

Srbi su za razliku od Hrvata debelo na zemlji.Prosli su dva kruga a Hrvati ispali odmah.Samo je u tvojoj glavi i tebi slicnima nekakva druga prica.Srbiji je maksimalan domet bio neko cetvrtfinale a dosli do 4 najbolja.Kako rece jedan komentator na Index-u da Sale odvede trubace iz Dragaceva borio bi se za medalju.
zarko.filip

#692 Re: Eurobasket 2017

Post by zarko.filip »

Itsoktobealone wrote:
Itsoktobealone wrote:Njemačka - Španija
Slovenija - Latvija
Litva - Hrvatska/Rusija (ovo stvarno ne znam ko uzima)
Srbija - Finska

Španija - Slovenija
Litva - Finska

1. Španija
2. Litva
3. Slovenija
Ups :D
I u sustini si pogodio samo jedan par.
Itsoktobealone

#693 Re: Eurobasket 2017

Post by Itsoktobealone »

zarko.filip wrote:
Itsoktobealone wrote:
Itsoktobealone wrote:Njemačka - Španija
Slovenija - Latvija
Litva - Hrvatska/Rusija (ovo stvarno ne znam ko uzima)
Srbija - Finska

Španija - Slovenija
Litva - Finska

1. Španija
2. Litva
3. Slovenija
Ups :D
I u sustini si pogodio samo jedan par.
Drug, ja da sam bolji u ovome ne bi ovdje pisao postove nego bi me vidio mnogo cesce u kladionici :D
zarko.filip

#694 Re: Eurobasket 2017

Post by zarko.filip »

Onda ili ne idi u kladionicu ili max.uplata 1km.Reda radi :mrgreen:
Murat Sabanovic

#695 Re: Eurobasket 2017

Post by Murat Sabanovic »

Putnik ali stvarno wrote:

Ovo dosta osvetljava i dilemu uspeha YU kosarke - cija je, cije je nasledje ?

Rekao bih da je srpska kosarka
prava naslednica YU kosarke danas i
istovremeno najjaci cinilac YU kosarke svojevremeno.

Bilo bi sjajno finale Srbija - Slovenija sa autenticnim slovencima Edom, Lukom i Randolph om :D
dobro majstore,mozemo li po toj tvojoj logici reci da je hrvatski rukomet/fudbal pravi nasljednik YU rukometa/fudbala?
hrvati imaju znacajne rezultate u rukometu.u zadnjih 25 godina samo francuzi imaju bolje rezultate. dok im je i fudbal na zavidnom nivou. sto nije slucaj sa srpskim rukometom/fudbalom.
nema me tamo

#696 Re: Eurobasket 2017

Post by nema me tamo »

Jebo citiranje Zlaja 'esi li bar na cvaju uplatio kao ja? :D
Putnik ali stvarno

#697 Re: Eurobasket 2017

Post by Putnik ali stvarno »

Murat Sabanovic wrote:
Putnik ali stvarno wrote:

Ovo dosta osvetljava i dilemu uspeha YU kosarke - cija je, cije je nasledje ?

Rekao bih da je srpska kosarka
prava naslednica YU kosarke danas i
istovremeno najjaci cinilac YU kosarke svojevremeno.

Bilo bi sjajno finale Srbija - Slovenija sa autenticnim slovencima Edom, Lukom i Randolph om :D
dobro majstore,mozemo li po toj tvojoj logici reci da je hrvatski rukomet/fudbal pravi nasljednik YU rukometa/fudbala?
hrvati imaju znacajne rezultate u rukometu.u zadnjih 25 godina samo francuzi imaju bolje rezultate. dok im je i fudbal na zavidnom nivou. sto nije slucaj sa srpskim rukometom/fudbalom.
Ej nemoj da provociramo Hrvate sa YU nasledjem, oni to ne lajkaju zadnje vreme ... nije bas za poredjenje fudbal

YU nije bila neka sila, a Hrvati zadnje vreme jesu jako dobri u tome, svakako najbolji od ex YU.

Slovenija sjajna, bravo momci !

PS Randolph e, Luka i Goran razbise, Edo, Nikolic i ostali - sto rece Igor svi su bili dobri - i jesu.

Bravooo :D
Stari_Jarac

#698 Re: Eurobasket 2017

Post by Stari_Jarac »

zarko.filip wrote: Od 7 titula prvaka Evrope 3 su osvojili srpski treneri.Prvu titulu iz Evrope je donela Crvena Zvezda.Pogledaj prvake u SFRJ od 1945 pa na ovamo.Videces u pocetku samo Zvezdu,Olimpiju,Okk Beograd.Tek sredinom sezdesetih Zadar.Znaci,kada pricamo o ovom sportu u SFRJ i njegovoj istoriji mozemo pricati o Srbiji i Sloveniji.
Opet lupetate i opet iznosite laži, sve ste vi stvorili i univerzum i košarku, dobro vam onaj momak reče uzmite gusle!

1 titula Bosna trener Tanjević (CG)
2 titule Cibona trener M.Novosel (Cro)
2 titule Split trener Maljković (Srb)
1 titula Split trener Pavličević (Cro)
Izvinjavam se moderatoru ali morao sam odgovoriti ovim guslarskim mitomanima.

Slovenija me je zaista sinoć oduševila nisam vjerovao da uopšte mogu igrati u egalu sa "strašnom" Španijom viš od 3/4 a pogotovo ne da ih ovako rasture :lol: od Dragića i Dončića se to očekivalo ali što odigraše Prepelić i Vidmar, pa i Dimec kao da oni igraju u NBA a ne famozna braća Gasol i svakako Rendolf, isto izuzetna partija. Sve to naravno je zasluga Kokoškova koji je očito vrhunski trener. Još da večeras "braća" dobiju Rusiju i imamo EX-YU finale i da, večeras navijam za Srbiju bez obzira na ovakve trolove sa guslama.
agent_zero

#699 Re: Eurobasket 2017

Post by agent_zero »

Kakva igra slovenije, a ne pamtim kad sam vidio boljeg igrača od 18 godina kao što je dončić.
Locked