Recni i mene ninfomanko, nijesam shugav! [emoji1]supercali wrote:znate li za onu sto je navodno ganjala forumase kao trofeje i recke?
neka kao nimfomanka koja jednom bude sa forumasem i cao nema vise
Poslano sa mog LG-K430
Recni i mene ninfomanko, nijesam shugav! [emoji1]supercali wrote:znate li za onu sto je navodno ganjala forumase kao trofeje i recke?
Cuj ne kontas? Jesu li skupljali pare za narod kome su potrebne, ili su forumsku raju pravili budalama?julisiz es grant wrote:Ne kontamGojeni H wrote:julisiz es grant wrote:Bila je kao neka grupa, nešto "Komšiluk" ili tako nekako, gdje su skupljali pomoć i nosili po kućama i objavljivali slike. Tu je bio aktivan forumaš @Lud i ponosan, koji je nestao sa svim svojim postovima.![]()
Je l' ovo bila pravi ili lazni Valter ekipa? 'Nako ja to pitam ...
Koji je nick...nešto je bio konfliktan čini mi sejulisiz es grant wrote:Da...radostan dan wrote: Jesu li ono Ognjena Blagojevića bili provalili da piše?
zbog Bandinija sam bio banovan na onom tam forumu 24hGojeni H wrote:medvjed23 wrote: bandini i on su obilježili rajvosa x forum.. julian je imo, prije nesporazum, nego svađu sa bisketom i nakon toga se povuko.. a ubrzo zatim ostali smo i bez bandinija: http://www.fokus.ba/vijesti/crna-hronik ... ju/108972/
toga se nesto kao kroz maglu sjecamspreca wrote:Dali je neko zapamtio onu sto je govorila kako ona muskarce sutira u jaja kad seksajusupercali wrote:znate li za onu sto je navodno ganjala forumase kao trofeje i recke?
bandini je onaj sto bi sve prodao amerikancima i slspreca wrote:zbog Bandinija sam bio banovan na onom tam forumu 24hGojeni H wrote:medvjed23 wrote: bandini i on su obilježili rajvosa x forum.. julian je imo, prije nesporazum, nego svađu sa bisketom i nakon toga se povuko.. a ubrzo zatim ostali smo i bez bandinija: http://www.fokus.ba/vijesti/crna-hronik ... ju/108972/
ejup ganić je tu a nekad i emina piše pod njegovim nikom tako da imaš naučnikaConnaisseur Karlin wrote: Da li ima naucnika na forumutakve jedino postujem
Jesak ja...a jes.ti zapamtio onu sa erotskim dozivljajima iz tramvaja, trola, kombija i ostalih gras prevoznih sredstava?spreca wrote:Dali je neko zapamtio onu sto je govorila kako ona muskarce sutira u jaja kad seksajusupercali wrote:znate li za onu sto je navodno ganjala forumase kao trofeje i recke?
Meni su djelovali sasvim OK. Kupe nešto, odnesu, uslikaju...ništa pretenciozno, a fino. A šta bi sa tim Ludim i ponosnim, inače je aktivan bio...Gojeni H wrote:Cuj ne kontas? Jesu li skupljali pare za narod kome su potrebne, ili su forumsku raju pravili budalama?julisiz es grant wrote: Ne kontam
Ama ko bolan...već si to reko, a pojma nemam kome_BataZiv_0809 wrote:De regulisi makar ta zadnja slova.
Pa ko non stop permutira zadnja slovajulisiz es grant wrote:Ama ko bolan...već si to reko, a pojma nemam kome_BataZiv_0809 wrote:De regulisi makar ta zadnja slova.
bio je najveci kontras...nema veze o cemu se radilo....on je uvijek bio kontra i imao neke svoje teorije....i sam je govorio da voli shmrknutisupercali wrote: bandini je onaj sto bi sve prodao amerikancima i sl
taj je mrzio komunizam ko seselj slovarku riba ribi grize rep
pipijulisiz es grant wrote:Pomenusmo dvojicu forumaša rahmetlija na temi.
Ali ja se sjećam da su, mnogo prije njih, i za ovoga javili da je umro:
http://forum.klix.ba/memberlist.php?mod ... e&u=125879
...i to ovako, u Azerbejdžanu ili nečem sličnom.
Bile su i slike njegove na forumu, sa onih protesAta 2008.