aaa ti si ruska verzija supercalispreca wrote:hoces dati jaConnaisseur Karlin wrote:
odgovor je jednostavan: anatomija orgazma![]()
mene isto u dalje cudi ,sto hetero muskarci prakticiraju analni kao homo muskraci,jer homo muskarci imaju opciju za iskljucivo na jednu rupu![]()
auuu 10 stranica napisano od sinocidem pristaviti sebi kafu
Lejla Colak uzvraca udarac!
- Connaisseur Karlin
#676 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
- Connaisseur Karlin
#677 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
zasto tebi smetaju agnosticiBlack swan wrote:ja uvijek govorim da ne postoje ateistiMuhamed Đakmić wrote:Ovdje leži cijela poenta, jedni bi bez drugih izgubili svaki smisao i sliče si kao jaje jajetu. Ne svi, nego ovi što imaju potrebu nešto uvijek dokazivati drugoj strani.MyTao wrote:
A ovi idioti koji doniraju I nazivaju sebe ateistima su jos gori... tacno je istina ono da nema velike razlike izmedju ateizma i vjerovanja... i jedni i drugi (u ovom slucaju) izgledaju slijepi... kao ovce.
postoje samo osobe s religioznim i bez religioznih osjećaja
u svemu tome najveći šupljatori su agnostici
- insomnia78
#678 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Mogu l' i ja onda [emoji1]
Da imas i Francusku
Da imas i Francusku
- spreca
#679 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Connaisseur Karlin wrote:
aaa ti si ruska verzija supercalimoze,hvala
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#680 Re: RE: Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Forum nije moj, a bilo bi lijepo i da si nastavio sa citatom, jer je znacenje upravo suprotno.raoul duke wrote:Nidje veze, pa tvoj forum ti je olicenje apsurda kojeg si sad napisao, da ne govorimo jos o sredini u kojoj zivimoChmoljo wrote:de ba...
mi nemamo problem sa iznošenjem vlastitog mišljenja ako je ono upereno protiv religije.
Skoci pa reci hop.
- Edin H.
#681 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Latentni homoseksualizam.Connaisseur Karlin wrote: mene isto u dalje cudi ,sto hetero muskarci prakticiraju analni kao homo muskraci,jer homo muskarci imaju opciju za iskljucivo na jednu rupu![]()
-
prog321
#682 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ima li ova Lejla roditelje?
Ko su oni i šta misle o njoj?
- Connaisseur Karlin
#683 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
apsolutno,mi smo stara najbolja forumska ekipainsomnia78 wrote:Mogu l' i ja onda [emoji1]
Da imas i Francusku
-
dadinjo33
#684 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Kad se rodila, prijatelji im čestitali sa "Bajrambarečolak"prog321 wrote:Ima li ova Lejla roditelje?
- spreca
#685 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
ima ona savjetnike koji trljaju rukeprog321 wrote:Ima li ova Lejla roditelje?
- insomnia78
#686 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
[emoji1]Connaisseur Karlin wrote:apsolutno,mi smo stara najbolja forumska ekipainsomnia78 wrote:Mogu l' i ja onda [emoji1]
Da imas i Francusku![]()
-
Korisničkoime
#687 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ma jok bolan.Edin H. wrote:Latentni homoseksualizam.Connaisseur Karlin wrote: mene isto u dalje cudi ,sto hetero muskarci prakticiraju analni kao homo muskraci,jer homo muskarci imaju opciju za iskljucivo na jednu rupu![]()
Odgovor na to pitanje se nalazi u onom vicu "Zasto pas sebi lize jaja. Pa zato sto moze."
Tako je sa muskim, oni guraju jer je rupa i jer mogu (neki), pogani muski inasani sta ces.
- insomnia78
#688 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Svudje mu je bolje nego u gacama
-
dadinjo33
#689 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Kako nastrano...spreca wrote:ima ona savjetnike koji trljaju rukeprog321 wrote:Ima li ova Lejla roditelje?
- Edin H.
#690 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Korisničkoime wrote:Ma jok bolan.Edin H. wrote:Latentni homoseksualizam.Connaisseur Karlin wrote: mene isto u dalje cudi ,sto hetero muskarci prakticiraju analni kao homo muskraci,jer homo muskarci imaju opciju za iskljucivo na jednu rupu![]()
Odgovor na to pitanje se nalazi u onom vicu "Zasto pas sebi lize jaja. Pa zato sto moze."
Tako je sa muskim, oni guraju jer je rupa i jer mogu (neki), pogani muski inasani sta ces.
Od 3 opcije izaberes najgoru.
- Connaisseur Karlin
#691 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Drvosjeca iz Djecica,nisu u pravu,kolega Hakzi je napisao:pravo na vriedjanje ideje,a ne osobeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Apsolutno istinito i slažem se. Samo treba razdvojiti kritiku i vrijeđanje. Kolega iznad spominje nekakvo PRAVO na vrijeđanje, koliko znam u svim civilizacijama to ne postoji._BataZiv_0809 wrote:Kritikovati bioloske karakteristike kao sto su rasa, spol, srodstvo, seksualna orjentacija, sve ono sto nismo birali-nedopusteno.
Kritikovati drustvene karakteristike kao sto su ideoloska, filozofska, religijska pripadnost, sve je to ljudski izbor i zato-apsolutno dopusteno.
uostalom,sto znaci tocno ako je osoba uvrijedjena jer je njena ideologija kritikovana ili ubacena u dnevnu dozu humora ?
-
Korisničkoime
#692 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Sta cu kad je tako 
- LolaLola
#693 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
prog321 wrote:Ima li ova Lejla roditelje?
Zasto je to bitno?
Niko se za glavi nije hvatao ni pitao za Izetbegovicove roditelje i famEliju, koja je btw izmjesana Max.
- insomnia78
#694 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Kakve veze Izetbegovici imaju sa ovim panaije ti?
- Connaisseur Karlin
#695 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
jaskojasko_ba wrote:MyTao wrote:zeina wrote: Neko je jednom rekao... "Ne slazem se sa tim sto imas za reci, ali cu do smrti braniti tvoje pravo da to kazes"Sa neke druge teme
Europski sud za ljudska prava prihvatio je stajalište kako uvreda vjerske dogme ili predstavnika
vjerske zajednice ne prerasta nužno u uvredu svakog/pojedinca koji pripada toj vjerskoj zajednici. U tom kontekstu podsjećamo i na Rezoluciju „Sloboda izražavanja i poštovanje religijskih uvjerenja“ Parlamentarne skupštine Vijeća Europe iz 2006. godine, u kojoj se ističe kako kultura kritičkog promišljanja i umjetničkih sloboda ima dugu tradiciju u Europi i smatra se pozitivnom i neophodnom za razvoj i društva i svakog pojedinca. „Kritički diskurs, satira, humor i umjetnički izričaj stoga trebaju uživati veći stupanj slobode izražavanja, a pribjegavanje pretjerivanju ne smije se smatrati provokacijom“ ističe se u točki 9. Rezolucije.
Pojedini dijelovi teksta zasigurno mogu povrijediti osjećaje vjernika i načelno mogu predstavljati uvredu, ali to nije dovoljno. Da bi postojala uvreda, mora postojati uvrijeđena osoba. U pravilu će to biti pojedinac, no iznimno se može raditi i o kolektivu ako skupna uvreda predstavlja ujedno uvredu pojedinaca kao članova kolektiva. Načelno su to manje skupine čiji je broj pripadnika ograničen i pregledan jer ako je pak uvreda sasvim uopćena, a samim time i razvodnjena, pojedini član
skupine neće se ni osjećati uvrijeđenim. Da bi se radilo o uvredi, izričaj mora biti usmjeren na bilo koju određenu osobu kojoj bi takvo izražavanje moglo naškoditi časti i ugledu, a ovaj tekst ismijava Katoličku crkvu i vjernike općenito.
Tekst sadrži elemente parodije i satire, a ovi stilovi podrazumijevaju napad i ismijavanje koje
može izazvati negativne emotivne reakcije kod pojedinaca i skupina koje predstavljaju objekt napada.
- LolaLola
#696 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
insomnia78 wrote:Kakve veze Izetbegovici imaju sa ovim panaije ti?
Ko i Lejlini roditelji. Nidje veze.
-
prog321
#697 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
LolaLola wrote:prog321 wrote:Ima li ova Lejla roditelje?
Zasto je to bitno?
Niko se za glavi nije hvatao ni pitao za Izetbegovicove roditelje i famEliju, koja je btw izmjesana Max.
Interesuje me jesu li se oglasili u vezi ovoga?
Naravno da je bitno kakva joj je familije da bi shvatili ovo njezino abnormalno ponašanje.
Osim, ako vi mislite da je normalno ovo što Lejla radi?
- Connaisseur Karlin
#698 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Edin H.Edin H. wrote:Korisničkoime wrote:Ma jok bolan.Edin H. wrote:
Latentni homoseksualizam.
Od 3 opcije izaberes najgoru.
Korisnickoime,pas lize sve dijelove tijela,ukljcujuci i anus
- kritichar
#699 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Znam iz povjerljvih izvora da joj mati govori "sto je ne pobaci" a otac kaze "bolje da sam ga otreso nego sto je napravi"prog321 wrote:Ima li ova Lejla roditelje?
- Connaisseur Karlin
#700 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Sto je Lejla slagala u svojim izjavama?costacurta wrote: Jasno je i pticama da je to uradila zbog azila, i sad da joj ja ovdje dižem kapu i salutiram zbog "hrabrosti" je apsurd. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji će joj reći "bravo djevojko, imaš muda". Zašto, jbte, zbog čega!? Treba skontala fol kako do azila i papira, samo što ti je to sad mač sa dvije oštrice. Ta priča tamo dobro prolazi kod ovih neonacista i mrzitelja Islama. Sad oni njoj kažu garant "Evo dali smo ti utočište, pomogli smo ti da preživiš teror, sad ti ideš sa nama na te naše konvencije da pričaš o svim tim zombijima u Bosni i svemu onom što su ti radili". Iz ovog klipa se vidi da priča preko one stvarke, ono prosto vidiš da joj je neugodno i svjesna je svojih laži.
Ja imam živce jake, mnogo mi treba da se iznerviram, teško ću planuti, ali ima ljudi koji su "kratkog fitilja" i burno reaguju. Tako npr ako ti neko pridje na ulici i kaže, iz čista mira "Hebo ti ja mamu. Glupane. Nosonja. Klošaru!" Šta ćeš ti:
a) pozvati ga na kafu, pa da popričate
b) okrenuti se i otići
c) Hebati i ti njemu mamu, uhvatiti se za revere pa da vidite čija majka crnu vunu prede.
Mlada je polupala lončiće ali eto Škoti su popušili fol, samo ja znam ljude koji su deportovani iz US zbog lažnog iskaza na osnovu kojeg su došli u Ameriku prije 15 godina i dobili papire.