Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nadzorna_ploca

#676 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Nadzorna_ploca »

ovo_mi_je_nick wrote:Nagledao sam se svega na youtubu ali ovaj Amir je totalno antipatičan, neko "nazor" kreveljenje i pokušaj humora, stomak mi se okreče na njegove rečenice.

Nisam ljubitelj ni Nedima ali momak bar normalno priča.

Jbg, ljudi zarađuju novce to se mora opet poštovati.
Tacno sve.
Osim ovog da ih moram postovati. Moram ih zaobici. :mrgreen:
Hasan006

#677 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

Mega Man X wrote:
Hasan006 wrote:Nikad nisam to rekao, samo tebe podjebavam jer si iskompleksirani debil opsjedut jednom običnom budalom sa YT-a.
Tastatura ratnik, ko ti drma kavez? :lol: :lol: :lol:
Jesi ti meni lud, trebo bi i ti za youtubera
aj nemoj ba opet će nas pobanovat ko pičke :D
Hasan006

#678 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

Ovaj je brat meni najjači, lik snima 5 godina sve neka wannabe filozofska sranja, smorio boga oca, kanal mu vječito stoji u mjestu, al roka brat daily upload ne jebe živu silu :D
https://www.youtube.com/user/LogaShow

A Amir jeste stvarno previše krao fazone na početku i kretenizirao se u klipovima, sada su mu klipovi dosta kvalitetniji (a aktivnost duplo manja, to savršeno govori koliko naša publika zapravo ima ukusa). Ali bilo kako bilo meni ne ide u glavu kako neki od vas ovdje mogu istovremeno reći za Amira da je odvratan, antipatičan, seljak blablabla, a za Omču kralj, legenda itd. Realno svaki YouTuber poslije Omče i Mece se čini ko superinteligentni bog filozofije i humora
ovo_mi_je_nick

#679 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by ovo_mi_je_nick »

Nadzorna_ploca wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Nagledao sam se svega na youtubu ali ovaj Amir je totalno antipatičan, neko "nazor" kreveljenje i pokušaj humora, stomak mi se okreče na njegove rečenice.

Nisam ljubitelj ni Nedima ali momak bar normalno priča.

Jbg, ljudi zarađuju novce to se mora opet poštovati.
Tacno sve.
Osim ovog da ih moram postovati. Moram ih zaobici. :mrgreen:
Poštujem njihov rad i trud :D
AmiĐa_Idriz

#680 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by AmiĐa_Idriz »

Hasan006 wrote:Ovaj je brat meni najjači, lik snima 5 godina sve neka wannabe filozofska sranja, smorio boga oca, kanal mu vječito stoji u mjestu, al roka brat daily upload ne jebe živu silu :D

A Amir jeste stvarno previše krao fazone na početku i kretenizirao se u klipovima, sada su mu klipovi dosta kvalitetniji (a aktivnost duplo manja, to savršeno govori koliko naša publika zapravo ima ukusa). Ali bilo kako bilo meni ne ide u glavu kako neki od vas ovdje mogu istovremeno reći za Amira da je odvratan, antipatičan, seljak blablabla, a za Omču kralj, legenda itd. Realno svaki YouTuber poslije Omče i Mece se čini ko superinteligentni bog filozofije i humora
Omco je najveci degenerik koji je pristupio YT-u. Misli generalno imam lose misljenje o svim Balkanskim 'JuCuberima' tako da mozda previse subjektivno gledam na stvari, ali taj Omco je cisti primjer debilizma.
hekaton

#681 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by hekaton »

AmiĐa_Idriz wrote:
Hasan006 wrote:Ovaj je brat meni najjači, lik snima 5 godina sve neka wannabe filozofska sranja, smorio boga oca, kanal mu vječito stoji u mjestu, al roka brat daily upload ne jebe živu silu :D

Omco je najveci degenerik koji je pristupio YT-u. Misli generalno imam lose misljenje o svim Balkanskim 'JuCuberima' tako da mozda previse subjektivno gledam na stvari, ali taj Omco je cisti primjer debilizma.
Lik ima dijagnozu i vise je za mentalne ustanove nego za interneta. Meni ga je iskreno zao :(
Raigor Stonehoof

#682 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Raigor Stonehoof »

hekaton wrote: Lik ima dijagnozu i vise je za mentalne ustanove nego za interneta. Meni ga je iskreno zao :(
meni je vise zao onih kojima je on smijesan :lol:
bersK

#683 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Tito te jebo. Ovaj Nedim se uzdigo što je nabavio Alfu ko da je Paganija nabavio. To nešto auto leti, oprema vaka oprema naka, ćuninguje nešto bzs. Fakat ga povremeno muka gledat
nema me tamo

#684 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Hasane nema covjeka na ovom forumu koji je za omcu rekao da je kralj ili legenda, za Amira je vec pomješano..

Ja licno evo ponavljam 5 put i na temi ovdje..
Prvi put kad sam gledao Amira isti sam bio na prvu seljak, debil...
Tokom vremena mi je vec postao ok
Mega Man X

#685 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

bersK wrote:Tito te jebo. Ovaj Nedim se uzdigo što je nabavio Alfu ko da je Paganija nabavio. To nešto auto leti, oprema vaka oprema naka, ćuninguje nešto bzs. Fakat ga povremeno muka gledat
Kupio Alfu. Više otvara haubu nego vrata. :lol:
AmiĐa_Idriz

#686 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by AmiĐa_Idriz »

Mjesec na cesti mjesec kod Hote automehanicara.
avenija

#687 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by avenija »

Ne kontam foru pljuvanja nekog jutubera ako ti se ne svidja nemoj ga gledat i to je to.
Svi oni fino zaradjuju imaju tu neku svoju bazu pratitelja, kako sam upratio najveci jutuber u Bosni je ovaj Vanimy iz Zenice, neka se snalaze zaradjuju sebi bmk iskreno.
Ne bi ni skontao da postoji ta neka jutuberska scena da neku noc ne vidi rulju djecice kako se deru Vanimyyy, ko je sta je reko ovo jbt, objasni mi mali komso iz zgrade. Preko jutuba do popularnosti :)
nema me tamo

#688 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Ma zato sto su nasi zato pljuju raja, ne mislim sad na onaj fazon zato sto su " naši " vec opcenito govorim..
Ma inace zna se sta je internet ovih dana i kakve se pare mogu uzeti ako se znas snaci malo..

Npr vec sam i rekao da je Vanimy klasicna kopija leafyishere, evo Amir rijeci do rijeci kopira Pervana :-)
Omco ko Omco kad mu glavu vidis znas kol'ko je sati..
Nedima s vremena na vrijeme nesto pogledam i sastoji se video od toga kako prica o autu..
Doduše odakle je i nema šta pametnije da radi realno..

I za kraj eto kao sto i sam rece komšo vristi vanimyyy djecica koja bukvalno nemaju vise od 12 godina..
90 posto opcenito " fanova " svakog youtubera je 9 do 12 recimo ma i manje..
mousstapha

#689 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by mousstapha »

Cisto sumnjam da svi zaradjuju, a pogotovo neku ozbiljnu lovu.
nema me tamo

#690 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Ovi sto sam ih nabrojao uzimaju, dakle 1000+ garantovano..
Eh sad za ovaj lagani pisljivi posao rekao bih da je ozbiljna lova.
Hasan006

#691 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

mousstapha wrote:Cisto sumnjam da svi zaradjuju, a pogotovo neku ozbiljnu lovu.
Opet ovi
cenecimoveocino

#692 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by cenecimoveocino »

lendric wrote:
cenecimoveocino wrote:Ja sam iz Zenice ali nikad za ove nisam čuo dok mi mali rođak jučer nepočne pjevat ovo
wtf?!
https://www.youtube.com/watch?v=BlK9bknc5to&t=66s
Jel moguće da je ovo doguralo do top lista po muzičkim kanalima :shock:
Ja se bojim kakva će bića izać iz njihovih kičmi,šta će tek bit za 20-30 godina :run: :run:
apsidejzi

#693 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by apsidejzi »

cenecimoveocino wrote:
lendric wrote:
cenecimoveocino wrote:Ja sam iz Zenice ali nikad za ove nisam čuo dok mi mali rođak jučer nepočne pjevat ovo
wtf?!
Ja se bojim kakva će bića izać iz njihovih kičmi,šta će tek bit za 20-30 godina :run: :run:
Kicmi?
Hasan006

#694 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

lendric wrote:
wtf?!
Jesu ga to svega ti na TV-u puštali? :D
badalpur

#695 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by badalpur »

Da nije ove teme ne bih saznala za 90 posto ovih nazovi youtubera. Nedim, Omčo, Vanimy nešto....Ljudi dragi, šta ovo gledate i pratite?? Pa vi baš ne volite sebe :run:
Hasan006

#696 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

badalpur wrote:Da nije ove teme ne bih saznala za 90 posto ovih nazovi youtubera. Nedim, Omčo, Vanimy nešto....Ljudi dragi, šta ovo gledate i pratite?? Pa vi baš ne volite sebe :run:
Pošto nisam baš iskusan na ovom forumu, je li ovdje normalno da se ulazi na teme koje te ne zanimaju i piše "OVO MENE NE ZANIMA VI STE STVARNO GLUPI JER VAS ZANIMA" ?
badalpur

#697 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by badalpur »

Hasan006 wrote:
badalpur wrote:Da nije ove teme ne bih saznala za 90 posto ovih nazovi youtubera. Nedim, Omčo, Vanimy nešto....Ljudi dragi, šta ovo gledate i pratite?? Pa vi baš ne volite sebe :run:
Pošto nisam baš iskusan na ovom forumu, je li ovdje normalno da se ulazi na teme koje te ne zanimaju i piše "OVO MENE NE ZANIMA VI STE STVARNO GLUPI JER VAS ZANIMA" ?
Svi mi živimo u nekim iluzijama. Evo ja sam bila uvjerena da roditelji malodobne čeljadi trebaju pratiti šta im potomci rade na internetu.
Jack Be Nimble

#698 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Jack Be Nimble »

A ima li Balkan svoji "podkastera"?
muhafuca

#699 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by muhafuca »

Jack Be Nimble wrote:A ima li Balkan svoji "podkastera"?

Navrati za jedno 5 godina. :D

Vidis da su kod nas tek Youtube-eri usli u full fazon, u zadnju godinu ili dvije.
victom

#700 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by victom »

hekaton wrote:Jos uvijek je iritantan i ne prodje dan kako mu ne prijavim kanal iako YT administracija ima biljesku za njegov kanal
To više govori o tebi, nego o njemu.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:01, edited 2 times in total.
Post Reply