Moderators: _BataZiv_0809, anex

pa i meni je kabrio ok , samo sam pitao je li original GTi ili fušcitroen xm wrote:Ne znam u kakvom je stanju ovaj kabriolet, ali ne vidim na njemu ništa kičasto. A vjerujem da će ovim mk1 kabrioletima cijena rasti.
Dvicu ne bih komentarisao.
citroen xm wrote:To je to. I onda kaže skupo održavanje, skupa registracija. Normalno da jeste kada voziš nešto izvan svojih mogućnosti, a za čim uopšte nemašnrealnu potrebu.
Najjača mi je skupina ljudi koji kukaju kako je benzin skup, što i jeste tačno, ali zato na svaki pomen plina pomenu onu izlizanu frazu: Na benzin se vozi, na plin se kuva....
Zato rekoh da još uvijek ima starih, jeftinih i vrlo upotrebljivih auta ali čim se ukaže prva prilika, eto ti baje u polovnom BMW-u.
Pa jeste u paketu prestige.amar1994 wrote:![]()
A reno je inace prestiz
konektovan wrote:Pa jeste u paketu prestige.amar1994 wrote:![]()
A reno je inace prestiz

dosta vala... 'ta ce suvozac da gleda pa da zanovijeta.mk ultra wrote:
Evo ga, jedan brisac tuning
eno dva na k.brdu propadajucitroen xm wrote:Kako sam se nekada ložio na CRX, to minje bilo jedno od najdražih auta. I sada je, ali nema ih ni za lijeka.
530i wrote:Ima jedna čini mi se plava, isto na Koševskom, ali mi djeluje da je spuštena i ima neke široke alu felge, isto tako se urijetko vozi.
amar1994 wrote:530i wrote:Ima jedna čini mi se plava, isto na Koševskom, ali mi djeluje da je spuštena i ima neke široke alu felge, isto tako se urijetko vozi.![]()
ne vozi se nikako u zadnje vrijeme