Pokémon GO!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Capajebo

#676 Re: Pokémon GO!

Post by Capajebo »

Rubaija wrote:
Capajebo wrote:
Rubaija wrote:Svih 151 Pokemona rangiranih po borbenoj spremnosti. :D

http://www.vulture.com/2016/07/151-poke ... book_nymag#
Now I've seen everything! :lol: :mrgreen:
Ludilo. :lol:
A ja sve kont'o da sam ja puk'o... obradujem se ovako ponekad :mrgreen:
fruc

#677 Re: Pokémon GO!

Post by fruc »

kad bi mi obični smrtnici u manjim gradovima mogli očekivati neke Poke stopove i Gymove,ili im moramo slati one zahtjeve da bi postavili ?
shadowchaser

#678 Re: Pokémon GO!

Post by shadowchaser »

kako da skinem sa google playa, probala sam preko ovoga Hola ali nece, koju god zemlju kliknem izbaci da je nedostupna..
Bronco_Billy

#679 Re: Pokémon GO!

Post by Bronco_Billy »

Od 7 komada usput, na 4 mi se zaledila igra. Uhvaceni al ne izbaci ono gotcha.

via Tapatalk
Bronco_Billy

#680 Re: RE: Re: Pokémon GO!

Post by Bronco_Billy »

shadowchaser wrote:kako da skinem sa google playa, probala sam preko ovoga Hola ali nece, koju god zemlju kliknem izbaci da je nedostupna..
Probao sam i ja par vpn aplikacija, obrisem data i cache sa play store i services al ne ide

via Tapatalk
radiša

#681 Re: Pokémon GO!

Post by radiša »

http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /160717032

ovi ameri su vazda u svemu prećerivali cuj iz auta iskakat,treba stavit da lete ovi pokemoni pa da vidimo bil skakali sa nebodera
shadowchaser

#682 Re: RE: Re: Pokémon GO!

Post by shadowchaser »

Bronco_Billy wrote:
shadowchaser wrote:kako da skinem sa google playa, probala sam preko ovoga Hola ali nece, koju god zemlju kliknem izbaci da je nedostupna..
Probao sam i ja par vpn aplikacija, obrisem data i cache sa play store i services al ne ide

via Tapatalk
evo ja uspjela, obrises podatke na google play store i google play services, i onda upalis VPN, ja sam ovaj Hola koristila, i skinula sam, ali sad ne mogu da udjem na profil...jel radi igrica ili ih jos zezaju ovi hakeri
Bronco_Billy

#683 Re: RE: Re: RE: Re: Pokémon GO!

Post by Bronco_Billy »

shadowchaser wrote:
Bronco_Billy wrote:

via Tapatalk
evo ja uspjela, obrises podatke na google play store i google play services, i onda upalis VPN, ja sam ovaj Hola koristila, i skinula sam, ali sad ne mogu da udjem na profil...jel radi igrica ili ih jos zezaju ovi hakeri
Meni je radila prije nekih sat-dva al otezano

via Tapatalk
MTV

#684 Re: RE: Re: Pokémon GO!

Post by MTV »

shadowchaser wrote:
Zagusenje servera...
shadowchaser

#685 Re: RE: Re: Pokémon GO!

Post by shadowchaser »

MTV wrote:
shadowchaser wrote:
Zagusenje servera...
ma ja od sinoc ne mogu da udjem na igricu, zato sam je i skinula ponovo sa GPlaya, kontam da nije nesto do toga, ali evo opet nece
radostan dan

#686 Re: Pokémon GO!

Post by radostan dan »

Ukinuta vam je ta zajebancija do oktobra ove godine...tako odlucilo predsjednistvo, boje se niko nece izac na izbore, svi bleje u ekran, pa ce propast predizborna i ne mogu se obnoviti i podijelit funkcije.

Poslije izbora ce vam jope pustiti da jurite te djavole i ukrštate oči po ekranu, pa ste free do jula 2018., pred republicke izbore, kad ce vam opet sasjeci taj kastig od igrice.
radostan dan

#687 Re: Pokémon GO!

Post by radostan dan »

Ja im predlago da ne ukidaju, da te đavle sve na dan izbora doćeraju do kancelarija stranaka, pa da ih teledirigovano navode do glasackih mjesta, al ne kontaju oni tehniku.
Rubaija

#688 Re: Pokémon GO!

Post by Rubaija »

Capajebo wrote:A ja sve kont'o da sam ja puk'o... obradujem se ovako ponekad :mrgreen:
Nisi sam. :razz: ;-)

Image
klaki

#689 Re: Pokémon GO!

Post by klaki »

umire server nemos ufatit nista
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#690 Re: Pokémon GO!

Post by Velkoski »

Rubaija wrote:
Capajebo wrote:A ja sve kont'o da sam ja puk'o... obradujem se ovako ponekad :mrgreen:

Image
koji salty debil :oops: mora da mu je život jako ispunjen i sretan :mrgreen:
Capajebo

#691 Re: Pokémon GO!

Post by Capajebo »

Velkoski wrote:
Rubaija wrote:

Image
koji salty debil :oops: mora da mu je život jako ispunjen i sretan :mrgreen:
Ako nista moras mu odati priznanje za ovu zadnju recenicu, I agree :mrgreen:
EDIT: osim ovog dijela sa pivom, nek uzme kafu :mrgreen:
ferratilis

#692 Re: Pokémon GO!

Post by ferratilis »

Velkoski wrote:
Rubaija wrote:koji salty debil :oops: mora da mu je život jako ispunjen i sretan :mrgreen:
Znaci neko ko vodi racuna o privatnosti je debil? Da ti sad pokucam na vrata jer kod tebe u sobi mogi naci pokemona, bi li me pustio u kucu?

Lijepa Amerika, udje ti na posjed, roknes ga i dovidjenja. Sta se neko ima vrzmati po necijem privatnom posjedu
tvojkomsija

#693 Re: Pokémon GO!

Post by tvojkomsija »

Jel i vama nece uci u igru? Pali serveri :(
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#694 Re: RE: Re: Pokémon GO!

Post by Velkoski »

ferratilis wrote:
Velkoski wrote:
Rubaija wrote:koji salty debil :oops: mora da mu je život jako ispunjen i sretan :mrgreen:
Znaci neko ko vodi racuna o privatnosti je debil? Da ti sad pokucam na vrata jer kod tebe u sobi mogi naci pokemona, bi li me pustio u kucu?

Lijepa Amerika, udje ti na posjed, roknes ga i dovidjenja. Sta se neko ima vrzmati po necijem privatnom posjedu
svako sa ovako. smiješnim rantom je debil [emoji23]

Sent from my D6503 using Tapatalk
TomANDJerry

#695 Re: Pokémon GO!

Post by TomANDJerry »

ferratilis wrote:
Velkoski wrote:

ma malo je ubiti covjeka ako ti udje u posjed da ulovi Pokemona ... treba ga prvo muciti , pa ga ubiti i onda mu bombom raznijeti kucu - ipak je narusio tvoju imovinu

Inace ne ganjam ove Pokemone , ali razumijem zasto je zabavno i sigurno ima vise smisla od pusenja nargile ili slikanja jeb*nih selfija svako 5 minuta ili jos milion gluposti koje vidjam ovih dana.
Rubaija

#696 Re: Pokémon GO!

Post by Rubaija »

ferratilis wrote:
Velkoski wrote:

Pogrešno citirano. ;-) :)
lijepa u dusi

#697 Re: Pokémon GO!

Post by lijepa u dusi »

TomANDJerry wrote:ma malo je ubiti covjeka ako ti udje u posjed da ulovi Pokemona ... treba ga prvo muciti , pa ga ubiti i onda mu bombom raznijeti kucu - ipak je narusio tvoju imovinu

Inace ne ganjam ove Pokemone , ali razumijem zasto je zabavno i sigurno ima vise smisla od pusenja nargile ili slikanja jeb*nih selfija svako 5 minuta ili jos milion gluposti koje vidjam ovih dana.
Thank you, sir :thumbup: :D
AmirBaa

#698 Re: Pokémon GO!

Post by AmirBaa »

ovih 5-6 dana koliko igram, vise mi nije radila nego sto jest :-) sad ko budala se nakanim hodati do scc-a pjeske uhvatio 1 i samo 2 od jedno 10 pokestopova radila, i dok sam do scc-a dosao pao server i evo jos ne radi. Nije im fazon xD
Averus

#699 Re: Pokémon GO!

Post by Averus »

Beta verzija, pa nisu ni serveri na nivou... Nisu ljudi očekivali ovoliki odziv :)

Samo strpljenja... Ja sam jučer 2 sata hodao po gradu bez korištenja Pokemona. Nije ni to loša varijanta :D
Tiger 033

#700 Re: Pokémon GO!

Post by Tiger 033 »

Post Reply