A ja sve kont'o da sam ja puk'o... obradujem se ovako ponekadRubaija wrote:Ludilo.Capajebo wrote:Now I've seen everything!Rubaija wrote:Svih 151 Pokemona rangiranih po borbenoj spremnosti.![]()
http://www.vulture.com/2016/07/151-poke ... book_nymag#![]()
Pokémon GO!
Moderator: Benq
- Capajebo
#676 Re: Pokémon GO!
-
fruc
#677 Re: Pokémon GO!
kad bi mi obični smrtnici u manjim gradovima mogli očekivati neke Poke stopove i Gymove,ili im moramo slati one zahtjeve da bi postavili ?
- shadowchaser
#678 Re: Pokémon GO!
kako da skinem sa google playa, probala sam preko ovoga Hola ali nece, koju god zemlju kliknem izbaci da je nedostupna..
- Bronco_Billy
#679 Re: Pokémon GO!
Od 7 komada usput, na 4 mi se zaledila igra. Uhvaceni al ne izbaci ono gotcha.
via Tapatalk
via Tapatalk
- Bronco_Billy
#680 Re: RE: Re: Pokémon GO!
Probao sam i ja par vpn aplikacija, obrisem data i cache sa play store i services al ne ideshadowchaser wrote:kako da skinem sa google playa, probala sam preko ovoga Hola ali nece, koju god zemlju kliknem izbaci da je nedostupna..
via Tapatalk
- radiša
#681 Re: Pokémon GO!
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /160717032
ovi ameri su vazda u svemu prećerivali cuj iz auta iskakat,treba stavit da lete ovi pokemoni pa da vidimo bil skakali sa nebodera
ovi ameri su vazda u svemu prećerivali cuj iz auta iskakat,treba stavit da lete ovi pokemoni pa da vidimo bil skakali sa nebodera
- shadowchaser
#682 Re: RE: Re: Pokémon GO!
evo ja uspjela, obrises podatke na google play store i google play services, i onda upalis VPN, ja sam ovaj Hola koristila, i skinula sam, ali sad ne mogu da udjem na profil...jel radi igrica ili ih jos zezaju ovi hakeriBronco_Billy wrote:Probao sam i ja par vpn aplikacija, obrisem data i cache sa play store i services al ne ideshadowchaser wrote:kako da skinem sa google playa, probala sam preko ovoga Hola ali nece, koju god zemlju kliknem izbaci da je nedostupna..
via Tapatalk
- Bronco_Billy
#683 Re: RE: Re: RE: Re: Pokémon GO!
Meni je radila prije nekih sat-dva al otezanoshadowchaser wrote:evo ja uspjela, obrises podatke na google play store i google play services, i onda upalis VPN, ja sam ovaj Hola koristila, i skinula sam, ali sad ne mogu da udjem na profil...jel radi igrica ili ih jos zezaju ovi hakeriBronco_Billy wrote:Probao sam i ja par vpn aplikacija, obrisem data i cache sa play store i services al ne ideshadowchaser wrote:kako da skinem sa google playa, probala sam preko ovoga Hola ali nece, koju god zemlju kliknem izbaci da je nedostupna..
via Tapatalk
via Tapatalk
- MTV
#684 Re: RE: Re: Pokémon GO!
Zagusenje servera...shadowchaser wrote:
evo ja uspjela, obrises podatke na google play store i google play services, i onda upalis VPN, ja sam ovaj Hola koristila, i skinula sam, ali sad ne mogu da udjem na profil...jel radi igrica ili ih jos zezaju ovi hakeri
- shadowchaser
#685 Re: RE: Re: Pokémon GO!
ma ja od sinoc ne mogu da udjem na igricu, zato sam je i skinula ponovo sa GPlaya, kontam da nije nesto do toga, ali evo opet neceMTV wrote:Zagusenje servera...shadowchaser wrote:
evo ja uspjela, obrises podatke na google play store i google play services, i onda upalis VPN, ja sam ovaj Hola koristila, i skinula sam, ali sad ne mogu da udjem na profil...jel radi igrica ili ih jos zezaju ovi hakeri
-
radostan dan
#686 Re: Pokémon GO!
Ukinuta vam je ta zajebancija do oktobra ove godine...tako odlucilo predsjednistvo, boje se niko nece izac na izbore, svi bleje u ekran, pa ce propast predizborna i ne mogu se obnoviti i podijelit funkcije.
Poslije izbora ce vam jope pustiti da jurite te djavole i ukrštate oči po ekranu, pa ste free do jula 2018., pred republicke izbore, kad ce vam opet sasjeci taj kastig od igrice.
Poslije izbora ce vam jope pustiti da jurite te djavole i ukrštate oči po ekranu, pa ste free do jula 2018., pred republicke izbore, kad ce vam opet sasjeci taj kastig od igrice.
-
radostan dan
#687 Re: Pokémon GO!
Ja im predlago da ne ukidaju, da te đavle sve na dan izbora doćeraju do kancelarija stranaka, pa da ih teledirigovano navode do glasackih mjesta, al ne kontaju oni tehniku.
- Rubaija
#688 Re: Pokémon GO!
Nisi sam.Capajebo wrote:A ja sve kont'o da sam ja puk'o... obradujem se ovako ponekad

- klaki
#689 Re: Pokémon GO!
umire server nemos ufatit nista
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#690 Re: Pokémon GO!
koji salty debilRubaija wrote:Nisi sam.Capajebo wrote:A ja sve kont'o da sam ja puk'o... obradujem se ovako ponekad![]()
![]()
- Capajebo
#691 Re: Pokémon GO!
Ako nista moras mu odati priznanje za ovu zadnju recenicu, I agreeVelkoski wrote:koji salty debilRubaija wrote:Nisi sam.Capajebo wrote:A ja sve kont'o da sam ja puk'o... obradujem se ovako ponekad![]()
![]()
mora da mu je život jako ispunjen i sretan
EDIT: osim ovog dijela sa pivom, nek uzme kafu
- ferratilis
#692 Re: Pokémon GO!
Znaci neko ko vodi racuna o privatnosti je debil? Da ti sad pokucam na vrata jer kod tebe u sobi mogi naci pokemona, bi li me pustio u kucu?Velkoski wrote:Rubaija wrote:koji salty debilmora da mu je život jako ispunjen i sretan
Lijepa Amerika, udje ti na posjed, roknes ga i dovidjenja. Sta se neko ima vrzmati po necijem privatnom posjedu
- tvojkomsija
#693 Re: Pokémon GO!
Jel i vama nece uci u igru? Pali serveri 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#694 Re: RE: Re: Pokémon GO!
svako sa ovako. smiješnim rantom je debil [emoji23]ferratilis wrote:Znaci neko ko vodi racuna o privatnosti je debil? Da ti sad pokucam na vrata jer kod tebe u sobi mogi naci pokemona, bi li me pustio u kucu?Velkoski wrote:Rubaija wrote:koji salty debilmora da mu je život jako ispunjen i sretan
Lijepa Amerika, udje ti na posjed, roknes ga i dovidjenja. Sta se neko ima vrzmati po necijem privatnom posjedu
Sent from my D6503 using Tapatalk
-
TomANDJerry
#695 Re: Pokémon GO!
ma malo je ubiti covjeka ako ti udje u posjed da ulovi Pokemona ... treba ga prvo muciti , pa ga ubiti i onda mu bombom raznijeti kucu - ipak je narusio tvoju imovinuferratilis wrote:Znaci neko ko vodi racuna o privatnosti je debil? Da ti sad pokucam na vrata jer kod tebe u sobi mogi naci pokemona, bi li me pustio u kucu?Velkoski wrote:Rubaija wrote:koji salty debilmora da mu je život jako ispunjen i sretan
Inace ne ganjam ove Pokemone , ali razumijem zasto je zabavno i sigurno ima vise smisla od pusenja nargile ili slikanja jeb*nih selfija svako 5 minuta ili jos milion gluposti koje vidjam ovih dana.
- Rubaija
#696 Re: Pokémon GO!
Pogrešno citirano.ferratilis wrote:Znaci neko ko vodi racuna o privatnosti je debil? Da ti sad pokucam na vrata jer kod tebe u sobi mogi naci pokemona, bi li me pustio u kucu?Velkoski wrote:Rubaija wrote:koji salty debilmora da mu je život jako ispunjen i sretan
-
lijepa u dusi
#697 Re: Pokémon GO!
Thank you, sirTomANDJerry wrote:ma malo je ubiti covjeka ako ti udje u posjed da ulovi Pokemona ... treba ga prvo muciti , pa ga ubiti i onda mu bombom raznijeti kucu - ipak je narusio tvoju imovinu
Inace ne ganjam ove Pokemone , ali razumijem zasto je zabavno i sigurno ima vise smisla od pusenja nargile ili slikanja jeb*nih selfija svako 5 minuta ili jos milion gluposti koje vidjam ovih dana.
-
AmirBaa
#698 Re: Pokémon GO!
ovih 5-6 dana koliko igram, vise mi nije radila nego sto jest
sad ko budala se nakanim hodati do scc-a pjeske uhvatio 1 i samo 2 od jedno 10 pokestopova radila, i dok sam do scc-a dosao pao server i evo jos ne radi. Nije im fazon xD
- Averus
#699 Re: Pokémon GO!
Beta verzija, pa nisu ni serveri na nivou... Nisu ljudi očekivali ovoliki odziv 
Samo strpljenja... Ja sam jučer 2 sata hodao po gradu bez korištenja Pokemona. Nije ni to loša varijanta
Samo strpljenja... Ja sam jučer 2 sata hodao po gradu bez korištenja Pokemona. Nije ni to loša varijanta