Čelična lejdi sa Pantovčaka.Daryl Dixon wrote:samo Kitarovićka će ovim izgrednicima skinuti skalpove, svima ponaosob
Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SmokingMan
#676 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
- Muhamed Đakmić
#677 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Pogrešan su vid borbe odabrali. Ili pogrešan momenat. Ne znam ni ja, svom su trudu više naškodili ovako i teško da će sad Mamića maknuti za vijeke vijekova.
- Daryl Dixon
#678 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
da, daSmokingMan wrote:Čelična lejdi sa Pantovčaka.Daryl Dixon wrote:samo Kitarovićka će ovim izgrednicima skinuti skalpove, svima ponaosob
-
dječak sa šibicama
#679 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Mozda je ipak najjace kako navijaci Srbije ili BiH zavide na Mamicu
Sto niko ne pise o Spaniji i Turskoj, otvorili se Turci i popasali travu. Spanci mogu i na remi sa Hrvatima, mozda se sta i dogovori, svima odgovara osim Cesima.
Sto niko ne pise o Spaniji i Turskoj, otvorili se Turci i popasali travu. Spanci mogu i na remi sa Hrvatima, mozda se sta i dogovori, svima odgovara osim Cesima.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#680 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ma mi generalno najbolje rezultate dajemo kad se jedan covjek za sve pita. Bilo u politici, sportu, kulturi, nebitno. Mamic kakav god da je, a sigurno nije cvjecka ni u ocima svoje djece, napravio vam je reprezentaciju.
Mamic je samo dobar primjer tog naseg refleksa. I da se njega skine, opet eto ti bezbroj malih Mamica koji ce raditi isto kao on.
Pogresna je postavka da personalne promjene mogu poluciti rezultat. Nama treba promjena sistema, a to je utopija, jer je sistem pravi odraz naseg sitnosopstvenickog mentaliteta.
Mamic je samo dobar primjer tog naseg refleksa. I da se njega skine, opet eto ti bezbroj malih Mamica koji ce raditi isto kao on.
Pogresna je postavka da personalne promjene mogu poluciti rezultat. Nama treba promjena sistema, a to je utopija, jer je sistem pravi odraz naseg sitnosopstvenickog mentaliteta.
- almirony
#681 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
A kako da se bore? Neko gore napisa dok je Mamića ovoga će biti, slažem se i nema nikakve šanse da je ovo zadnji incident. Torcida, kao i sve navijačke skupine uostalom, vole više svoj klub nego repku. Klub je tu svakodnevno, a repka s vremena na vrijeme.Muhamed Đakmić wrote:Pogrešan su vid borbe odabrali. Ili pogrešan momenat. Ne znam ni ja, svom su trudu više naškodili ovako i teško da će sad Mamića maknuti za vijeke vijekova.
- Muhamed Đakmić
#682 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ma Česi ne ovise od tog svakako, mislim da je nemoguće ispasti sa 4 boda. Ako dobiju Tursku prolaze. Samim tim, i Hrvati prolaze čak i sa teškim porazom.dječak sa šibicama wrote:Mozda je ipak najjace kako navijaci Srbije ili BiH zavide na Mamicu![]()
Ne vjerujem da će Švedska i Irska imati više od tri boda na trećem mjestu (teoretski ako Belgija danas fasuje od Irske tu bi već mogao biti jedan od najlošijih trećih), a teško je očekivati i da Rumuni dobiju Albance, ili da Sjeverna Irska protiv Njemačke uzme i bod.
- Muhamed Đakmić
#683 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ne znam, zafrkana im je pozicija, u pravu sialmirony wrote:A kako da se bore? Neko gore napisa dok je Mamića ovoga će biti, slažem se i nema nikakve šanse da je ovo zadnji incident. Torcida, kao i sve navijačke skupine uostalom, vole više svoj klub nego repku. Klub je tu svakodnevno, a repka s vremena na vrijeme.Muhamed Đakmić wrote:Pogrešan su vid borbe odabrali. Ili pogrešan momenat. Ne znam ni ja, svom su trudu više naškodili ovako i teško da će sad Mamića maknuti za vijeke vijekova.
U svakom slučaju, u očima prosječnog poznavaoca prilika koji prati fudbal od prvenstva do prvenstva, oni su sad državni neprijatelji broj 1, a Mamić je heroj.
-
Samprotivsviju
#684 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
BudaleAjatolah_ wrote:Infrastruktura im je sad među najboljim u Evropi, imaju stadione da bi haman mogli sutra održati neko veliko takmičenje da treba. Populacija od 80.000.000 gdje je fudbal sport broj jedan... Imaju i nekoliko respektabilnih i bogatih klubova koji bi mogli imati napraviti nekakve masovne fudbalske akademije gdje bi moralo nešto izaći iz kvantiteta. Al' jok, njima je i danas vrhunac dovesti nekog starohana od 30 i kusur koji ima zvučno ime.Samprotivsviju wrote:Kao sto sam i rekaoSamprotivsviju wrote:Ruku na srce, smotanije nacije od ovih turaka nema...pa jebote imas 90 miliona stanovnika...nemozes 11 igraca stvoriti da big zapovjeda...sto je najgore...nije fudbal samo, obicni si prosjek skoro pa u svakom sportu
Nacija retardirana
Kad se uzme u obzir potencijal, sigurno ubjedljivo najveći underachieveri u Evropi.
Samo pogledas sta pametnije nacije ucine od igraca porijeklom iz turske...primjer Ozil, Gundogan i Khedira
Last edited by Samprotivsviju on 18/06/2016 13:38, edited 2 times in total.
-
dječak sa šibicama
#685 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Vjerovatno se prolazi sa 4 boda, ali kao treceg ceka Engleska ili Francuska, a to je u najmanju ruku nezgodno.
Svejedno bi Hrvati morali dobiti Spance, za prvo mjesto koje jedino daje kakav takav laksi put bar do 1/4 finala. Drugo i trece mjesto nude izbor Italija, Engleska, Francuska. Sve braca
Svejedno bi Hrvati morali dobiti Spance, za prvo mjesto koje jedino daje kakav takav laksi put bar do 1/4 finala. Drugo i trece mjesto nude izbor Italija, Engleska, Francuska. Sve braca
-
omar little
#686 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
ja razumijem borbu protiv mamica, hns-a i sve to, razumijem sta zele postici, ali ne vidim kako je ovo produktivno i efektivno. za izvesti ovakvu sabotazu trebas imati armiju, armiju ljudi i pod konac organiziranu kampanju (po drustvenim mrezama i medijima-ako im imas pristup) koja ce momentalno nakon ovaj akt krenuti spinati gdje i kako zelis. na uzroke, listati cinjenice o korupciji u hrvatskom nogometu, sta mamic i svi oko njega, ukljucujuci i nogometase na terenu, rade vec decenijama, navoditi primjer za primjerom sa dokazima, da ljudi koji se ne bave tim stvarima svakodnevno mozda uhvate 1+1. ja od toga nista nisam vidjela. ovo izgleda kao ho-ruk operacija koja je kriminalce iz hns etablirala kao nekakve zrtve u ocima javnosti i eliminirala i ono malo podrske za borbu protiv korupcije u nogosu sto je bilo. stvorila se atmosfera rulje i linca (to je tek prica za sebe) bez da iko zaista prica o uzrocima. i sta se sad tu postiglo? cijela drzava se samo ogledava u hns-u i samo je manifestacija korupcije i kriminala koji operiraju u svim segmentima hrvatske drzave vec 25 godina.
inace, smijesno je i zalosno u isto vrijeme, taj bijes rulje, pozivanje na linc, vjesanje, trazenje imena i prezimena huligana, mislim, rekao bi covjek atentat su pocinili na premijera vlade, docim nikom kurcem nije mrdao ni trazio imena ni pisao kako ih je sram biti hrvat kada su, u organizaciji drzave, u njihovo ime, huligani u uniformama isli cinit ratni zlocin i zlocin protiv covjecnosti. generali osudjeni za ratni zlocin se docekuju na aerodromu, ali su svi frapirani od baklji. 25 godina niko kurcem ne mrda zbog fasizacije, privatizacija, malverzacija, ustolicenja katolicke crkve u politicki zivot kao da je srednji vijek, korpucije i bla bla. vecina koja je izabrala jebenog karamarka i onu kozu sad glumi tu nekakve pravednike i civilizaciju.
inace, smijesno je i zalosno u isto vrijeme, taj bijes rulje, pozivanje na linc, vjesanje, trazenje imena i prezimena huligana, mislim, rekao bi covjek atentat su pocinili na premijera vlade, docim nikom kurcem nije mrdao ni trazio imena ni pisao kako ih je sram biti hrvat kada su, u organizaciji drzave, u njihovo ime, huligani u uniformama isli cinit ratni zlocin i zlocin protiv covjecnosti. generali osudjeni za ratni zlocin se docekuju na aerodromu, ali su svi frapirani od baklji. 25 godina niko kurcem ne mrda zbog fasizacije, privatizacija, malverzacija, ustolicenja katolicke crkve u politicki zivot kao da je srednji vijek, korpucije i bla bla. vecina koja je izabrala jebenog karamarka i onu kozu sad glumi tu nekakve pravednike i civilizaciju.
- almirony
#687 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
omar little wrote:ja razumijem borbu protiv mamica, hns-a i sve to, razumijem sta zele postici, ali ne vidim kako je ovo produktivno i efektivno. za izvesti ovakvu sabotazu trebas imati armiju, armiju ljudi i pod konac organiziranu kampanju (po drustvenim mrezama i medijima-ako im imas pristup) koja ce momentalno nakon ovaj akt krenuti spinati gdje i kako zelis. na uzroke, listati cinjenice o korupciji u hrvatskom nogometu, sta mamic i svi oko njega, ukljucujuci i nogometase na terenu, rade vec decenijama, navoditi primjer za primjerom sa dokazima, da ljudi koji se ne bave tim stvarima svakodnevno mozda uhvate 1+1. ja od toga nista nisam vidjela. ovo izgleda kao ho-ruk operacija koja je kriminalce iz hns etablirala kao nekakve zrtve u ocima javnosti i eliminirala i ono malo podrske za borbu protiv korupcije u nogosu sto je bilo. stvorila se atmosfera rulje i linca (to je tek prica za sebe) bez da iko zaista prica o uzrocima. i sta se sad tu postiglo? cijela drzava se samo ogledava u hns-u i samo je manifestacija korupcije i kriminala koji operiraju u svim segmentima hrvatske drzave vec 25 godina.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#688 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Kedira je sin Nijemice i Tunizanina, ali nema veze. Turska dijaspora u Njemackoj je ogromna. Masa djecaka prolazi njemacke fudbalske skole, iste one koje su iznjedrile Milera, Gecea, Nojera, Rojsa, Humelsa i ostale. I oni skoro nista ne rade da ih barem dijelom privuku.Samprotivsviju wrote:
Budale
Samo pogledas sta pametnije nacije ucine od igraca porijeklom iz turske...primjer Ozil, Gundogan i Khedira
Hajde bio je Hamit Altintop i jos par primjera, ali to je smijesno.
80 miliona stanovnika, odlicna fudbalska infrastruktura i ti ne mozes skrpit postenu reprezentaciju. Pa cak i brazilce uvodis kao onog Mehmet/Fabio Aurelio
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#689 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Jah eto ko da smo narod sa dva razlicita kontinentasherbett wrote:Mozda vi to ne mozete pojmit, al nama je reprezentacija svetinja i narod ce se dic da linca huligane...da..tako je to kod nas..
- uglavnomja
#691 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
_BataZiv_0809 wrote:Jah eto ko da smo narod sa dva razlicita kontinentasherbett wrote:Mozda vi to ne mozete pojmit, al nama je reprezentacija svetinja i narod ce se dic da linca huligane...da..tako je to kod nas..
imas lajk za onaj post da nekim narodima treba diktator da bi uopste funkcionisali
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#692 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Dvije trecine drzavne ukupne drzavne granice nam zajednicko, ogromnom dijelu drzave BiH je geografski bliza Hrvatska nego glavni grad Sarajevo i obratno, bili ista drzava, isti jezik govorimo, pola vam drzave porijeklom iz BiH i ti bi sad o "ajme meni ne kontate vi nas" razlici. Gimme a fuckin' breaksherbett wrote: Nije isto kako god
-
palermo
#693 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Pa ne zavide na Mamiću. Zavide na uspješnosti, zavide na rezultatima. A to što je Mamić očito dio te uspješne priče.....nije greška navijača Srbije i BiHdječak sa šibicama wrote:Mozda je ipak najjace kako navijaci Srbije ili BiH zavide na Mamicu![]()
-
omar little
#694 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
i pola im reprezentacije iz bih. 
- Edin H.
#695 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
omar little wrote:i pola im reprezentacije iz bih.
Vrijedi nama njihov Spaha nego svi nasi njima zajedno.
-
omar little
#696 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
ma ja se nadovezujem na ovu pricu o svetinjiEdin H. wrote:omar little wrote:i pola im reprezentacije iz bih.
Vrijedi nama njihov Spaha nego svi nasi njima zajedno.
- Edin H.
#697 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Interesantna, ali i tacna konstatacija._BataZiv_0809 wrote:Ma mi generalno najbolje rezultate dajemo kad se jedan covjek za sve pita. Bilo u politici, sportu, kulturi, nebitno. Mamic kakav god da je, a sigurno nije cvjecka ni u ocima svoje djece, napravio vam je reprezentaciju.
Bring back Munja.
- insomnia78
#698 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ja preseravanja
-
omar little
#699 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
kako nebitno? njena poenta je da mi ne mozemo razumjeti to, tu svetinju reprezentativnusherbett wrote:Pa jesteomar little wrote:i pola im reprezentacije iz bih.![]()
al to je nebitno odakle je tko..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#700 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hjoj ko da sam znao da ce neko Munju Usanovica spomenutiEdin H. wrote:
Bring back Munja.
Helem i pod njegovim rezimom, uz daleko gore preuslove nego sto ima Hrvatska, opet nas je jedan gol djelio od direktnog plasmana na Euro 2004 u Portugalu.