Velkoski wrote:zato i jesi ljubav_aha
ne sekiraj me
idem sad sa teme
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Velkoski wrote:zato i jesi ljubav_aha
Ja jesam, ali pogled nesvjesno skrene.Klitemnestraaa wrote:Jeste li svjesni da mi žene primijetimo kada na kafi sjedimo, pričamo i u trenutku skrenemo pogled, a vi buljite u naše poprsje i mislite da vas ne kužimo i onda se pravite kao da pozorno slušate sve vrijeme? Meni se ovo stalno dešava, iako ne oblačim dekoltirano i onda ne znam da li da se i ja pravim budala ili da kažem šta si bolan bleno, de me radije slušaj šta ti pričam.
Meni još po nevolji jedno oko ode na jednu, drugo na drugu i onda dobijem različite poglede na svijet!Nepass wrote:Ja jesam, ali pogled nesvjesno skrene.Klitemnestraaa wrote:Jeste li svjesni da mi žene primijetimo kada na kafi sjedimo, pričamo i u trenutku skrenemo pogled, a vi buljite u naše poprsje i mislite da vas ne kužimo i onda se pravite kao da pozorno slušate sve vrijeme? Meni se ovo stalno dešava, iako ne oblačim dekoltirano i onda ne znam da li da se i ja pravim budala ili da kažem šta si bolan bleno, de me radije slušaj šta ti pričam.
Ma to ovi što ih neko zaključa u WC!JanuaryJones wrote:Zanima me koja je fora sjedit na wc šolji po pola sata tokom i poslije velike nužde u vlastitom miomirisu?
annoy wrote:I ja se zagledam u dobre sise, gdje nece musko
Ako dobro palucas sa njim nije ni bitno pokazatiesmasaric wrote:E vala mene svi u oči gledaju.
Nemam ja šta pokazati, osim jezika
Ja se i ne trudim da sakrijem pogledKlitemnestraaa wrote:Jeste li svjesni da mi žene primijetimo kada na kafi sjedimo, pričamo i u trenutku skrenemo pogled, a vi buljite u naše poprsje i mislite da vas ne kužimo i onda se pravite kao da pozorno slušate sve vrijeme? Meni se ovo stalno dešava, iako ne oblačim dekoltirano i onda ne znam da li da se i ja pravim budala ili da kažem šta si bolan bleno, de me radije slušaj šta ti pričam.
Savjet koji dobih daaaaaavnoalmir90 wrote:Eh, šta bi žena dalo sve da im neko bulji u poprsje, ali nema, ravno k'o daska. Tako ako imate kakve upadljive grudi (čitaj velike) treba da se dičite s njima.
eluna wrote: Savjet koji dobih daaaaaavno
Ko sta svoje pozna, neka nosi [emoji6]
Sent from my V7A using Tapatalk
Apsolutno.eluna wrote:Savjet koji dobih daaaaaavnoalmir90 wrote:Eh, šta bi žena dalo sve da im neko bulji u poprsje, ali nema, ravno k'o daska. Tako ako imate kakve upadljive grudi (čitaj velike) treba da se dičite s njima.
Ko sta svoje pozna, neka nosi [emoji6]
Sent from my V7A using Tapatalk
HahahhahahhahahahhahahahhahVelkoski wrote:daj sliku![]()
Jos kad bi se svi znali zaustavit na pristojnom buljenjualmir90 wrote:Eh, šta bi žena dalo sve da im neko bulji u poprsje, ali nema, ravno k'o daska. Tako ako imate kakve upadljive grudi (čitaj velike) treba da se dičite s njima.
Ma ne moraju biti ni plaho velike, dovoljno je da nisu sputane i sakrivane grudnjakomalmir90 wrote:Eh, šta bi žena dalo sve da im neko bulji u poprsje, ali nema, ravno k'o daska. Tako ako imate kakve upadljive grudi (čitaj velike) treba da se dičite s njima.
ma bez grudnajka je najljepsepukepuke wrote:Ma ne moraju biti ni plaho velike, dovoljno je da nisu sputane i sakrivane grudnjakomalmir90 wrote:Eh, šta bi žena dalo sve da im neko bulji u poprsje, ali nema, ravno k'o daska. Tako ako imate kakve upadljive grudi (čitaj velike) treba da se dičite s njima.
zimi to obavezno uradimannoy wrote:Joj ja ne mogu zamislit hodat bez grudnjaka
Pa ne može više bez odobrenja. Je l' tak'?annoy wrote: Jos kad bi se svi znali zaustavit na pristojnom buljenju
Tamam da u ruku stanu, a mogu biti i veće, nikad to nije problem. Ne kaže se čaba od viška glava ne boli.pukepuke wrote: Ma ne moraju biti ni plaho velike, dovoljno je da nisu sputane i sakrivane grudnjakom
Ja s ovom kad bi sjeo negdje u kafić, heb'o bi sam sebe ako bi mogao upratiti više od rečenice šta bi mi rekla.Connaisseur Karlin wrote: ma bez grudnajka je najljepse![]()
svabakiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
Zbog cega bi svojo zeni/ djevojci oprostili prevaru?