Terorizam u nas - Operacija Rez

Post Reply
Mlohavi

#676 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Mlohavi »

selver1 wrote:
Sta ti imas protiv Irana? :-)
Upravo tako :lol: :lol:
sarajevoxxxx

#677 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by sarajevoxxxx »

svjedok_007 wrote: Je li to onaj Muhamed Fazlovic (magistar sa Univerziteta Gregoriana, jednog od najprestižnijih katoličkih univerziteta u Rimu) koji je završio na jednoj od najprestižnijih katoličkih visokoškolskih teoloških ustanova u kršćanskom svijetu, on ce o Islamu i islamskim pokretima najbolje da kaze, posto ga je "Papa" naucio kako treba da zbori.
Ne znam gdje je završio ali manje-više stoji sve sto je rekao.
Arteta

#678 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Arteta »

svjedok_007 wrote:
Je li to onaj Muhamed Fazlovic (magistar sa Univerziteta Gregoriana, jednog od najprestižnijih katoličkih univerziteta u Rimu) koji je završio na jednoj od najprestižnijih katoličkih visokoškolskih teoloških ustanova u kršćanskom svijetu, on ce o Islamu i islamskim pokretima najbolje da kaze, posto ga je "Papa" naucio kako treba da zbori.
Ti nisi uhapsen?
Arteta

#679 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Arteta »

Fudo Bosna wrote:

Alija je prvi bošnjačlki lider koji je okupio bosansku, ( i samim tim i bošnjačku vojsku, koja se, prvi put u novijoj povijesti , borila za svoju a ne tuđe domovine), tako da Alija nije "razbijač " nego bitan razlog golog , fizičkog, opstanka Bošnjaka kao naroda i Bosne kao države !!!

Reis je nebitan u povijesti Bosne ...
Image
Mlohavi

#680 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Mlohavi »

selver1 wrote:De ispravi kvotanje i odgovori.
Trebali smo jarane da prostis kad nam se o glavi radilo odbiti ono sto smo mislili da je pomoc jednih sektasa, al' daj sad u miru objerucke da prihvatimo druge sektase? Naravno da su neki veci igraci o svemu tome odlucivali a narod ga danas glaba kao sto ce glabati u buducnosti zbog sirenja uticaja Irana u BiH. Hvala im od srca, prijatelje koje mi imamo, stvarno nikO ziv nema. Odavno su izumrli tako glupi narodi...

Nemojte samo s pricom kako je Iran pomagao u ratu, vjerovatno i jeste al' na kraju rezultat isti. Samo nam je Iran na drugi, dosta suptilniji nacin uvalio isto sto i Saudija, svoje tumacenje islama. Nema veze, Saudi su govna neopisana a mi smo nesto trebali.
Mlohavi

#681 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Mlohavi »

mejdan wrote:
Nisi u pravu i smatram da si dosta mlad da shvatis ulogu Irana.
Ko je ii kada zbacio Iran iz igre i koliko su PRIJATELJI nakon toga ucinili da ne pogine na desetine hiljada bosnjaka ( a i ostalih)

I ne mjesaj jabuke i kruske!
Pa cuj, ostavili ste vi stariji toliko pisanih dokumenata te desetine knjiga iz kojih danas mozemo procitati i razumjeti sve o pomoci Irana.
shbc

#682 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by shbc »

Jesam li ja jedini koji ne moze da ozbiljno shvati onu dvojicu sto su bili kod Senada? Od rekla-kazala argumenata ("citava carsija prica kako su ga vojnici prebili dva dana prije") do totalno nepovezane price. Pozivaju na neko ujedinjenje Bosnjaka, a upravo oni dodatno granaju te podjele. Sad odjednom i vise vrsta vehabija. Uz to sami objasne da je znacenje haridzija - oni koji ruse vlast, ali oni ipak nisu opasni.

Vjerovatno toga ima jos, ali mi se stvarno nije dalo do kraja gledati. Koliko god oni sladunjavo pricali po televiziji, ostaje cinjenica da ce se svakom prilikom boriti (ne samo oruzjem) za serijatsku drzavu (sto mislim da i ne kriju). Samim tim oni za mene predstavljaju neprijatelje, kako ustavnog poretka Bosne i Hercegovine, tako i moje licne.
Last edited by shbc on 28/12/2015 09:43, edited 1 time in total.
General War

#683 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by General War »

Fudo387 wrote:Eki, narod se sam okupio?
Pa sto se sad sami ne okupite da popravite pipe po Sarajevu i sklonite pascad sa ulica da vam ne maltretiraju djecu, kad ste vec tako skloni samoorganizovanju?
Ko, bosanci ili bosnjaci? :lol:
General War

#684 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by General War »

mejdan wrote:
Mlohavi wrote:
selver1 wrote:De ispravi kvotanje i odgovori.
Trebali smo jarane da prostis kad nam se o glavi radilo odbiti ono sto smo mislili da je pomoc jednih sektasa, al' daj sad u miru objerucke da prihvatimo druge sektase? Naravno da su neki veci igraci o svemu tome odlucivali a narod ga danas glaba kao sto ce glabati u buducnosti zbog sirenja uticaja Irana u BiH. Hvala im od srca, prijatelje koje mi imamo, stvarno nikO ziv nema. Odavno su izumrli tako glupi narodi...

Nemojte samo s pricom kako je Iran pomagao u ratu, vjerovatno i jeste al' na kraju rezultat isti. Samo nam je Iran na drugi, dosta suptilniji nacin uvalio isto sto i Saudija, svoje tumacenje islama. Nema veze, Saudi su govna neopisana a mi smo nesto trebali.
Nisi u pravu i smatram da si dosta mlad da shvatis ulogu Irana.
Ko je ii kada zbacio Iran iz igre i koliko su PRIJATELJI nakon toga ucinili da ne pogine na desetine hiljada bosnjaka ( a i ostalih)

I ne mjesaj jabuke i kruske!
Moze li objasnjenje gdje i sta su to iranci oslobodili u BiH...i zbog cega smo mi u bih imali tu cast kao sekularnu zemlju da nas pomaze jedna islamska totalitarna zemlja kao sto je iran a vala i saudijska arabija?...opet krajnji dometi Alje&C0.
sarajevoxxxx

#685 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by sarajevoxxxx »

Fatmirov komentar na Cerićevu izjavu o povlačenju potpisa hahaha

Cerićeva pupa-hava
"Lov na muslimane" je postojao i prije "zajedničke izjave", pa ga niko nije pomenuo. Bošnjačke kukavice, koje sebe zovu "liderima", nisu imale hrabrosti da prozovu djelovanje 30.000 četnika i da traže reakaciju države. Tu je kraj priče!!! Čestit Bošnjak nikad ne bi potpisao ovu SLINU od "zajedničke izjave".
uglavnomja

#686 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by uglavnomja »

sarajevoxxxx wrote:Fatmirov komentar na Cerićevu izjavu o povlačenju potpisa hahaha

Cerićeva pupa-hava
"Lov na muslimane" je postojao i prije "zajedničke izjave", pa ga niko nije pomenuo. Bošnjačke kukavice, koje sebe zovu "liderima", nisu imale hrabrosti da prozovu djelovanje 30.000 četnika i da traže reakaciju države. Tu je kraj priče!!! Čestit Bošnjak nikad ne bi potpisao ovu SLINU od "zajedničke izjave".
fatmir bi trebao imati podeblji medicinski dosje sa raznim patologijama ... :zzzz:

reis je samo koristoljubiv :oops: i voli moc i sve privilegije koje idu uz to.
poostar

#687 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by poostar »

dustaban wrote:Cudi me da vec neko nije postavio ovaj, po meni jako dobar, intervju na Senadovoj TV

nego,cime se bave ovi ? imaju li poso ? kako hrane familiju i od cega itd.
Point.

#688 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Point. »

poostar wrote:
dustaban wrote:Cudi me da vec neko nije postavio ovaj, po meni jako dobar, intervju na Senadovoj TV

nego,cime se bave ovi ? imaju li poso ? kako hrane familiju i od cega itd.
Placaju ih da budu muslimani. Nema gore sorte od ljudi.
asurbanipal

#689 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by asurbanipal »

Kikibombona wrote:
Nadam se da nikada necemo otkriti kako bi se Adnan i njemu slicni odnosili prema drugom i drugacijem da su vecina. Po onome sto govore, po nacinu na koji govore, jasno je da bi mnoga indivudalna prava bila zabranjena, revidirana, ogranicena... pitaj boga u kakvom bi nas smjeru poveli...

Oni opet imaju pravo na miran nacin promovirati svoje ideje i svjetonazor, pozivati druge ljude da im se pridruze. Ako se prodajemo da smo demokrati, onda trebamo takvi i biti, bez obzira sto bi oni bili drugaciji da su uloge zamijenjene. Mi trebamo stiti njihovo pravo da govore i da se bore za svoje ideje, ali se isto tako tebamo boriti da to sto promoviraju ne zazivi u nasem drustvu. Boriti se legalnim sredstvima, argumentacijom a ne represijom. Pa neka pobijedi bolji. Ako pobjede oni, zasluzili su.

Mislim da će u skoro vrijeme i IZ leći pod vehabijsku šapu. Vehabije ili kako oni sebe zovu selefije će za nekih 5-10 godina postati model i uzor kakav musliman treba biti, bit će mainstream što se tiče naših prostora. To je jednostavno projekat kojeg guraju strane agenture, ali i pojedini domaći krugovi, pretežno ova mladomuslimanska linija. Pogledaj samo asocijaciju mladih SDA - glavnu ulogu igraju selefije. Iskreno rečeno nisam optimista, budući da su određeni krugovi IZ skloni vehabijskom učenju, ta stvar će proći nezapaženo, projekat vehabizacije IZ je već u toku, sadašnji reis je maltene na vjetrometini, skoro pa sam. A šta će se nakon toga dešavati možemo samo naslutiti. Imaš evo reportaže od France 24 i BBC-a koje jasno govore u kojem će se smjeru kretati stvari...
asurbanipal

#690 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by asurbanipal »

uglavnomja wrote: glavni zacetnici razbijanja bosanskog, a i bosnjackog korpusa su bili alija i reis. dopustajuci dolazak i anarhiju ili autokraticnost bradonja nazadnih shvatanja, sve sa ciljem ojacavanja svojih pozicija islamizacijom ili satjerivanjem bosnjackog korpusa u tor, ali bukvalno pretvaranjem naroda u stoku, gdje je reis bio simbol islama, ono zamal' pa onaj glavni licno.

plus dolari, slatki dolari ...

Tačno :thumbup:
asurbanipal

#691 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by asurbanipal »

Fudo Bosna wrote:

Alija je prvi bošnjačlki lider koji je okupio bosansku, ( i samim tim i bošnjačku vojsku, koja se, prvi put u novijoj povijesti , borila za svoju a ne tuđe domovine), tako da Alija nije "razbijač " nego bitan razlog golog , fizičkog, opstanka Bošnjaka kao naroda i Bosne kao države !!!

Reis je nebitan u povijesti Bosne ...

Za koju državu se borio ? Za fildžan džamahiriju ?

Šiber: Dolaskom Cerića počela islamizacija Armije BiH

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Si ... -BiH/83280

KB9

#692 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by KB9 »

nemojte tako, oni su fini i bezopasni, kako su samo dobro odglumili ovaj kraj a i vecinu emisije, sreca pa senad zna kako treba :thumbup:
Em2r

#693 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Em2r »

asurbanipal wrote:
Kikibombona wrote:
Nadam se da nikada necemo otkriti kako bi se Adnan i njemu slicni odnosili prema drugom i drugacijem da su vecina. Po onome sto govore, po nacinu na koji govore, jasno je da bi mnoga indivudalna prava bila zabranjena, revidirana, ogranicena... pitaj boga u kakvom bi nas smjeru poveli...

Oni opet imaju pravo na miran nacin promovirati svoje ideje i svjetonazor, pozivati druge ljude da im se pridruze. Ako se prodajemo da smo demokrati, onda trebamo takvi i biti, bez obzira sto bi oni bili drugaciji da su uloge zamijenjene. Mi trebamo stiti njihovo pravo da govore i da se bore za svoje ideje, ali se isto tako tebamo boriti da to sto promoviraju ne zazivi u nasem drustvu. Boriti se legalnim sredstvima, argumentacijom a ne represijom. Pa neka pobijedi bolji. Ako pobjede oni, zasluzili su.

Mislim da će u skoro vrijeme i IZ leći pod vehabijsku šapu. Vehabije ili kako oni sebe zovu selefije će za nekih 5-10 godina postati model i uzor kakav musliman treba biti, bit će mainstream što se tiče naših prostora. To je jednostavno projekat kojeg guraju strane agenture, ali i pojedini domaći krugovi, pretežno ova mladomuslimanska linija. Pogledaj samo asocijaciju mladih SDA - glavnu ulogu igraju selefije. Iskreno rečeno nisam optimista, budući da su određeni krugovi IZ skloni vehabijskom učenju, ta stvar će proći nezapaženo, projekat vehabizacije IZ je već u toku, sadašnji reis je maltene na vjetrometini, skoro pa sam. A šta će se nakon toga dešavati možemo samo naslutiti. Imaš evo reportaže od France 24 i BBC-a koje jasno govore u kojem će se smjeru kretati stvari...
Ja sam zivio vise od pola decenije na bliskom istoku. U dzamiju nisam usao dok nisam otisao tamo. Ono iskustvo koje se dozivljava u nasim dzamijama se ne moze porediti ni blizu iskustva koje se dozivi tamo. Prvo nema price o parama, NIKAD!, nema price o politici kao politici, NIKAD!, spominjale su se patnje brace i sestara u Siriji, Burmi i ostalim zaristima. Nacin na koji se klanja je drugaciji od naseg, vrijeme kada se klanja je drugacije od naseg, odnos prema vjernicima u mesdzidu je tako nekako topao, dzamije su uvijek otvorene i vrata imama hatiba mujezina su uvijek otvorena svima, vjerski sluzbenici su bas kao sto Adnan kaze u prilogu misionari. Selefizam moze funkcionisati bez radikalizma to tvrdim i spreman sam ruku dati za to jer sam to dozivio. Ali naravno treba razlikovati selefizam od vehabizma tj haridzijske ideologije. Selefizam nije jednako vehabizam!!
Mislim da su Adnan i Muhamed predstavnici tog pravca i ja bi bio sretan kada bi IVZ dozivjela reformu u tom pravcu ka pravom putu. Nisu to nikakve kardinalne promjene blizu smo mi toga, samo treba nijanse "ugladiti".

Nasa IVZ je toliko osakatila Islam da je to u jednu ruku kao odnos sprdnje. Samo se traze pare, sergija za ovo sergija za ono, hodze samo cekaju kad ce ko umrijet da se naplate dzenaze, da se naplate hodzarine, da se naplate hatme, ne postoji nikakav osjecaj da se izrazim ljubavi prema covjeku. Covjek je samo ovca koju treba sisati.Sve je se nesto iskomplikovalo da je vjerniku samom vrlo tesko ostati pametan u svemu ovome, knjige te uce jedno a nase hodze provode drugo - ulema se slozila oko toga i toga - razumijem ja da smo mi u evropi i da nacin zivota nije mozda isti kao na bliskom istoku ali petljanje sa vjerom, razne manipulacije, oprecna tumacenja su dovela do ovog stanja u Islamu a bome i u drugim vjerama. U kriscanstvu se takodjer ne zna ko pije a ko placa, hiljadu je crkvi i pravaca.
The BEN10

#694 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by The BEN10 »

Em2r wrote:Kaze brat Ikanovic da IVZ treba "lijeciti" povratnike sa Sirijskog ratista.

Koga ce oni izlijeciti kad im je u 99,9% slucajeva preokupacija uzet pare za dzenazu, ceteresnicu, iznajmit vakufsku zemlju i prostor kome bilo, naplatit preporod i hodzarinu. Unutrasnje zdravlje, sabur i sreca vjernika im je na zadnjem mjestu.
Znaš li sufaru, znaš li tedžvid, koliko znaš sura? Klanja li tvoja hanuma/supruga, koliko djeca znaju o vjeri? Šta je sa tvojim roditeljima - činiš li im dobročinstvo?
Ljudino, pišeš opasne gluposti, a pitanje je da li si se o sebi pozabavio. Lupetaš ozbiljnim procentima, a bit ćeš pitan za njih. U IZ-u je veliki broj zaposlenika koji su časni, rade svoj posao kako mogu i umiju. Samo u KS navest ću one koji sigurno po tvojim mjerilima, kakva god da su, ne spadaju u ovo šta si napisao: Kenana Musića, Amara Bašića, Muderisa, hfz Alija Rahman, dr Dževad Šošić, a oni su sigurno više od jednog promila zaposlenika IZ-a u KS! ;-)
Em2r wrote:Prvo nema price o parama, NIKAD!, nema price o politici kao politici, NIKAD!, spominjale su se patnje brace i sestara u Siriji, Burmi i ostalim zaristima.
Inače tamošnji imami žive od have!? :-)
Em2r wrote:Nacin na koji se klanja je drugaciji od naseg, vrijeme kada se klanja je drugacije od naseg, odnos prema vjernicima u mesdzidu je tako nekako topao, dzamije su uvijek otvorene i vrata imama hatiba mujezina su uvijek otvorena svima, vjerski sluzbenici su bas kao sto Adnan kaze u prilogu misionari.
Ummul-Qura metod proračuna namaskog vremena se koristi čak i u Saudijskoj Arabiji! Ti sinko dragi veze s vezom nemaš...
Last edited by The BEN10 on 28/12/2015 08:56, edited 1 time in total.
KB9

#695 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by KB9 »

cim to velica saudijsku arabiju i serijat ko glavni u drzavi nema tu sta dalje da se prica
Em2r

#696 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Em2r »

The BEN10 wrote:
Ummul-Qura metod proračuna namaskog vremena se koristi čak i u Saudijskoj Arabiji! Ti sinko dragi veze s vezom nemaš...[/quote]

Jes', u koliko se nasih mesdzida klanja po proracunatom vremenu a u koliko fixno svaki dan isto ?
Em2r

#697 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Em2r »

The BEN10 wrote:
Em2r wrote:Prvo nema price o parama, NIKAD!, nema price o politici kao politici, NIKAD!, spominjale su se patnje brace i sestara u Siriji, Burmi i ostalim zaristima.
Inače tamošnji imami žive od have!? :-)
Zive od plata koje im daje drzava, ne guraju ruke u dzepove vjernika.
asurbanipal

#698 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by asurbanipal »

Em2r wrote:Ali naravno treba razlikovati selefizam od vehabizma tj haridzijske ideologije. Selefizam nije jednako vehabizam!!
Mislim da su Adnan i Muhamed predstavnici tog pravca i ja bi bio sretan kada bi IVZ dozivjela reformu u tom pravcu ka pravom putu. Nisu to nikakve kardinalne promjene blizu smo mi toga, samo treba nijanse "ugladiti".

Za IZ koja je leglo nepotizma i kabadahijstva stoje stvari...

Međutim, ovo što si gore naveo, a što sam izdvojio je samo trasa, put do onoga što vehabije žele i čime se služe. Evidentno je da je IZ u jednoj fazi anarhije, javašluka, i mnogi žele da iskoriste to stanje, a među njima su vehabijski emisari. Već sam naveo ranije da je proces vehabizacije IZ u toku, on prolazi tiho i trenutno bezbolno, uz prešutnu saglasnost prosječnog Bošnje i vjernika muslimana poput tebe, koji to čine nesvjesno ili iz neznanja. Taj čin se dešava upravo u ovom trenutku, a ovakvi upisi kao što je tvoj gore im samo daju dodatna krila da ojačaju i učvrste svoj položaj.

O definicijama vehabizma, selefizma, po meni je jednu od boljih dao akademik Hafizović. Pogotovo ovo za boldirani dio... :thumbup:

Oni svoje rodoslovlje vezuju uz saudijskog nezadovoljnika iz sedamnaestog stoljeća Muhammed ibn Abdul-Vehaba, nedoučena reformatora koji je proglasio džihad protiv svih tadašnjih muslimana, uz pomoć kasnije dinastije Sauda, kojoj je pomogao sa svojim falangama da se popne na politički tron, u srcu muslimanskog imperija je krvlju crtao granice današnjoj saudijskoj monarhiji, u nečasnom savezu sa imperijalističkom Britanijom nasrtao na muslimansku vlast, poubijao hiljade ljudi na Kerbeli, u Nedžefu i drugdje, prolio potoke muslimanske krvi u svetim gradovima Mekki i Medini, Taifu i drugdje. Uz ime tog čovjeka se vezuje naslov i ideološko naslijeđe današnjih "vehabija" koje neki ovdašnji bošnjački političari neodmjereno, neodgovorno i netačno izjednačuju sa tradicionalnim muslimanskim pravnim školama ili mezhebima. Vehabizam je, zapravo, puritansko gibanje nezadovoljno i netolerantno prema svemu što se ne poklapa sa njegovom idejnom vizurom, i, stoga, često sklono metodama ubilačkih ideologija koje ne biraju sredstva u ostvarenju svojih ciljeva. Kao što je svojstveno svakom drugom ranijem i kasnijem gibanju, i u ovom puritanskom pokretu kod muslimana postoje previranja i stanovita raslojavanja i preuzimanja drugih naslova i drukčijih identiteta. Kada se, najzad, prozrelo u njihov mentalitet, njihovu psihologiju i njihov neprihvatljiv način djelovanja, tad su se jedni sklonili pod naslov "selefizma", bahato i neprimjereno se pokušavajući izjednačiti sa prve tri najuzoritije generacije muslimana i njihovim vrijednostima i zaslugama, a drugi, oni krajnje radikalni, za koje ni njihovi dojučerašnji istomišljenici više nisu bili dovoljno dobri, sami su sebe promakli u vehabijsku avangardu i postali "tekfirlijama" - onima koji su sebi dopustili ono što ni Poslanik islama (a.s.) nije činio niti mu je bilo dopušteno da to čini, to jest dopustili su sebi privilegij da sami određuju ko je pravi musliman, a ko nije. U osnovi, riječ je uvijek o jednom istom gibanju, istoj netrpeljivoj "filozofiji" i istom mentalnom sklopu, a različitost njihovih naslova kojima se kite virtualne je, nikako stvarne naravi. U suštini je riječ o neobrazovanim, needuciranim, zbunjenim ljudima koji vlastitoj djeci brane, primjerice, da u školi uče biologiju, i ne znajući da ono čime se ova plemenita disciplina bavi stoji u najužoj vezi sa Božijim Imenom Al-Zahir ili Bogom-Vidljivim i djelujućim u svijetu osjetilnoga. Na jednoj strani se hvastaju da su jedini pravi nasljedovatelji Poslanika islama (a.s.), a na drugoj svojim neznanjem i neznalačkom religijskom praksom udaraju na samo srce islamske religijske doktrine.
Em2r

#699 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Em2r »

The BEN10 wrote: Znaš li sufaru, znaš li tedžvid, koliko znaš sura? Klanja li tvoja hanuma/supruga, koliko djeca znaju o vjeri? Šta je sa tvojim roditeljima - činiš li im dobročinstvo?
Ljudino, pišeš opasne gluposti, a pitanje je da li si se o sebi pozabavio. Lupetaš ozbiljnim procentima, a bit ćeš pitan za njih. U IZ-u je veliki broj zaposlenika koji su časni, rade svoj posao kako mogu i umiju. Samo u KS navest ću one koji sigurno po tvojim mjerilima, kakva god da su, ne spadaju u ovo šta si napisao: Kenana Musića, Amara Bašića, Muderisa, hfz Alija Rahman, dr Dževad Šošić, a oni su sigurno više od jednog promila zaposlenika IZ-a u KS! ;-)
Vjerovatno si u nekom procentu u pravu kao sto sam i ja.
Walther

#700 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Walther »

asurbanipal wrote:Za koju državu se borio ? Za fildžan džamahiriju ?
Sto volim ovu salonsku pricu... Eto Ceric islamizirao ARBIH za koju su pravoslavci&katolici stajali u redovima, jelte. Naravno usput ignorisimo da se vojna pomoc trazila i dobila od islamskog svijeta. Cuj... Islamizacija ARBIH :roll:

Alija Izetbegovic se borio za drzavu BIH. Sto se ogromna vecina ostale dvije etno/religijske grupe nije borila za istu nije do njega vec vise do njihovih matica i njihovih planova.
Last edited by Walther on 28/12/2015 09:13, edited 1 time in total.
Post Reply