Pariz

Post Reply
LSD

#676 Re: Pariz

Post by LSD »

maraccana wrote:
"Svima onima koji su svjedočili ovim groznim prizorima kažem da ćemo povesti rat koji će biti nemilosrdan." - kazao je na mjestu masakra predsjednik Hollande
Gotovo istu recenicu je izgovorio onaj lažni šejh Bagdadi, vođa ISIL-a, prije 10-tak dana....malte ne isto rekao :shock: samo što je još dodao da ce kao "osvetiti krv šehida" ili nešto slicno :facepalm: ...ono kada su ih bombardovali francuzi i rusi.

Kako ovo sve smrdi, nismo ni svjesni toga... i ove recenice i izjave neodoljivo podsjecaju jedna na drugu.
teodolit

#677 Re: Pariz

Post by teodolit »

LSD wrote:
maraccana wrote:
"Svima onima koji su svjedočili ovim groznim prizorima kažem da ćemo povesti rat koji će biti nemilosrdan." - kazao je na mjestu masakra predsjednik Hollande
Gotovo istu recenicu je izgovorio onaj lažni šejh Bagdadi, vođa ISIL-a, prije 10-tak dana....malte ne isto rekao :shock: samo što je još dodao da ce kao "osvetiti krv šehida" ili nešto slicno :facepalm: ...ono kada su ih bombardovali francuzi i rusi.

Kako ovo sve smrdi, nismo ni svjesni toga... i ove recenice i izjave neodoljivo podsjecaju jedna na drugu.
Samo kaj taj tvoj kozojeb ima par RPGova, rabljenih kalaša i bombi iz kućne radinosti, a Francuska je nuklearna sila. ;-)
LSD

#678 Re: Pariz

Post by LSD »

teodolit wrote: Samo kaj taj tvoj kozojeb ima par RPGova, rabljenih kalaša i bombi iz kućne radinosti, a Francuska je nuklearna sila. ;-)
I neko mu je to sve dozvolio da nosi,a prije toga instalirao ga tamo da radi to što radi :wink:

I nije moj kozojeb, možda je tvoj, ali moj nije sigurno
teodolit

#679 Re: Pariz

Post by teodolit »

LSD wrote:
teodolit wrote: Samo kaj taj tvoj kozojeb ima par RPGova, rabljenih kalaša i bombi iz kućne radinosti, a Francuska je nuklearna sila. ;-)
I neko mu je to sve dozvolio da nosi,a prije toga instalirao ga tamo da radi to što radi :wink:

I nije moj kozojeb, možda je tvoj, ali moj nije sigurno

Upravo to. Netko. Zoran Milanović mu prodao oružje iz ovih naših lokalnih ratova, uz dozvolu amera, platili Saudijci a kao fol kupio Jordan.

Moj tvoj svejedno.....svakako kozojeb
Last edited by teodolit on 14/11/2015 03:27, edited 1 time in total.
insomnia78

#680 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

Fejsbuk je veceras napravio finu gestu za sve one koji su registrovani u regiji Pariza
Image
U zoni sam pogodjenoj napadima
Nalazim se na sigurnom
Nisam u zoni pogodjenoj napadima
Tako da se mogao steci uvid ko je sa tvoje liste prijatelja tamo, ko nije, ko je na sigurnom, ko se ne javlja

Inace na FB i Twitteru su osnovane grupe za trazenje prezivjelih i zrtava, ljudi jos uvijek nemaju sve informacije
Sve zrtve nisu identifikovane, u bolnicama je poprilicno haoticno...
MMM1977

#681 Re: Pariz

Post by MMM1977 »

teodolit wrote:
Samo kaj taj tvoj kozojeb ima par RPGova, rabljenih kalaša i bombi iz kućne radinosti, a Francuska je nuklearna sila. ;-)
Slabo to pomaže. Ok, Francuzi dignu avione da gađaju šta? Plus kući uvijek imaš aktiviste za mir koji ti vise nad glavom. I hajde pogodiš recimo neki konvoj i ubiješ 100 terorista, to objave svi mediji i dobiješ novih 200 terorista jer su oni, takvi nepismeni, to shvatili kao napad na Islam. Problem je što je od tih 200 nekih 10 u tvojoj kući.

Francuska politika im je gora od sobarica, nema gdje nisu sranja pravili tako da ovo nije neočekivano.

Žali bože nedužnih ljudi od kojih pola nije znalo da se u Siriji ratuje a izgubiše živote zbog toga.
insomnia78

#682 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

Sad bio lik, pogodio ga geler od bombe u telefon, spasio mu zivot :-)

Policija kaze da su, prema svjedocima, napadaci bili poprilicno mladi i da su dobro govorili francuski
Bloo
Globalna šefica

#683 Re: Pariz

Post by Bloo »

insomnia78 wrote:Sad bio lik, pogodio ga geler od bombe u telefon, spasio mu zivot :-)

Policija kaze da su, prema svjedocima, napadaci bili poprilicno mladi i da su dobro govorili francuski
Lokalno vrbovani teroristi :-D :D
Ko onaj dzihad john
relativno84

#684 Re: Pariz

Post by relativno84 »

Agence France-Presse ‏@AFP 1m1 minute ago
#BREAKING Over 200 injured in Paris attacks, 80 seriously: security source :shock:
:run:
Unitedforever

#685 Re: Pariz

Post by Unitedforever »

Psuje lik majku izbjeglicama. Pa bolidu, doći će dan kad ćeš ta izbjeglica biti ti. Doći će, pa šta ćeš onda.
jao_situacije

#686 Re: Pariz

Post by jao_situacije »

jel insomnia udure :?
miki27A

#687 Re: Pariz

Post by miki27A »

https://www.youtube.com/watch?v=p7t_GWX ... l=FRANCE24 Kanal France24 na engleskom jeziku, uzivo.
k3ngur

#688 Re: Pariz

Post by k3ngur »

Objavili malo prija da je 114 mrtvih a od tih 8 terorista.
mirsek

#689 Re: Pariz

Post by mirsek »

Stravicno. Hoce li ovaj put ostati bar jedan terorista ziv da propjeva o svemu ili ce se nagadjati sta, kako i zasto ?
jao_situacije

#690 Re: Pariz

Post by jao_situacije »

upalim ovaj link da vidim šta se dešava
kad ono obama poče pričat na francuskom :-)
bumerangss

#691 Re: Pariz

Post by bumerangss »

insomnia78 wrote: Nema ovo veze sa izbjeglicama
99% da su ovo odradili ljudi, najvjerovatnije arapskog porjekla, rodjeni i odrasli u Francuskoj
To za Balkan i oruzje se slazem
I ja to mislim :thumbup:
Towelie

#692 Re: Pariz

Post by Towelie »

Mi smo kao covecanstvo zreli za kolektivni restart.
alibegoa

#693 Re: Pariz

Post by alibegoa »

Mislim da se budimo u izmjenjenoj realnosti, i kad bude slijedeci put kod nas stani pani, pobice nas sve ko zeceve. Uz nase vlastodrsce nemamo mi nijednog prijatelja vani, eto pomoce nam Turci.
bumerangss

#694 Re: Pariz

Post by bumerangss »

Honda Hondas wrote:
LSD wrote:
Honda Hondas wrote: DA DA DA, prva sigurna zemlja u kojoj nije rat, je Turska. ali haman svi oni zele u Njemacku. nesto sumnjam da svi oni dolaze u Evropu jer zele zastitu koju im kao Turska ne moze pruziti... a sa izbjeglicama je doslo 50 hiljada zadojenih terorista koji zeli unistiti krscansku evropu
on zna u broj koliko je došlo zadojenih terorista :lol: :lol: forumski defender krscanske evrope :-) :lol:

riga mi se od ovakvih likova
Tebi je mozda krivo sto sam ja mozda katolik. :roll: Toliko si uskogrudan ko ulice na Vratniku, jbre.. Bilo kako bilo, kad se nema sta kvalitetno reci, onda se podbada i bacaju se lose nekvalitetni komentari u cilj da se zamaskira vlastita glupost.

Bilo kako bilo, otjerati ih sto prije iz Evrope, nikad se nece integrirati niti prihvati tekovine koje su generacije prije nas gradile, to su barbari, kreteni , niza rasa, uhljupi.. Nek idu u pustinju, i nek se svi kolektivno ukopaju u pijesak..

Ti bacas nekvalitetne komentare da zamaskiras... jer te izbjeglice nisu niza rasa, barbari, kreteni, uhljupi... kako tvrdis vec su u vecini slucajeva normalan, zdrav, lijep, vrijedan, mlad pa i relativno obrazovan narod kakav staroj, bolesnoj, umirucoj evropi s negativnim prirodnim prirastajem i treba!
Naravno, u svakom zitu kukolja ima pa tako i medju njima kao sto ima dosta ludjaka u SAD-u koji svako malo upadnu u skole i fakultete pa pobiju po nekoliko ljudi. Pa i sama evropa ima Brejvika koji je pobio oko 80ljudi koji na svu srecu nije musliman. Pa i onanj mladi cini mi se da je bio njemacki pilot sto je nedavno zabio avion u alpe i tako ubio 150 neduznih ljudi nije bio musliman, ali sve to je ok, to nije terorizam, to se tako brzo zaboravi i zataska....

Ocito da jedino sto tebi pa i evropi smeta sto su oni muslimani.
baglama

#695 Re: Pariz

Post by baglama »

nadam se a ne znan gdje si da te tvoj nadimak nece potrefit direkt u vugla :mrgreen:
bumerangss

#696 Re: Pariz

Post by bumerangss »

baglama wrote:nadam se a ne znan gdje si da te tvoj nadimak nece potrefit direkt u vugla :mrgreen:
Zasto?! Nesto skripis, treba te podmazati da ne cvilis :D
baglama

#697 Re: Pariz

Post by baglama »

znao sam da si kreten ali bas toliki nisam pretpostavio
od sad mislim da bi jedinica za kretenluk trebala nositi tvoje ime :skoljka:
bumerangss

#698 Re: Pariz

Post by bumerangss »

baglama wrote:znao sam da si kreten ali bas toliki nisam pretpostavio
od sad mislim da bi jedinica za kretenluk trebala nositi tvoje ime :skoljka:
Objasni mi zasto smatras da sam kreten? Prosvijetli me da budem pametan kao ti
baglama

#699 Re: Pariz

Post by baglama »

reci odakle pises pa cu ti onda probati objasniti
animals

#700 Re: Pariz

Post by animals »

Prvo izbjeglice, pa sada ovo..
sve ide na ruku desnicarima u Evropi..
nek naprave jos tako nesto u jos kojem gradu u Evropi, moglo bi se svasta izroditi...
nek idu i liberalisti i ovi majmuni u p..m...
ti se teroristi setaju po Evropi, kako hoce a sluzbe sigurnosti samo posmatraju,
dok se ne desi sranje.. :-)
Post Reply