Honda Hondas wrote:LSD wrote:Honda Hondas wrote:
DA DA DA, prva sigurna zemlja u kojoj nije rat, je Turska. ali haman svi oni zele u Njemacku. nesto sumnjam da svi oni dolaze u Evropu jer zele zastitu koju im kao Turska ne moze pruziti... a sa izbjeglicama je doslo 50 hiljada zadojenih terorista koji zeli unistiti krscansku evropu
on zna u broj koliko je došlo zadojenih terorista

forumski defender krscanske evrope
riga mi se od ovakvih likova
Tebi je mozda krivo sto sam ja mozda katolik.

Toliko si uskogrudan ko ulice na Vratniku, jbre.. Bilo kako bilo, kad se nema sta kvalitetno reci, onda se podbada i bacaju se lose nekvalitetni komentari u cilj da se zamaskira vlastita glupost.
Bilo kako bilo, otjerati ih sto prije iz Evrope, nikad se nece integrirati niti prihvati tekovine koje su generacije prije nas gradile, to su barbari, kreteni , niza rasa, uhljupi.. Nek idu u pustinju, i nek se svi kolektivno ukopaju u pijesak..
Ti bacas nekvalitetne komentare da zamaskiras... jer te izbjeglice nisu niza rasa, barbari, kreteni, uhljupi... kako tvrdis vec su u vecini slucajeva normalan, zdrav, lijep, vrijedan, mlad pa i relativno obrazovan narod kakav staroj, bolesnoj, umirucoj evropi s negativnim prirodnim prirastajem i treba!
Naravno, u svakom zitu kukolja ima pa tako i medju njima kao sto ima dosta ludjaka u SAD-u koji svako malo upadnu u skole i fakultete pa pobiju po nekoliko ljudi. Pa i sama evropa ima Brejvika koji je pobio oko 80ljudi koji na svu srecu nije musliman. Pa i onanj mladi cini mi se da je bio njemacki pilot sto je nedavno zabio avion u alpe i tako ubio 150 neduznih ljudi nije bio musliman, ali sve to je ok, to nije terorizam, to se tako brzo zaboravi i zataska....
Ocito da jedino sto tebi pa i evropi smeta sto su oni muslimani.