haj bas ti hvalazoomba wrote:Pa nisam kad neces da se igras na atributima , to ja onako po osjecaju negdje si oko 26 a dao bi ti 20Belay Queen wrote:a kako,kad me nisi vidio il jesi![]()
31 zumbice za koji dan
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
haj bas ti hvalazoomba wrote:Pa nisam kad neces da se igras na atributima , to ja onako po osjecaju negdje si oko 26 a dao bi ti 20Belay Queen wrote:a kako,kad me nisi vidio il jesi![]()
FinoBelay Queen wrote:haj bas ti hvalazoomba wrote:Pa nisam kad neces da se igras na atributima , to ja onako po osjecaju negdje si oko 26 a dao bi ti 20Belay Queen wrote:a kako,kad me nisi vidio il jesi![]()
![]()
31 zumbice za koji dan![]()
mad_max_ba wrote:Krene li sa rečenicom nikad ti ne bi dalazoomba wrote:Najgore sto meni ne daju vise od 25
ti joj kazes cega? vode iz bokalaBloo wrote:mad_max_ba wrote:Krene li sa rečenicom nikad ti ne bi dalazoomba wrote:Najgore sto meni ne daju vise od 25![]()
Touche
U kojim 'situacijama' ti to daju??zoomba wrote:Najgore sto meni ne daju vise od 25
duminjo wrote:Zoomba BI njoj dvaes dao. Aferim zoomba
Bloo wrote:mad_max_ba wrote:Krene li sa rečenicom nikad ti ne bi dalazoomba wrote:Najgore sto meni ne daju vise od 25![]()
Touche
Dzentlmenskiduminjo wrote:Zoomba BI njoj dvaes dao. Aferim zoomba
Skakljivimmoonca wrote:U kojim 'situacijama' ti to daju??zoomba wrote:Najgore sto meni ne daju vise od 25![]()
Ne ljubomorisimoonca wrote:duminjo wrote:Zoomba BI njoj dvaes dao. Aferim zoomba
udvara se
Pusti njih ba , ljubomorisuBelay Queen wrote:a zato mi je dao 20![]()
zoomba wrote:Pusti njih ba , ljubomorisuBelay Queen wrote:a zato mi je dao 20![]()
Pa ne bi ja nista sto zene ne zeleBelay Queen wrote:a nisi..dobro..![]()
a šta žene železoomba wrote:Pa ne bi ja nista sto zene ne zeleBelay Queen wrote:a nisi..dobro..![]()
mad_max_ba wrote:a šta žene železoomba wrote:Pa ne bi ja nista sto zene ne zeleBelay Queen wrote:a nisi..dobro..![]()
duminjo wrote:mad_max_ba wrote:a šta žene železoomba wrote:
Pa ne bi ja nista sto zene ne zele
20?