Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- refffko
#676 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nisam niti ja vidio da ste vi radi toga doveli komplet regularnost takmicenja u pitanje.
Svi se zale kad su zakinuti. Svi sute kad se dosudi nesto u njihovu korist.
Tako je bilo i tako ce i dalje biti.
Nema ekipe koja nije nekad dobila pomoc sudija i koja nije zakinuta.
Svi se zale kad su zakinuti. Svi sute kad se dosudi nesto u njihovu korist.
Tako je bilo i tako ce i dalje biti.
Nema ekipe koja nije nekad dobila pomoc sudija i koja nije zakinuta.
- BHF_Manijak
#677 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa to i jeste poenta, svi ove druge podjebaju kad je na stetu rivalskog kluba, a placu kad se njihov klub zakine. Otkako sam na forumu to je tako.
- refffko
#678 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
@LSD, kako komentarises Gojkov milionski transfer?
Prije samo par dana si ismijavao to. Ponudio sam ti opkladu, a ti si se uhinjio kao zadnja kukavica i nisi imao hrabrosti prihvatiti opkladu.
Pametnan si ti decko. I ako pises nebuloze i neistine svjestan si toga i zato ne prihvatas opklade za koje unaprijed znas da ces izgubiti.
Smjesno je samo sto niti sam ne vjerujes u ono sto pises
Prije samo par dana si ismijavao to. Ponudio sam ti opkladu, a ti si se uhinjio kao zadnja kukavica i nisi imao hrabrosti prihvatiti opkladu.
Pametnan si ti decko. I ako pises nebuloze i neistine svjestan si toga i zato ne prihvatas opklade za koje unaprijed znas da ces izgubiti.
-
LSD
#679 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Bicu iskren s tobom , vjerovao ti ili nerefffko wrote:@LSD, kako komentarises Gojkov milionski transfer?
Na ovim temama se namjerno ponašam upravo onako kako se vi pitarčići ponašate
e sad, ako si bistar- shvatio si...ako nisi- neces nikad
- refffko
#680 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Dusa draga. On ima misiju da prosvijetli nas.
Ne vjeruje covjek sta cita.
Je li ti to odgovor na sve nebuloze koje si pisao vezano za Gojka Cimirota?
Sad kad si i sam svjestan da si pojeo g.... pokusavas naci izlIku jeftinom demagogijom.
Sorry, to kod mene ne pali.
Ako si inteligentan, skontat ces.
Ne vjeruje covjek sta cita.
Je li ti to odgovor na sve nebuloze koje si pisao vezano za Gojka Cimirota?
Sad kad si i sam svjestan da si pojeo g.... pokusavas naci izlIku jeftinom demagogijom.
Sorry, to kod mene ne pali.
Ako si inteligentan, skontat ces.
- jeza u ledja
#681 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sta predstavljaju bijele linije na slici koju si postavio?Dead Man Walking wrote:Pametnjakovicu, procitaj sta sam napisao pa onda baci referat.
-
LSD
#682 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
refkić moj
budimo realni, boli me q za Cimirotom...al nemoj se ljutiti
....ako ti bacas majmuna u trans na Gojka, znaj da ima ljudi kojima on nije fetiš, niti ga zanimaju
šta sad treba?? da trošim svoju dragocjenu tastaturu na tog marginalnog igraca, kojeg ste uspjeli uvaliit naivnim grcima
neka hvala
radije cu je trošiti o šarlatanu Topalbečireviću na njegovoj temi 
budimo realni, boli me q za Cimirotom...al nemoj se ljutiti
šta sad treba?? da trošim svoju dragocjenu tastaturu na tog marginalnog igraca, kojeg ste uspjeli uvaliit naivnim grcima
Last edited by LSD on 18/08/2015 01:57, edited 2 times in total.
- jeza u ledja
#683 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Zasto je Cimirot prodan za milion eura?
Zasto za milion nije prodan recimo Bajic, ili bilo ko treci? Da li to znaci da je Cimirot najbolji igrac ikad prodan iz lige ili su u pitanju i neke druge stvari?
Zasto za milion nije prodan recimo Bajic, ili bilo ko treci? Da li to znaci da je Cimirot najbolji igrac ikad prodan iz lige ili su u pitanju i neke druge stvari?
- refffko
#684 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Trosio si ti milion puta tastaturu pisuci kako je Gojko ubleha i kako se nece prodati za milion.LSD wrote:refkić moj
budimo realni, boli me q za Cimirotom...al nemoj se ljutiti....ako ti bacas majmuna u trans na Gojka, znaj da ima ljudi kojima on nije fetiš, niti ga zanimaju
šta sad treba?? da trošim svoju dragocjenu tastaturu na tog marginalnog igraca, kojeg ste uspjeli uvaliit naivnim grcima![]()
neka hvala
radije cu je trošiti o šarlatanu Topalbečireviću na njegovoj temi
Nema potrebe za supljom sad.
Budi musko i priznaj poraz.
Zastupao si konstantno jednu tezu. Na kraju se ispostavilo da si bio u krivu. Boze moj, idemo dalje. Nista strasno.
Ali budi musko i prestani i sa demagogijom i sa jeftinim izlikama.
-
LSD
#685 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
poraz, jel
jarane, to si sve ovo zaista preozbiljno shvatio
hajd dobro, priznajem poraz (ma šta ti to znacilo) ako ces mirno zaspati...ali necu prestati sa šupljom i demagogijom i necu nikad biti muško u vašim ocima, ugledam se na vas jbg
hajd dobro, priznajem poraz (ma šta ti to znacilo) ako ces mirno zaspati...ali necu prestati sa šupljom i demagogijom i necu nikad biti muško u vašim ocima, ugledam se na vas jbg
- jeza u ledja
#686 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
LSD wrote:necu nikad biti muško u vašim ocima
-
todd_smith
#687 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Gojko Cimirot najbolji igrac u historiji Premijer Lige Bosne i Hercegovine.
-
todd_smith
#688 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
ne rise, iz prvog usporenog vidis da je lopta bila na liniji ne izaBHF_Manijak wrote:Pozicija kamere je kljucna, sjetite se prosle sezone Sarajevo - Celik! Ono sto sam ja vidio u tom trenutku, sa pozicije Arenine kamere je cist ofsajd za igraca Celika i opravdano sviran ofsajd. Ono kasnije sto je BHT pustio u svom pregledu je da je Celik zakinut i da je igrac Celika bio metar iza posljednjeg igraca Sarajeva.
K'o kad kod nas nista nije striktino odredjeno, niti se znaju pozicije kamera, niti imas uslove za iste, ma nista!
@Refffko, nesto se ne sjecam da se takva prica pricala kad je priznat Zeljeznicaru Svrakin gol protiv Borca, da su sudije ljudi, da je tesko vidjeti u 10 centimetara itd... Tad su morali biti roboti i vidjeti da li je lopta presla gol liniju ili ne, iako se to i nakon 3 usporena snimka tesko vidi!
- refffko
#689 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ok, posteno.LSD wrote:poraz, jel![]()
jarane, to si sve ovo zaista preozbiljno shvatio
![]()
I ovo je dobar znak za pocetak.
Istjerat cemo mi iz tebe trola sejtana, pa ces poceti pisati smislene i realne postove.
- refffko
#690 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa od ovih koji su igrali bar dvije sezone ili vise, sigurno da da.todd_smith wrote:Gojko Cimirot najbolji igrac u historiji Premijer Lige Bosne i Hercegovine.
Ne sjecam se samo oliko je sezona u ligi Rahimic odigrao.
U sustini, sjeca li se njega iko iz igrackih dana u ovoj nasoj ligi?
-
todd_smith
#691 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Muskarci lazu, zene lazu, brojevi ne.refffko wrote:Pa od ovih koji su igrali bar dvije sezone ili vise, sigurno da da.todd_smith wrote:Gojko Cimirot najbolji igrac u historiji Premijer Lige Bosne i Hercegovine.
Ne sjecam se samo oliko je sezona u ligi Rahimic odigrao.
U sustini, sjeca li se njega iko iz igrackih dana u ovoj nasoj ligi?
Gojko Cimirot najbolji igrac ikada ove lige.
-
LSD
#692 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Gojko Cimirot najveca ubleha u historiji PLBiH.
Nadmašio je i Ševala Zahirovića
Nadmašio je i Ševala Zahirovića
-
1946--1987
#693 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sama cinjenica da se ovoliko diskutuje o ofsajdu, jeste bio, nije bio znaci da je fakat mala greska i da su cm odlucivali a macic logicno odlucio pogurati domaci tim u zadnjoj minuti.Nikakva kradja ili urota.
- Ricken
#694 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
http://s15.postimg.org/5vir4gh2z/image.jpg
Neko se ozbiljno pokušava našaliti. Moj Saleme ni liniju povući ne znaš.
Neko se ozbiljno pokušava našaliti. Moj Saleme ni liniju povući ne znaš.
- Dr. Kuca
#695 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pravda za posteni zeljeznicar!!
- Charuga
- Globalni moderator
#696 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma to je najmanji problem u svemu ovome sada. Veći problem je sada što nas iz Saveza prave budalama i povlače nekakve linije koje ni dijete od 7 godina ne bi povuklo.1946--1987 wrote:Sama cinjenica da se ovoliko diskutuje o ofsajdu, jeste bio, nije bio znaci da je fakat mala greska i da su cm odlucivali a macic logicno odlucio pogurati domaci tim u zadnjoj minuti.Nikakva kradja ili urota.

Pogledaj gdje stoji sudija u odnosu na igrače.
Zar je problem reči da je sudija nenamjerno napravio grešku i poništio gol? Dešava se svima pa i njemu, ali samo treba priznati.
Na kraju krajeva na ovog istog sudiju ste i vi imali zamjerke na utakmici protiv Travnika i nije ni tada kažnjen.
- Ricken
#697 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa da smo u Norveškoj ne bi se raspravljalo oko onoga što zdrave oči vide. U Bosni gdje je sve podložno relativizaciji i korupciji raspravljat ćemo do besvjesti. Ovo su stvari zbog kojih je naše društvo bolesno.1946--1987 wrote:Sama cinjenica da se ovoliko diskutuje o ofsajdu, jeste bio, nije bio znaci da je fakat mala greska i da su cm odlucivali a macic logicno odlucio pogurati domaci tim u zadnjoj minuti.Nikakva kradja ili urota.
- Charuga
- Globalni moderator
#698 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Navijači Veleža: Ljuti smo i bijesni,tražimo hitnu ostavku Džele Muharemovića
http://tacno.net/sport/navijaci-veleza- ... aremovica/
Neka ga barem još jednu utakmicu ...
http://tacno.net/sport/navijaci-veleza- ... aremovica/
Neka ga barem još jednu utakmicu ...
-
1946--1987
#699 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Moram priznati ovako gledajuci da je ova linija sto su povukli smijesna, tacno prave budalama ljude koji to gledaju.
Meni smeta kad kreten od trenera listice kaze da se te greske desavaju ali to nije govorio kad mu nije sviran faul jebeni na kosevu, nego su pokradeni, tada je pjenio. itd.
Meni smeta kad kreten od trenera listice kaze da se te greske desavaju ali to nije govorio kad mu nije sviran faul jebeni na kosevu, nego su pokradeni, tada je pjenio. itd.
-
splinter
#700 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
1946--1987 wrote:Moram priznati ovako gledajuci da je ova linija sto su povukli smijesna, tacno prave budalama ljude koji to gledaju.![]()