Da mislio sam na Vranjesa, ali sudija je dao Sunjicu karton pa nisam odma skonto posto slicno obadvojica izgledajuPryda wrote:Udario ga je Vranjes cisto da ne bi bilo zabune. MRZIM GAinsomnia78 wrote:TheMule wrote:
E jebiga, lopta od Hazarda pobjegla vec 5 metara kad ga Sunja udari, ni blizu penal, al sta ocekivati od ovih mlakonja sudija.![]()
![]()
![]()
![]()
BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
TheMule
#676 Re: BiH - Belgija 03-09-15
-
Rilkoni
#677 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Kolašinac, Medunjanin, Vranješ i Pjanić katastrofalno odigrali, Pjanić u Romi maestralan u reprezentaciji karina mrtva, šta je sad razlog loše partije, pozicija, sta ti sad smeta, u cemu je sad problem ? Džeko igračina svjetskog kalibra, dugo ce vremena proci kad budemo imali nekoga približnog kvaliteta kao što je Edin. Zadovoljan sam i nastupima Begovića i Bešića..
Šta nam Safet Sušić uradi ne mogu da vjerujem, u naredne tri utakmice sve 3 moramo dobiti a Izrael mora 2 izgubiti da bi se plasirali u baraž
Utjeha mi je jedino da Izrael igra protiv Belgije i Velsa i to čini mi se obje u gostima..
Meša ako i u budućnosti nastaviš pozivati igrače po zaslugama a ne po trenutnoj formi onda je bolje da sam daš otkaz nego da te narod tjera..
Šta nam Safet Sušić uradi ne mogu da vjerujem, u naredne tri utakmice sve 3 moramo dobiti a Izrael mora 2 izgubiti da bi se plasirali u baraž
Meša ako i u budućnosti nastaviš pozivati igrače po zaslugama a ne po trenutnoj formi onda je bolje da sam daš otkaz nego da te narod tjera..
- Šibicar
#678 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Podravka nam je uništila ove kvalifikacije.....i to kao nosioci......
- Point.
#679 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Sto si naporan? Kroz noge se nekom turi svaku tekmu, onakav ho ruk sut Vranjesa ces samo i vidjeti od Vranjesa.sandromen wrote:Pitam ja tebe opet. A šta je probacivanje kroz noge Bešiću ako je Vranješovo amaterski potez? Ono od Vranješa bi uradila većina kada im Hazard slobodno trči po kaznenom.JThomas wrote:jašta bi. ono je amaterski potez. pun šesnaesterac igrača, drugi je već tu, ti ga mlaviš bez teoretske šanse da potrefiš loptu. baš zato što je u šesneaestercu, jer je ono realno i crveni karton pride. što rješava utakmicu i da se desi u 10. minuti.sandromen wrote:
I to bi uradila većina svih, pa i boljih defanzivnih. Možda Cannavaro u najboljim danima bi iskontroliso igrača kao Hazarda u punoj brzini kada podivlja u kaznenom.
Tu je krvi Bešić jer probacio mu šegu kroz noge na rubu kaznenog i od tuda sve počelo.
A zašta trči slobodno po kaznenom? Jer je probacio kroz noge Bešiću.
Koliko bi igrača učinilo Vranješevo koliko Bešićevo.
Odgovori sam sebi pa vidi šta je amaterizam.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#680 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Justin Bieber - Where are U nowBaltazar_khan wrote:Koja je ono pjesma bila kad bi belgija zabila? Poznata elektronika ne mogu da se sjetim naziva.
- Kemal Malovčić
#681 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Meša mrtva karina.
- agent_zero
#682 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.
Meši i igračima nemam šta zamjeriti, niti bi trebao iko.
Sudija katastrofa, cijelo vrijeme je navlačio domaćinu, a penal je u stilu onih dana od prije 15 i više godina kad smo bili kanta za nabijanje. Znači tragikomičan.
Sudija katastrofa, cijelo vrijeme je navlačio domaćinu, a penal je u stilu onih dana od prije 15 i više godina kad smo bili kanta za nabijanje. Znači tragikomičan.
-
poostar
#683 Re: BiH - Belgija 03-09-15
znaci, izrael u zadnje tri tekme igra sa Velsom vani, Kiprom kod kuce i u Belgiji..u te tri tekme ne smiju dobit vise od 5 bodova s obzirom da mi dobijemo sve tri i to sa dobrom gol razlikom ?Pryda wrote:Gol razlikapoostar wrote:sta se racuna prvo ? gol razlika ili medjusobni rezultati ?
- JThomas
#684 Re: BiH - Belgija 03-09-15
jeste, kriv je i bešić. ali ti pričaš da ovaj nije, što je ludilo. eden hazard na svakoj utakmici nekoga uzme 1-1 nekoliko puta, zato i jeste tako skup i cijenjen igrač. a ne skrha ga baš na svakoj neko po nogama tri metra od lopte u šesnaestercu i napravi penal.sandromen wrote:
Pitam ja tebe opet. A šta je probacivanje kroz noge Bešiću ako je Vranješovo amaterski potez? Ono od Vranješa bi uradila većina kada im Hazard slobodno trči po kaznenom.
A zašta trči slobodno po kaznenom? Jer je probacio kroz noge Bešiću.
Koliko bi igrača učinilo Vranješevo koliko Bešićevo.
Odgovori sam sebi pa vidi šta je amaterizam.
-
channel10
#685 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Jopet kuknjava.
Mi moramo dobiti sve tri sto ce biti jako jako tesko. Da Bog da da pobjedimo Wels kuci i Kipar u gostima.
Sto se tice cifuta, oni igraju kuci sa Kiprom i mislim da tu moze biti svasta, ali eto mozemo racunati na domaca tri boda. Igraju dvije u gostima i to kod Welsa i Belgije. Realno, bice izbuseni u obje tekme, ali recimo da budu imali kakve nafake pa negdje izvuku jedan bod.. Sve ukupno ce imati 16. Mi 8+9=17.
Ali ali ali, treba pobjediti Wels i Kipar u gostima!
Kraj price, kljucaj temu
Mi moramo dobiti sve tri sto ce biti jako jako tesko. Da Bog da da pobjedimo Wels kuci i Kipar u gostima.
Sto se tice cifuta, oni igraju kuci sa Kiprom i mislim da tu moze biti svasta, ali eto mozemo racunati na domaca tri boda. Igraju dvije u gostima i to kod Welsa i Belgije. Realno, bice izbuseni u obje tekme, ali recimo da budu imali kakve nafake pa negdje izvuku jedan bod.. Sve ukupno ce imati 16. Mi 8+9=17.
Ali ali ali, treba pobjediti Wels i Kipar u gostima!
Kraj price, kljucaj temu
- Herr Flick
#686 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ljudi ba de shvatite da osim Dzeke,Pjanicai Begovica mi vise nemamo igrace svjetske klase..Ovo ostalo je mrtvi prosjek

- KPNCTNJAH
#687 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Posto admin ne reaguje.. za ovo ti jebem sve sto ti je preminuloagent_zero wrote:Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.
- zalizani
#688 Re: BiH - Belgija 03-09-15
hard rinakaKemal Malovčić wrote:Meša mrtva karina.
- mO k3
#689 Re: BiH - Belgija 03-09-15
sad vam kriv susic ponovo....
Krivi su oni na terenu , sto su u samom pocetku kvalifikacija kiksali samo da bi se safeta rijesili (bojkotirali) i sta su dobili time?
Krivi su oni na terenu , sto su u samom pocetku kvalifikacija kiksali samo da bi se safeta rijesili (bojkotirali) i sta su dobili time?
- mirsek
#690 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Poslije utakmice su emocije jace prisutne i ne treba bii tako rigorozan ali isto tako ne treba u komentarima provocirati i pokusavati suknuti drugom vec jednostavno dati komentar i pokusati kroz diskusiju objasniti svoj stav koliko god on bio po nekom( a ovdje sve ekspertiKPNCTNJAH wrote:Prijavljen post... ovo se inace kaznjava, ako ne.. imam adekvatan odgovorMOSALJOZE wrote:Upravo to.Niko ne omalovazava uspjeh Papeta u kval.za SP,ali je covjek usrao pogotovo protiv Kipra,gdje nismo smjeli izbgubiti,ali to je proslost idemo dobiti Andoru pa daljeHerr Flick wrote:Pape nas je pokopao u Izraelu sa marsovskom formacijom i naravno poraz kuci od Kipra se glavni uzroci zasto ne idemo na EP![]()
OdjebiKPNCTNJAH wrote:Kakav je debil ovaj Bazdarevic.. bunker od 15. minute... da je pogledao prvu tekmu protiv Belgije, odigrali bi bar nerijeseno... odlazi ubleho
One koji samo hoce da spuste drugom a manje da komentarisu treba vratiti suk i nastaviti dalje ali ponavljam treba napraviti razliku izmedju sukajucih sveznada i spontanih nenamjernih emotivnih reakcija .
MIR S VAMA
- spree
#691 Re: BiH - Belgija 03-09-15
kipar ce osvojiti max tri bobe do kraja
i onda baraz protiv holandije 
- sunceKOtepsija
#692 Re: BiH - Belgija 03-09-15
za sta vise, ljudi su bili na svjetskom, svjetsko je vece od evropskog, a ogticemo i na to jebeno evropskocolt wrote:Igrajmo do kraja najbolje što možemo, a već sada se oprostimo od baraža. Ovo prvenstvo nam je još u prvoj utakmici (odavno) usrano. Pola od ove generacije će se oprostiti od nekog prvenstva jer već sad se osjeti da je ovo njihov domet . Nemaju oni snage za nešto više. .
-
zipoo
#693 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pjanić standardno loš. Ne pamtim njegovu dobru partiju u repci. Lulic ko tele, Medunjanin osim šuta i 2 presječene lopte ništa nije uradio, Vranješ krivac za 2 gola. Loši smo skroz, nevjerujem da ćemo otići na EP. Da nas nije onaj magarac sjebao sa kiprom i zidovima ovaj poraz ne bi ništa znacio.
-
dnaxy
#694 Re: BiH - Belgija 03-09-15
prije nego odem u banovice
drugo polu vrijeme puno bolje..sto je cudno sa istim igracima. nesto im je rekao na poluvremenu..sve u svemu puno bolje smo izgledali.mozda da smo nako igrali od prve minute da bi izvukli najmanje nerijeseno. nisu ljudi bolji ako trcimo i borimo se.
steta sto nas je onaj ukopao..ali i dalje mislim da ce mo otic u baraz.
a mom ponosu
hvala na drugom poluvremenu..
i dalje
proud to be a bosnian
drugo polu vrijeme puno bolje..sto je cudno sa istim igracima. nesto im je rekao na poluvremenu..sve u svemu puno bolje smo izgledali.mozda da smo nako igrali od prve minute da bi izvukli najmanje nerijeseno. nisu ljudi bolji ako trcimo i borimo se.
steta sto nas je onaj ukopao..ali i dalje mislim da ce mo otic u baraz.
a mom ponosu
i dalje
proud to be a bosnian
- mO k3
#695 Re: BiH - Belgija 03-09-15
de malo se kontrolisi ...KPNCTNJAH wrote:Posto admin ne reaguje.. za ovo ti jebem sve sto ti je preminuloagent_zero wrote:Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.
- nKrkan
#696 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ne znam , nisam pametan .
- MOSALJOZE
#697 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pa koji mu e qrac selektora naziva debilommirsek wrote: Poslije utakmice su emocije jace prisutne i ne treba bii tako rigorozan ali isto tako ne treba u komentarima provocirati i pokusavati suknuti drugom vec jednostavno dati komentar i pokusati kroz diskusiju objasniti svoj stav koliko god on bio po nekom( a ovdje sve eksperti) amaterski.
One koji samo hoce da spuste drugom a manje da komentarisu treba vratiti suk i nastaviti dalje ali ponavljam treba napraviti razliku izmedju sukajucih sveznada i spontanih nenamjernih emotivnih reakcija .
MIR S VAMA![]()
Last edited by MOSALJOZE on 03/09/2015 23:02, edited 1 time in total.
-
sandromen
#698 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ko je pogledo sezone bilo kakvog fudbala ne može da kaže kako je ovdje kriv VranješPoint. wrote:
Sto si naporan? Kroz noge se nekom turi svaku tekmu, onakav ho ruk sut Vranjesa ces samo i vidjeti od Vranjesa.
https://streamable.com/x0ms
- KPNCTNJAH
#699 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Vidis li sta pise.. on ce se najebati nekom svega, misleci na mene.. udavio bih ga njegovim rukama... smokljo neki iz pm...mO k3 wrote:de malo se kontrolisi ...KPNCTNJAH wrote:Posto admin ne reaguje.. za ovo ti jebem sve sto ti je preminuloagent_zero wrote:Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.
-
Tipicoti
#700 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Sada su i Misimovic i Susic dobri ovo-ono, a kada je Miske jednu utakmicu lose odigrao onda je bio debel i spor, a Susic kada je rekao da je bod protiv Belgije super, bio je budala i konj.

Pjanic je katastrofa, nije zasluzio broj 10
Dzeko i Begovic super,
a ostalih 8 igraca su bili danas i pored poraza OK.
Bio je tempo 200 km/h, a ovu Belgiju ne bi ni Njemacka veceras dobila.
Pjanic je katastrofa, nije zasluzio broj 10
Dzeko i Begovic super,
a ostalih 8 igraca su bili danas i pored poraza OK.
Bio je tempo 200 km/h, a ovu Belgiju ne bi ni Njemacka veceras dobila.