BiH - Belgija 03-09-15

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
TheMule

#676 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by TheMule »

Pryda wrote:
insomnia78 wrote:
TheMule wrote:
E jebiga, lopta od Hazarda pobjegla vec 5 metara kad ga Sunja udari, ni blizu penal, al sta ocekivati od ovih mlakonja sudija.
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :run:
Udario ga je Vranjes cisto da ne bi bilo zabune. MRZIM GA :evil:
Da mislio sam na Vranjesa, ali sudija je dao Sunjicu karton pa nisam odma skonto posto slicno obadvojica izgledaju
Rilkoni

#677 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Rilkoni »

Kolašinac, Medunjanin, Vranješ i Pjanić katastrofalno odigrali, Pjanić u Romi maestralan u reprezentaciji karina mrtva, šta je sad razlog loše partije, pozicija, sta ti sad smeta, u cemu je sad problem ? Džeko igračina svjetskog kalibra, dugo ce vremena proci kad budemo imali nekoga približnog kvaliteta kao što je Edin. Zadovoljan sam i nastupima Begovića i Bešića..
Šta nam Safet Sušić uradi ne mogu da vjerujem, u naredne tri utakmice sve 3 moramo dobiti a Izrael mora 2 izgubiti da bi se plasirali u baraž :( Utjeha mi je jedino da Izrael igra protiv Belgije i Velsa i to čini mi se obje u gostima..
Meša ako i u budućnosti nastaviš pozivati igrače po zaslugama a ne po trenutnoj formi onda je bolje da sam daš otkaz nego da te narod tjera..
Šibicar

#678 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Šibicar »

Podravka nam je uništila ove kvalifikacije.....i to kao nosioci......
Point.

#679 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Point. »

sandromen wrote:
JThomas wrote:
sandromen wrote:
I to bi uradila većina svih, pa i boljih defanzivnih. Možda Cannavaro u najboljim danima bi iskontroliso igrača kao Hazarda u punoj brzini kada podivlja u kaznenom.
Tu je krvi Bešić jer probacio mu šegu kroz noge na rubu kaznenog i od tuda sve počelo.
jašta bi. ono je amaterski potez. pun šesnaesterac igrača, drugi je već tu, ti ga mlaviš bez teoretske šanse da potrefiš loptu. baš zato što je u šesneaestercu, jer je ono realno i crveni karton pride. što rješava utakmicu i da se desi u 10. minuti.
Pitam ja tebe opet. A šta je probacivanje kroz noge Bešiću ako je Vranješovo amaterski potez? Ono od Vranješa bi uradila većina kada im Hazard slobodno trči po kaznenom.
A zašta trči slobodno po kaznenom? Jer je probacio kroz noge Bešiću.
Koliko bi igrača učinilo Vranješevo koliko Bešićevo.
Odgovori sam sebi pa vidi šta je amaterizam.
Sto si naporan? Kroz noge se nekom turi svaku tekmu, onakav ho ruk sut Vranjesa ces samo i vidjeti od Vranjesa.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#680 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Velkoski »

Baltazar_khan wrote:Koja je ono pjesma bila kad bi belgija zabila? Poznata elektronika ne mogu da se sjetim naziva.
Justin Bieber - Where are U now
Kemal Malovčić

#681 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Kemal Malovčić »

Meša mrtva karina.
agent_zero

#682 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by agent_zero »

Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.

Meši i igračima nemam šta zamjeriti, niti bi trebao iko.

Sudija katastrofa, cijelo vrijeme je navlačio domaćinu, a penal je u stilu onih dana od prije 15 i više godina kad smo bili kanta za nabijanje. Znači tragikomičan.
poostar

#683 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by poostar »

Pryda wrote:
poostar wrote:sta se racuna prvo ? gol razlika ili medjusobni rezultati ?
Gol razlika
znaci, izrael u zadnje tri tekme igra sa Velsom vani, Kiprom kod kuce i u Belgiji..u te tri tekme ne smiju dobit vise od 5 bodova s obzirom da mi dobijemo sve tri i to sa dobrom gol razlikom ?
JThomas

#684 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by JThomas »

sandromen wrote:
Pitam ja tebe opet. A šta je probacivanje kroz noge Bešiću ako je Vranješovo amaterski potez? Ono od Vranješa bi uradila većina kada im Hazard slobodno trči po kaznenom.
A zašta trči slobodno po kaznenom? Jer je probacio kroz noge Bešiću.
Koliko bi igrača učinilo Vranješevo koliko Bešićevo.
Odgovori sam sebi pa vidi šta je amaterizam.
jeste, kriv je i bešić. ali ti pričaš da ovaj nije, što je ludilo. eden hazard na svakoj utakmici nekoga uzme 1-1 nekoliko puta, zato i jeste tako skup i cijenjen igrač. a ne skrha ga baš na svakoj neko po nogama tri metra od lopte u šesnaestercu i napravi penal.
channel10

#685 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by channel10 »

Jopet kuknjava.
Mi moramo dobiti sve tri sto ce biti jako jako tesko. Da Bog da da pobjedimo Wels kuci i Kipar u gostima.

Sto se tice cifuta, oni igraju kuci sa Kiprom i mislim da tu moze biti svasta, ali eto mozemo racunati na domaca tri boda. Igraju dvije u gostima i to kod Welsa i Belgije. Realno, bice izbuseni u obje tekme, ali recimo da budu imali kakve nafake pa negdje izvuku jedan bod.. Sve ukupno ce imati 16. Mi 8+9=17.

Ali ali ali, treba pobjediti Wels i Kipar u gostima!

Kraj price, kljucaj temu :izet:
Herr Flick

#686 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Herr Flick »

Ljudi ba de shvatite da osim Dzeke,Pjanicai Begovica mi vise nemamo igrace svjetske klase..Ovo ostalo je mrtvi prosjek :-) :-)
KPNCTNJAH

#687 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by KPNCTNJAH »

agent_zero wrote:Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.

Sudija katastrofa, cijelo vrijeme je navlačio domaćinu, a penal je u stilu onih dana od prije 15 i više godina kad smo bili kanta za nabijanje. Znači tragikomičan.
Posto admin ne reaguje.. za ovo ti jebem sve sto ti je preminulo :mrgreen:
zalizani

#688 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by zalizani »

Kemal Malovčić wrote:Meša mrtva karina.
hard rinaka :D
mO k3

#689 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by mO k3 »

sad vam kriv susic ponovo....
Krivi su oni na terenu , sto su u samom pocetku kvalifikacija kiksali samo da bi se safeta rijesili (bojkotirali) i sta su dobili time?
mirsek

#690 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by mirsek »

KPNCTNJAH wrote:
MOSALJOZE wrote:
Herr Flick wrote:Pape nas je pokopao u Izraelu sa marsovskom formacijom i naravno poraz kuci od Kipra se glavni uzroci zasto ne idemo na EP :-) :-)
Upravo to.Niko ne omalovazava uspjeh Papeta u kval.za SP,ali je covjek usrao pogotovo protiv Kipra,gdje nismo smjeli izbgubiti,ali to je proslost idemo dobiti Andoru pa dalje :bih:
KPNCTNJAH wrote:Kakav je debil ovaj Bazdarevic.. bunker od 15. minute... da je pogledao prvu tekmu protiv Belgije, odigrali bi bar nerijeseno... odlazi ubleho
Odjebi :kiss:
Prijavljen post... ovo se inace kaznjava, ako ne.. imam adekvatan odgovor :kiss:
Poslije utakmice su emocije jace prisutne i ne treba bii tako rigorozan ali isto tako ne treba u komentarima provocirati i pokusavati suknuti drugom vec jednostavno dati komentar i pokusati kroz diskusiju objasniti svoj stav koliko god on bio po nekom( a ovdje sve eksperti :skoljka: ) amaterski.
One koji samo hoce da spuste drugom a manje da komentarisu treba vratiti suk i nastaviti dalje ali ponavljam treba napraviti razliku izmedju sukajucih sveznada i spontanih nenamjernih emotivnih reakcija .
MIR S VAMA :D :bih:
spree

#691 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by spree »

kipar ce osvojiti max tri bobe do kraja ;-) i onda baraz protiv holandije :oops:
sunceKOtepsija

#692 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by sunceKOtepsija »

colt wrote:Igrajmo do kraja najbolje što možemo, a već sada se oprostimo od baraža. Ovo prvenstvo nam je još u prvoj utakmici (odavno) usrano. Pola od ove generacije će se oprostiti od nekog prvenstva jer već sad se osjeti da je ovo njihov domet . Nemaju oni snage za nešto više. .
za sta vise, ljudi su bili na svjetskom, svjetsko je vece od evropskog, a ogticemo i na to jebeno evropsko :thumbup: :bih:
zipoo

#693 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by zipoo »

Pjanić standardno loš. Ne pamtim njegovu dobru partiju u repci. Lulic ko tele, Medunjanin osim šuta i 2 presječene lopte ništa nije uradio, Vranješ krivac za 2 gola. Loši smo skroz, nevjerujem da ćemo otići na EP. Da nas nije onaj magarac sjebao sa kiprom i zidovima ovaj poraz ne bi ništa znacio.
dnaxy

#694 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by dnaxy »

prije nego odem u banovice :D

drugo polu vrijeme puno bolje..sto je cudno sa istim igracima. nesto im je rekao na poluvremenu..sve u svemu puno bolje smo izgledali.mozda da smo nako igrali od prve minute da bi izvukli najmanje nerijeseno. nisu ljudi bolji ako trcimo i borimo se.

steta sto nas je onaj ukopao..ali i dalje mislim da ce mo otic u baraz.

a mom ponosu :bih: :bih: :bih: hvala na drugom poluvremenu..

i dalje

proud to be a bosnian :bih:
mO k3

#695 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by mO k3 »

KPNCTNJAH wrote:
agent_zero wrote:Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.

de malo se kontrolisi ...
nKrkan

#696 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by nKrkan »

Ne znam , nisam pametan .
MOSALJOZE

#697 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by MOSALJOZE »

mirsek wrote: Poslije utakmice su emocije jace prisutne i ne treba bii tako rigorozan ali isto tako ne treba u komentarima provocirati i pokusavati suknuti drugom vec jednostavno dati komentar i pokusati kroz diskusiju objasniti svoj stav koliko god on bio po nekom( a ovdje sve eksperti :skoljka: ) amaterski.
One koji samo hoce da spuste drugom a manje da komentarisu treba vratiti suk i nastaviti dalje ali ponavljam treba napraviti razliku izmedju sukajucih sveznada i spontanih nenamjernih emotivnih reakcija .
MIR S VAMA :D :bih:
Pa koji mu e qrac selektora naziva debilom
Last edited by MOSALJOZE on 03/09/2015 23:02, edited 1 time in total.
sandromen

#698 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by sandromen »

Point. wrote:
Sto si naporan? Kroz noge se nekom turi svaku tekmu, onakav ho ruk sut Vranjesa ces samo i vidjeti od Vranjesa.
Ko je pogledo sezone bilo kakvog fudbala ne može da kaže kako je ovdje kriv Vranješ

https://streamable.com/x0ms
KPNCTNJAH

#699 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by KPNCTNJAH »

mO k3 wrote:
KPNCTNJAH wrote:

de malo se kontrolisi ...
Vidis li sta pise.. on ce se najebati nekom svega, misleci na mene.. udavio bih ga njegovim rukama... smokljo neki iz pm...
Tipicoti

#700 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Tipicoti »

Sada su i Misimovic i Susic dobri ovo-ono, a kada je Miske jednu utakmicu lose odigrao onda je bio debel i spor, a Susic kada je rekao da je bod protiv Belgije super, bio je budala i konj. :-) :-) :-)

Pjanic je katastrofa, nije zasluzio broj 10
Dzeko i Begovic super,
a ostalih 8 igraca su bili danas i pored poraza OK.
Bio je tempo 200 km/h, a ovu Belgiju ne bi ni Njemacka veceras dobila.
Locked