S iskustvom će doći i ona najsjajnija medalja, nadam se već na olimpijadi.
Čestitam Amele.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ma ono k'o pokis'o kao moglo se više, Amel bio neodlučan...baš ono crnjak.ExNihilo wrote: Šta kaže Bahati?
I ja sam se unervozio ko nikad.animus wrote:Nikad do sad nisam gledao nijedan sport da sam se teze osjecao. Nisam mogao disati od nervoze. Bronza dodje sjajna kao i zlato. Dan za pamcenje.
eno sad komentarišu to na Eurosportu, izgleda da je britancima simpatičan, valjda što je europljaninChmoljo wrote:naravno, prepao sam se da će ostati bez medalje. morao je ogroman zaostatak nadoknaditi...kritichar wrote:....ali ima vremena da uči...Chmoljo wrote:koliko čuh komentatore vele da je Amel malo naivno trčao...
KlixRob_Atl wrote:
Zenica

Samo za prvo mjesto,ali ce se vijoriti zastavabhnapoleon1 wrote:Kako je lijepo vidjeti nasu zastavu i ono BiH, ide li sutra himna ili samo za prvo mjesto
on je pogrijesio na samom startu, uvjeren sam da je zbog toga izgubio utrku, jednostavno covjek je bio zadnji, ali ubjedljivo zadnji, kao da je imao neki grc... i onda kada se znalo da ce on krenuti u finis, bio je zatvoren, a rudisi je bio otvoren prostor...Mustang1 wrote:Evo ovaj na EuroSportu (ne komentator nego strucni neki sa Greenom tamo na stadionu) kaze da je Tuka naivno trcao i da je morao biti brzi i da je blize bio zadnjih 300 metara da bi pobjedio jer nema boljeg na tih zadnjih 300 metara od njega