Necemo. Sad ce poceti da se tetoviramo ( ko Ognjen) i izvikujemo parole (ko onaj Charli).supercali wrote:i onaj se ubi skocivsi sa nebodera sto se i ti ne bacis?Drinski wrote: Pa vidjeli ljudi ovaj pozdrav od Srba i Hrvata pa eto i oni ga potegli...
"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
-
Drinski
#676 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- supercali
#677 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
isil je inace legalna organizacija u usa?Drinski wrote: Pa eto neka stavi znak ISILA pa proba u USA da udje. Nece biti vazno sto je stavio.
Meni je vazno da on upravo promovise zlu politicku ideologiju. I zbog toga, nije mi ni zao sto ce NS biti kaznjen. Zasluzio je.
potpisao obama u mrkonjic gradu da je isil integralni dio americkih vojnih postrojbi?
dvije razlicite stvari
-
ApexTwiner
#678 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Halo papci, niko BHF ne tjera da nešto pjevaju. Tjera ih se da ne pjevaju i ne rade ono zbog čega se dobijaju kazne. Tjera ih se da ne maltretiraju reprezentativce zbog njihovih privatnih stvari. Inače će oni biti otjerani u države iz kojih dolaze pa nek na Bayernovom stadionu pale izraelsku zastavu.BHCluster wrote:Dovljno bi bilo i "Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice"Drinski wrote:Pojedini bi da natjeraju da BHF pjevaju Boze pravde na stadionu.
Vi svojoj kući pjevajte četničke pjesme pošto vidim da ih sve znate i veoma su vam drage i svojim ukućanima implicirajte ovakve stvari. Slobodno i u svojoj kući natjerajte mater, oca, ženu i djecu da ih pjevaju. Protiv četnika se borilo u rovovima od 92'-95' ko je imao muda. Ovi bezmudi poput vas dvojice se bore na forumima 2015.
-
Drinski
#679 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
- supercali
#680 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
je li se navija za klub ili tamo nekog balkanca koji je pri tom ratni zlocinac?Point. wrote:
Dragi Bata, vec sam na Serie A temi objasnjavao za ovaj potez. Pa jel se navija za klub ili navijace? Ja mogu da se ne slazem sa ovim potezom, kao sto mi nije ni jasno paljenje izraelske zastave ili skandiranja Palestina jer mi sa tim nista nemamo.
-
Drinski
#681 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ne, pjevacemo ih zajedno, pa ima jos forumasa koji to znaju.ApexTwiner wrote:Halo papci, niko BHF ne tjera da nešto pjevaju. Tjera ih se da ne pjevaju i ne rade ono zbog čega se dobijaju kazne. Tjera ih se da ne maltretiraju reprezentativce zbog njihovih privatnih stvari. Inače će oni biti otjerani u države iz kojih dolaze pa nek na Bayernovom stadionu pale izraelsku zastavu.BHCluster wrote:Dovljno bi bilo i "Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice"Drinski wrote:Pojedini bi da natjeraju da BHF pjevaju Boze pravde na stadionu.
Vi svojoj kući pjevajte četničke pjesme pošto vidim da ih sve znate i veoma su vam drage i svojim ukućanima implicirajte ovakve stvari. Slobodno i u svojoj kući natjerajte mater, oca, ženu i djecu da ih pjevaju. Protiv četnika se borilo u rovovima od 92'-95' ko je imao muda. Ovi bezmudi poput vas dvojice se bore na forumima 2015.
- BHCluster
#682 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Imasupercali wrote:a sad je dovoljno juden auf wiedersen?BHCluster wrote:Dovljno bi bilo i "Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice"Drinski wrote:Pojedini bi da natjeraju da BHF pjevaju Boze pravde na stadionu.
vjerovatno vec postoji i neka protiv srba i hrvata
- supercali
#683 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
pa ako ti je isto uvjerenje tetovirajDrinski wrote:Necemo. Sad ce poceti da se tetoviramo ( ko Ognjen) i izvikujemo parole (ko onaj Charli).supercali wrote:i onaj se ubi skocivsi sa nebodera sto se i ti ne bacis?Drinski wrote: Pa vidjeli ljudi ovaj pozdrav od Srba i Hrvata pa eto i oni ga potegli...
i ti mozda imas suru neku istetoviranu pa ti niko ne govori sto ces na tribini sa tim muslimanskim ispisima
neko ima i krst tetoviran pa mu ne govore sto ces ti sa tim na tribini
alo politika sport dvije razlicite stvari koji ne mogu zajedno na stadionu (doduse kod nas mogu zato i jesmo gdje smo)
-
Drinski
#684 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Slazem se. Nije Alija trebo parafirati pa makar svi izginuli, ili jesmo ili.nismo.supercali wrote:isil je inace legalna organizacija u usa?Drinski wrote: Pa eto neka stavi znak ISILA pa proba u USA da udje. Nece biti vazno sto je stavio.
Meni je vazno da on upravo promovise zlu politicku ideologiju. I zbog toga, nije mi ni zao sto ce NS biti kaznjen. Zasluzio je.
potpisao obama u mrkonjic gradu da je isil integralni dio americkih vojnih postrojbi?
dvije razlicite stvari
No, kako je ovaj potpisao, onda RS -ovci trebaju znati ko je gazda u kuci. A oni to nisu.
- supercali
#685 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
pa otkud znamo da neki mozda i nema istetoviranog ratka radovana milosevica ili sl ispod onih odijela?Drinski wrote:Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#686 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Oj Tito dragi i dalje se porede kruske i jabuke 
Inace javni tuzitelji i ostali nositelji pravosudnih funkcija moraju ispunjavati iste kriterije kao fudbaleri
Inace javni tuzitelji i ostali nositelji pravosudnih funkcija moraju ispunjavati iste kriterije kao fudbaleri
Last edited by _BataZiv_0809 on 19/06/2015 12:29, edited 1 time in total.
-
Drinski
#687 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ocito je da ne kuzis: nemam nista istotovirano. Al nije ni bitno. Zabranjeni su simboli fasist.ideologije, ako su to sure i krst/ kriz slazem se.supercali wrote: pa ako ti je isto uvjerenje tetoviraj
i ti mozda imas suru neku istetoviranu pa ti niko ne govori sto ces na tribini sa tim muslimanskim ispisima
neko ima i krst tetoviran pa mu ne govore sto ces ti sa tim na tribini
alo politika sport dvije razlicite stvari koji ne mogu zajedno na stadionu (doduse kod nas mogu zato i jesmo gdje smo)
-
Drinski
#688 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Moguce je, ali ako to uradi javno leti sa posla.supercali wrote:pa otkud znamo da neki mozda i nema istetoviranog ratka radovana milosevica ili sl ispod onih odijela?Drinski wrote:Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
-
ApexTwiner
#689 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Nemoj života ti o pravu, sudijama i tužiocima pričat. Nisi još koncept ustava savladao, dok to ne završiš ne javljaj se na tu temu.Drinski wrote:Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
Evo ti džabno pojašnjenje, ako možeš shvatit razliku: RS je međunarodno priznata ustavna kategorija, granice RS-a postoje, bez obzira što mi znamo da je nastala na genocidu. Ratko i Radovan su osuđeni ratni zločinci, presuđeni po međunarodnom pravu u Hagu. Ako ti kao pravnik to ne možeš povezat i shvatit, prvo zapali diplomu ako je imaš, a onda zapali fakultet koji ti je dao.
- supercali
#690 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
kad je potpisovao znao je sta dobivaDrinski wrote: Slazem se. Nije Alija trebo parafirati pa makar svi izginuli, ili jesmo ili.nismo.
No, kako je ovaj potpisao, onda RS -ovci trebaju znati ko je gazda u kuci. A oni to nisu.
on je odabrao da potpise sto znaci da je odabrao da rs bude dio bih sasvim legalno
a ko je to gazda u kuci?
isti taj sporazum su potpisali i franjo i slobo samo da napomenem
opet sa ovom pricom skrecemo
ako ti se ne svidja vranjeseva tetovaza i njegov stav pred njegovu kucu pa pisat parole i sl ne na stadionu
- BHCluster
#691 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ako je tako kako ti pises gdje je bh. entitet Federacija BiH na to tetovazi?supercali wrote:nije vazno zbog cega je stavioDrinski wrote: A on je to zbog toga stavio, jel de?
stavljanjem potpisa on je i ovo potpisao da je ista kao i federacija
-
Drinski
#692 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Onaj ko predstavlja drzavu mora. Kad to prestane biti, neka radi sta hoce. Sad je u drzavnoj sluzbi._BataZiv_0809 wrote: Inace javni tuzitelji i ostali nositelji pravosudnih funkcija moraju ispunjavati iste kriterije kao fudbaleri
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#693 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Nadam se da razlikujes poseban rezim radnih odnosa od ugovora o djeluDrinski wrote:Onaj ko predstavlja drzavu mora. Kad to prestane biti, neka radi sta hoce. Sad je u drzavnoj sluzbi._BataZiv_0809 wrote: Inace javni tuzitelji i ostali nositelji pravosudnih funkcija moraju ispunjavati iste kriterije kao fudbaleri
-
Drinski
#694 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Prvo, Ratko i Radovan nisu presudjeni. Drugo, Rs nema medj.priznanje. trece, gdje ti zavrsi pravo?ApexTwiner wrote:Nemoj života ti o pravu, sudijama i tužiocima pričat. Nisi još koncept ustava savladao, dok to ne završiš ne javljaj se na tu temu.Drinski wrote:Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
Evo ti džabno pojašnjenje, ako možeš shvatit razliku: RS je međunarodno priznata ustavna kategorija, granice RS-a postoje, bez obzira što mi znamo da je nastala na genocidu. Ratko i Radovan su osuđeni ratni zločinci, presuđeni po međunarodnom pravu u Hagu. Ako ti kao pravnik to ne možeš povezat i shvatit, prvo zapali diplomu ako je imaš, a onda zapali fakultet koji ti je dao.
- Point.
#695 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Kritika da, ali pljuvanje i stvaranje linca te mesanja citave dijaspore u sve ovo, je bas bezveze._BataZiv_0809 wrote:Slusaj lafe i ja volim Lacio zbog ljudi koji su me primili kod sebe mjesec dana tokom studentske razmjene. Vatreni Lacijali. Tako da je i meni krivo zbog ovog poteza. Hocu samo da ti kazem da je ovo boldano sustina nase price. Dakle navijaci mogu napraviti sranje i biti meta opravdanih kritika javnosti.Point. wrote:
Dragi Bata, vec sam na Serie A temi objasnjavao za ovaj potez. Pa jel se navija za klub ili navijace? Ja mogu da se ne slazem sa ovim potezom, kao sto mi nije ni jasno paljenje izraelske zastave ili skandiranja Palestina jer mi sa tim nista nemamo.
- supercali
#696 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
melodicna ko tompsonove popjevkeBHCluster wrote: Ima
vjerujem da u privatnim rezijama izmjenite tekst
a izmedju ostalih i ona srbe na vrbe gazi ustase i sl
-
Drinski
#697 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ja se nadam da ti znas smisao zasto repka nosi drzavne simbole._BataZiv_0809 wrote:Nadam se da razlikujes poseban rezim radnih odnosa od ugovora o djeluDrinski wrote:Onaj ko predstavlja drzavu mora. Kad to prestane biti, neka radi sta hoce. Sad je u drzavnoj sluzbi._BataZiv_0809 wrote: Inace javni tuzitelji i ostali nositelji pravosudnih funkcija moraju ispunjavati iste kriterije kao fudbaleri
- insomnia78
#698 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
NisuApexTwiner wrote:Nemoj života ti o pravu, sudijama i tužiocima pričat. Nisi još koncept ustava savladao, dok to ne završiš ne javljaj se na tu temu.Drinski wrote:Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
- supercali
#699 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
ti izgleda ne kuzisDrinski wrote: Ocito je da ne kuzis: nemam nista istotovirano. Al nije ni bitno. Zabranjeni su simboli fasist.ideologije, ako su to sure i krst/ kriz slazem se.
napisao sam i sure i krstovi i krizevi su nekima fasisticka ideologija
kuzis- izvorna bosanska rijec za shvatanje
-
Drinski
#700 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ja ne idem na stadion, ali nema toga ko ce mi zabraniti da ga kritikujem na svakom mjestu.supercali wrote:kad je potpisovao znao je sta dobivaDrinski wrote: Slazem se. Nije Alija trebo parafirati pa makar svi izginuli, ili jesmo ili.nismo.
on je odabrao da potpise sto znaci da je odabrao da rs bude dio bih sasvim legalno
a ko je to gazda u kuci?
isti taj sporazum su potpisali i franjo i slobo samo da napomenem
opet sa ovom pricom skrecemo
ako ti se ne svidja vranjeseva tetovaza i njegov stav pred njegovu kucu pa pisat parole i sl ne na stadionu