"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Drinski

#676 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote:
Drinski wrote: Pa vidjeli ljudi ovaj pozdrav od Srba i Hrvata pa eto i oni ga potegli...
i onaj se ubi skocivsi sa nebodera sto se i ti ne bacis?
Necemo. Sad ce poceti da se tetoviramo ( ko Ognjen) i izvikujemo parole (ko onaj Charli).
supercali

#677 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Drinski wrote: Pa eto neka stavi znak ISILA pa proba u USA da udje. Nece biti vazno sto je stavio.

Meni je vazno da on upravo promovise zlu politicku ideologiju. I zbog toga, nije mi ni zao sto ce NS biti kaznjen. Zasluzio je.
isil je inace legalna organizacija u usa?
potpisao obama u mrkonjic gradu da je isil integralni dio americkih vojnih postrojbi?

dvije razlicite stvari
ApexTwiner

#678 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by ApexTwiner »

BHCluster wrote:
Drinski wrote:Pojedini bi da natjeraju da BHF pjevaju Boze pravde na stadionu.
Dovljno bi bilo i "Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice"
Halo papci, niko BHF ne tjera da nešto pjevaju. Tjera ih se da ne pjevaju i ne rade ono zbog čega se dobijaju kazne. Tjera ih se da ne maltretiraju reprezentativce zbog njihovih privatnih stvari. Inače će oni biti otjerani u države iz kojih dolaze pa nek na Bayernovom stadionu pale izraelsku zastavu.

Vi svojoj kući pjevajte četničke pjesme pošto vidim da ih sve znate i veoma su vam drage i svojim ukućanima implicirajte ovakve stvari. Slobodno i u svojoj kući natjerajte mater, oca, ženu i djecu da ih pjevaju. Protiv četnika se borilo u rovovima od 92'-95' ko je imao muda. Ovi bezmudi poput vas dvojice se bore na forumima 2015.
Drinski

#679 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
supercali

#680 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Point. wrote:
Dragi Bata, vec sam na Serie A temi objasnjavao za ovaj potez. Pa jel se navija za klub ili navijace? Ja mogu da se ne slazem sa ovim potezom, kao sto mi nije ni jasno paljenje izraelske zastave ili skandiranja Palestina jer mi sa tim nista nemamo.
je li se navija za klub ili tamo nekog balkanca koji je pri tom ratni zlocinac?
Drinski

#681 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

ApexTwiner wrote:
BHCluster wrote:
Halo papci, niko BHF ne tjera da nešto pjevaju. Tjera ih se da ne pjevaju i ne rade ono zbog čega se dobijaju kazne. Tjera ih se da ne maltretiraju reprezentativce zbog njihovih privatnih stvari. Inače će oni biti otjerani u države iz kojih dolaze pa nek na Bayernovom stadionu pale izraelsku zastavu.

Vi svojoj kući pjevajte četničke pjesme pošto vidim da ih sve znate i veoma su vam drage i svojim ukućanima implicirajte ovakve stvari. Slobodno i u svojoj kući natjerajte mater, oca, ženu i djecu da ih pjevaju. Protiv četnika se borilo u rovovima od 92'-95' ko je imao muda. Ovi bezmudi poput vas dvojice se bore na forumima 2015.
Ne, pjevacemo ih zajedno, pa ima jos forumasa koji to znaju.
BHCluster

#682 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by BHCluster »

supercali wrote:
BHCluster wrote:
a sad je dovoljno juden auf wiedersen?
vjerovatno vec postoji i neka protiv srba i hrvata
Ima
supercali

#683 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Drinski wrote:
supercali wrote:
Drinski wrote: Pa vidjeli ljudi ovaj pozdrav od Srba i Hrvata pa eto i oni ga potegli...
i onaj se ubi skocivsi sa nebodera sto se i ti ne bacis?
Necemo. Sad ce poceti da se tetoviramo ( ko Ognjen) i izvikujemo parole (ko onaj Charli).
pa ako ti je isto uvjerenje tetoviraj

i ti mozda imas suru neku istetoviranu pa ti niko ne govori sto ces na tribini sa tim muslimanskim ispisima
neko ima i krst tetoviran pa mu ne govore sto ces ti sa tim na tribini

alo politika sport dvije razlicite stvari koji ne mogu zajedno na stadionu (doduse kod nas mogu zato i jesmo gdje smo)
Drinski

#684 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote:
Drinski wrote: Pa eto neka stavi znak ISILA pa proba u USA da udje. Nece biti vazno sto je stavio.

Meni je vazno da on upravo promovise zlu politicku ideologiju. I zbog toga, nije mi ni zao sto ce NS biti kaznjen. Zasluzio je.
isil je inace legalna organizacija u usa?
potpisao obama u mrkonjic gradu da je isil integralni dio americkih vojnih postrojbi?

dvije razlicite stvari
Slazem se. Nije Alija trebo parafirati pa makar svi izginuli, ili jesmo ili.nismo.
No, kako je ovaj potpisao, onda RS -ovci trebaju znati ko je gazda u kuci. A oni to nisu.
supercali

#685 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Drinski wrote:Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
pa otkud znamo da neki mozda i nema istetoviranog ratka radovana milosevica ili sl ispod onih odijela?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#686 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Oj Tito dragi i dalje se porede kruske i jabuke :run:

Inace javni tuzitelji i ostali nositelji pravosudnih funkcija moraju ispunjavati iste kriterije kao fudbaleri :-)
Last edited by _BataZiv_0809 on 19/06/2015 12:29, edited 1 time in total.
Drinski

#687 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote: pa ako ti je isto uvjerenje tetoviraj

i ti mozda imas suru neku istetoviranu pa ti niko ne govori sto ces na tribini sa tim muslimanskim ispisima
neko ima i krst tetoviran pa mu ne govore sto ces ti sa tim na tribini

alo politika sport dvije razlicite stvari koji ne mogu zajedno na stadionu (doduse kod nas mogu zato i jesmo gdje smo)
Ocito je da ne kuzis: nemam nista istotovirano. Al nije ni bitno. Zabranjeni su simboli fasist.ideologije, ako su to sure i krst/ kriz slazem se.
Drinski

#688 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote:
Drinski wrote:Sad bi neki tuzilac ili sudija u BIH trebao da stavi na tijelo sliku Ratka ili Radovana pa da tako vodi postupak jer je to njegovo uvjerenje.
pa otkud znamo da neki mozda i nema istetoviranog ratka radovana milosevica ili sl ispod onih odijela?
Moguce je, ali ako to uradi javno leti sa posla.
ApexTwiner

#689 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by ApexTwiner »

Nemoj života ti o pravu, sudijama i tužiocima pričat. Nisi još koncept ustava savladao, dok to ne završiš ne javljaj se na tu temu.

Evo ti džabno pojašnjenje, ako možeš shvatit razliku: RS je međunarodno priznata ustavna kategorija, granice RS-a postoje, bez obzira što mi znamo da je nastala na genocidu. Ratko i Radovan su osuđeni ratni zločinci, presuđeni po međunarodnom pravu u Hagu. Ako ti kao pravnik to ne možeš povezat i shvatit, prvo zapali diplomu ako je imaš, a onda zapali fakultet koji ti je dao.
supercali

#690 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Drinski wrote: Slazem se. Nije Alija trebo parafirati pa makar svi izginuli, ili jesmo ili.nismo.
No, kako je ovaj potpisao, onda RS -ovci trebaju znati ko je gazda u kuci. A oni to nisu.
kad je potpisovao znao je sta dobiva
on je odabrao da potpise sto znaci da je odabrao da rs bude dio bih sasvim legalno
a ko je to gazda u kuci?
isti taj sporazum su potpisali i franjo i slobo samo da napomenem

opet sa ovom pricom skrecemo

ako ti se ne svidja vranjeseva tetovaza i njegov stav pred njegovu kucu pa pisat parole i sl ne na stadionu
BHCluster

#691 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by BHCluster »

supercali wrote:
Drinski wrote: A on je to zbog toga stavio, jel de?
nije vazno zbog cega je stavio
stavljanjem potpisa on je i ovo potpisao da je ista kao i federacija
Ako je tako kako ti pises gdje je bh. entitet Federacija BiH na to tetovazi?
Drinski

#692 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote: Inace javni tuzitelji i ostali nositelji pravosudnih funkcija moraju ispunjavati iste kriterije kao fudbaleri :-)
Onaj ko predstavlja drzavu mora. Kad to prestane biti, neka radi sta hoce. Sad je u drzavnoj sluzbi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#693 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Drinski wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Inace javni tuzitelji i ostali nositelji pravosudnih funkcija moraju ispunjavati iste kriterije kao fudbaleri :-)
Onaj ko predstavlja drzavu mora. Kad to prestane biti, neka radi sta hoce. Sad je u drzavnoj sluzbi.
Nadam se da razlikujes poseban rezim radnih odnosa od ugovora o djelu :roll:
Drinski

#694 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

ApexTwiner wrote:
Nemoj života ti o pravu, sudijama i tužiocima pričat. Nisi još koncept ustava savladao, dok to ne završiš ne javljaj se na tu temu.

Evo ti džabno pojašnjenje, ako možeš shvatit razliku: RS je međunarodno priznata ustavna kategorija, granice RS-a postoje, bez obzira što mi znamo da je nastala na genocidu. Ratko i Radovan su osuđeni ratni zločinci, presuđeni po međunarodnom pravu u Hagu. Ako ti kao pravnik to ne možeš povezat i shvatit, prvo zapali diplomu ako je imaš, a onda zapali fakultet koji ti je dao.
Prvo, Ratko i Radovan nisu presudjeni. Drugo, Rs nema medj.priznanje. trece, gdje ti zavrsi pravo?
Point.

#695 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

_BataZiv_0809 wrote:
Point. wrote:
Dragi Bata, vec sam na Serie A temi objasnjavao za ovaj potez. Pa jel se navija za klub ili navijace? Ja mogu da se ne slazem sa ovim potezom, kao sto mi nije ni jasno paljenje izraelske zastave ili skandiranja Palestina jer mi sa tim nista nemamo.
Slusaj lafe i ja volim Lacio zbog ljudi koji su me primili kod sebe mjesec dana tokom studentske razmjene. Vatreni Lacijali. Tako da je i meni krivo zbog ovog poteza. Hocu samo da ti kazem da je ovo boldano sustina nase price. Dakle navijaci mogu napraviti sranje i biti meta opravdanih kritika javnosti.
Kritika da, ali pljuvanje i stvaranje linca te mesanja citave dijaspore u sve ovo, je bas bezveze.
supercali

#696 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

BHCluster wrote: Ima
melodicna ko tompsonove popjevke
vjerujem da u privatnim rezijama izmjenite tekst
a izmedju ostalih i ona srbe na vrbe gazi ustase i sl
Drinski

#697 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote:
Drinski wrote:
Nadam se da razlikujes poseban rezim radnih odnosa od ugovora o djelu :roll:
Ja se nadam da ti znas smisao zasto repka nosi drzavne simbole.
insomnia78

#698 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by insomnia78 »

ApexTwiner wrote:

Nisu
supercali

#699 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Drinski wrote: Ocito je da ne kuzis: nemam nista istotovirano. Al nije ni bitno. Zabranjeni su simboli fasist.ideologije, ako su to sure i krst/ kriz slazem se.
ti izgleda ne kuzis
napisao sam i sure i krstovi i krizevi su nekima fasisticka ideologija

kuzis- izvorna bosanska rijec za shvatanje
Drinski

#700 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote:
Drinski wrote: Slazem se. Nije Alija trebo parafirati pa makar svi izginuli, ili jesmo ili.nismo.
kad je potpisovao znao je sta dobiva
on je odabrao da potpise sto znaci da je odabrao da rs bude dio bih sasvim legalno
a ko je to gazda u kuci?
isti taj sporazum su potpisali i franjo i slobo samo da napomenem

opet sa ovom pricom skrecemo

ako ti se ne svidja vranjeseva tetovaza i njegov stav pred njegovu kucu pa pisat parole i sl ne na stadionu
Ja ne idem na stadion, ali nema toga ko ce mi zabraniti da ga kritikujem na svakom mjestu.
Post Reply