Auto kozmetika

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
tempuser

#676 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

JavierBosnia wrote:
tempuser wrote:
Pa burazeru ko su Krunine musterije, vanzemaljci ili ljudi koji u BiH primaju platu?
Pa burazeru musterije su ljudi koji imaju para za razliku od tebe i mene da izdvoje na takvo nesto. Sto im branis to nije mi jasno

I tata evo kaze fina gospodja ta pravo, doduse malo u godinama al nista strasno
Pa burazeru, ja pare imam ali za razliku od tebe nisam glup da dam 500 KM za poliranje auta!
Jbga, majka ti je, mora biti u godinama!
Optimist

#677 Re: Auto kozmetika

Post by Optimist »

Do jucer ste se raspravljali je Kramar lopov ili ne, a sad koliko Krunoslav naplacuje i da li je skup. :lol:
Uvijek isti ljudi smaraju.
Travnički Noćni Šetač

#678 Re: Auto kozmetika

Post by Travnički Noćni Šetač »

kabal1337 wrote:Oprosti, ja svoje vrijeme cijenim i ne gubi mi se vrijeme na glupe diskusije na forumu.
:thumbup:
...
I ja isto... već godinama tražim diskusije na forumu koje ne odu u glupost... čini mi se da polako odustajem...
...
Inače meni nije glupo što neko sam ne može da ispolira auto... to više dođe kao neki hendikep...
JavierBosnia

#679 Re: Auto kozmetika

Post by JavierBosnia »

tempuser wrote:
Pa burazeru, ja pare imam ali za razliku od tebe nisam glup da dam 500 KM za poliranje auta!
Imam i ja hvala Bogu, no nisam u stanju da ih bacam na takvo nesto, ali bar ne placem kad neko drugi daje svoje pare na svoje auto.

Al vidim ja da si ti jako nesretan lik, sta ces. Zavistan, ljubomoran, napacen, nazovi to kako hoces
tempuser

#680 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

Jako nesretan, napacen, ljuboran, pogotovo kad mu takvi ko ti uzimaju spolovilo u usta! :lol:
JavierBosnia

#681 Re: Auto kozmetika

Post by JavierBosnia »

Eto vidis sta si dozvolio nesreco :lol:
Ma uzivaj ti meni samo jos toliko i duplo vise da mi budes opterecen kako sa mnom, mojim autom, poliranjem, tako i sa Krunom i njegovim msjstorlukom

Ziv i zdrav bio jos 100 godina :run:
tempuser

#682 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

Kako ti kazes... :D
Throttle

#683 Re: Auto kozmetika

Post by Throttle »

I, jel bio iko kod Krune il gledate slike s fejsbuka kako klepa po ušima vaše idole :mrgreen:
RagibUzoriti
Vozim: Vozim se na struju

#684 Re: Auto kozmetika

Post by RagibUzoriti »

amar1994 wrote::lol: :lol:

meni sredise momci za 50KM farove i folije zastitne preko :izet:

koliko sam Ćuo blitz detailing da dobro rade,100KM poliranje + zastita neka :)
Meni su radili na par mjeseci starom autu. Kontao da ga zastitim hajde dok je novo i nema ostecenja,parnica.
Fol ta neka keramicka zastita.

Nakon 4 dana,pala jaka kisa na autoputu,a sa kisom meni i keramicka zastita otpala

:lol: :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#685 Re: Auto kozmetika

Post by konektovan »

Optimist wrote:Do jucer ste se raspravljali je Kramar lopov ili ne, a sad koliko Krunoslav naplacuje i da li je skup. :lol:
Takoe, tempuser je do neki dan opravdavso kramara sto levati narod i uzima više, a sad je problem kad Kruno dere?! :lol:
Kakva majorizacija hebote,...... :lol:
JavierBosnia

#686 Re: Auto kozmetika

Post by JavierBosnia »

Throttle wrote:I, jel bio iko kod Krune il gledate slike s fejsbuka kako klepa po ušima vaše idole :mrgreen:
Jel iko igrao fudbala sa Ibrahimovicem pa da zna jel dobar ko sto se prica ili ste ga gledali samo na tvu? :D

Mislim glupa rasprava, evidentno da covjek zna raditi, da je velika cijena - jeste svakako, al dok on moze radit za te pare zasto bi radio za manje. I to je sustina svega
amar1994

#687 Re: Auto kozmetika

Post by amar1994 »

RagibUzoriti wrote:
amar1994 wrote::lol: :lol:

meni sredise momci za 50KM farove i folije zastitne preko :izet:

koliko sam Ćuo blitz detailing da dobro rade,100KM poliranje + zastita neka :)
Meni su radili na par mjeseci starom autu. Kontao da ga zastitim hajde dok je novo i nema ostecenja,parnica.
Fol ta neka keramicka zastita.

Nakon 4 dana,pala jaka kisa na autoputu,a sa kisom meni i keramicka zastita otpala

:lol: :lol:
ma keramicki qrc :lol:

trebao si folije,al je dosta skuplje od te "keramike",ja imam jos jedno poliranje i gotovo,lak je potanak..
Last edited by amar1994 on 17/09/2019 14:39, edited 1 time in total.
RagibUzoriti

#688 Re: Auto kozmetika

Post by RagibUzoriti »

tempuser wrote:
kabal1337 wrote:Jesi ti meni smijesan.
Covjek radi privatno. Toliko cijeni svoje vrijeme, toliko cijeni svoju vjestinu. Hoces neces, niko te ne tjera. Ne zove on tebe hej tempuser dodji kod mene. Dodjes sam i tjt.
I on je poceo kao ovi za 100 KM itd... Covjek ima svoju klijentelu isto kao sto ima Ovlasteni servis i privatni majstor. Ides kome se tebi svidja.
Naravno, niko nikoga ne tjera, ovo je demokratska drzava, samo nemoj "napamet" braniti dnevnicu od 300 KM kao nesto opravdano i normalno, nego posten biti i zakljuciti, covjeku treba kapu skinuti jer udara budale po usima, i nek udara dok ih ima, i ja bih tako kad bih skontao fol!
Kad odvuces nekom levatu auto koje realno ima neku vrijednost(skuplje vozilo mislim) i kada ti upropasti lak za 150 KM, onda tek skontas da si se zajebao i da si trebao odmah platiti 4 stoje i biti miran. Jer ce te naknadno poliranje sa ispravkom sranj.a koje je neko napravio prije,doci jos skuplje.
tempuser

#689 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

konektovan wrote:
Optimist wrote:Do jucer ste se raspravljali je Kramar lopov ili ne, a sad koliko Krunoslav naplacuje i da li je skup. :lol:
Takoe, tempuser je do neki dan opravdavso kramara sto levati narod i uzima više, a sad je problem kad Kruno dere?! :lol:
Koliko Kramar uzima vise od konkurencije?
Jest bas je sa Krunom majorizacija!
Malo su ti dvije noge za toliku pamet! :D
konektovan

#690 Re: Auto kozmetika

Post by konektovan »

tempuser wrote:
konektovan wrote:
Koliko Kramar uzima vise od konkurencije?
Jest bas je sa Krunom majorizacija!
Malo su ti dvije noge za toliku pamet! :D
Ja da sam na tvom mjestu, samobanovo bi se trajno. Ti covjece nisi u stanju ispratiti sta pišeš u tako kratkom vtemenskom periodu....koje kontradiktornosti. :-)
tempuser

#691 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

RagibUzoriti wrote:
Kad odvuces nekom levatu auto koje realno ima neku vrijednost(skuplje vozilo mislim) i kada ti upropasti lak za 150 KM, onda tek skontas da si se zajebao i da si trebao odmah platiti 4 stoje i biti miran. Jer ce te naknadno poliranje sa ispravkom sranj.a koje je neko napravio prije,doci jos skuplje.
U uzoj familiji od 1999. godine kupili 7 novih automobila, 6 prodali dalje, najjeftini je bio 28k KM, najskuplji 72k KM, neki dan prodao jednog ot njih, nikad nisam polirao (osim ako je bilo neko lakiranje i sl) nijedan auto, nijedan nije ni korodirao, nit mu je otpao bezbojni, nit je ijedan kupac pitao za poliranje i sto auto po sebi ima tragove koristenja. Ako ne diras mecku pod plecku nemas sta da zajebes.
tempuser

#692 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

konektovan wrote:
Ja da sam na tvom mjestu, samobanovo bi se trajno. Ti covjece nisi u stanju ispratiti sta pišeš u tako kratkom vtemenskom periodu....koje kontradiktornosti. :-)
Malo su ti dvije noge, kazem ti ja... :D
RagibUzoriti

#693 Re: Auto kozmetika

Post by RagibUzoriti »

tempuser wrote:
RagibUzoriti wrote:
U uzoj familiji od 1999. godine kupili 7 novih automobila, 6 prodali dalje, najjeftini je bio 28k KM, najskuplji 72k KM, neki dan prodao jednog ot njih, nikad nisam polirao (osim ako je bilo neko lakiranje i sl) nijedan auto, nijedan nije ni koridirao, nit mu je otpao bezbojni, nit je ijedan kupac pitao za poliranje i sto auto po sebi ima tragove koristenja. Ako ne diras mecku pod plecku nemas sta da zajebes.
Mogu se sloziti sa tobom u potpunosti u vezi gore napisanog.
Medjutim kao sto rekoh par postova ranije,ja platio 480 KM nazovimo poliranje+keramicka zastita,za vozilo srednje vise klase.
Kontam vozilo izlozeno cesto vlaznom vremenu,hajde pomoci ce mi keramika ako nista prilikom pranja .
Dobio uyebano vozilo nazad,kvalitet ravan chuni.

Razlog zasto nisam odvukao isto Kruni jer nisam imao vremena,poduzi red cekanja bio.
Sa ove tacke gledista,radije bih platio jos 200 vise ali da mi bude uradjeno kako treba.
Barem ono sto mogu da upratim na njegovom FB profilu,lik radi yebeno dobro.
konektovan

#694 Re: Auto kozmetika

Post by konektovan »

A sta bi ttebao da radi za one pare?? Uozbiljite se malo, frajer jeste preskup, mene licno nikad nece vidjeti, ali oni što vozaju panamere kurtzamere, emelove, ferarije, imaju drugacije misljenje... :mrgreen:
Optimist

#695 Re: Auto kozmetika

Post by Optimist »

konektovan wrote:
Kruno nije "njegov", zato i ide napadanje, dok Kramara brani.
tempuser

#696 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

RagibUzoriti wrote:
Mogu se sloziti sa tobom u potpunosti u vezi gore napisanog.
Medjutim kao sto rekoh par postova ranije,ja platio 480 KM nazovimo poliranje+keramicka zastita,za vozilo srednje vise klase.
Kontam vozilo izlozeno cesto vlaznom vremenu,hajde pomoci ce mi keramika ako nista prilikom pranja .
Dobio uyebano vozilo nazad,kvalitet ravan chuni.

Razlog zasto nisam odvukao isto Kruni jer nisam imao vremena,poduzi red cekanja bio.
Sa ove tacke gledista,radije bih platio jos 200 vise ali da mi bude uradjeno kako treba.
Barem ono sto mogu da upratim na njegovom FB profilu,lik radi yebeno dobro.
Nije to farba od prije 40 gdje si na nova auta morao "udarati" zastitu da ne trunu i korodiraju, danas je farba takva da joj vlaga i ruzno vrijeme ne mogu nista osim eventualno estetike.
Ljudi se pale na "moderne" stvari, kupuju polir pastu na grame ko da je bijelo, ovakvi ih preguljuju, a pitanje je stvarne potrebe.
tempuser

#697 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

Optimist wrote:
Kruno nije "njegov", zato i ide napadanje, dok Kramara brani.
Ja nisam zatucan i opterecen da imam "svoje" i "tudje", ko jest nek tako gleda, njegov problem..
Ned071

#698 Re: Auto kozmetika

Post by Ned071 »

al najjaća mi je priča u užoj familiji kupljeni, u široj familiji... sta bolan, kakva uza, kakva sira... tvoje je samo ono sto je na tebi registrovano...
tempuser

#699 Re: Auto kozmetika

Post by tempuser »

Ned071 wrote:al najjaća mi je priča u užoj familiji kupljeni, u široj familiji... sta bolan, kakva uza, kakva sira... tvoje je samo ono sto je na tebi registrovano...
Od toga 4 na moje ime, sta cemo sad?
Throttle

#700 Re: Auto kozmetika

Post by Throttle »

Pa Ragiba i za poliranje okupali :lol:
Post Reply