tempuser wrote:RagibUzoriti wrote:
Kad odvuces nekom levatu auto koje realno ima neku vrijednost(skuplje vozilo mislim) i kada ti upropasti lak za 150 KM, onda tek skontas da si se zajebao i da si trebao odmah platiti 4 stoje i biti miran. Jer ce te naknadno poliranje sa ispravkom sranj.a koje je neko napravio prije,doci jos skuplje.
U uzoj familiji od 1999. godine kupili 7 novih automobila, 6 prodali dalje, najjeftini je bio 28k KM, najskuplji 72k KM, neki dan prodao jednog ot njih, nikad nisam polirao (osim ako je bilo neko lakiranje i sl) nijedan auto, nijedan nije ni koridirao, nit mu je otpao bezbojni, nit je ijedan kupac pitao za poliranje i sto auto po sebi ima tragove koristenja. Ako ne diras mecku pod plecku nemas sta da zajebes.
Mogu se sloziti sa tobom u potpunosti u vezi gore napisanog.
Medjutim kao sto rekoh par postova ranije,ja platio 480 KM nazovimo poliranje+keramicka zastita,za vozilo srednje vise klase.
Kontam vozilo izlozeno cesto vlaznom vremenu,hajde pomoci ce mi keramika ako nista prilikom pranja .
Dobio uyebano vozilo nazad,kvalitet ravan chuni.
Razlog zasto nisam odvukao isto Kruni jer nisam imao vremena,poduzi red cekanja bio.
Sa ove tacke gledista,radije bih platio jos 200 vise ali da mi bude uradjeno kako treba.
Barem ono sto mogu da upratim na njegovom FB profilu,lik radi yebeno dobro.