Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post Reply
GeeTnT

#676 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by GeeTnT »

:-) E moj Forde... nije svaki jevrej Netanyahu, kao što ni svaki srbin nije Mladić...ima nešto i Kalabića.. ALI I KANDIĆA!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#677 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by KatarinaKosaca »

Edin H. wrote:Zaboravila si spomenuti Roy Gutmana, Jevreja - novinara Timesa, covjeka koga si vjerovatno upoznala, kao i ja, koji je prvi otkrio i pisao o logorima u Bosni.

Da, upoznali smo ga i ja i ti isto kao i Levija. Nisam htjela iću u širinu. I , evo, dočekah da me nazivaju izdajicom :D (ne znam koji drugi smajli da stavim) i da se veselim Mladiću. Utoliko je post od @limeni niti vrijedan replike. Generalizacije, pretpostavke i nacionalne prozivke. Što upravo ide u prilog tezi iz mog prvog posta na ovoj temi.
Edin H. wrote: Takodje se, vjerujem, sjecas novinara Guadrdiana - Ed Vulliamy-ja.
Sjećam ga se, samo što nisam znala da je Jevrej.
Last edited by KatarinaKosaca on 14/06/2015 17:16, edited 2 times in total.
archi_a

#678 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

Za sve one koji se mozda pitaju, otkud ovoliko natpisa i kolektivne odbrane izraela od strane svih sljegnutih chetalja na ovaj forum. Plod je to centrifugalne kompresije u mozgu i unaprijed pripremljenog stanja uma kojim se brane genocidashi, spremni da uz odbranu svog projekta, brane par rijetkih drzava koje su eto pokazale interes za odbranu srpske. :-)
Nije mi jasno samo, odkud da se "treci" zalijepe i podrzavaju ovo. Ipak ih izrael ne gotivi bas previse. :D

Image

Image

Image

Image

Image
pocasni konzul pisi-ja u izraelu :-)

http://www.nspm.rs/hronika/ari-livne-iz ... alphabet=l

http://www.orbus.be/aktua/2012/aktua3358.htm

http://infocity.ba/dodik-liberman-za-jo ... e-izraela/

http://www.intermagazin.rs/dzeruzalem-p ... i-srpskoj/

Kada je izrael u pitanje, ne mozes iskljuciti politiku, taman da je rijec o takmicenju u pikadu. LP
archi_a

#679 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

GeeTnT wrote::-) E moj Forde... nije svaki jevrej Netanyahu, kao što ni svaki srbin nije Mladić...ima nešto i Kalabića.. ALI I KANDIĆA!
:thumbup:
Mohamad Sissoko

#680 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Mohamad Sissoko »

GeeTnT wrote:Bravo limeni....Mnogo je ovde snajperista sa HolidayInna..potpomognuti sa obližnjih čuka teškom artiljerijom. Zato klix i ne "pada"!
:thumbup:
GeeTnT

#681 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by GeeTnT »

Nemojte ljudi...otiću kod Kuke Bana.. :D
L u c i f e r

#682 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

Joj limenjare sto nam isprebraja izdajnicka krvna zrnca dok si reko bismila... :D
Bodkin

#683 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:

a cyber je kao hrvat u ovom vicu ili? jer naravno ni slucajno popljuvati debile u svojim redovima bez da vidimo preko ograde sta ima i a prozovemo
Na zalost nije vic, svaki put kad se desi neko sranje na uvjetno receno bosnjacoj strani,digne se srpskohrvatska "kula i motika" na forumu i stvar napuse preko svake mjere,uz izostanak osude ili opravdavanje puno gorih stvari na srpskoj odnsno hrvatskoj strani.To se zove gledanje preko ograde od strane susjeda i komsija, a ne ovo ukazivanje na licemjernost doticnih.Jer,kome sta Srbi nakon onog ubistva navijaca ili onog ismijavanja masovnih silovanja od strane oficijelne Facebook stranice Rukometnog Saveza Srbije, da transparente u kojima se slavi genocid ne spominjem , mogu reci? ili,recimo Hrvati,nakon Simunicevog pozdravljanja i odobravanja publike i kukastih krizeva po terenima? De bolan,niko nije naivan,a ovom Cyberbulevaru ovo nije prvi put da "zaviruje" u bosnjacko dvoriste,a njegovo prepuno "smeca".
Hebo te, ispada kako je zvizdanje himni i gazenje zastave gore od ubistva. :zzzz:
sve i da je to sve tacno (a nije), jel svaki put moras napisati "ali kako vi" kad neko, opravdano, objasni neke stvari? ili je sve ok cim ima neko gori?
KatarinaKosaca

#684 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by KatarinaKosaca »

L u c i f e r wrote:Joj limenjare sto nam isprebraja izdajnicka krvna zrnca dok si reko bismila... :D
Inače svi ratni heroji ovako preko foruma lako prepoznaju izdajice i ljude nacionalno prozivaju. :-) :-) :-) Ti si još dobro prošao, ti si samo naivan :D , a ja priželjkujem Mladića i otcjepljenje PC-a :zoka:
Bodkin

#685 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

L u c i f e r wrote:Joj limenjare sto nam isprebraja izdajnicka krvna zrnca dok si reko bismila... :D
jak je jak. ne zna ni on u stvari kako bi da se bosnjaci ponasaju. valjda se to mijenja po potrebi
GeeTnT

#686 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by GeeTnT »

..kaže se "pixla"..
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#687 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by JoseMujica »

Vizionar 1985 wrote:
JoseMujica wrote:trebamo se svi stiditi što je od sportskog događaja napravljen kvazipolitički spektakl na kome će polusvijet istresati svoje lične frustracije.

kome je do Palestinaca neka ide u Gazu, a ne da ide na stadion i sere po kasi NSBiH i ugledu reprezentacije BiH.

Jedna od greški NS je što ne uvede da za svaku kartu daješ lične podatke, tako da se zna ko tačno sjedi na svakoj stolici Bilinog polja i na kraju kada dođe kazna iz UEFE samo raspodjeli i prebaci cifru svakom orangutanu poimenično. Naravo, ovo je u našoj situaciji nemoguće jer bi se ukinulo i mešetarenje sa kartama.
Ja logike.
Kome je do Palestinaca da ide u Gazu.
Znas li ba koliko ti novca treba za to plus Trebas odobrenje Izraela za ulazak na Palestinske teritorije koje su konc logori ogradzeni betonskim zidovima,zicama boljikavim plus nadgledano snajperima osmatracnicama i moras proci kroz punktove gdje ti svaki tjelesni otvor maltene pregledaju.
Znas li ti bolan sta se desilo mnogim ljudima koji su pokusali pomoci Palestincima.
Mnogi ubijeni ili ranjeni od strane Izraelskih i Jevrejskih sluzbi.
Mnogi Turci,Amerikanci itd.
Nekima ovdje kratko pamcenje pa zaboravili koje su Ljude pobile Jevrejske i Izraelske sluzbe dok su pokusavali pomoci Palestincima.
Cak su i svoje likvidirali/ubili koji su govorili protiv Aparthejd Drzave Izrael.
Jack Bernsteina primjerice.
otvarate bezveze raspravu...podržavam Palestince u svakom pogledu, ali to nema veze sa utakmicom BiH -Izrael i iskazanom nekulturom i divljaštvom. Tako se i četnici peru što su klali.
Simon_Jankovic

#688 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Simon_Jankovic »

It_is_a_Leclerc wrote:U rukometnoj reprezentaciji imamo igrača čiji otac je bio pripadnik VRS-a koji je zarobljen na Vlašiću, mučen i likvidiran. I zamisli ti scenu u kojoj momak izlazi na zagrijavanja, a iz prvog reda grakti pet znojavih tipova sa zelenim beretkama i vojnim hlačama. Evo, daj samo zamisli...
Ali, dobro kažeš, dijasporčad koja Bosnu vidi od utakmice do utakmice, od urlauba do urlauba, pojačana ovim našim besperspektivcima, radi sve na tome da se trend izbjegavanja reprezentacije BIH od strane djece iz nekih njenih dijelova nastavi.
Cudo da je ovaj post ostao tako zapostavljen i zaboravljen.

Ovaj post treba procitati jos jednom. Meni kao Srbinu jako se tesko identifikovati sa reprezentacijom BIH nakon sto vidim nesto od ovoga gore. Da mrzim, daleko od toga. Pogledao sam sve utakmice BIH na SP, nekako presao preko navijaca i sta to oni pricaju i naravno da mi je BIH bliza od Argentine, Irana, Nigerije.. ali za nesto dublje jednostavno nema sanse, blokada automatska CIM VIDIM TRIBINE.

Vjerujem da je prosjecan Bosnjak u BIH mnogo relaksiraniji, jednostavniji za diskusiju od dijasporca i ne znam kakav je sastav dijaspora-domaci na tribinama ali generalno kako vrijeme odmice, Srbi ce se sve vise odmicati od te reprezentacije.
KatarinaKosaca

#689 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:otvarate bezveze raspravu...podržavam Palestince u svakom pogledu, ali to nema veze sa utakmicom BiH -Izrael i iskazanom nekulturom i divljaštvom. Tako se i četnici peru što su klali.
Kratko i jasno :thumbup:
archi_a

#690 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

Pranje od klanja, protjerivanja, etnickog ciscenja.....
Pranje od gazenja zastave i zvizdanja himni.....
:-)
Kikibombona

#691 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Kikibombona »

Vidi ti pravdoljubivih turbo vjernika......

Ima li jos neka zastava koju bi trebalo pregaziti a da nije kjafirska? :D

Cionisticka vlast je ohola taman koliko ste vi licemjerni. A i vi i oni se deklarisete kao pravednici. Koja pokvarsnost, trulez.
Edin H.

#692 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Edin H. »

KatarinaKosaca wrote:
Edin H. wrote: Takodje se, vjerujem, sjecas novinara Guadrdiana - Ed Vulliamy-ja.
Sjećam ga se, samo što nisam znala da je Jevrej.
Mozda i nije, nisam siguran, dosta je pisao i o Holokaustu, pa moze biti da sam pomijesao.
Drvosjeca iz Dejcica

#693 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Nego ubiste se od brige za Izrael dok sirotinja skapava na vratima Evrope. Eh jebem li vas sve zajedno sa Izraelom.

Image

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/franc ... 50614040#5
L u c i f e r

#694 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

KatarinaKosaca wrote:
Inače svi ratni heroji ovako preko foruma lako prepoznaju izdajice i ljude nacionalno prozivaju. :-) :-) :-) Ti si još dobro prošao, ti si samo naivan :D , a ja priželjkujem Mladića i otcjepljenje PC-a :zoka:
Glede nacionalnih prozivki, koliko se sjecam to je bio seseljev omiljeni hobi... :)

Sljedeci logican korak je "JUDEN RAUS"... :roll:
archi_a

#695 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

Malo Doboja, malo Mostara, malo N.Sada, malo Beograda, malo Grcke....... Gdje ste moralisti, pisijevi i "treceg" zastitnici :-) svima petice :izet:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
GeeTnT

#696 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by GeeTnT »

L u c i f e r wrote:
Glede nacionalnih prozivki,

Sljedeci logican korak je "JUDEN RAUS"... :roll:
Moze i "covjece ne ljuti se" jer se isto igra kao i drustvena igrica koju si pomenuo..
L u c i f e r

#697 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

archi_a wrote:Malo Doboja, malo Mostara, malo N.Sada, malo Beograda, malo Grcke....... Gdje ste moralisti, pisijevi i "treceg" zastitnici :-) svima petice :izet:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Samo si dokazo nasu poentu - zastave pale budale. :)
KatarinaKosaca

#698 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by KatarinaKosaca »

archi_a wrote:Malo Doboja, malo Mostara, malo N.Sada, malo Beograda, malo Grcke....... Gdje ste moralisti, pisijevi i "treceg" zastitnici :-) svima petice :izet:
Šta, ovi fašisti su nam uzor? Ili opravdanje? Jel bilo ovoga u Izraelu na prvoj utakmici? Šta lupetariš ti?
L u c i f e r

#699 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nego ubiste se od brige za Izrael dok sirotinja skapava na vratima Evrope. Eh jebem li vas sve zajedno sa Izraelom.

Image

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/franc ... 50614040#5
Uceraj im.
Dje su se digli po tom kijametu.
archi_a

#700 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

Bravo, u Zenici nije zapaljena zastava. :D + ne vidjeh u proslom vremenu par vas, "zvucnijih" nickova na ovom eminentnom forumu da ste digli ovoliku halabuku oko paljenja Bosanske zastave. LP
Post Reply