TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
almir90

#676 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

Evo krenula je priča o kampovima, pa jebo majku eto da ne znam TK uzduž i poprijeko, gdje i živim, tačno bi se sam rokn'o sada.

Gdje su ti kampovi? Hoće li ikad neko od bošnjačkih političara ovim smeću složiti prijavu za ovakvo vrijeđanje? Pa Bakire jebem ti sve, šta ti radiš?
Lepi_Lukic

#677 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

[quote="Walther"][quote="Lepi_Lukic"]Napad na policijsku stanicu, stanicu koja predstavlja vlast, ustavni poredak jedne drzave/eniteta sa odredjenim ciljem je samo po sebi terorizam, to ti kazem ja koji se sa tim susrecem od 1986., ostalo je suvisno sta polemisati.[/quote]

Opet ti naglabas? Ovdje je zasad bio napad ja osobe. Zbog cega I kako treba da sacekati istragu. Napad na policajca sam po sebi nije akt terorizma.
Sve ostalo je plod tvoje maste.[/quote]

Ministar sigurnosti drzave BIH izjavi da je akt terorizma
Tuzilastvo BIH izjavi da je akt terorizma
Ministar MUP-a RS izjavi da je akt o terorizmu ...

Da mi svi mastamo, dok vi relivitizirate djelo terorizma, praveci od slona muhu, a to ce kad tad odci na naplatu vjeruj mi.
Freamon Lester

#678 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

Chmoljo wrote:
Lepi_Lukic wrote:
I to terorizam, bez dvojbe ali ja se opet vracam nemojmo relivitizirati neke stvari, traziti opravdanja za ovo i sl. to je ono sto ce se BIH odbiti od glavu, ja se prijatelju s tim susrecem od 1986. i odlicno znam o cemu govorim, trazenja izgovora za ovo ili ono je mac na vratu.
a sa čim si se ti susreo hiljadudevetstoosamdesešeste?
Moze da je bio zrtva onih ustaske emigracije koja je izvela teroristicki napad oko Bugojna ali je pobrkao datume. :D

Meti malo chmoljo... :D
Enticer

#679 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Enticer »

Onaj norvezanin izadje na ulicu pobije 80 ljudi i nije terorista. Da je kojim slucajem lupam marokanskih korijena bio bi terorista. :run:
armin071

#680 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by armin071 »

Enticer wrote:Lik ubije jednog i terorista, pilot svabo ubije 150 ljudi nije terorista. :run:
Pa ne klanja cudno a i nije uzviknuo "alahu egber". Gdje ti tu vidis terorizam :shock:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#681 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by hrasno38 »

Chmoljo wrote:
Lepi_Lukic wrote:
I to terorizam, bez dvojbe ali ja se opet vracam nemojmo relivitizirati neke stvari, traziti opravdanja za ovo i sl. to je ono sto ce se BIH odbiti od glavu, ja se prijatelju s tim susrecem od 1986. i odlicno znam o cemu govorim, trazenja izgovora za ovo ili ono je mac na vratu.
uuuuuhhhhhhhhhhh :twisted:
Freamon Lester

#682 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

almir90 wrote:Evo krenula je priča o kampovima, pa jebo majku eto da ne znam TK uzduž i poprijeko, gdje i živim, tačno bi se sam rokn'o sada.

Gdje su ti kampovi? Hoće li ikad neko od bošnjačkih političara ovim smeću složiti prijavu za ovakvo vrijeđanje? Pa Bakire jebem ti sve, šta ti radiš?
Kakvu prijavu? Tebi nije poznato da izabrana gospoda imaju imunitet?
euroBASIC

#683 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by euroBASIC »

Laku noć.

:sax:
LSD

#684 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by LSD »

pita lika koji se preziva Popović šta treba uraditi Islamska zajednica :lol: :lol:

helem, islam je kriv za ovo ubistvo u Zvorniku, Islamska zajednica koja nece da se pozabavi sa svojim radikalni elementima....to je poenta ovo sijela na SRNI 8-)
Last edited by LSD on 27/04/2015 23:59, edited 1 time in total.
area51

#685 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by area51 »

Ras Al Ghul wrote:
radostan dan wrote:
Ras Al Ghul wrote:Imal iko iz Zvornika da se javi, od Bošnjaka naravno ili ako ima Srbin na forumu, da ispriča kakva je situacija, znamo da nas čitate, hajde sad šta napišite :D
milinković zajebo lalatovića, bod ko kuća, kakva mu je taktika bila...
Babović fulio večeru, prvih 20 minuta niste centra prešli :?
Ma bitno je da smo mi krmka naguzili a za ostalo... :zjev:
almir90

#686 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

Freamon Lester wrote: Kakvu prijavu? Tebi nije poznato da izabrana gospoda imaju imunitet?
Kakav imunitet može imati medijska kuća koja širi ovakve laži?
Walther

#687 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

Lepi_Lukic wrote:
Walther wrote:
Lepi_Lukic wrote:Napad na policijsku stanicu, stanicu koja predstavlja vlast, ustavni poredak jedne drzave/eniteta sa odredjenim ciljem je samo po sebi terorizam, to ti kazem ja koji se sa tim susrecem od 1986., ostalo je suvisno sta polemisati.
Opet ti naglabas? Ovdje je zasad bio napad ja osobe. Zbog cega I kako treba da sacekati istragu. Napad na policajca sam po sebi nije akt terorizma.
Sve ostalo je plod tvoje maste.
Ministar MUP-a RS izjavi da je akt o terorizmu ...

Da mi svi mastamo, dok vi relivitizirate djelo terorizma, praveci od slona muhu, a to ce kad tad odci na naplatu vjeruj mi.
Jel? I to prije nego sto je istraga pocela (jos manje zavrsila?). Koja profesionalnost, koji kredibiltet.
NoWayOut

#688 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by NoWayOut »

Evo svodi se emisija na ono zbog cega je i pokrenuta, ugrozenost RSa, prijetnja od federacije, izmisljaju se nakvi kampovi na rubova RSa, pa petljaju IZ kako je ona kriva, jos samo da zapjevaju spremte se spremte...
don vito

#689 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by don vito »

pathyeshme wrote:
don vito wrote:
kamen spoticanja wrote:Ocekivano...fahro i dodik s jedne strane , drzava s druge...
Da, Fahro sa jedne strane, stvari naziva pravim imenom, bez obzira koliko ce mu to donijeti politicke stete.
Sa druge strane relativizatori zlocina i oni koji pronalaze opravdanja, kao sto su to radili za slicna djela u Bugojnu, Konjicu, Parizu, Vitezu...
U Vitezu devedeset i neke ustaše poslale cisternu sa 150 kila eksploziva u centar Viteza, poginulo 6 ljudi, ranjeno Bog zna koliko, sve u radijusu od nekoliko stotina metara od mjesta eksplozije srušeno. Misliš na taj hrvatski terorizam?
Ne, mislim na zlocin u poslovno-prodajnom centru FIS u Vitezu 9. oktobra 2008. godine, kada je od eksplozije postavljene eksplozivne naprave smrtno stradao zaštitar FIS-a Zvonko Barbić, a Josip Šarić teško ozlijeđen. Više radnika je zadobilo lakše ozljede.
Skijaš

#690 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Skijaš »

Lepi_Lukic wrote:
Walther wrote:
Lepi_Lukic wrote:Napad na policijsku stanicu, stanicu koja predstavlja vlast, ustavni poredak jedne drzave/eniteta sa odredjenim ciljem je samo po sebi terorizam, to ti kazem ja koji se sa tim susrecem od 1986., ostalo je suvisno sta polemisati.
Sve ostalo je plod tvoje maste.
Ministar MUP-a RS izjavi da je akt o terorizmu ..
Moguće je da ovo odgovara definiciji, ali nije svaki napad na policijsku stanicu i terorizam. Može to biti i zbog međe, i zbog šamara, i zbog neuračunljivosti itd itd
relativno84

#691 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by relativno84 »

euroBASIC wrote:Laku noć.

:sax:
Spavac :? :D
O'zone
Globalni moderator

#692 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by O'zone »

Chmoljo wrote:
Lepi_Lukic wrote:
...i đe si ti bio deves'prve
emigrazione

#693 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emigrazione »

Bakir je debil koji je jedva srednju zavrsio, sta's o takvog mamlaza ocekivati
bingov buraz

#694 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by bingov buraz »

Gvozden Sarac,kakvo junacko ime.
armin071

#695 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by armin071 »

LSD wrote:pita lika koji se preziva Popović šta treba uraditi Islamska zajednica :lol: :lol:

helem, islam je kriv za ovo ubistvo u Zvorniku, Islamska zajednica koja nece da se pozabavi sa svojim radikalni elementima....to je poenta ovo sijela na SRNI 8-)
Sad odose skroz ulijevo. Ne znaju da li je ovo sitski ili sunitski islam koji napada PC?! Sad ce Dzevad uzivo :D
archi_a

#696 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by archi_a »

Poruka za voditelja u Banjaluckom studiju koji vodi emisiju...... Ako kojim slucajem citas ovaj forum, ja i moji ukucani te gledamo i pozdravljamo te iz glavnog grada Bosne i Hercegovine. :bih: Samo tako nastavi, odgovarat ces kad-tad. Bago bagavi, imas svojih pet minuta. :thumbup: Tumacit ce se postupci svakog pojedinacno, kad-tad. Ako ne na ovom svijetu, onda na onom vjecnom.
Samo huskaj, druze. Samo ekskluzivno. :-)
Djuro

#697 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Djuro »

Po meni, ovo je jedan izolirani incident - puno je ratnih tragedija i trauma na sve strane.
Koliko ih ima, još je situacija sasvim uredna.

Jasno je da će sada svi skočiti i "glodati ovu kost" i generalno islam i muslimane ugurati u skupinu nepouzdanih i potencijalnih terorista, ali - ne ide to tako. Ma znamo se mi svi dobro ovdje, znamo tko što misli, i tko što radi - pa živimo zajedno stoljećima, ne treba se praviti baš toliko blesav. istina, biti će uvijek kojekakvih devijacija, svjetski procesi djeluju i lokalno, ali to su normalna iskakanja u očekivanim granicama.
Na žalost, i dalje se samo petlja i pametuje a treba raditi...

Političarima ovakve stvari najbolje dođu - skrene se pozornost javnosti od njihove nesposobnosti i muljanja...
Bosnjak333

#698 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bosnjak333 »

It_is_a_Leclerc wrote:Sva "sreća", pa je napadač imao motiv koji odgovara većini Bošnjaka, tako da ga možemo abolirati, kao i one budale u Francuskoj, i da je Mevlid Jašarević "usamljeni ludak", a Haris Ox - "narkoman i budala". Topalović je "bivši narkoman", a oni iz FIS-a su "šverceri i kriminalci"...

Sve ćemo smisliti samo da se ne moramo suočiti s činjenicom da, kako kaže Almir Džuvo, imamo 3000 potencijalnih terorista u BiH.
Prije bih rekao da imamo oko milion potencijalnih terorista od kojih 99 % zivi u manjem entitetu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#699 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Chmoljo »

Freamon Lester wrote:
Moze da je bio zrtva onih ustaske emigracije koja je izvela teroristicki napad oko Bugojna ali je pobrkao datume. :D

Meti malo chmoljo... :D
ma ja kontam da nije pobrko datume 1986. za 1984.... i norvešku reprezentaciju u biatlonu za Alkajidinu ćeliju.
Bodkin

#700 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Bodkin »

Bodkin wrote:ako se ispostavi da je obracun oko medje ili neki aferimi treba zapaliti medije
Ali ne, vristi da su teroristi.

I jos nesto, vidim ide prica u smjeru osvete. Ako se jos to ispinuje i ako bude ovakva gromoglasna podrska kao na forumu, ode sve u kurac. Svako inda nek uzme i ubija redom. Nek bude i sudija i egzekutor. I naravno vidim dijaspora najglasnija u podrzavanju
Locked