Kako da gledam Macu Diskreciju?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dječak sa šibicama

#676 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by dječak sa šibicama »

Ruzicu gledas 5 minuta i sve jasno, zenska je na zescim drogama.

Gastoz je po meni samo neizivljeni balavac. Ponasa se ko da mu je 17 godina, ufurao se da je sarmer, jebac, pa naletio na stijenu tj. ovu Natasu koja pada samo na fudbalske reprezentativce :D

Lik ima ponasanje retardiranog tinejdzera. Ne kontam sta on pokusava sa ovim urlikanjem, ja sam imao prijatelja koji je tako urlikao po mraku u ratu, bez ikakvog razloga urlice da prepada narod, ali on je imao 17 godina. Ovaj Gastoz je ko neki zreo decko, navodno.
radiša

#677 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

Ruzicu nisu nominovali iz produkcije zbog nedolicnog ponasanja a trebali su sto mozda znaci da je izbacena.
cenecimoveocino

#678 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by cenecimoveocino »

Kod zmaja je sad najbolje,ona iz Kragujevca ih otresa samo tako :lol:
radiša

#679 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

U zmajevom leglu :lol:
radiša

#680 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

Jest namazan zmaj kako glumi coece :lol:
cenecimoveocino

#681 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by cenecimoveocino »

Sad kaze da spava u hotelu Moskva :lol: :lol: :lol:
radiša

#682 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

Odose marko i ivan,ko li glasa za ovu macu da mi je znat :-)
Losa,zla, takticarka,sramota.
Ripicipi

#683 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ripicipi »

Zmaj pjeva Mujo kuje konja po mjesecu :lol:

6:50
dječak sa šibicama

#684 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

radiša wrote:Odose marko i ivan,ko li glasa za ovu macu da mi je znat :-)
Maca zla?

Pored Orla, Ferarija, Ajfona, tebi Maca zla?
radiša

#686 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

dječak sa šibicama wrote:
Maca zla?

Kako nije,prvo joj je ivan valjo pa ga je poslje uzela na sav glas ogovarat i blamirat zbog 15 centi kolko li?Tebi je to ok?To rade dobri ljudi?
radiša

#687 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

Eto znaju gdje je sad da hoce mogu ga hapsit.
Ripicipi

#688 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ripicipi »

radiša wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Maca zla?

Kako nije,prvo joj je ivan valjo pa ga je poslje uzela na sav glas ogovarat i blamirat zbog 15 centi kolko li?Tebi je to ok?To rade dobri ljudi?
Cuj, a nisi cuo sve uvrede koje je on prije toga njoj uputio??
15 cenata je shuk, a ne uvreda.
radiša

#689 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

Ripicipi wrote: Cuj, a nisi cuo sve uvrede koje je on prije toga njoj uputio??
Jesam ja rekao i da ivan nije los?Govorim o njoj a to jel suk ili nije je dovoljno pokazao svojim reakcijama na to.Na jedno mu uđe na drugo izađe a ona stalno to potencira i hvata se za njega jer nema za koga.Totalno je beznacajna i nebitna u svemu ovome.Da nije jedina iz BiH pored zmaja davno bi letila otamo.Pricala je i za dodika kako je njen predsjednik nebi li im se uvukla u dupe.Losa osoba skroz.
Ripicipi

#690 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ripicipi »

radiša wrote:
Ripicipi wrote: Cuj, a nisi cuo sve uvrede koje je on prije toga njoj uputio??
Jesam ja rekao i da ivan nije los?Govorim o njoj a to jel suk ili nije je dovoljno pokazao svojim reakcijama na to.Na jedno mu uđe na drugo izađe a ona stalno to potencira i hvata se za njega jer nema za koga.Totalno je beznacajna i nebitna u svemu ovome.Da nije jedina iz BiH pored zmaja davno bi letila otamo.Pricala je i za dodika kako je njen predsjednik nebi li im se uvukla u dupe.Losa osoba skroz.
Daj ba, lik joj kaze kurvo raspala, droljo, fukso prljava, degenu, bolesnice itd. a ona njemu samo smoki 15 cenata i tebi je to dokaz da je ona zla.
Ona jeste ovakva ili onakva, ali nije zla, njene provokacije su djecije.
radiša

#691 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

A sta nije fuksa kad se jebe pred kamerama i prica sto je pricala?Onako ponasanje sigurno nije ponasanje normalne osobe.Pokvarene podle i zle osobe putem ogovaranja pokusavaju sebe dovest u prvi plan i iznad drugih a takva je upravo ona.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#692 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by KatarinaKosaca »

Jesu li one dvije lezbejski par, ona muškobanjasta i ona feminizirana?
radiša

#693 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

Po svemu sudeci bice ali kad izađu.Matora se opasno lozi na nju a ona je prije imala vezu sa ovom Tijanom i onim manekenom.
Ripicipi

#694 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ripicipi »

radiša wrote:A sta nije fuksa kad se jebe pred kamerama i prica sto je pricala?Onako ponasanje sigurno nije ponasanje normalne osobe.Pokvarene podle i zle osobe putem ogovaranja pokusavaju sebe dovest u prvi plan i iznad drugih a takva je upravo ona.
Neko ko se jebe pred kamerama i prica to sto price, a i ponasa se nenormalno ne znaci da je zao.
Ona ni upola psovki i niskih uvreda nije uputila drugima, za razliku od silnih i bolesnih uvreda upucenih njoj.

Opet ponavljam, za nju svasta co'ek moze reci, ali da je zla, tesko.
radiša

#695 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

Ripicipi wrote:
radiša wrote:A sta nije fuksa kad se jebe pred kamerama i prica sto je pricala?Onako ponasanje sigurno nije ponasanje normalne osobe.Pokvarene podle i zle osobe putem ogovaranja pokusavaju sebe dovest u prvi plan i iznad drugih a takva je upravo ona.
Neko ko se jebe pred kamerama i prica to sto price, a i ponasa se nenormalno ne znaci da je zao.
Ne kontas ocigledno,sto se jebanja tice i prica je ivan u pravu kad joj je rekao sto je rekao tu nista pogrijesio nije a sto se zla tice sam vec rekao svoje misljenje.Da se ne ponavljam.Samo je problem sto je kod nas 80% ljudi kao maca pa mozda to sto radi smatraju da je ispravno.
Ripicipi

#696 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ripicipi »

radiša wrote:
Ripicipi wrote:
Ne kontas ocigledno,sto se jebanja tice i prica je ivan u pravu kad joj je rekao sto je rekao tu nista pogrijesio nije a sto se zla tice sam vec rekao svoje misljenje.Da se ne ponavljam.Samo je problem sto je kod nas 80% ljudi kao maca pa mozda to sto radi smatraju da je ispravno.
Pricas nebuloze ocigledno cim ti je "15 cenata i smoki" zlo, a sve bolesne uvrede od strane Ivana i ostalih ukucana nisu, to pravdas.
Ti ne kontas sta je zlo, a sta djecija provokacija.

Pored onakvih zala u kuci, ti nasao nju prozivati da je zla zbog "15 cm" :lol:

Nebitno, ociglednom imamo drugaciju percepciju zla.
radiša

#697 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by radiša »

Ripicipi wrote: Pricas nebuloze ocigledno cim ti je "15 cenata i smoki" zlo, a sve bolesne uvrede od strane Ivana i ostalih ukucana nisu, to pravdas.

Jesi se to pronasao u maci zbog ogovaranja pa zato kazes da pricam nebuloze?15 cenata je samo primjer bio kojeg je konstantno ponavljala misleci da ce mu tako naudit.Tebi ako to nije zlo mi nemamo sta pricat onda.Djeca se ne jebu a pogotovo pred kamerama.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#698 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by A1fa »

radiša wrote:
Ripicipi wrote: Pricas nebuloze ocigledno cim ti je "15 cenata i smoki" zlo, a sve bolesne uvrede od strane Ivana i ostalih ukucana nisu, to pravdas.

Jesi se to pronasao u maci zbog ogovaranja pa zato kazes da pricam nebuloze?15 cenata je samo primjer bio kojeg je konstantno ponavljala misleci da ce mu tako naudit.Tebi ako to nije zlo mi nemamo sta pricat onda.Djeca se ne jebu a pogotovo pred kamerama.

Za njega ne znam, ali ja bih se vala volio pronaći u Maci :D :D

P.S. Ko ubija vrijeme ozbiljno prateći ove proizvode našeg balkanskog retardiranog društva, taj ima ozbiljnijih problema i asocijalan je...ali takva nas je očigledno većina... :(
dječak sa šibicama

#699 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Pa nismo normalni, svi mi koji pogledamo i 15 minuta ovog idiotizma od emisije... jos su veci pacijenti oni koji salju glasove i pune djepove kriminalcima koji vode te tv kuce i organizuju ovakve emisije.

Ljudi smo, skloni najnizim strastima, mea culpa jelte.

Sto se tice MAce, nebi bas da o njoj puno filozofiram, ali uopce mi ne djeluje kao zla osoba. Raskalasena, prilicno neodgojena, neinteligentna da, svakako... ali zla, ni pod razno.

Ona je za ostale kalasture u kuci, Majka Tereza. Ozbiljno to mislim... Orko Mimi, Ferari plesacica oko sipke, Ajfon, nesto najgore sto zenski rod moze... sto pi*ka moze izbaciti, eto da budem vulgaran.
iscrtani čovek

#700 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Maca je priglupa, neintiligentna, prosta, vulgarna...ali zla nije. Kakve crne provokacije ,,15 centi'' ona se brani na način neke tinejdžerke, pa ako se jedan lik od 36g može ispizditi što mu je to rekla, onda nek se pokopa.
Ona je simpatična ljudima ne samo zbog skidanja i što dobro izgleda, već ima neki šeretluk, zna se smejati i na svoj račun, ima i neku sažaljivost, što ove ostale droplje nemaju ni u tragovima.
Ružica još i ima neku privlačnost, a Oro i Ferari ne bi takno ni da mi plate.
Post Reply