Kifla
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#676 Re: Kifla mandatar
ja oćekujem da če Dino u znak solidarnosti otič pred Vladu i podjelit Kifle ovim borcima što dolaze da se spale za raju
-
HomeArt
#677 Re: Kifla mandatar
Sta ce Dino bolan nebio vodit? Na osnovu čega, šta je to on i koga vodio u zivotu. Nije Dino i stranka mu u njega jučer došao nego su proizveli večinu problema koji danas postoje. Da je Dino mogao i znao nešto riješiti s GRAS-m, Vodovodom i sl. riješio bi do sad.hizo ramidovic wrote:cak i po prvim potezima nove vlade mozese vidijet dace dino konakovic vodit ovu vladu kako treba i dace kolkotolko izvuc kanton iz belaja u koi je zapo vec je poceo rijesavat gras problem sa vodom i redukacijama sigurno cese latit i toplana i grejanja cuke lutalice vec se polahko rijesavaju sve u svemu dobar pocetak koi obecaje i treba samo tako nastavit
-
VjecitiStudent
#678 Re: Kifla mandatar
Sramota, niko da ga pohvali za inicijativu za pomjeranje redukcija vode za sat vremena 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#679 Re: Kifla mandatar
a svećano je obečo da če gradžani moči noge plaknut uveće
- Hajvan
#680 Re: Kifla mandatar
HomeArt wrote:Sta ce Dino bolan nebio vodit? Na osnovu čega, šta je to on i koga vodio u zivotu. Nije Dino i stranka mu u njega jučer došao nego su proizveli večinu problema koji danas postoje. Da je Dino mogao i znao nešto riješiti s GRAS-m, Vodovodom i sl. riješio bi do sad.hizo ramidovic wrote:cak i po prvim potezima nove vlade mozese vidijet dace dino konakovic vodit ovu vladu kako treba i dace kolkotolko izvuc kanton iz belaja u koi je zapo vec je poceo rijesavat gras problem sa vodom i redukacijama sigurno cese latit i toplana i grejanja cuke lutalice vec se polahko rijesavaju sve u svemu dobar pocetak koi obecaje i treba samo tako nastavit
a da ukljucite senzore za humor, ironiju i sarkazam?!?
-
L u c i f e r
#681 Re: Kifla mandatar
To je nama nasa borba dala
Da imamo kiflu za mandatara
Druze kifla mi ti se kunemo
Da navece noge ne peremo
Da imamo kiflu za mandatara
Druze kifla mi ti se kunemo
Da navece noge ne peremo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#682 Re: Kifla mandatar
prvi veliki plus na zlatištu za našHeg mandatarahizo ramidovic wrote:cak i po prvim potezima nove vlade mozese vidijet dace dino konakovic vodit ovu vladu kako treba i dace kolkotolko izvuc kanton iz belaja u koi je zapo vec je poceo rijesavat gras problem sa vodom i redukacijama sigurno cese latit i toplana i grejanja cuke lutalice vec se polahko rijesavaju sve u svemu dobar pocetak koi obecaje i treba samo tako nastavit
- oldtajmer
#683 Re: Kifla mandatar
i jos jedan veliki plus
za naseg dragog kiflu mandatara,jer je dogovorio sa toplanama da vise nece biti redukcije u grijanju,nema veze sto je u tim danima svakako prestalo grijanje zbog visoke vanjske temp. ali je potez definitivno barem za sestoaprilsku nagradu i to kolektivnu,jer nas kifla vrijedi vise od jednog covjeka 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#684 Re: Kifla mandatar
ma koja šestoaprilska nagrada...prvo aprilsku nagradu osnovat i dati našHem mandataru za sve buduće uspjeHe...akobogdainšhallah

-
united bosnae
#685 Re: Kifla mandatar
Najnovija informacija:
Elmedin Konakovic je tokom proteklog vikenda zavrsio jos jedan fakultet - u roku, naravno. Ovaj put se radi o Medicinskom Fakultetu. U subotu je polozio 12 predmeta a vec tokom nedjelje i ostatak.
Iz povjerljivih izvora saznajemo da bi vec na narednim izborima Dr. Konakovic trebao biti glavni kandidat stranke SDA za generalnog dinoktora UKCS.
Elmedin Konakovic je tokom proteklog vikenda zavrsio jos jedan fakultet - u roku, naravno. Ovaj put se radi o Medicinskom Fakultetu. U subotu je polozio 12 predmeta a vec tokom nedjelje i ostatak.
Iz povjerljivih izvora saznajemo da bi vec na narednim izborima Dr. Konakovic trebao biti glavni kandidat stranke SDA za generalnog dinoktora UKCS.
- O'zone
- Globalni moderator
#686 Re: Kifla mandatar
Volim kad novinar sklopi dobar tekst

-
hizo ramidovic
#687 Re: Kifla mandatar
problemi u javnim preduzecima su obicna izmisljotina koju su izmislili besposleni zlobnici i opozicija jer him je krivo sto nisu u vlasti kogagod sam pito staje to problem mkonretno svi pocnu zamuckivat i neznaju stace rec evo napr gras staje tuj problem radnici redovno primaju plate tranvaji autobusi troleibusi i mini busovi redovno voze ato sto bude malo gubitka pa to pokrije vlada i sve bude uredu dalje vodovod i kanalizacija isto tako sta je tuj problem ljudi redovno primaju platu vode ima i ispravna je ato sto bude re dukcija iza ponoci pa toje normalno i tako je svadze u svjetu jer se stedi pitka voda a i realno kome treba voda uta doba a evo su i savjetnike promjenuli pa su sad direktori saistim placama sto je veliki korak napred pa onda toplane isto u realnosti nemaju problema radnici primaju redovno svoje plate grejanje radi punom parom mozda je tacno da svi neplacaju ali nema ni potrebe da svi placaju jer nabere se dovoljno para od ovi sto placaju a ako i zafali onda to pokrije kanton i nevidim ucemu je problem isto vrjedi iza ostale javne firme koima se izmisljaju problemi a niko negovori o firmama koe donose zaradu otome se namijerno suti
-
StupskaBitanga
#688 Re: Kifla mandatar
ili je jednostavno premijer i ministar oduševljen što više ljudi umire i što je mortalitet veći od natalitetaO'zone wrote:Volim kad novinar sklopi dobar tekst
-
privremeni
#689 Re: Kifla mandatar
Likvidnost ovog javnog preduzeca zagarantovana na duzi period, a za daljnje smanjenje stope nataliteta pobrinuti ce se kolege na federalnom nivou, usvajajuci novi Zakon o radu.StupskaBitanga wrote:ili je jednostavno premijer i ministar oduševljen što više ljudi umire i što je mortalitet veći od natalitetaO'zone wrote:Volim kad novinar sklopi dobar tekst
- jazzer
#690 Re: Kifla mandatar
Samo je smrt siguran posaoO'zone wrote:Volim kad novinar sklopi dobar tekst
Laki Topalovic
- O'zone
- Globalni moderator
#691 Re: Kifla mandatar
Nije potrebna izmjena zakona kad je diskriminacija odavno u primjeniprivremeni wrote:Likvidnost ovog javnog preduzeca zagarantovana na duzi period, a za daljnje smanjenje stope nataliteta pobrinuti ce se kolege na federalnom nivou, usvajajuci novi Zakon o radu.StupskaBitanga wrote: ili je jednostavno premijer i ministar oduševljen što više ljudi umire i što je mortalitet veći od nataliteta
http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-pragu ... /150413022
Međutim koga briga
-
privremeni
#692 Re: Kifla mandatar
Sad ce biti "po zakonu"... treba zastiti ove nase uspjesne "certifikat privatnike" i pomoci im da se dalje razvijaju. Kazu da ce im i platiti da nekog zaposle.O'zone wrote:Nije potrebna izmjena zakona kad je diskriminacija odavno u primjeniprivremeni wrote:Likvidnost ovog javnog preduzeca zagarantovana na duzi period, a za daljnje smanjenje stope nataliteta pobrinuti ce se kolege na federalnom nivou, usvajajuci novi Zakon o radu.StupskaBitanga wrote: ili je jednostavno premijer i ministar oduševljen što više ljudi umire i što je mortalitet veći od nataliteta
http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-pragu ... /150413022
Međutim koga briga
- O'zone
- Globalni moderator
#693 Re: Kifla mandatar
Pošto se i sam mogu nazvati privatnikom ovo mi dobro zvučiprivremeni wrote: Sad ce biti "po zakonu"... treba zastiti ove nase uspjesne "certifikat privatnike" i pomoci im da se dalje razvijaju. Kazu da ce im i platiti da nekog zaposle.
- jazzer
#694 Re: Kifla mandatar

Inace trebas biti ekonomski mag pa da pozitivno poslujes vodeci pogrebno drustvo
Doduse, da ga vodi neki SDA kadrovik, zalio bi se da ljudi nece da umiru pa se
zato lose i posluje
-
VjecitiStudent
#695 Re: Kifla mandatar
Ministar Kazazović – direktor Rešo: Neophodno hitno donošenje zakona o obrazovanju odraslih u Kantonu Sarajevo
Hitno donošenje zakona o obrazovanju odraslih u Kantonu Sarajevo bio je povod današnjem sastanku ministra za obrazovanje, nauku i mlade Elvira Kazazovića sa direktorom Federalnog zavoda za zapošljavanje Kenanom Rešom i rukovodiocom Sektora za zapošljavanje ovog zavoda Omerom Korjenićem.
Mislio sam da su laktaški i travnički univerziteti već riješili sve probleme u ovoj oblasti, vidjeti pod biografija ministra saobraćaja Kantona.
- O'zone
- Globalni moderator
#696 Re: Kifla mandatar
Ostalo nekih para u budžaku pa da eto ne propadnu.....VjecitiStudent wrote:Ministar Kazazović – direktor Rešo: Neophodno hitno donošenje zakona o obrazovanju odraslih u Kantonu Sarajevo
Hitno donošenje zakona o obrazovanju odraslih u Kantonu Sarajevo bio je povod današnjem sastanku ministra za obrazovanje, nauku i mlade Elvira Kazazovića sa direktorom Federalnog zavoda za zapošljavanje Kenanom Rešom i rukovodiocom Sektora za zapošljavanje ovog zavoda Omerom Korjenićem.![]()
Mislio sam da su laktaški i travnički univerziteti već riješili sve probleme u ovoj oblasti, vidjeti pod biografija ministra saobraćaja Kantona.
- O'zone
- Globalni moderator
-
L u c i f e r
#698 Re: Kifla mandatar
jazzer wrote:
Inace trebas biti ekonomski mag pa da pozitivno poslujes vodeci pogrebno drustvo.
Doduse, da ga vodi neki SDA kadrovik, zalio bi se da ljudi nece da umiru pa se
zato lose i posluje
-
detroit-mercy
#699 Re: Kifla mandatar
Kifla guzi Dalijicu
a vi pjevajte borbene i ibretite se po forumu
.
-
kluz franjo
#700 Re: Kifla mandatar

Dino i "budžetska dilema"!